ben uzun zmandır kullanıyorum şampuanının etkisi zaten ilk yıkamada belli oluyor hatta arkadaşıma da aldım o da bayılıp her şeyin büyük boyunu almış
saç bakım yağı da gerçekten çabuk uzatıyor ben seviyorum ama keşke daha büyük olsaymış, minicik şey 45 tl saçlarım kısa da çok dokunmuyor ama uzayınca sanmıyorum sürekli kullanmam.
benim saçım uzun aslında belimde ama ben biraz daha uzatmak istiyorum tabi bide fazlalaşsn istiyorum katlar olduğu için tastamam uzun bi görüntü sözkonusu deil senin yazını görünce bi inceledim doğru diyosun biraz küçük e fiyatıda biraz var tabi bi şampuan için düşünürsek ama ne dersin bende işe yarar mı eğer al kullan diyosan şampuanı sipariş edeyim başka kullandığın varmı canım serum filanda gördüm ben içlerinde
benim bünyem ilk gördüğü şeyi iyiyse hemen kabulleniverir o yüzden zan altında hissetme kendini işine yarar diyosan aliim
bende çoğunlukla böyle yapıyorum..,
sonra şeytan bir dürtüyorrr başlıyorum çeşit çeşit yağları koymayaaa ..
umRIM işe yarar kafayı bozdum iiice
ben şu bioblasa başlayınca saçımı yormamak için bıraktım ama bi ara hani şu kırık aldırma hevesimiz vardır ya bizim önce maşa düzleştirici saçın anasını ağlatırız sonrada gider kuaförün önüne otururuz hadi kırığımı al diye de o kuaför bize bi güzel tutam saç verip gönderir heh ben işte o gibi durumlardan sonra sinamekine sarılıyodum Allah için uzatıyodu
neyse canım genelde hangi yağları ekliyosun bide süre bnm için önemli haftada 1den fazlada yapan varmış öyle dahamı etkili olur acaba sen ne kadar süreyle yapıyosun
Kizlar bugun 4. Kuru yapcaktim ama nezle oldm saclarimda islak durursa daha kotu olurum diye yapmdim bisey okur mu3. Kurden sonra da foto cekmstim bugunde cekip yuklicektim (
:) sorma yaa yaptık iştee bi heveslee..
rihanna modeliydi saçımneyse vallahi ben aklıma geldikçe yapıyorum bu kürü..bazen haftada bir bazende 2
birde bademyağı,hintyağı,susam yağı,bemiks,sinameki koyup yapıyorm en az 2 saat bekliyorum..
en son ki küre faydası vardır diye süt bile koydum..allahım yaaa bende şaşırdım ne yapacagımı iiicee
inş. etkisini görürüz..başka forumdakiler haftada 1 kez yeter diyorlar ama yok biran önce uzasındiyeee abartıyorum ben bazen olayı..
valla şekerim sana cok sık yapma zarar dıyodum bı aralar ama bnde haftasının gelmesını çok zor beklıyorum yaaa yarın 6.sınamekı kürüm dayanamıyorum belkı bu aksam yaparım hele de uzadıgını gordukce sabırsızlanıyorum kürler bıtse de sacımı boyasam uzun saclıları goruyorum nasıl heveslnıyorum...
kızlar 9 kür sinemaki kullandım. saçlarım çok dökülmesine rağmen azıcıkta dolgunlaşma oldu.
hep uzamadı uzamadı diyordum ama dinlendirme dönmeminde ölçtm 2 ayda 4-5cm uzama olmuş. şu an iyice dinlendiriyorum. bi 10 gün sonra tekrar başlayacağım o zaman foto ile takip edebiliriz. bir 4 cm daha uzasa güzel olabilir.
ben hc nin bütün ürünlerini kullandım,hatta yeni çıkacak bir ürünü var maske onu da deneyenlerden biri oldum :)ben uzun zmandır kullanıyorum şampuanının etkisi zaten ilk yıkamada belli oluyor hatta arkadaşıma da aldım o da bayılıp her şeyin büyük boyunu almış
saç bakım yağı da gerçekten çabuk uzatıyor ben seviyorum ama keşke daha büyük olsaymış, minicik şey 45 tl saçlarım kısa da çok dokunmuyor ama uzayınca sanmıyorum sürekli kullanmam.
benim saçım uzun aslında belimde ama ben biraz daha uzatmak istiyorum tabi bide fazlalaşsn istiyorum katlar olduğu için tastamam uzun bi görüntü sözkonusu deil senin yazını görünce bi inceledim doğru diyosun biraz küçük e fiyatıda biraz var tabi bi şampuan için düşünürsek ama ne dersin bende işe yarar mı eğer al kullan diyosan şampuanı sipariş edeyim başka kullandığın varmı canım serum filanda gördüm ben içlerinde
benim bünyem ilk gördüğü şeyi iyiyse hemen kabulleniverir o yüzden zan altında hissetme kendini işine yarar diyosan aliim
şampuanına kesinlikle bayılıyorum tavsiye ederim, herkes en azından bir kere denemeli. benim kuru ve yıpranmış tiftik saçlarımı bile kendine getirdi:) ama dopinginin bir faydasını görmedim, saç kremine de güzel diyeblirim. bakım yağı(complex) çok pahalı olmasa saçlarım uzayınca devam ederdim ama aktardan alınıp karıştırılbilir de diye düşünüyorum.
bu arada küre koyduğum o leş kokulu çam terebentin mi yoksa yine forumdn duyduğum gliserin mi yaptı bilmiyorum saçlarıma fön çekemedi kız, evde o kadar yıkamama rağmen kuaförde de kaç kere yıkadı. gliserini suya karıştırıp saçına fıslayan var mı? sanırım ondan oldu benim saçlar mat mat
hadi yaaaa 3 ü yükle sendeee bakalım cici saçlarınaaaa
vayyçok gzll uzamışşşş maşallahhhh
tamam ama mutlaka ölç ve foto çekkkkkyüklemeyide unutmaaaaa
kızlar bende saç uzatmak için çabalıyorum bende katılım sizlere...Bnde şampuanıma çam terebentin bir kaç damla tatlı badem yagı ve brazda sarımsak ekledim kullnıyorum. 1 aydır baya uzadı saçlarım ilk kestirdiğimde omuzlarımdaydı şimdi ise kolarımın bıraz aşagısında baya uzadı diyebilirim inşallah belime kadar uzatabilirim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?