kızlar bu sarımsaklı zeytinyağı nasıl bir şey bildiğimz uçucu yağlar gibi mi ?
Ben de cam bir kavanozu yarıya kadar zeytinyağı doldurup içine sarmısağı minik minik doğradım. 4-5 gün bekledikten sonra kullanıma hazır. 2-3 çorba kaşığı kadar ekliyorum kürüme.
aa çok ilginç uzama elde ediyor musun peki canım faydası oldu mu
dövsek sarımsağı olmaz mı
bende 6 kür sinamekı ve 6 kür yağ karışımı yaptım 7.yağ karışımımı yapıcam öbür gün şunu çok net söyleyebılırım saç fışkırıyo kafamda..
yenı sacları sanırım yağ ve vıtamın karısımı çıkardı.. kotu görünüyo 2 cm saçlar dolu sac diplerımde az falan değil öyle pırıl pırıl bi sürü yenı saclar İNANAMIYORUM:)))
ama çok mutluyum uzama da normalın iki katı hızla gıdıyo yanı belıme gelmedı 4 cm falan hala toplamda..
bekleme dönemıme geçmedım 2 kür sonra yanı 8 olunca iki hafta dınlendırcem o zamanı umutla beklıyorum belkı daha hızlanır uzama bı karış daha istiyorum yaza istedıgım gıbı bı sacım olacak sanırım:)))
eğer şimdi çekebilirsem yeni çıkan saçlarımın resmını koymak ıstıyorum.. bı tek boyama meselesı var sabredıyorum uzamasına kötü etkı eder dıye boyamıyorum sacım ıstedıgım forma gelınce boyayacagım...
bi de ıyıce uzasın yavaş yavaş katlarını azaltıcam kat olunca uzun olmasının bı anlamı olmuyo.....
saçlarınızın uzamasına sevindim yağ karışımını sinemakiden bikaç gün sonra mı yaptınız?
hangi yağları kullandınız?
bu hafta 2. kürü yapıcam saçlarımı boyadım bu hafta sinameki rengini akıtmazsa şanslıyım
bi kahve fincanından bıraz az zeytınyagı içine evıgen ampul bepanten ampul bı yemek kaşıgı badem yagı 5 6 damla çam terebentın katıyorum saçıma sürüyorum 2 saat kadar beklıyorum.. cumartesı sınamekı salı yada çarşamba yag karısımı yapıyorum...
sinamekı saç rengını akıtıyo dıye bnde beklıyorum boyayamadım...
Eki Görüntüle 545385 Eki Görüntüle 545384
saçımın uzadıgını diplerınden ölçüyorum bunlar gelen dipler....
ilk günle şimdiki arasında ne kadar fark var kuzuuu :26:
mşallahhh uzamışşş desene
bende 6 kürü yaptın dün gece uzadığını herkes söylüyorr zaten uzadıkçadaa arkadaşşş bir türlüüü düzgün durmuyor bende taç takıyorum :)
4 cm rahat oldu...
ilk günle şimdiki arasında ne kadar fark var kuzuuu :26:
mşallahhh uzamışşş desene
bende 6 kürü yaptın dün gece uzadığını herkes söylüyorr zaten uzadıkçadaa arkadaşşş bir türlüüü düzgün durmuyor bende taç takıyorum :)
teşekkürler bende yapıyım yağ bakımı
saçların güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?