Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de cam bir kavanozu yarıya kadar zeytinyağı doldurup içine sarmısağı minik minik doğradım. 4-5 gün bekledikten sonra kullanıma hazır. 2-3 çorba kaşığı kadar ekliyorum kürüme.

kızlar bu sarımsaklı zeytinyağı nasıl bir şey bildiğimz uçucu yağlar gibi mi ?

Ben de cam bir kavanozu yarıya kadar zeytinyağı doldurup içine sarmısağı minik minik doğradım. 4-5 gün bekledikten sonra kullanıma hazır. 2-3 çorba kaşığı kadar ekliyorum kürüme.

aa çok ilginç uzama elde ediyor musun peki canım faydası oldu mu

dövsek sarımsağı olmaz mı

Sarmısağı dövsen de olur tabii ki, neden olmasın. Sarmısak uzatmaktan çok dökülmeyi durdurup yeni saç çıkartır derler, ben saçlarımdaki değişimden çok memnunum ama o kadar çok şey sürüyorum ki hangisi işe yarıyor bilmiyorum valla

aa çok ilginç uzama elde ediyor musun peki canım faydası oldu mu
dövsek sarımsağı olmaz mı

bende 6 kür sinamekı ve 6 kür yağ karışımı yaptım 7.yağ karışımımı yapıcam öbür gün şunu çok net söyleyebılırım saç fışkırıyo kafamda..
yenı sacları sanırım yağ ve vıtamın karısımı çıkardı.. kotu görünüyo 2 cm saçlar dolu sac diplerımde az falan değil öyle pırıl pırıl bi sürü yenı saclar İNANAMIYORUM:)))
ama çok mutluyum uzama da normalın iki katı hızla gıdıyo yanı belıme gelmedı 4 cm falan hala toplamda..
bekleme dönemıme geçmedım 2 kür sonra yanı 8 olunca iki hafta dınlendırcem o zamanı umutla beklıyorum belkı daha hızlanır uzama bı karış daha istiyorum yaza istedıgım gıbı bı sacım olacak sanırım:)))
eğer şimdi çekebilirsem yeni çıkan saçlarımın resmını koymak ıstıyorum.. bı tek boyama meselesı var sabredıyorum uzamasına kötü etkı eder dıye boyamıyorum sacım ıstedıgım forma gelınce boyayacagım...
bi de ıyıce uzasın yavaş yavaş katlarını azaltıcam kat olunca uzun olmasının bı anlamı olmuyo.....

saçlarınızın uzamasına sevindim yağ karışımını sinemakiden bikaç gün sonra mı yaptınız?

hangi yağları kullandınız?

bu hafta 2. kürü yapıcam saçlarımı boyadım bu hafta sinameki rengini akıtmazsa şanslıyım

bi kahve fincanından bıraz az zeytınyagı içine evıgen ampul bepanten ampul bı yemek kaşıgı badem yagı 5 6 damla çam terebentın katıyorum saçıma sürüyorum 2 saat kadar beklıyorum.. cumartesı sınamekı salı yada çarşamba yag karısımı yapıyorum...
sinamekı saç rengını akıtıyo dıye bnde beklıyorum boyayamadım...

saçımın uzadıgını diplerınden ölçüyorum bunlar gelen dipler....

Eklentiler

• $IMG_5295.webp
    39 KB · Görüntüleme: 71
  • $IMG_5342.webp
    16 KB · Görüntüleme: 51
sonrakı resımde de dıpten çıkanları göstermeye çalıştım yıne de pek belli olmamış..
son resımde saçımın son halı...

bunlarda sevdiğim istediğim renkler ve sağlıklı saçlar zamanla azar azar kestırıp boyle saglıklı koyu renk ve uzun olmasını istiyorum...

Bende 4 gundur lavanta cayı ıcıyorum suyunu sac dıplerıme suruyorum ayrıca sınamekı kurune basladım bugun bakalım artık

teşekkürler bende yapıyım yağ bakımı

saçların güzelmiş

merhaba bayanlar,
saç uzatanlar kervanına bende katılmak istiyorum. sampuan olarak ne kullanıyorsunuz? birde bakım kürü için neler gerekli sabahtan beri okuyorum kafam karıştı, siz neler kullanıyorsunz? neler alayım? bide başlamadan saçımın fotosunu ekleyim uzama olacak mı hep beraber görelim

benımde 4 kürüm ben sarımsaklı yağ karışımını uyguluyorum şampuan olarak aktardan mecitefendi ısırgan özlü şampuan aldım .aktar onerdı çunku bakım yaptkıtan sonra diğer şampuanlar bakımı saç derisinden kaldırıyormuş. bitkisel özlü şampuanlar yaptığınız bakımı desteklıyor hem yumuşacık yapıyor tavsıye ederım 3 haftam acayip fark var saçımda resım koyamadım ama uzadı inşallah böyle devam eder

4 cm rahat oldu...

canım sende son haliyle bı foto koysana ben baslangıçta resım çekemedım eşime desem nette ne işi var resımlerının der anlamaz daha yenı düşünebıldım aynayı herkes aynadan çekıyo resım.. bende öle yaptım ama dedıgım gıbı gelen dıplerı bastan berı ölçüyorum kür bıtsın yıne koyarım dınlenme dönemını sabırsızlıkla beklıyorum ara ara cekerım ve sınamekı den 1 ay sonra cekıp koyarım herkesın içi rahat eder yapmak ısteyıpte işe yarıyomu yaramıyomu dıye tereddutte kalanlara yol göstermış olur bu arada bu gun gıttım boya aldım ancak yeter dıye 2 kutu bırı orta kahve dığerı koyu kahve indirimdeydi markette dayanamadım dınlenme dönemıne 2 haftam var o dönemde yanı 15 gunun içinde 4 5 cm uzadı dıyenler var inşallah yaza belıme gelır saclarım bı karış ıstıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…