Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün saçlarımı kestirdimmm! en sonunda... 3 parmak kestirdim. bir 4 parmakcık daha kaldı tüm boyalı yerlerin gitmesi için. artık onu da önümüzdeki ay kestiririm, hepsine birden kıyamadım. Lavanta da aldım, akşam ilk lavanta çayımı içmeye başlıyorum

Başla canım saç kesimi yaptırdığın için daha hızlı etkisi görürsün ne yapsan

Kızlar bu kızın saç rengi tam olarak nedir? Tek seferde boyamayla tutturulur mu sizce?

canım balköpüğü gibi algıladım sanki..yine de bilemedim :44:tek seferde elde edilmez bence,usta bir kuaför belki halledebilir ....

canlarım bugün çokkkkk şeyler yaptım nihayet karar verdim sarımsaklı şampuan hazırladım..kokusundan ne yaparım diye düşünürken ,sarımsakları sütte kaynattım..rendeledim koku filan kalmadı..şampuana kattım,içine çam terebentin,bal ekledim...sonracıma sinameki kürümü yaptım ,kafamda bekliyorum...hürrem bitince sarımsaklı şampuanla yıkayacağım...kafayı saçla bozdum ben yaza kadar bu saç uzayacak arkadaşşşş

aaa senin günün çarşambaydı demi hürrem+sinameki :)
kolay gelsin canım bende sarımsak kattım bioblasıma ama sütte kaynatmayı unuttum yaa
leş gibi kokuyo ama mecbur başka şampuanla yıkıyom

aaa senin günün çarşambaydı demi hürrem+sinameki :)
kolay gelsin canım bende sarımsak kattım bioblasıma ama sütte kaynatmayı unuttum yaa
leş gibi kokuyo ama mecbur başka şampuanla yıkıyom

canım evet sinameki günüm Çarşamba :) gün belirlemeyince istikrarlı olamıyorum ... Sarımsakları sütte kaynattım, koku filan kalmadı ama yıkamadım daha ... Yıkayınca belli olacak... Bioblastan memnun musun canım ben bir kez kullandım sonra kullanmadım, istikrarlı kullanınca uzar mı acaba???

canım valla tek başınada iyiydi ama kürle filan çok hoş oluyor
güzel ilerliyor yani uzatma süresi dene istersen sarmaşık özlüyü
benim saçlarıma bi gürlük filanda getirmişti ama şimdi sarımsak kattım diye başka şampuanla yıkanıyom
o yüzden o etkisini azaltmış oldum

işte siyah tan kurtulduğum yeni saç rengim bu oldu . renk tam çıkmadı .kutu boya vurmadım henüz . bir kez daha uygulamak istiyorum kararsız kaldım .zaten renk kötü değil bu şekildede kullanabilirim şimdilik :)))

canım ben içine menekşe yağı koydum bır kapak mıs gıbı kokuyor saclarım :) sarımsakdan eser yok

Benim ne güzel bal köpüğü saçlarım vardı... Rahat durmadım yaktım(( şimdi uçlar kınalı dipler boyalı... Kına kestire kestire gidiyormuş açıcı ile açıklamıyormuş, saçlarım daha çok yanarmış... Koyu renge mahkum kaldım ben... Sen yıpratmadan iyi açmışsın... Bende açık renk saçlarımı özlüyorum ama uzun süre koyu kalacak ... Ne renk bu ?? Çok sağlıklı olmuş....

hayıır bence çok güzel canım iyi bi süre götürür seni güle güle kullan
canım ben içine menekşe yağı koydum bır kapak mıs gıbı kokuyor saclarım :) sarımsakdan eser yok

canım evet yaa miktarı önemli ben daha önce bikaç bişi ekledim çok sıvı oldu :44:
ne tuhaf bi insanım yaa kafam bozuk hala saçtan konuşabiliyorum
napıyım ama kafa dağıtmam lazım hem benimkide anladı biliyordu zaten doğruları gönlümü alıyor şimdi
iyi oldu ona daha çoook alacak çoook

naslam çok kasma zamana bırak hep koyu kalmaz o
o rayına oturur gene bi boya yaparsın açmayla uğraşmadn canımcım

alsın tabi :) sen üzüldüğünü saklama hiç bilsin seni kırdığını her zaman

konuşacaksın tabi saçtanda aşktanda tatlım hayat bu içinde herşey var :)

alsın tabi :) sen üzüldüğünü saklama hiç bilsin seni kırdığını her zaman

konuşacaksın tabi saçtanda aşktanda tatlım hayat bu içinde herşey var :)

öyle canımcım ama çok bozuğum ve ben bişi oldu mu kolay unutmam
ben kaç sefer ablası yüzünden bile bi ton laf işittim gık etmedim
bugün sölediği laflar geliyo habire aklıma
ama hala kötü ben oluyorum neyse yaa boşver biz saçımızı uzatalım
kesşke tek dert bu olaydı anacım

Gayet güzel bir renk olmuş sen turuncu filan demiştin daha açık sandım..bunu kullanabilirsin..çikolata kahve ya da başka bir kahve tonu da güzel olabilir..saçlarım karameldi eskiden üzerine altın parıltılı taffiie yapıyordum aynen böyle oluyordu canım eğer böyle renkler seviyorsan deneyebilirsin..

hımm çok tatlı bi renkmiş aklımda bulunsun benimde :)

Evet canım çok güzel duruyor açık tenliymişsin çok yakışır eminim ki sana da

evet yaa önceden karar vermiş olsam denerdim valla canım
martın sonlarına doğru krepe balyaj yaptırıcam saçımdakilerinde akmasını bekliyorum
tabi bi yandan da uzatma çabaları tam gaz devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…