- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
7 senelik mi evlisin canımmerhaba canım..
benim de seneler geçti ama maddi sorunlardan ALLAH nasip etmedi samsuna taşındık eşimin işinden dolayı buradaki doktordan da memnunum histeroskopi oldum haziranda şimdi de ALLAH nasip ederse 7 sene sonra tüp bebek nasip olacak inşallah şimdi adetliyim inşallah beraberce seviniriz tutar mı olur mu olmaz mı gibi ikilemleri kafamdan atmaya çalışıyorum doktor çift yumurta koyacak inşallah bakalım artık..
evet canım 7 senelik evliyim 6.5 senedir bebeğim olmuyor7 senelik mi evlisin canım
allah kolaylık versin canım bende 7 yıllık evliyim rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüp bebek için neden bu kadar geciktin yaşın mı genç acabaevet canım 7 senelik evliyim 6.5 senedir bebeğim olmuyor
Zaten sırf sebze değil. Protein de var. Ama daha çok dikkat ederim teşekkür ederim. Sebzeye bayılıyorumBenim nasipse 20-25 gun sonra transfer olcak.ilk tup bebegım basarısızdı emvrıyokar kalıtelı olmasına ragmen .bu sefer 3 ay menopoza sokuldum hafif ,adenomyosiz varmıs onu baskılamak için.hemsireye nasıl besleneyım dedım ;protoin agırlıklı beslen dedi .embrıyolarım daha onceden dondurulmus tu cubku.sebze agırlıklı beslenmeyı yumurta olusumunda onerıyorlar,trabsfer surecınde ise ğrotoin agırlıklı dıyorlar
Çok iyi yıkamak lazım ısmanagı .Zaten sırf sebze değil. Protein de var. Ama daha çok dikkat ederim teşekkür ederim. Sebzeye bayılıyorumproteinle birlikte alınabilir herhalde bir de kızlar ıspanak çiğ yenmeliymiş. Ben de yeni öğrendim. Şimdi salatalara çiğ koyuyorum. Bilginiz olsun. Hem folik asit hem de c vitamini var ıspanakta.
Teşekkür ederimÇok iyi yıkamak lazım ısmanagı .afıyet olsun canım
canım 34 yaşındayım genç de değilim 2 aşılamam var nasip olmadı ama maddi nedenlerden eşimin ailesine çektiği kredi falan vardı yani bir türlü ayarlayamamştık o nedenleallah kolaylık versin canım bende 7 yıllık evliyim rabbim tez zamanda nasip eder inşallah tüp bebek için neden bu kadar geciktin yaşın mı genç acaba
Hayırlısı canım geç olsunda güç olmasın inşallah ilk denemende tutunur bebişin sanacanım 34 yaşındayım genç de değilim 2 aşılamam var nasip olmadı ama maddi nedenlerden eşimin ailesine çektiği kredi falan vardı yani bir türlü ayarlayamamştık o nedenle
inşallah canım hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu ay şimdi doğum kontrol hapı kullanacağım sizlere diyen oldu mu doktorlarınız doğum kontrol hapı ile adetinle başlayacağız dedi doktorHayırlısı canım geç olsunda güç olmasın inşallah ilk denemende tutunur bebişin sana
Tranferden önce bende estrofem kullanmaya başladım adetle birlikte ama yumurta toplama zamanı kullanmışmıydım hiç hatırlamıyorum canım malum 3 yıl önceydi aklımda kalmamışinşallah canım hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu ay şimdi doğum kontrol hapı kullanacağım sizlere diyen oldu mu doktorlarınız doğum kontrol hapı ile adetinle başlayacağız dedi doktor
Evet bende oyle basladım,baskılamak için yapıyorlar.sen taze mı dondurulmus mu olcaksıninşallah canım hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz kavuşuruz bebeklerimize bu ay şimdi doğum kontrol hapı kullanacağım sizlere diyen oldu mu doktorlarınız doğum kontrol hapı ile adetinle başlayacağız dedi doktor
merhaba canım..
benim de seneler geçti ama maddi sorunlardan ALLAH nasip etmedi samsuna taşındık eşimin işinden dolayı buradaki doktordan da memnunum histeroskopi oldum haziranda şimdi de ALLAH nasip ederse 7 sene sonra tüp bebek nasip olacak inşallah şimdi adetliyim inşallah beraberce seviniriz tutar mı olur mu olmaz mı gibi ikilemleri kafamdan atmaya çalışıyorum doktor çift yumurta koyacak inşallah bakalım artık..
Adetinle mi. Başlayacaksın? Dondurup mu olacak transfer yoksa taze mi bunlar belli mi?
Ben de Ekim ortası adetin ilk Günü arayıp randevu verecekler. Aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.
taze olacak canım yeni toplayacaklar yumurtalarımı nasipse..Evet bende oyle basladım,baskılamak için yapıyorlar.sen taze mı dondurulmus mu olcaksın
hım sanırım biraz rahmi yumurtaları dinlendirmek istiyor doktor ğek açıklama yapmadı ama ilk önce mantıksız gelmişti ama doktorun sözünü dinlemek gerekTranferden önce bende estrofem kullanmaya başladım adetle birlikte ama yumurta toplama zamanı kullanmışmıydım hiç hatırlamıyorum canım malum 3 yıl önceydi aklımda kalmamış
adetle başlayacağım ben de canm şimdi rapor için evrakları teslim ederim ..Adetinle mi. Başlayacaksın? Dondurup mu olacak transfer yoksa taze mi bunlar belli mi?
Ben de Ekim ortası adetin ilk Günü arayıp randevu verecekler. Aklıma geldikçe heyecanlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?