canım saçların kısa
ben taftın köpüğünü aldım ama daha denemedim
bugün denicem ama bigudi yapcam saçıma :)
efektif olur mu sonuçlar bilmiom yani :)
pekiiii, saçları dalgalı olup şekillendirici kullanan var mı? benim kullandığım var bir tane ama hem devamı olmayacak, hem de tr.de ne kullanabilirim bilmiyorum.
canım saçların kısa
bende kısayken bigudi yapmıştım bir keresinde kıvırck koyun gibi olmuştum
uyarmak istedim :26:
Bak onu bilemem ama bn fotoraf cekip koyarim bakarsin bulursan alirsin okadar pahaliyada almadim loralin oldugu halde
bende de var onlardannşu magic levarage mıdır nedir ondan yapcam, maşa yaptım ilk kesilen dün fena değildi ama :26:
üstünde studio yazıyo pembe şişe o mu :26:
khronos ben foto göremedim
zeycanım tamam canım aranan ürün bulunmuştur ilk fırsatta alıcam
khronos canım binbir zorluk sonunda gördüm fotonu :)
sana sadece şunu söleyim canım kürüne devam et
saçında göze batan hiç bişi yok bak mesela biz kendimiz kesiyoz artık saçımızı ve
ne kadar yamuk yumuk olsa da o kadar özgüven vermiş ki bu kür bize hemen uzayacağını bildiğimizden görmüyoruz artık
ve zamanla kesimimiz bile güzelleşti emin olabilirsin
şimdi sende kürüne filan devam et ve zamanla uçlarından (gerek yok ama) istersen alırsın
ve emin olabilirsin ki sinameki ilk önce o beğenmediğin kısımları uzatacak
benim katlarım fazla olmamasına rağmen ve fazla kısa olmamasına rağmen ilk onlar uzadı
sinamekinin de kendine has özelliği bu sanırım
sadece 1tur kadar bekle canım sonucu kendin göreceksin ve bu arada saçlarını beğendiğimide sölemeliyim
:18:kızlar beni bu bemiksin kokusu 4 aydır bıtırdi yaaaayürüyen b vitamini gibiyim
canım bir çay kaşığı menekşe yağı(ya da herhangi bir kokulu yağ ama menekşe çok güzel kokuyor ve uzamaya da yardımcı:18:kızlar beni bu bemiksin kokusu 4 aydır bıtırdi yaaaayürüyen b vitamini gibiyim
khronos canım binbir zorluk sonunda gördüm fotonu :)
sana sadece şunu söleyim canım kürüne devam et
saçında göze batan hiç bişi yok bak mesela biz kendimiz kesiyoz artık saçımızı ve
ne kadar yamuk yumuk olsa da o kadar özgüven vermiş ki bu kür bize hemen uzayacağını bildiğimizden görmüyoruz artık
ve zamanla kesimimiz bile güzelleşti emin olabilirsin
şimdi sende kürüne filan devam et ve zamanla uçlarından (gerek yok ama) istersen alırsın
ve emin olabilirsin ki sinameki ilk önce o beğenmediğin kısımları uzatacak
benim katlarım fazla olmamasına rağmen ve fazla kısa olmamasına rağmen ilk onlar uzadı
sinamekinin de kendine has özelliği bu sanırım
sadece 1tur kadar bekle canım sonucu kendin göreceksin ve bu arada saçlarını beğendiğimide sölemeliyim
Frezya khronos fotolarinizi bnde görmek istiyorumm :) fotoraf görmeye hasret kaldik eskisi kadar paylasmiyor kimse :)
yok bu bioblas benim istediğim tarz bir şey değil.
benim sorunum şu, altlar ve yanlar en dipten güzel bukle halinde geliyor, ama tepe ve arka kısım elektrikli ve kabarıyor, bazen tam tersi böyle tel tel her biri ayrı yöne bakıyor. saçı yağlandırmadan elektriklenmeyi önleyecek ve şekil verecek bir şey arıyorum. yani yıkadıktan sonra süreyim, saçım düzgün görünsün hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?