olmaz canım hatta çok iyi olurcanım bir çay kaşığı menekşe yağı(ya da herhangi bir kokulu yağ ama menekşe çok güzel kokuyor ve uzamaya da yardımcı) kat kürünün içine o kokuyu bastırıyor
bu arada merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım ya ben normalde 3 hafta dinlencektim ama bazı sebeplerden dolayı 4 haftaya uzayacak bişey olur mu ki:26:
kızlaaaarrr bi kozmikbakım gününe daha geldiikk :)
dün gece başlayan bu özel günler 6mart gece 2.13e kadar devam edecek
bugünlerde vitamin maskeleri maya ve yumurta gibi maskeleri kullanabiliyoruz
ve tabi sinameki kürü yapanlar içinde gayet güzel bi zamanlama :)
hadi herkese kolay gelsin
Yupppy birazdan 7. kürümü yapiicim
yap canım yap şifa olsun bende mi yapsam acep bugünden :26:
Yap canım yanına kar kalır
perşembe günü yapmıştım tatlım ya tam bi hafta olmadı
aksilik bugünlerde ne zaman yapsam 1haftayı doldurmamış olucam gene pek değişen bişi olmucak
canım kokusu herkesin başına bela evetKızlar merhaba bir kaç sorum var. Sinameki kürünün 7,sini yapacağım bugün ama şu kokudan çok rahatsız oluyorum.. Saçımı yikayinca bile geçmiyor siz neler yapıyorsunuz yoksa sadece bende mi bu sorun :/
canım kokusu herkesin başına bela evet
ama açıkçası zamanla alışıyoz bu arada lavanta yada menekşe gibi kokulu yağları kullanabilirsin
yada durulama suyu olarak kullanabilirsin lavantayı
yada hindistancevizi yağınıda tavsiye ederim hem onarım işlevi var hemde mis gibi
Sürekli sınavlara giriyorum canım yanimdaki kokuyu alacak diye ödüm kopuyor :) Canım yağları küre mi karistiriyoruz peki nasıl kullanmamı tavsiye edersin
canım açıkçası küre eklemeni pek tavsiye etmem nedense kürün etkisini yok eder gibi geliyo
hindistancevizi yağını küre ekleyebilirsin ama diğerlerini direk yada şampuanına ekleyip kullanmanı öneririm
canım rica ederim biraz geç gördüm yalnız sorunuTamam canım çok sağol :) ya çok soru sordum farkındayım ama bir de saçların kiriklarina ne öneriyorsun son olarak? :)
canımm çok sevindim adına bu arada bende siyahı çok seviyorum amaaaa ne güzel kozmik günler :)) bende ssabah diplerime dax sürmüştüm uçlarınada hind cev ve shea butter sürmüştüm :) zamanlamam iyi olmuş
ben şöyle nisan mayıs gibi 2. sinameki kürümü başlayım diyorum bir üç ay ara vermiş olucam o zaman :) hem arayı uzun tutmus olucam 2. kürden çok memnun kalmamışsınız ( ilkine göre en azından :) hem su boyalar tam oturur:)
o zamana kadar bugün daxa başladım uçlara hind cevızı ve shea butter uygulucam ;uclara ucuncu haftam olacak bu hafta uygulayalı cok guzel oldu yaa pırıl pırırl parlıyor :))
sarımsaklı şampuanada devam önce bakımlı sonra uzun uçusan saçlar istiyorum yaza zaten siyaha çok alıştım kırmızı ruj ve allıkla parlak bir yüzüm oluyor :)) sarının verdiği o solukluktan sonra iyi geldi bide geçen hafta balerin topuzunun bir pratik yolunu öğrendim ayy çok şık oldu kızlar :))
selam kızlar. öncelikle saçlarımın ince telli ve boyalı oldugunu belirtmek isterim. saclarım şubatın 13den beri hayli bi uzadı. etrafımdaki insanlar bile fark etti düşünün(normalde benim sacım cok cok gec uzar ve herkes bilir yıllardır aynı boydadır )sinameki kürünü uygulamış saçlarımı onarmış ama uzatma konusunda bir sonuç alamamıştımhatta kuduruyodum bir benim saçımı uzatmadı diye.
