Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olmaz canım hatta çok iyi olur
ben sonradan çok pşman oldum keşke daha uzun süre ara verseydim diye

kızlaaaarrr bi kozmikbakım gününe daha geldiikk :)
dün gece başlayan bu özel günler 6mart gece 2.13e kadar devam edecek
bugünlerde vitamin maskeleri maya ve yumurta gibi maskeleri kullanabiliyoruz
ve tabi sinameki kürü yapanlar içinde gayet güzel bi zamanlama :)
hadi herkese kolay gelsin

Yupppy birazdan 7. kürümü yapiicim

Kızlar merhaba bir kaç sorum var. Sinameki kürünün 7,sini yapacağım bugün ama şu kokudan çok rahatsız oluyorum.. Saçımı yikayinca bile geçmiyor siz neler yapıyorsunuz yoksa sadece bende mi bu sorun :/

Kızlar merhaba bir kaç sorum var. Sinameki kürünün 7,sini yapacağım bugün ama şu kokudan çok rahatsız oluyorum.. Saçımı yikayinca bile geçmiyor siz neler yapıyorsunuz yoksa sadece bende mi bu sorun :/
canım kokusu herkesin başına bela evet
ama açıkçası zamanla alışıyoz bu arada lavanta yada menekşe gibi kokulu yağları kullanabilirsin
yada durulama suyu olarak kullanabilirsin lavantayı
yada hindistancevizi yağınıda tavsiye ederim hem onarım işlevi var hemde mis gibi

Sürekli sınavlara giriyorum canım yanimdaki kokuyu alacak diye ödüm kopuyor :) Canım yağları küre mi karistiriyoruz peki nasıl kullanmamı tavsiye edersin

Sürekli sınavlara giriyorum canım yanimdaki kokuyu alacak diye ödüm kopuyor :) Canım yağları küre mi karistiriyoruz peki nasıl kullanmamı tavsiye edersin

canım açıkçası küre eklemeni pek tavsiye etmem nedense kürün etkisini yok eder gibi geliyo
hindistancevizi yağını küre ekleyebilirsin ama diğerlerini direk yada şampuanına ekleyip kullanmanı öneririm

Tamam canım çok sağol :) ya çok soru sordum farkındayım ama bir de saçların kiriklarina ne öneriyorsun son olarak? :)

aaa ne güzel kozmik günler :)) bende ssabah diplerime dax sürmüştüm uçlarınada hind cev ve shea butter sürmüştüm :) zamanlamam iyi olmuş

ben şöyle nisan mayıs gibi 2. sinameki kürümü başlayım diyorum bir üç ay ara vermiş olucam o zaman :) hem arayı uzun tutmus olucam 2. kürden çok memnun kalmamışsınız ( ilkine göre en azından :) hem su boyalar tam oturur:)

o zamana kadar bugün daxa başladım uçlara hind cevızı ve shea butter uygulucam ; uclara ucuncu haftam olacak bu hafta uygulayalı cok guzel oldu yaa pırıl pırırl parlıyor :))

sarımsaklı şampuanada devam önce bakımlı sonra uzun uçusan saçlar istiyorum yaza zaten siyaha çok alıştım kırmızı ruj ve allıkla parlak bir yüzüm oluyor :)) sarının verdiği o solukluktan sonra iyi geldi bide geçen hafta balerin topuzunun bir pratik yolunu öğrendim ayy çok şık oldu kızlar :))

selam kızlar. öncelikle saçlarımın ince telli ve boyalı oldugunu belirtmek isterim. saclarım şubatın 13den beri hayli bi uzadı. etrafımdaki insanlar bile fark etti düşünün(normalde benim sacım cok cok gec uzar ve herkes bilir yıllardır aynı boydadır )sinameki kürünü uygulamış saçlarımı onarmış ama uzatma konusunda bir sonuç alamamıştım hatta kuduruyodum bir benim saçımı uzatmadı diye.

elimde ki bemiksleri bitirmiştim ama sinamekileri bitirememiştim. nette şöyle bir şey gördüm:
-sacınızı 1 saat yada daha fazla badem yagıyla bekletip
-son durulama suyunuda, 1 litre kaynamış suda 1 avuç sinamekiyi 10 dakka demletip ılındıktan sonra sacınıza döküp banyodan cıkıyorsunuz

*benim elimde badem yagı yoktu ben daxla bekletim( bilirsiniz daxın içinde badem yağı + başka yağlar ve mineraller var)
*son durulama suyuma sinamekiyi yaptım (BU ARADA KORKMAYIN KOKU KALMIYOR)
*ve BELKİDE EN ÖNEMLİSİ lavanta çayını ayın 13 ünden beri 15 gün aksatmadan içtim. zaten 15 günden sonra haftada 1 kaç güne düşürülüyor

