Ekimde tüp bebek

Merhabalar bende yarın akşam yani reflimin 3. Günü ignelerime başlıyorum. Aynı anlattiginiz gibi korku heyecan mutluluk herşey var.. bir konuda spermi karistirlarsa diye bir laf yazmış biri çok gerildim. Allah korusun ya. Zaten kafamız bir dünya. Ne paranoyaklar var,.tüp bebek istemiyormuş bu nedenle. Hiç olur mu öyle şey. O zaman Kanlarda karışır. Cuma'da ilk kontrolum olacak.
İğneler dışında ne kullanıyorsunuz?ilac olur vitamin olur,bitkisel ilaçlar olur..

Merhaba canım, Ben de 12 gündür ignelerimi yapiyorum. Iki gun sonra tekrar kontrole gidecegim. Sanırım haftasonuna doğru toplama işlemi yapılacak. Simdilik ekstra bir ilaç ya da vitamin kullanmıyorum . Belki sali gunu bir seyler verir. Çok heyecanlıyım. Öğretmenim aynı zamanda. Toplama isleminin haftasonuna denk gelmesi icin dua ediyorum, okuldan izin almak istemiyorum. Bakalım yine de hakkimzda hayirlisi olsun

Merhaba arkadaşlar; Benim bu ay kaldı eşimin sperm testinin sonucu yetişmedi. Ama neyse ki herşey yolundaymış. Sebepsizliğe bir sebepsizlik daha eklendi yani Kasımda başlayacağım galiba. Yani hazır hissedersem. Ama bişey merak ediyorum. Bu süreçte çalışanlar süreci nasıl yönetiyorsunuz? Neler yaşıyorsunuz. Özellikle transferden sonra ne kadar dinlieniyorsunuz? İzin mi alıyorsunuz rapor mu?? Gibi bi sürü sorum var :)) Bu arada Ceren Pakman ın Benim de bebeğim olsun kitabını okumaya başladım. Belki sizler de okumak istersiniz.

Ben de özel sektörde çalışıyorum kızlar Cuma günü yumurtalarım toplandı o gün için rapor aldım. Allahım kısmet eder de transfer gününü görürse bebişlerim çarşamba günü kavuşacağız inşallah. Sonrasında çarş perş cuma rapor alıp pzartesi iş başı yapmayı planlıyorum bakalım. Benim doktorum yumurta takibinde çok sık çağırmadı ama gittiğimizde de sağolsun öğle arama denk getirdik randevuları. Çok problem olmadı yani.

Canim ilk tedavide bn de izin almak zorunda kalmamistm.ben randevulari ona gore aldm,mudur de beni idare etti derken hallettik.zaten 3 kez gittim kontrole.ama bu sefer il disinda tedavi.10+10 rapor alicam.transferi de 15 tatile denk getiricem(ogrtmnim) cunku oncekinde transferin 4.gunu yola ciktim(yaklasik 10 saatlik bi yoldu) yolun yarisinda kanamam basladi ve ilac igne ekledik ama negatif.bu kez kararliyiz esimle.transfer sonrasi pozitifi alırsak yine rapor alicaz bi sure.bence tum izinlerini kullan.yoksa bnm gibi pisman olursun

Kizlar uzun sure prolaktin icin dostinek ictim doz azaltildi hic icmedigimde 1800lere firladi hipofiz falan yoklatman gerek dediler ama hic baktirmadim suanda da cok dusukdu degerim 3 ya 6 gibi doktor kullanma dedi bi kez transfe roldum onda da dostinex kullanmistim yarim doz haftalik hamilelk sirasinda kullanmamasi diyenfe var kullan soyleyende vallah kime guvencez bilemiyorum

CNim.denizlide mi yatırıyorsun tüp bebegi.10 saat nereye gittin

Kaç yumurtan gelisti canim

Sen neden 12 gündür iğne yapıyorsun,bu arada ben gonal f 300 kullanıyorum,amh 0.60 yaşım 37 doz yüksek mi? Ayrıca 150 menfure mi neydi ondan yaptım. İlk gun iğne mi ayptim bu aksam

merhaba kızlar bu süreci yaşayan herkese Allah kolaylık versin. Maddi, manevi, psikolojik... açıkçası her yönden değişik bi süreç. Ben 1 ekimde iğnelere başladım. Ege üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. yarın kontrolüm var. ne olacak inanın bilmiyorum. transfer bu ay mı olacak önümüzdeki ay mı. yumurta gelişti mi? bir sürü soru var kafamda. 7 yıla girdik evliliğimizde artık o kadar çok istiyorum ki. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Amin canım inşAllah sanada en kısa sürede nasip eder

Sen neden 12 gündür iğne yapıyorsun,bu arada ben gonal f 300 kullanıyorum,amh 0.60 yaşım 37 doz yüksek mi? Ayrıca 150 menfure mi neydi ondan yaptım. İlk gun iğne mi ayptim bu aksam
Reglimin 3, gunu baslatti doktor gonal f 450 olanindan. Daha da devam ediyorum kullanmaya, dozum 187ydi. bugun arayip 150 ye dusur dedi doktorum.yarin randevum var tekrardan bakalim ne diyecek. bu arada amh benim 5,53 cikti. Yasim 27.Hic anlamiyorum degerlerden doktor ne derse onu yapiyorum, haftasonuna dogru toplama islemim yapilcak. Sen de yeni basladin sanirim. Allah kolaylik versin

Benim bir sorum olacak yumurtlama takvimine göre 12 si itibariyle yumurtluyorum .26 günde bir dongum ve 4 Ekim'de regli oldum. 6 Ekim ignelerimi yaptım yumurtlarimin sistigini hissettim. Sabah inanılmaz yumurtlama akıntısı gelmişti. Ve takvim tedavisiz cuma veya cumartesi yumurtlama başlıyor diyor o sıvı tesadüf müdür.
Diğer konu 11 Ekim'de ilk muayenem. Toplamayı 14 ünde yapacaklar gibi. Hersey normal değil mi

Teşekkürler Allah hepimize kolaylıklar versin bu arada diğer mesaj da kalan yumurtlarini dondur demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…