Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en sık foto koyan benim aslında ama son 1 aydır ara vermiştim ve hiç uzamamış :44:

ilk foto ile ortadakinin arası 4 ay, sonuncu da dün, yani 5. ay. ortadaki fönlü, dünkü doğal hali.

Önceki turlarda ne kadar uzamıştı canım, bir de sen fotoğraf koymuşmuydun önceki sayfalara bakmadım da :/

aycine merhaba saç bakım sürümünü kaçırmışım ben :))) ne kullanıyorsun benim saçlarım özellikle önler yanık , iyi gelir mi acaba????

kuaförümün önerisiyle aldım canım.morfosenin keratinli saç bakım serumu gittigidiyordan almıştım.yanıklarına iyi gelir mi bilemiyorum ama kuaförüm çok iyi olduğunu söylemişti.

selam kızlarrr
xayx nerelerde yine kaybolmuş bu kızz
gerçi bende girmiyorm eskisi kadar sık
bu pazartesi veya salı 5. kürümü yapacağımm

bu benim saclarim ve suanki hali bende kür yapiyorum ve faydasini cok gördüm.ama bir kac kere kestirdigim icin ilk boyuna geldiler saclarim yamuk kesilmisti düzeltmek hepsini ayna boya getirmek icin bi kac kesim yaptirdim,ama simdiden itbaren bu uzunluktayken resim koyacagim resmi yeni cektim umarim sizede faydali olurum eger saclarimdaki uzama devam ederse kürümü size aciklayacagim,

1. bugün 2. geçen hafta kızlar fark varmııı sanki daha canlandı gibiii

selam kızlaaaarrr :)
naber nasılsınız epeydir giremedim beni merak eden herkeşlere tşk ediyom
bakımlar nasıl gidiyo ben lavantaya başladım 2gün oldu
barcelino aldım bugün denedim ilerleyen zamanlarda yazıcam gelişmeleri ve tabiki
sinameki..kaçıncı kürde olduğumu unuttum çünkü arada yaptığım 1 2tanesini
saymamak durumunda kaldım sayısı da uçtu gitti aklımdan
ee sizlerde durum nedir resimler filan gördüm hoşuma gitti hem yeni katılan arkadaşlar olmuş hemde
uzayan saçlar :) hadi bakalım herkese kolay gelsin diyorum ve kocamn öpüyorum..

Hosgeldin canim merak ettirdin bn 8 kuru tamamladim ve 2 haftalik dinlenme dönemimde bitti bi 3 cm uzamis gibi geldi .... sac boylarini cizdigim bi t- shirt ûm vardi onuda giyindim 3 cm fark vardi.... fotoraf koyayimmi yada tam 3 ay sonrami cekip koyayim 18.12 de basladim küre 18.03 te foto koymayi dusundum haftaya 2 tura baslicam
Ya birde senin son koydugun fotorafi gördum õncekinden daha kisa duruyordu uclarindan aldirdinmi sen yada lûleli saclarinmi yaniltti

Son düzenleme:
hoş geldin cnm
ben de barcelino kullanıyorum sinameki yaparken pek kullanmadım ama önceden kullanıyodum yine başlicam dinlenme dönemindeyken gerçekten baya yararı oluyo onun hem ucuz hem de güzel bir ürün umarım sen de memnun kalırsın

ne desen çıkar canım saçımı ucundan almış oldum biraz..
valla bende uzama hissediyorum 5.kürümü yaptım 2.tur güzel ve dolu dolu gidiyo
bence ekle fotonu bide bitirince eklersin canım bekliyoruz..

tşkler canım özlemişim valla buraları..
bakalım daha dün yaptım ilk anda bile memnun kaldım
yalnız nemli ve temiz saça uygulanır yazıyodu ve ööle yaptım
sen nasıl uyguluyosun canım bu gece yine saçıma sürüp ööle yatmayı düşünüyorum da
gene yıkayıp mı yapsam saçımı kuruyken yapınca etkisini yitirirmi ki:26:
bi de sen haftada 3defa mı yaptın önerildiği gibi

canım ben orda yazıldığı gibi uygulamadım genelde gece yatarken saçıma sürüyodum yastığıma havlu serip öle yatıyodum sabah da yıkıyodum gece yapmadığım zmnlarda da sabahtan sürüyodum mesela hatta saç kurutma makinası tutuyodum brz ısındıktan sonra da bone geçiriyodum kafama akşama yıkıyodum yani temiz saça uygulamadım ben bi de haftada 2 kez yaptım cidden hiç uymamışım yazılanlara

tamam canım sağol cevap için
bende şimdi gene saçımı yıkadım suyunu alıp sürdüm saçıma
sabaha yıkıycam..dün de yapmıştım ama 1buçuk 2saat kalmıştı
valla umutluyum du bakalım inş işe yarar..hem sende işe yaradıysa sorun yok ya öyle uygulanmış böyle uygulanmış diye
sanırım bende hep geceleri yapıcam..o değilde ben kozmikbakıma uyuyorum genelde bazı özel dönemlerinizde yapmayın filan diyo
bende durmadım gene yaptım inş etkisi azalmaz:26: gerçi herkes kozmikbakıma uymuyo demekki olunca oluyomuş

aynen ben de uymaya çalışıyordum ama uyamadığım zamanlar oluyordu yine de etkisi oluyordur diye düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun dimi ama

aynen ben de uymaya çalışıyordum ama uyamadığım zamanlar oluyordu yine de etkisi oluyordur diye düşünüyorum iyi düşünelim iyi olsun dimi ama

kesinlikle canım hem sabaha kadar duracak etki etmemesi abes kaçar
sen neler yapıyosun sinamekiden başka bişi uyguluyomusun canım

kesinlikle canım hem sabaha kadar duracak etki etmemesi abes kaçar
sen neler yapıyosun sinamekiden başka bişi uyguluyomusun canım
şu an dinlenmedeyim cnm kozmik bakıma göre yapcam bişiler mesela yağ bakım günleriymiş yarın yağ uygularım zeytinyağı düşünüyorum kurudu saçlarımın uçları kırıldı da boya falan da yok nie böle yıprandı bilmiyorum:26:

oofff off bilmiyomki valla en büyük derdimiz o oldu yaa
saçı uzatıyoz bi yandan ama kırığı yıpranığı bi eksik olmuyo
evet canım z.yağı bademyağı yada hindistancevizi yağı sür saçlarına
düzleştirici maşa filan mı yapıyosun çok
şu glissin ürünlerinide tavsiye ederim bana çok yaradı valla siyah serisi

siyah serinin durulanmayan saç kremini kullanmaya başladım ben de avondan badem yağlı şampuanı aldım o bitince siyah şampuana başlarım belki maşayı bitek önlerine yapıyorum arada da düzleştiriyorum ama ayda bir hatta bazen daha da az ince telli bi de kıvırcık olduğundan galiba tararken kırılıyor:26:

evet canım yaa tararken bile kırılıyo saç benimkide ince telli
valla artık sadece yıkadıktan sonra tarıyorum başka zaman tarak isteyen bi saçda değil benimki Allahtan
canım iyi şeyler almışsın valla şu avon bana ööle iyi gelmişti ki onada bi ara devam etmeyi düşünüyorum ama
şu bioblas sarm. özlüyü kullanınca başkasını beğenmiyo insan
neyse şu gliss saçını taramada sana yararlı olur inş

ah ah inş canım ya yarar bana da aldıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…