Ekimde tüp bebek

7 senelik mi evlisin canım

Ekimde tüp bebeğe başlayacağım için ne olur ne olmaz bi kadın doğuma gideyim kontrole dedim. Muayene etti çok fazla enfeksiyonun var dedi.bi belirtim de yoktu halbuki şu an. Bi sürü ilaç iğne verdi. İnşallah geçer önümüzdeki aya kadar iyiki gitmişim

Zaten sırf sebze değil. Protein de var. Ama daha çok dikkat ederim teşekkür ederim. Sebzeye bayılıyorumproteinle birlikte alınabilir herhaldebir de kızlar ıspanak çiğ yenmeliymiş. Ben de yeni öğrendim. Şimdi salatalara çiğ koyuyorum. Bilginiz olsun. Hem folik asit hem de c vitamini var ıspanakta.

Çok iyi yıkamak lazım ısmanagı .afıyet olsun canım

allah kolaylık versin canım bende 7 yıllık evliyim rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüp bebek için neden bu kadar geciktin yaşın mı genç acaba
canım 34 yaşındayım genç de değilim 2 aşılamam var nasip olmadı ama maddi nedenlerden eşimin ailesine çektiği kredi falan vardı yani bir türlü ayarlayamamştık o nedenle

Hayırlısı canım geç olsunda güç olmasın inşallah ilk denemende tutunur bebişin sana
inşallah canım hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu ay şimdi doğum kontrol hapı kullanacağım sizlere diyen oldu mu doktorlarınız doğum kontrol hapı ile adetinle başlayacağız dedi doktor

Tranferden önce bende estrofem kullanmaya başladım adetle birlikte ama yumurta toplama zamanı kullanmışmıydım hiç hatırlamıyorum canım malum 3 yıl önceydi aklımda kalmamış

Evet bende oyle basladım,baskılamak için yapıyorlar.sen taze mı dondurulmus mu olcaksın

Adetinle mi. Başlayacaksın? Dondurup mu olacak transfer yoksa taze mi bunlar belli mi?
Ben de Ekim ortası adetin ilk Günü arayıp randevu verecekler. Aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.

Kızlar sizin embrıyonuzun şırıngasını embrıyolog mu sıktı ,dr unuz mu ,benım tum ayarlarımaları dr yaptı ,drda basındaydı embrıyolog bastı sırıngaya ,soylesemmı bu seferkı trabsferde dr a sız yapın dıye,yoksa embrıyolog daha mı ıyı bılır?

Kizlar tekrardan merhaba.Ekim 1 de İstanbul Tıp Merkezi doktor Ozan Özolcay la basliyoruz tup bebege.Bahcecideki doktorumuz histereskopi icin sart dedi ama ben 2.bi fikir daha almak istedim ve kk da okudugum olumlu yorumlar uzerine Ozan Bey e gittim.Gayet guleryuzlu bir hekim ve her soruma ictenlikle cevap verdi.Esimden ve benden kan testleri istedi.Istersek devlet hastanesinde yaptirip getirebilecegimizi de ekledi.Bu arada HSG sonucum icin cok kucuk bi yapisiklik var ama olmaz diyemem bu sekilde deneyelim katater takilirsa islemi devam ettiremeyiz ama bu yapisiklik baya kucuk bu ay yapalim dedi.Tuplerim acik hormonlarim ve rezervim iyi spontan 2 gebeligim var.Insallah hayirlisi olsun kizlar.Sizleri de elimden geldigince bilgilendirmeye calisicam surec icerisinde.

Tranferden önce bende estrofem kullanmaya başladım adetle birlikte ama yumurta toplama zamanı kullanmışmıydım hiç hatırlamıyorum canım malum 3 yıl önceydi aklımda kalmamış
hım sanırım biraz rahmi yumurtaları dinlendirmek istiyor doktor ğek açıklama yapmadı ama ilk önce mantıksız gelmişti ama doktorun sözünü dinlemek gerek

Adetinle mi. Başlayacaksın? Dondurup mu olacak transfer yoksa taze mi bunlar belli mi?
Ben de Ekim ortası adetin ilk Günü arayıp randevu verecekler. Aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.
adetle başlayacağım ben de canm şimdi rapor için evrakları teslim ederim ..
22 ekim gibi de adetim olursa benim de ekim sonu kasım başı biter sanırım inşallah peş peşe seviniriz hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…