elimde ki bemiksleri bitirmiştim ama sinamekileri bitirememiştim. nette şöyle bir şey gördüm:
-sacınızı 1 saat yada daha fazla badem yagıyla bekletip
-son durulama suyunuda, 1 litre kaynamış suda 1 avuç sinamekiyi 10 dakka demletip ılındıktan sonra sacınıza döküp banyodan cıkıyorsunuz
*benim elimde badem yagı yoktu ben daxla bekletim( bilirsiniz daxın içinde badem yağı + başka yağlar ve mineraller var)
*son durulama suyuma sinamekiyi yaptım (BU ARADA KORKMAYIN KOKU KALMIYOR)
*ve BELKİDE EN ÖNEMLİSİ lavanta çayını ayın 13 ünden beri 15 gün aksatmadan içtim. zaten 15 günden sonra haftada 1 kaç güne düşürülüyor
KIZLAR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. UMARIM BENİM GİBİ SİNAMEKİ KÜRÜNÜN UZATMA ETKİSİNDEN FAYDALANAMAYANLAR BİR DE BÖYLE DENEMELİ. AMA UNUTMAYIN BEN BU UZAMAYI SADECE SİNAMEKİYE BORCLU DEĞİLİM. LAVANTA VE DAXI DA UNUTMAMAK GEREK. BEN HEPSİNİ AYNI ANDA UYGULADIM
canım çok sağol iyi gidiyo akşam son kürümü yapıp sinamekiyi bitiricemxAYx seni gördüğüme çok sevindim canım. umarım iyisindir ve kürlerde tıkırında gidiyordur
bu arada bioblas sarmaşık özlüm evde var diğer şampuanım biter bitmez kullanıcam
belki hatırlarsın diğer bir topikte resmimi koymuştum ve cidden gözle görülür bir uzama yoktu.
sanırım şimdi o topik kapanacakmış ama resimlerimizi silemiyoruz cok sacma. sırf su silememe olayı yüzünden resim ekleme konusunda kararsızım
vaayy belliydi ööle bişe olacağı 20tl demekmerhaba kızlarrr
dun 7.kurumu yaptım.
Bugunde butun aktarları gezdım ama enteleyı buldum sonunda.cok pahalı. On gramına yırmı lıra verdım.ama adam 2 aya yakın yeter dedı. Sınemakım bıtınce bır hafta dınlendırcem saclarımı snra enteleye gecıcem. su saclar bı bele gelse yaa
Fısfıslı kutucuğumun fısfısı bozulmuş fıslayamadımSaçma sapan sürdüm saçıma nasıl da beceriksizim inşallah boşa gitmez
selam kızlar. öncelikle saçlarımın ince telli ve boyalı oldugunu belirtmek isterim. saclarım şubatın 13den beri hayli bi uzadı. etrafımdaki insanlar bile fark etti düşünün(normalde benim sacım cok cok gec uzar ve herkes bilir yıllardır aynı boydadır )sinameki kürünü uygulamış saçlarımı onarmış ama uzatma konusunda bir sonuç alamamıştımhatta kuduruyodum bir benim saçımı uzatmadı diye.
elimde ki bemiksleri bitirmiştim ama sinamekileri bitirememiştim. nette şöyle bir şey gördüm:
-sacınızı 1 saat yada daha fazla badem yagıyla bekletip
-son durulama suyunuda, 1 litre kaynamış suda 1 avuç sinamekiyi 10 dakka demletip ılındıktan sonra sacınıza döküp banyodan cıkıyorsunuz
*benim elimde badem yagı yoktu ben daxla bekletim( bilirsiniz daxın içinde badem yağı + başka yağlar ve mineraller var)
*son durulama suyuma sinamekiyi yaptım (BU ARADA KORKMAYIN KOKU KALMIYOR)
*ve BELKİDE EN ÖNEMLİSİ lavanta çayını ayın 13 ünden beri 15 gün aksatmadan içtim. zaten 15 günden sonra haftada 1 kaç güne düşürülüyor
KIZLAR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. UMARIM BENİM GİBİ SİNAMEKİ KÜRÜNÜN UZATMA ETKİSİNDEN FAYDALANAMAYANLAR BİR DE BÖYLE DENEMELİ. AMA UNUTMAYIN BEN BU UZAMAYI SADECE SİNAMEKİYE BORCLU DEĞİLİM. LAVANTA VE DAXI DA UNUTMAMAK GEREK. BEN HEPSİNİ AYNI ANDA UYGULADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?