Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet yaa önceden karar vermiş olsam denerdim valla canım
martın sonlarına doğru krepe balyaj yaptırıcam saçımdakilerinde akmasını bekliyorum
tabi bi yandan da uzatma çabaları tam gaz devam ediyor

Kuaförünü ve kullandığı boyaları içi seç canımm saçını bozmasınlarr ,o kadar emek verdin canım dikkat et lütfen tamam

Kuaförünü ve kullandığı boyaları içi seç canımm saçını bozmasınlarr ,o kadar emek verdin canım dikkat et lütfen tamam

tamam canım çok sağol düşündüğün için
bakalım o işlem sırasındada yağlardan yardım alıcam
umarım hasarsız/en az hasarla kurtulurum
ve istediğim saça sahip olurum....

Guzel renk mor kirmizi isintilari var :) sevdimm

Bu 2 hafta ara vermede ki amaç ne bilen var mı :Ç hiç dinlendirmeden devam etsek ne olur ki.. ya da 2 hafta değil de 1 ay dinlendirsek neden 2 hafta

Bu 2 hafta ara vermede ki amaç ne bilen var mı :Ç hiç dinlendirmeden devam etsek ne olur ki.. ya da 2 hafta değil de 1 ay dinlendirsek neden 2 hafta
canım saç alışır diye bi ara veriliyo ama sanırım 2hafta olması formalite
ben 2hafta aranın yetmediğini düşünüyorum çünkü saç alışmış bi kere
ben de en az 3 4hafta olmasından yanayım ööle de yaptım
eğer ara verdiğimizde uzamasını istiyosak arayı uzun tutmamaız lazım
o yüzden sende ara verince en az 1ay ver haklısın bu konuda

Piki canım bende 1 ay ara veriyim madem inşallah ara da ' da uzar

Piki canım bende 1 ay ara veriyim madem inşallah ara da ' da uzar

canımcım ilk başlarda uzamıyo zannedip üzülebilirsin
ama
aklında olsun birden uzuyucak sakın bi moral bozukluğun olmasın
aranı güzelce ver saçların iyce dinlensin diğer tura başla

canımcım ilk başlarda uzamıyo zannedip üzülebilirsin
ama
aklında olsun birden uzuyucak sakın bi moral bozukluğun olmasın
aranı güzelce ver saçların iyce dinlensin diğer tura başla

Benim ara vermeme de az kaldıı..bu hafta 7.kürümü yapacağım..ara süresi boyunca hiç birşey sürmücem diplere ama uçlara sürebilirimm tabikisii

Benim ara vermeme de az kaldıı..bu hafta 7.kürümü yapacağım..ara süresi boyunca hiç birşey sürmücem diplere ama uçlara sürebilirimm tabikisii

evet canım bende ara verince yerimde durmadım pek
çok nadir diplerede uygulayabilirsin ama dediğin gibi uçlara istediğini yap canım
sarımsaklı zeytinyağını tavsiye ederim bu süre için canım iyi geliyo yeni saçların çıkar hem

Sarımsak süper bişi canımm ama işte burda ev arkadaşlarım rahatsız olmasın diye kullanmıyorum,bir ara çaktırmadan yapacağım yine de

Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da

Sarımsak süper bişi canımm ama işte burda ev arkadaşlarım rahatsız olmasın diye kullanmıyorum,bir ara çaktırmadan yapacağım yine de

evet canım bişi olmaz yaa usulca yap havalandırırsın evi hem başını da sararsın rahatsız olmazlar

Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da

ben tr de olsam kesin alıp denemiştim bilem:)
zaten saç uçlarm yanık.. bi sorun lmazdı ilerde kestireceğim için..
1. ve 2. nin ne farkı var acaba...
2. daha güzel gözüküyo gerçi..
denersen resim istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1 ve 2 nin farkını bende anlamadım, youtube'ta koyu renkliler arasında 1 ve 2i deneyenler de var, farkını bilemedim :S
yalnız 1.resimdeki çok kötü gözüküyor, tepesi koyu altı açık ve resmen çizgi var arada, çok belli. öyle olur diye korkuyorum

gerçi benim saçlarımın şimdi uçları baya açık renk, yani dibiyle ucu çok farklı. ayyy çok arada kaldım cesarete ihtiyacım var

canım o tam çizgi g,bi sürmüş yani bir yerden itibaren sürmş...
onu uzunlu kısalı sürse öyle gözükmezdi...
ya yap valla. aldın mı sen aldıysan hangisini alın..bi de resim koy...
ben birini gördü yapmış.. o da çizgi gibi sürmüş ama korktuğundan sadece uçlardan 2-3 cm falan sürmüş ve hiç olmamış... yani elini korkak alıştırmcan

valla beğendim ben hoşmuş
bende balyaj yaptırıcam olmadı üst rengini bööle yapar altınada sarıyla devam ederim
bu kutunun içinde 2ayrı mı boya var yani nasıl yoksa resim olsun diye mi kadın yarısına sürmüş
kafam dumanlı gene saçmalamaya başladım

Kızlar saç rengimi paylaşıyorum, uçları biraz daha açık renk zaten şimdi de, üstüne ombre yapsam nasıl olur acaba sarı mı olur uçlar açık diye?

kızlar sinameki günümüz gelmiiişşş
dün başlayan bu özel günlerimiz 1mart cuma günü 19.34e kadar devam edicek
dileyen sinamekisini yapsın dileyen de yararlı bulduğu yağları kullansın
bu günleride bööle değerlendirelim canlarım
hepimize kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…