Kaç çıkınca istedi? Merak ettim benim de yükseliyo da ilaç kullanmayıncaGünaydın kızlar prolaktin yüksek çıktığı için bendende hipofiz MR istedi doktor aranızda çektiren varmı
Canım ben de 11 gün Merional iğne kullandım dün bitti, bugün çatlatma iğnesi yapıcam ve cuma opu. Moralim çok bozuk kendimi işime veremiyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Galiba artık çook yoruldum.......Merhaba, ben de 3 gündür iğne vuruyorum. Ilerleyen gunlerde neler olacak, opu ne zaman, transfer aşamasi ne zaman hicbir sey bilmiyorum. Çarşamba günü gidecegim, inşallah belli olur bir an once başlariz. Heyecan, korku, tedirginlik, mutluluk... butun duygulari bir arada yasiyorum. Allah yardimcimiz olsun
K Kelebeklerim88 kizlar incir prolaktini cok artiriyomus.bilginiz olsunKaç çıkınca istedi? Merak ettim benim de yükseliyo da ilaç kullanmayınca
Yok korkumdan yiyemiyorum zaten. YumurtAlara iyi diyolardı ama prolaktin var ne yazık kiK Kelebeklerim88 kizlar incir prolaktini cok artiriyomus.bilginiz olsun
Anladim allah kolaylik versin.ben bu siralar deli gibi incir yiyorum.haftaya tedaviye baslicaz.insallah prolaktinim ucmamistirYok korkumdan yiyemiyorum zaten. YumurtAlara iyi diyolardı ama prolaktin var ne yazık ki
28 çıktı dostineks adında ilaç verdi bideKaç çıkınca istedi? Merak ettim benim de yükseliyo da ilaç kullanmayınca
Evet canım incir soda kuru kayısı ceviz şimdilik bunları yemiyorum yükseltiyormuşK Kelebeklerim88 kizlar incir prolaktini cok artiriyomus.bilginiz olsun
Prolaktin reglin 2.3.gunu bakiliyo sadece dimi?Evet canım incir soda kuru kayısı ceviz şimdilik bunları yemiyorum yükseltiyormuş
Yok fark etmiyo bana 3 gün önce yaptırdı şuan hastalanmama 1 gün var ama bu tedavi sürecini etkilemez dedi hastalanınca başlıycaz artık hayırlısıyla çok heyecanlıyım hem korku hem sevinç ikisini aynı anda yaşıyorum resmenProlaktin reglin 2.3.gunu bakiliyo sadece dimi?
Yok fark etmiyo bana 3 gün önce yaptırdı şuan hastalanmama 1 gün var ama bu tedavi sürecini etkilemez dedi hastalanınca başlıycaz artık hayırlısıyla çok heyecanlıyım hem korku hem sevinç ikisini aynı anda yaşıyorum resmen
Benim de 45teydi ilaca falan hiçbişeye gerek yok demişti. Dostinexi başka doktor verdi ama ben sormamıştım kullanırken gebe kalınmasın diye yazıyo da sana verdilerse demekki sakıncası yok o zaman28 çıktı dostineks adında ilaç verdi bide
Prolaktin zaten gebe kalmayı engelliyormuş ama hamilelik olursa ilaç kullanımını bırakın diyorlar ben daha öncede kullandım 6 ya düşmüştü tüp bebeğe başlayınca tekrar test yaptılar yüksek çıktı ilaç kullanmaya devam transfer olana kadarBenim de 45teydi ilaca falan hiçbişeye gerek yok demişti. Dostinexi başka doktor verdi ama ben sormamıştım kullanırken gebe kalınmasın diye yazıyo da sana verdilerse demekki sakıncası yok o zaman
Ayni benYok fark etmiyo bana 3 gün önce yaptırdı şuan hastalanmama 1 gün var ama bu tedavi sürecini etkilemez dedi hastalanınca başlıycaz artık hayırlısıyla çok heyecanlıyım hem korku hem sevinç ikisini aynı anda yaşıyorum resmen
Aynen ama pozitif düşünelim güzel olsunAyni benben de reglimi bekliyorum.ic sesim hem diyo ki bu kez olcak heyecan yapiyorum,sonra iç ses yine olmucak diyo asiri korkuyorum.simdiden bozuk bi psikoji
Sizin yumurta toplama falan bitti mi? Benm o asamalar anca baslicak.aynen surec baslayinca daha iyi oluruz insallahAynen ama pozitif düşünelim güzel olsunkorku var ama napalım bunuda güzel bi şekilde atlarız inşallah ama dondurulmuş transferi çok iyi anlatıyorlar banada öyle yapılacak
İnşallah Yok benim daha başlamadı tahlilleri yaptırıyorlar ilk adet günü haber bekliyoruz dedi işte amh testi falan yapcak iğnelere başlıycam galiba bende tam bilmiyorum ilk defa yaptırıyoruz hiç birşey bilmiyorum doktorum ne derse onu yapıyorum şuanSizin yumurta toplama falan bitti mi? Benm o asamalar anca baslicak.aynen surec baslayinca daha iyi oluruz insallah
Anladim cnm.peki taze transfer mi,dondurulmus mu olcak? Snn sorun neydi? Bn pcosumİnşallah Yok benim daha başlamadı tahlilleri yaptırıyorlar ilk adet günü haber bekliyoruz dedi işte amh testi falan yapcak iğnelere başlıycam galiba bende tam bilmiyorum ilk defa yaptırıyoruz hiç birşey bilmiyorum doktorum ne derse onu yapıyorum şuan
Dondurulmuş canım prolaktin yüksekliği var bitekAnladim cnm.peki taze transfer mi,dondurulmus mu olcak? Snn sorun neydi? Bn pcosum
Canım ben de 11 gün Merional iğne kullandım dün bitti, bugün çatlatma iğnesi yapıcam ve cuma opu. Moralim çok bozuk kendimi işime veremiyorum hep olumsuz şeyler geliyor aklıma. Galiba artık çook yoruldum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?