Ekimde tüp bebek yapacak arkadaşlar varsa paylaşalım inş herkesin muradı olur rabbim büyüktür
7 bence gayet iyi bir sayı. Çok fazla olunca da kalite sorunu olabiliyor. Bende de öyle olmuştu. Foliküllerden sızan sıvılar karın boşluğuna döküldüğü için şişkinlik olabiliyor. Bir de anestezi etkisi tabi. Geçmiş olsun çok. İnşallah gelir bebişin ya da bebişlerinnnHerkese merhaba
Benden bugün yumurta toplanma işlemi yapıldı. Pcosluyum ben yumurta sayısını çok beklerken 7 tane geldi. Sanırım benimde transferim Ekim ayında yapılacak ayrıca bugün çok şiş hissediyorum kendimi. Sizde de böyle oldu mu?
Adetten itibaren kaçıncı gün yumurta toplandıHerkese merhaba
Benden bugün yumurta toplanma işlemi yapıldı. Pcosluyum ben yumurta sayısını çok beklerken 7 tane geldi. Sanırım benimde transferim Ekim ayında yapılacak ayrıca bugün çok şiş hissediyorum kendimi. Sizde de böyle oldu mu?
MerhabaAdetten itibaren kaçıncı gün yumurta toplandı
Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. tek seferde tuttumu senin? bir kaç kez mi denedin?Merhaba arkadaşlar sadece bakıp hepinize allah moralinizi nasip etsin hayırlı evlatlar ile kuvaginizi doldursun demek istedim benimde basimdan g3cti çok zor süreç allah yardımcınız olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?