kızlar bende sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırdım sacımı boyamak istiyorum yıne ama her yerde yazıyokı sınamekı kürü boyayı akıtıyomus... bı de kürlere basladıgımdan berı yanı 5 haftadır ne düzlestırıcı ne maşa ne fön hiç kullanmadım kı etkısını azaltmasın dıye yaptıgım bakımların.. fön bıle kullanmazken sacımı boyarsam kürlerın etkısını azaltır mı kı? sacım uzuyo ama sevmıyorum sacımı yanı rengını.. sevıyorum da eşim sevmıyo bnde coooooookkk sıkıldım bıktım bu rengınden....
bende okumuştum forumlarda saç boyasını akıttığını saçın rengini açtığını ben olsam ugur böcüğüm biraz daha sabrederdim..isrediğim uzunluğa gelinceee boyatırdım ..as daha sabret gülüm yaaa
kızlar bende sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırdım sacımı boyamak istiyorum yıne ama her yerde yazıyokı sınamekı kürü boyayı akıtıyomus... bı de kürlere basladıgımdan berı yanı 5 haftadır ne düzlestırıcı ne maşa ne fön hiç kullanmadım kı etkısını azaltmasın dıye yaptıgım bakımların.. fön bıle kullanmazken sacımı boyarsam kürlerın etkısını azaltır mı kı? sacım uzuyo ama sevmıyorum sacımı yanı rengını.. sevıyorum da eşim sevmıyo bnde coooooookkk sıkıldım bıktım bu rengınden....
Ben de ilk kürü yaptım, sinameki, bemiks, badem yağı, çam terebentin, susam yağı ve hcnin bakım kompleksi. ne bulduysam sürdüm diyelim:)
kızlarr sac boyamakk saclarıı uzatıyo bılgınızz olsun (ama açıcı kullanmycksınzzz rofle vs degıl) kendımden bılıyorumm ve kuaforumde aynı seyı soyledı :)
gzl bir karışım olmuşşş hadi inş.. uzar saçlarınnn
inşallah çabucak uzar, aslında zaten uzuyordu saçlarım geçen ay bağlayamıyordum hatta perma yaptırıp uçlardan kesmeme rağmen şu an bağlanıyor. hcnin yağını kullanıyorum düzenli sanırım o etkili ama sinamekiden de ekstra uzama sağlamayı planlıyorum :))
inşallah çabucak uzar, aslında zaten uzuyordu saçlarım geçen ay bağlayamıyordum hatta perma yaptırıp uçlardan kesmeme rağmen şu an bağlanıyor. hcnin yağını kullanıyorum düzenli sanırım o etkili ama sinamekiden de ekstra uzama sağlamayı planlıyorum :))
ben uzun zmandır kullanıyorum şampuanının etkisi zaten ilk yıkamada belli oluyor hatta arkadaşıma da aldım o da bayılıp her şeyin büyük boyunu almışgüzel uzatmalar :) hcnin gözle görülür bi etkisi var mı gerçekten bende başlayayım ya
birazdan fön çektiricem ondan sonra çekerim foto, bakalım saçımın yapısında ve boyunda nasıl değişiklikler olacak :))ölçtün değilmiii aman tarihleride yaz vede foto çek canım görelimmmmm hep beraber uzamasınııı
buarada hc nedirrr :26:
kızlar kürü ne kadar sürelerle uyguluyosunuz ben haftada bir diye duymuştum hep öyle yaptım bırakalı epey oldu şimdi tekrar başlamayı dşünüyorum bari doğru yapayım bu arada küre kattıklarım
1tatlı kaşığı tatl badem yağı
1tutam sinameki otu
1bemiks ampul başka bişi katmıyorum katsam mı acaba yorumları bekliyorum
ben uzun zmandır kullanıyorum şampuanının etkisi zaten ilk yıkamada belli oluyor hatta arkadaşıma da aldım o da bayılıp her şeyin büyük boyunu almış
saç bakım yağı da gerçekten çabuk uzatıyor ben seviyorum ama keşke daha büyük olsaymış, minicik şey 45 tl saçlarım kısa da çok dokunmuyor ama uzayınca sanmıyorum sürekli kullanmam.
birazdan fön çektiricem ondan sonra çekerim foto, bakalım saçımın yapısında ve boyunda nasıl değişiklikler olacak :))
hc saç bakım markası güzel şampuanı ve bakım yağı var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?