Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet lion cum sinameki+bemiks+bagdem yağı hepsini karıştırıp sürüyoruz saçımızaa bir iki saat bekletip gzl ce yıkıyoruz..

Bnde saçlarımı uzatmaya karar werdim çabucak uzasınlar istyrm fotograflarımı cektm bkalm uzarsa koyucm fotogrfları skldm hep aynı boyda olmasndan yaa suanda tam gögsümün altında ama ben 4 parmk daha uzasın istyrm cok degil yani o kadarcık uzasa yetick bana umarım kısa surede uzar :)

kızlar bende sıkıntıdan ne yapıcamı şaşırdım sacımı boyamak istiyorum yıne ama her yerde yazıyokı sınamekı kürü boyayı akıtıyomus... bı de kürlere basladıgımdan berı yanı 5 haftadır ne düzlestırıcı ne maşa ne fön hiç kullanmadım kı etkısını azaltmasın dıye yaptıgım bakımların.. fön bıle kullanmazken sacımı boyarsam kürlerın etkısını azaltır mı kı? sacım uzuyo ama sevmıyorum sacımı yanı rengını.. sevıyorum da eşim sevmıyo bnde coooooookkk sıkıldım bıktım bu rengınden....

Son düzenleme:

bende okumuştum forumlarda saç boyasını akıttığını saçın rengini açtığını ben olsam ugur böcüğüm biraz daha sabrederdim..isrediğim uzunluğa gelinceee boyatırdım ..as daha sabret gülüm yaaa

canım bnm yaaa ne yazsam ilgilenıyosun yalnız bırakmıyosun benı cvp yazıyosun hemen aslında sabredebılsem bnde istedıgım gıbı uzasın sonra boyayım dıyodum dedıgın gıbı ama evde de yalnızım sıkılıp duruyorum ne yapsam dıye düşünüyorum........

sen kafaya takmışsannn ozaman boyaa ama akıp giderse boya saçtan bu seferde hoş görüntü olmaz canım..
ama çok istiyorsan yap gitsin

benimde saçımda boya var bugün sinameki kürüne başladım

ilk başlarda boyamam diyodum ama son kararım boyayacağım

sinameki uzun bir süreç o kadar boyasız durmaz saçım hele de rengini açıyosa

ozaman boyayın kızlar hem dahada kolay anlaşılır saçın ne kadar uzadığınııı
bendee 6.kürü yaptım dün gece ..
busefer de
badem yağı,hint yağı,susam yağı,bemiks,sinameki,ve süt
katıp 2 .30 saat kafada öyle beklettim..
sonuç verir inş.

kızlar ensedeki saçlarımı bağladığımdaaa minicik bir kuyruk oluyorrr demekkiii uzaman var

Ben de ilk kürü yaptım, sinameki, bemiks, badem yağı, çam terebentin, susam yağı ve hcnin bakım kompleksi. ne bulduysam sürdüm diyelim:)

kızlarr sac boyamakk saclarıı uzatıyo bılgınızz olsun (ama açıcı kullanmycksınzzz rofle vs degıl) kendımden bılıyorumm ve kuaforumde aynı seyı soyledı :)

Ben de ilk kürü yaptım, sinameki, bemiks, badem yağı, çam terebentin, susam yağı ve hcnin bakım kompleksi. ne bulduysam sürdüm diyelim:)

gzl bir karışım olmuşşş hadi inş.. uzar saçlarınnn

kızlarr sac boyamakk saclarıı uzatıyo bılgınızz olsun (ama açıcı kullanmycksınzzz rofle vs degıl) kendımden bılıyorumm ve kuaforumde aynı seyı soyledı :)

alla allaaa:26: ben bilmiyordum
kına nın beslediğini biliyıorum ama bu kadar kimyasal karışım boyaların saç uzatacagını doğrusu garip geldiii

gzl bir karışım olmuşşş hadi inş.. uzar saçlarınnn

inşallah çabucak uzar, aslında zaten uzuyordu saçlarım geçen ay bağlayamıyordum hatta perma yaptırıp uçlardan kesmeme rağmen şu an bağlanıyor. hcnin yağını kullanıyorum düzenli sanırım o etkili ama sinamekiden de ekstra uzama sağlamayı planlıyorum :))

ölçtün değilmiii aman tarihleride yaz vede foto çek canım görelimmmmm hep beraber uzamasınııı
buarada hc nedirrr :26:

güzel uzatmalar :) hcnin gözle görülür bi etkisi var mı gerçekten bende başlayayım ya

kızlar kürü ne kadar sürelerle uyguluyosunuz ben haftada bir diye duymuştum hep öyle yaptım bırakalı epey oldu şimdi tekrar başlamayı dşünüyorum bari doğru yapayım bu arada küre kattıklarım

1tatlı kaşığı tatl badem yağı
1tutam sinameki otu
1bemiks ampul başka bişi katmıyorum katsam mı acaba yorumları bekliyorum

güzel uzatmalar :) hcnin gözle görülür bi etkisi var mı gerçekten bende başlayayım ya
ben uzun zmandır kullanıyorum şampuanının etkisi zaten ilk yıkamada belli oluyor hatta arkadaşıma da aldım o da bayılıp her şeyin büyük boyunu almış
saç bakım yağı da gerçekten çabuk uzatıyor ben seviyorum ama keşke daha büyük olsaymış, minicik şey 45 tl saçlarım kısa da çok dokunmuyor ama uzayınca sanmıyorum sürekli kullanmam.

ölçtün değilmiii aman tarihleride yaz vede foto çek canım görelimmmmm hep beraber uzamasınııı
buarada hc nedirrr :26:
birazdan fön çektiricem ondan sonra çekerim foto, bakalım saçımın yapısında ve boyunda nasıl değişiklikler olacak :))
hc saç bakım markası güzel şampuanı ve bakım yağı var:)

bende çoğunlukla böyle yapıyorum..,
sonra şeytan bir dürtüyorrr başlıyorum çeşit çeşit yağları koymayaaa ..
umRIM işe yarar kafayı bozdum iiice

bekliyoruz canım bak merak ettim şimdiiii daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…