Ekimde tüp bebek

Kızlarrrr, lütfen yardım edin Yumurta büyütmenin 7. Gündeyiz ve bugün beyaz renkli ve kuvamlı akıntılarım geldi beni çok endişendirdi bu normal mi yumurta uyarım sürecinde bunu yaşayan var mI

Ama buldum ben b
Kızlarrrr, lütfen yardım edin Yumurta büyütmenin 7. Gündeyiz ve bugün beyaz renkli ve kuvamlı akıntılarım geldi beni çok endişendirdi bu normal mi yumurta uyarım sürecinde bunu yaşayan var mI
Ben aynısı oldum dert etme sakin...

Aynen saatler dakikalar geçmiyor..napim zaten sabırsız biriyim 15 ekimde transfer oldum 2adet 5. Gün embriyo su..sen naptın önceki denemede hep yattım tutmamıştı bu sefer böyle...
Benimde yarın kontrolüm var yine Pazartesi toplama olacak doktora sordum 1 tane koyacakmış yaşım ufakmış halbuki 33 yaşındayım sen kaç yaşındasın

Benimde yarın kontrolüm var yine Pazartesi toplama olacak doktora sordum 1 tane koyacakmış yaşım ufakmış halbuki 33 yaşındayım sen kaç yaşındasın
Yaş 37..sağolsun babam beni küçük yazdırdı bende 33 gözüküyorum sistemde eyyy gidi Ben doktora başta söyledim hocam iki tane istiyorum...doktor nazlandı ama ikna ettim..

Yaa içime su serpildi şu an , pcos var bende 20 -30 yumurta gelişmiş dedi doktor , acaba çatladılar mı diye korkuyorumbaskılayıcı iğne de verdi ama ne bileyim insan korkuyor
Sıkma canını şimdi bu ilaçlar insanı başka bir geriyor anlıyorum seni...bak burda herkes sen veya ben sor içindekini...

Bu arada yarın karar verdim bi kan tahlili vercem kızlar...nolursa olsun sonra pazartesi sonra çarşamba da vercem ...illa 001 görcem kendi kendime kaşınıyorum farkındayım ama cidden rahatım...

Merhabalar, ben de medilife ta bir kulak burun Boğaz doktoruna gitmiştim. Doktora bu tüp bebek süreçlerimi de anlattım. Benim memoria Şişli de 3 başarısız transferim olmuştu. Doktor bana kendilerinin de tüp bebek tedavisi gördüğünü ve doktorlarını tavsiye etti. Yücel Karaman mış doktorları. Yalnız bu doktor 15 gün Brüksel de 15 gün İstanbul da . Yanında bir doktor daha var ikisi birlikte takip ediyorlar. Ben şimdi ikinci denemem için bir kaç yer le görüşeceğim. Belki Yücel bey ile de görüşürüm. Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Yaş 37..sağolsun babam beni küçük yazdırdı bende 33 gözüküyorum sistemde eyyy gidi Ben doktora başta söyledim hocam iki tane istiyorum...doktor nazlandı ama ikna ettim..
Benimkide istemiyo işte olmazsa 2ci denemende koyarız 2 tane dedi belki bugün ikna ederim

Merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun bende mega medipol ayse yanında gördüm tedavimi 21 yumurta toplandı 4 kaldı 3 tane 5 gün embriyosu 1 tane 6 gün orta kalite donduruldu şuan transfer asamasindayim ilac kullaniyirum sali gunu kontrolum var sanirim transfer tarihi belli olurhap kullanıyorum estrofem coraspin folik asit diğer ilaçları biz söylediğimizde kullanırsın dediler banada dualarınızda yer verin bende hepimize duaciyim

Allahım hepimize yardımcı olur inşallah...Rabbim kendine hayırlı kullar yaratır bizlere emanet eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…