Ekimde tüp bebek

Selam kızlar ben de pazartesi opu olacak sonra dondurulmuş transferi olacak. O yüzden galiba ekimde olur diye size katılmak istedim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bizim akraba evliliği olduğu için kromozom analizi için kan verdik. 2 aya sonuç çıkacak. Biz kasıma kaldık malesef

Ekimde tüp bebek yapacak arkadaşlar varsa paylaşalım inş herkesin muradı olur rabbim büyüktür

Sana geçen sene ekimde tüp bebek yaptıran biri olarak destek vermeye geldim.Süreçte kimseye hiçbir şey söylemedik.Önce ki aşılama sürecinde söylediğimizde olmadı çünkü.Burda geçen sene açtığım 2 profilim var ama ne mail ne de şifrelerini hatırlıyorum.Ben geçen sene nisandan itibaren büyük bir araştırmaya girdim Gürgan Kliniği Esra Çabuk Cömert gibi isimler buldum Ankara da.İlk tedavime Gülden kliniğinde başladım ama sonuç hüsran oldu.Başka doktora gidelim dedi eşim.Bende Esra çabuk cömert e gidelim ozaman dedim listemde 2. sıradaydı.Allah ın hikmeti tabi bu işler embriyo elde edildi sonuç pozitif oldu.Daha büyük sevinçler illa ki vardır ama şuan doğumumdan tam 2 hafta geçti.İkizlerim oldu binlerce şükürler olsun.Önemli olan inancını yitirmemek öyle hastalarla karşılaştım ki hikayeleri içimi sızlattı.Nezaman izin verilirse ozaman düşüyor rahme bebişler.Rabbim el açanı boş çevirmez herkese nasip olsun.Dualarını et ve git tedavine hayırlısıyla kistde gider bende de ilk aşılamalar da vardı yok oldu şükür.

Merhabaaaaaa herkese. ALlah tez zamanda bebişlerimizi sağlıkla versin diyerekten başlayayımmm

Ben Temmuz da ilk tüp bebek tedavimi gördüm. Sonuç malesef negatif oldu. Sonrasında doktorum muayene etti, histereskopi yapsak mı diye düşündük, ama gerek yokmuş. İkinci tedaviye istediğim zaman başlayabilirmişiz. Eşim sperm DNA hasar oranı baktıracak. Sonrasında düşüneceğiz. Yani Ekim ayı için emin olmamakla birlikte yanınızda olmak istedimm.

Herkese merhaba
Benden bugün yumurta toplanma işlemi yapıldı. Pcosluyum ben yumurta sayısını çok beklerken 7 tane geldi. Sanırım benimde transferim Ekim ayında yapılacak ayrıca bugün çok şiş hissediyorum kendimi. Sizde de böyle oldu mu?

7 bence gayet iyi bir sayı. Çok fazla olunca da kalite sorunu olabiliyor. Bende de öyle olmuştu. Foliküllerden sızan sıvılar karın boşluğuna döküldüğü için şişkinlik olabiliyor. Bir de anestezi etkisi tabi. Geçmiş olsun çok. İnşallah gelir bebişin ya da bebişlerinnn

Merhaba kizlar
Agustos ayinda ilk tup bebek denemem oldu 12 yumurta toplandi 9 dollendi ve 4 tane 5.ci gun embryo olustu cok mutluyudum. 2 tane transfer oldu maalesef negatif ve adetin de zaten tam o gun basladi Simdi Eylul 25 gibi adet gorecem ve dondurulmuslari transfer olacam insallah hersey yoluna giderse. Yas 39 olunca umutlar azaliyor statistikler vs benim gibi benzer verileri olan dondurulmuslar ile gebe kalan var mi acaba?
Ekim hepimize hayirlisi olsun

Adetten itibaren kaçıncı gün yumurta toplandı

Kizlar merhaba,yas 30.pcosluyum.esimde de ileri hareket problemi var.haziranda tup bebek denedik.22 yumurta toplnadi.blastokist evresine 3 embriyo geldi.2si transfer edildi ama olmadi.ekimde fulya bahcecide denicez bu kez.orda tup bebege baslayan yada baslamayi düşünen var mi?

Merhaba kızlar bende dün opu oldum 18 yumurta toplandı 11i döllenmiş ama rahim dinlendirmesinolucak transfer Ekim’in sonu gibi gözüküyor. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

Merhaba arkadaşlar..
Benim 2 negatif tüp bebek deneyimim var...
21 ekim de randevum var...
3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ama önce araştırma yapılacak bu kez herşey incelenmeden transfer yapmalarını istemiyorum... Artık çok bunaldım korkuyorum yine negatif olur diye.. Rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmasın zorlu yol ama sonu güzel olsun ..inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız ...

Arkadaslar merhaba dondurulmus trabsfer oncesi lh ve progestereon hormonlarınıza bakıldımı?
Bir de intralipid serum yaptıran var mı oneren? Faydaaı oluyormus dıye duydum

kızlar selam,

bende İstanbul'da ikamet ediyorum. Süleymaniye Kadın Doğum hastanesinde tedaviye başladım. 17'sinde iğnelerim başladı. yarın kontrolüm var. bu ay anca iğnelerim biter yumurtam toplanır transfer muhtemel olarak Ekimin ilk haftası gibi olur diye tahmin ediyorum..

benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama yeteri kadar faydası olmadı.

ilk denemem direk Tüp bebekten başladık Dr bize Aşılama vakit kaybı olur dedi. bakalım hayırlısı olur inşallah..

Merhaba arkadaşlar sadece bakıp hepinize allah moralinizi nasip etsin hayırlı evlatlar ile kuvaginizi doldursun demek istedim benimde basimdan g3cti çok zor süreç allah yardımcınız olsun ins
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. tek seferde tuttumu senin? bir kaç kez mi denedin?

ISSIZZ
Merhaba nerede yaptırdınız ? araştırma derken empriyoları genetiğe gönderiyor o şekilde bişey mi diyorsunuz bu arada nerede yaptırdınız tüp bebeği olumsuz oldu

Bende Ekim'de baslayacagim adetimle birlikte doktorum dondurulmuş embriyo transferi yaparız demisti. Muhtemelen Kasım'da olur transfer. Rabbim herkesin yardımcısı olsun arkadaslarim. Emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…