Canım benimde beklenen regl tarihim öyle ve rapor için belgeleri hazırlıyorum ondan sonra da regl yı bekleyeceğim Rabbim hepimizin yolunu açsın inşallahadetle başlayacağım ben de canm şimdi rapor için evrakları teslim ederim ..
22 ekim gibi de adetim olursa benim de ekim sonu kasım başı biter sanırım inşallah peş peşe seviniriz hayırlarla sağlıcakla inşallah amin..
öyle mi hadi inşallah RABBİM bizler için OL DER...Canım benimde beklenen regl tarihim öyle ve rapor için belgeleri hazırlıyorum ondan sonra da regl yı bekleyeceğim Rabbim hepimizin yolunu açsın inşallah
Samsun da misinöyle mi hadi inşallah RABBİM bizler için OL DER...
iletişimde kalalım bakalım kendimizi rahatlatmak da lazım birbirimize moral verelim lütfen..
senin de ilk tüp bebek mi olacak ben de haftaya bakalım eşimle tekrar gidelim kaç güne rapor çıkar ilaçlar nasıl yazılacak falan doktoru da arayalım görüşelim diyorum hadi hayırlısı hepimiz için..
özele mi gidiyorsun devlete mi ben de ondokuz mayıs ünv hastanesinde yaptıracğım çift yumurta koyacak inşallah doktor
ben de tokatlıyım canım öncesinde ankaradaydık 5 ay oldu samsuna geleli burası çok güzel memlekete yakın tek havası beni daralttı alerjik astımım var..eşim buraya tayin istedik oldu çok şükür..Samsun da misinben Samsun luyum ama şuan Kars dayız tayin durumundan dolayı burada tüp bebek yapan yer yok Erzurum a gidip geliyorum bende üniversite de yaptırıyorum rapor için belgeleri hazırla gel o gün veririrz dedi bir aksilik çıkmazsa inşallah bir daha ki adetle de başlayacağız Allah in izniyle herşey yolunda giderse biz de çift embriyo transferi isteyeceğiz
Ben de aynıyım sıkıntıdan midem bulanıyo sürekli acaba herşey yolunda gidermi diye düşünmekten ama daha başetme yöntemi bulamadımMerhaba kızlar bende tüp bebek olayı çok stres yaptı midem ağrıyo sürekli bide 2 gün önce bayıldım daha başlamadık bile tahlilleri yaptırdık sadece çok stresliyim acaba benim gibi olan varmı ne yapmalıyım bu süreçte
Ziyaret ettim çok şükür canim tabiki de dua çok önemli Allah yardımcımiz olsun inşallahben de tokatlıyım canım öncesinde ankaradaydık 5 ay oldu samsuna geleli burası çok güzel memlekete yakın tek havası beni daralttı alerjik astımım var..eşim buraya tayin istedik oldu çok şükür..
biz de bir hafta on güne belgeleri veririz hastaneye karsta HASAN HARAKANİ hz.lerinin türbesi var kesinlikle oraya ziyaret et gitmek istediğim türbelerden gitmek istediğim evliyalardan bir tanesi..ALLAH'A dua edip bir Fatiha hediye etmek bence çok güzel olur ben çok severim ama bilmiyorum bursa da mülakatım vardı geri gelirken AKŞEMSETTİN HZ.LERİNİN türbesine gittim göynükte muhteşem bir yerdi..
tedavi sürecinde bol bol dua etmeliyiz canım sen kaç senelik evlisin ne kadardr bebek istiyordunuz biz 7 senelik evliz 6.5 senedir olmuyor bebeğimiz hiç hamile kalmadım
2 aşılamam var canım 34 yaşındayım maddi nedenlrden dolayı bekledik canım...Ziyaret ettim çok şükür canim tabiki de dua çok önemli Allah yardımcımiz olsun inşallahben 4 senelik evliyim 1 kere düşüğüm oldu kaç yaşındasınız siz yaş küçük olunca mı beklediniz
Benimde 2 aşılamam var yaş 29 amin canım inşallah2 aşılamam var canım 34 yaşındayım maddi nedenlrden dolayı bekledik canım...
ay inşallah ben de giderim zaman olunca ...ALLAH nasip ederse inşallah..
inşallah hayırlısıyla sağlıcakla seviniriz tedavilerimiz boşa çıkmaz inşallah amin size fiyat olarak ne kadar dediler erzurumda
Bende bulamadım canım doktora gidiyorum bi problem Yok tehliller güzel çıkıyo mide ağrısı devam ne yapcam bilmemBen de aynıyım sıkıntıdan midem bulanıyo sürekli acaba herşey yolunda gidermi diye düşünmekten ama daha başetme yöntemi bulamadım
Hayırlısı olsun canım bi aksilik çıkmazsa bende Ekim adetimle başlıyorum Allahım inş yüzümüzü güldürürmeraba kızlar ekım adeti ile bende başlıcam. tüp bebek serüvenine.3 aşılama ve negatif sonuç. sebepsiz interfilite. inş ilk denemede turar
senin de tam zamanı yaş olarak canım inşallah sevinenlerden oluruz ben biraz geciktim ama artık hayırlısı hiç bu sınavla sınanacağımı düşünmüyordum..Benimde 2 aşılamam var yaş 29 amin canım inşallahfiyat söylemediler raporlu 2-3 bin TL diyorlar ama önceden yaptiranlar
Herşeyin hayırlısı canım herkes farklı bir sinavda bizde böylesenin de tam zamanı yaş olarak canım inşallah sevinenlerden oluruz ben biraz geciktim ama artık hayırlısı hiç bu sınavla sınanacağımı düşünmüyordum..
Merhaba canım çok geçmiş olsun bende dün kontrole gittiğimde transfer için kist olduğunu söyledi ginera verdi bütün başlayacağım inşalkah kaybolur da donmuş embriyomu transfer ederlerBen de eylülde başlarım dedim ama maalesef kist çıktığı için ertelendi. Şuan ginera kullanıyorum inşallahhh kistim biterse adetle başlayacam
Ben kullandım çok şükür geçti canm. Şuan tedaviye başladık. Darısı sana insallahhhMerhaba canım çok geçmiş olsun bende dün kontrole gittiğimde transfer için kist olduğunu söyledi ginera verdi bütün başlayacağım inşalkah kaybolur da donmuş embriyomu transfer ederler
Merhaba benimde ekimde transfer olcak gibi tedaviye basladik 10. Gundeyim igne vuruyorum kendime hipo hipo hastasiyim. Yarin muayenem var yumurta toplama tariihi belli olcak sonrada transfer nasip olursaa. Rabbim hepimize hayirlsii ile evlat sahibi olmayi nasip etsinn olumul sonuclr alalim insaallahEkimde tüp bebek yapacak arkadaşlar varsa paylaşalım inş herkesin muradı olur rabbim büyüktür
Çok şükür senin adına çok sevindim canım inşallah benimki de kaybolur transfer olur bidahaki ayBen kullandım çok şükür geçti canm. Şuan tedaviye başladık. Darısı sana insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?