Cnm 6 yumurta toplanmis.yarin aricaklar.sayi az geldi bana(ilkinde 22 toplanmisti) bakalim artik gerisi nasip kismet
Toplamayı yumurtalar kaç ml kem yaptılar nasıl geçti toplamadan sonra ağrın falan oldumu çokCnm 6 yumurta toplanmis.yarin aricaklar.sayi az geldi bana(ilkinde 22 toplanmisti) bakalim artik gerisi nasip kismet
Transfer ne zaman canımCnm 6 yumurta toplanmis.yarin aricaklar.sayi az geldi bana(ilkinde 22 toplanmisti) bakalim artik gerisi nasip kismet
Aynen saatler dakikalar geçmiyor..napim zaten sabırsız biriyim 15 ekimde transfer oldum 2adet 5. Gün embriyo su..sen naptın önceki denemede hep yattım tutmamıştı bu sefer böyle...Ne güzelsenin transfer oldu dimi canım gün sayıyorsun
Ben aynısı oldum dert etme sakin...Kızlarrrr, lütfen yardım edinYumurta büyütmenin 7. Gündeyiz ve bugün beyaz renkli ve kuvamlı akıntılarım geldi beni çok endişendirdi bu normal mi yumurta uyarım sürecinde bunu yaşayan var mI
Yaa içime su serpildi şu an , pcos var bende 20 -30 yumurta gelişmiş dedi doktor , acaba çatladılar mı diye korkuyorumAma buldum ben b
Ben aynısı oldum dert etme sakin...
Benimde yarın kontrolüm var yine Pazartesi toplama olacak doktora sordum 1 tane koyacakmış yaşım ufakmış halbuki 33 yaşındayımAynen saatler dakikalar geçmiyor..napim zaten sabırsız biriyim 15 ekimde transfer oldum 2adet 5. Gün embriyo su..sen naptın önceki denemede hep yattım tutmamıştı bu sefer böyle...
Yaş 37..sağolsun babam beni küçük yazdırdı bende 33 gözüküyorum sistemde eyyy gidi Ben doktora başta söyledim hocam iki tane istiyorum...doktor nazlandı ama ikna ettim..Benimde yarın kontrolüm var yine Pazartesi toplama olacak doktora sordum 1 tane koyacakmış yaşım ufakmış halbuki 33 yaşındayımsen kaç yaşındasın
Sıkma canını şimdi bu ilaçlar insanı başka bir geriyor anlıyorum seni...bak burda herkes sen veya ben sor içindekini...Yaa içime su serpildi şu an , pcos var bende 20 -30 yumurta gelişmiş dedi doktor , acaba çatladılar mı diye korkuyorumbaskılayıcı iğne de verdi ama ne bileyim insan korkuyor
Sıkma canını şimdi bu ilaçlar insanı başka bir geriyor anlıyorum seni...bak burda herkes sen veya ben sor içindekini...
Amin inşallah ya...inşallah..Rabbim sonumuzu hayırlı kılsın inşşlah, çok zor bir süreç her anlamda umarım sonu güzel biter
Merhabalar, ben de medilife ta bir kulak burun Boğaz doktoruna gitmiştim. Doktora bu tüp bebek süreçlerimi de anlattım. Benim memoria Şişli de 3 başarısız transferim olmuştu. Doktor bana kendilerinin de tüp bebek tedavisi gördüğünü ve doktorlarını tavsiye etti. Yücel Karaman mış doktorları. Yalnız bu doktor 15 gün Brüksel de 15 gün İstanbul da . Yanında bir doktor daha var ikisi birlikte takip ediyorlar. Ben şimdi ikinci denemem için bir kaç yer le görüşeceğim. Belki Yücel bey ile de görüşürüm. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahbenim moralim çok bozuk. Eşimle birlikte bir yılı aşkın süredir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. hormonlarıma testi yapıldı. FSH'ım 20.6 çıktı, yaşım 29. Doktorum yumurta rezervlerimin azalmış olabileceğini söyledi. bir arakadaşım önce brüksel tüp bebekte mekezinde tip bebek yaptı. Kendisi orada çalışan yücel hocayı çok tavsiye ediyor muhakkak kendisine görünmemi istedi. Bana bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı, brüksel tüp bebekte tedavi olanlar bilgi verirlerse çok sevinirim
Benimkide istemiyo işte olmazsa 2ci denemende koyarız 2 tane dedi belki bugün ikna ederimYaş 37..sağolsun babam beni küçük yazdırdı bende 33 gözüküyorum sistemde eyyy gidi Ben doktora başta söyledim hocam iki tane istiyorum...doktor nazlandı ama ikna ettim..
Hepsi 15 mm ustuydu.transfer ocakta.snn ne zmn cnm?Transfer ne zaman canım
Allahım hepimize yardımcı olur inşallah...Rabbim kendine hayırlı kullar yaratır bizlere emanet eder inşallah...Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun bende mega medipol ayse yanında gördüm tedavimi 21 yumurta toplandı 4 kaldı 3 tane 5 gün embriyosu 1 tane 6 gün orta kalite donduruldu şuan transfer asamasindayim ilac kullaniyirum sali gunu kontrolum var sanirim transfer tarihi belli olurhap kullanıyorum estrofem coraspin folik asit diğer ilaçları biz söylediğimizde kullanırsın dediler banada dualarınızda yer verin bende hepimize duaciyim
Bugün toplandı 11 tane. Çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı şükürGittim canım yarın yine gitçem Pazartesi toplanacak benim senin yumurtaların ne kadar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?