evet yaa önceden karar vermiş olsam denerdim valla canım
martın sonlarına doğru krepe balyaj yaptırıcam saçımdakilerinde akmasını bekliyorum
tabi bi yandan da uzatma çabaları tam gaz devam ediyor
Kuaförünü ve kullandığı boyaları içi seç canımm saçını bozmasınlarr ,o kadar emek verdin canım dikkat et lütfen tamam
Eki Görüntüle 643905
işte siyah tan kurtulduğum yeni saç rengim bu oldu . renk tam çıkmadı .kutu boya vurmadım henüz . bir kez daha uygulamak istiyorum kararsız kaldım .zaten renk kötü değil bu şekildede kullanabilirim şimdilik :)))
canım saç alışır diye bi ara veriliyo ama sanırım 2hafta olması formaliteBu 2 hafta ara vermede ki amaç ne bilen var mı :Ç hiç dinlendirmeden devam etsek ne olur ki.. ya da 2 hafta değil de 1 ay dinlendirsek neden 2 hafta
canım saç alışır diye bi ara veriliyo ama sanırım 2hafta olması formalite
ben 2hafta aranın yetmediğini düşünüyorum çünkü saç alışmış bi kere
ben de en az 3 4hafta olmasından yanayım ööle de yaptım
eğer ara verdiğimizde uzamasını istiyosak arayı uzun tutmamaız lazım
o yüzden sende ara verince en az 1ay ver haklısın bu konuda
Piki canım bende 1 ay ara veriyim madem inşallah ara da ' da uzar
canımcım ilk başlarda uzamıyo zannedip üzülebilirsin
ama
aklında olsun birden uzuyucak sakın bi moral bozukluğun olmasın
aranı güzelce ver saçların iyce dinlensin diğer tura başla
Benim ara vermeme de az kaldıı..bu hafta 7.kürümü yapacağım..ara süresi boyunca hiç birşey sürmücem diplere ama uçlara sürebilirimm tabikisii
evet canım bende ara verince yerimde durmadım pek
çok nadir diplerede uygulayabilirsin ama dediğin gibi uçlara istediğini yap canım
sarımsaklı zeytinyağını tavsiye ederim bu süre için canım iyi geliyo yeni saçların çıkar hem
Sarımsak süper bişi canımm ama işte burda ev arkadaşlarım rahatsız olmasın diye kullanmıyorum,bir ara çaktırmadan yapacağım yine de
Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da
Loreal'in ombre boyalarını deneyen oldu mu? Çok heveslendim, denesem mi acaba.. Korkuyorum da
ben tr de olsam kesin alıp denemiştim bilem:)
zaten saç uçlarm yanık.. bi sorun lmazdı ilerde kestireceğim için..
1. ve 2. nin ne farkı var acaba...
2. daha güzel gözüküyo gerçi..
denersen resim istiyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?