KIZLAR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. UMARIM BENİM GİBİ SİNAMEKİ KÜRÜNÜN UZATMA ETKİSİNDEN FAYDALANAMAYANLAR BİR DE BÖYLE DENEMELİ. AMA UNUTMAYIN BEN BU UZAMAYI SADECE SİNAMEKİYE BORCLU DEĞİLİM. LAVANTA VE DAXI DA UNUTMAMAK GEREK. BEN HEPSİNİ AYNI ANDA UYGULADIM

Tamam canım çok sağol :) ya çok soru sordum farkındayım ama bir de saçların kiriklarina ne öneriyorsun son olarak? :)
canım rica ederim biraz geç gördüm yalnız sorunu
ama kırıklar için dediğim hindistancevizi yağıı öneririm
ha tabi zeytinyağını da ılıtıp uygulayabilirsin şuanda aklıma gelmedi birden
ama en önemlisi zaten sinamekiye devam edince onunda faydasını göreceksin yalnız saçını yapmaktan uzak dur düzleştirici vs ile en önemlisi bu canım

canımm çok sevindim adına bu arada bende siyahı çok seviyorum ama
insanlar bi tuhaf bakıyo yüzüm çok beyaz kalıyo galiba anlamadım
neyse belki bigün bi cesaret yaparım bende daha önce yapmıştım ama tecrübesizlikten sanırım hoş olmamıştı
bu arada uygulamaların iyi olmuş tam gününe denk gelmiş canım sevindim
sinamekiyede ölümüde devammm

canım yazdıkların çok güzel gerçekten çoğu kişiyi heveslendiren bi yazı olmuş :)
lavantanın saçına faydalı gelmesine çok sevindim ben cildime olan faydasından saçıma bakamadım bile
bu arada sinamekiyle birlikte sarmaşık özlü şampuanın iyi ilerlediğinie söleyim belki onuda denemek istersin
çoook çook kolay gelsin canım bi ara fotonu bekliyom ama

xAYx seni gördüğüme çok sevindim canım. umarım iyisindir ve kürlerde tıkırında gidiyordur

bu arada bioblas sarmaşık özlüm evde var diğer şampuanım biter bitmez kullanıcam

belki hatırlarsın diğer bir topikte resmimi koymuştum ve cidden gözle görülür bir uzama yoktu.

sanırım şimdi o topik kapanacakmış ama resimlerimizi silemiyoruz cok sacma. sırf su silememe olayı yüzünden resim ekleme konusunda kararsızım

merhaba kızlarrr
dun 7.kurumu yaptım.
Bugunde butun aktarları gezdım ama enteleyı buldum sonunda.cok pahalı. On gramına yırmı lıra verdım.ama adam 2 aya yakın yeter dedı. Sınemakım bıtınce bır hafta dınlendırcem saclarımı snra enteleye gecıcem. su saclar bı bele gelse yaa

Fısfıslı kutucuğumun fısfısı bozulmuş fıslayamadım Saçma sapan sürdüm saçıma nasıl da beceriksizim inşallah boşa gitmez

canım çok sağol iyi gidiyo akşam son kürümü yapıp sinamekiyi bitiricem
evet o konu kapanacağından bende çıktım ordan en son neler oldu göremedim
uzamadı diyodn ama bana göre uzamayan saç yok biliyon s
en genede fotonu koy eminimki ilk haliyle şimdikinin arasında dağlar kadar fark vardır
ya canım bu arada foto ekleme olayı gerçekten ayrı bi zırıltı googleda çıkıyo fotolar aratınca
neyse artık olmadı albüm yapıcaz napalım

vaayy belliydi ööle bişe olacağı 20tl demek
neyse esoşum merakla beklicem muhakkak yaz deneyimlerini canımcım
bu arada beline az kalmış güzel şeyler düşünüp güze şeyleri çağır

Fısfıslı kutucuğumun fısfısı bozulmuş fıslayamadım Saçma sapan sürdüm saçıma nasıl da beceriksizim inşallah boşa gitmez

neyse canım yaa fısfıslı şişe uğraştırıyo bazen ööle
elinle yapman daha iyi olmuştur eminim
kürün boşa gitmez kesinlikle iyi düşün

bende dax kullanıcısı olarak hiç şaşırmadım açıkcası iyi sonuç almana.
daha öncede yazmıştım daxı da sinamekiyide aynı sürelerle kullandım çok az fark var sinameki biraz daha fazla uzattı ama 1 ay oldu bırakalı hala saçımdan bemiks kokusu çıkmadı sinamekinin sertleştirmeside bir yana olunca dax kesınlıkle daha ıyı bencede .
hem uzatıyor hemde uclarına bakım yapıp yumusak parlak yapıyor. Bende 1 aylık sınamekı aramdan sonra daxa bugun yenıden basladım su lavantayı da unutmayıp bi alabilsem :) hemen baslayacağım

benimde omzumu geçti sütyen hizama gelse şimdilik yeter bana yaa belimde falan gözüm yok açıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…