Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben hepsini aynı anda kullandıgım için hangisi neye iyi geldiği bende karıstı teyzemin saçları cok mat geçen gün bana 'saçların ne güzel parlıyor ne yapıyosun bana da söyle bende yapayım' dedi..ben de yaptıklarımı söyledim kadın fenalık geçiriyordu ben bunlarla nasıl ugrasıyım diye

söyleyim ona sadece dax alsın.

Ya canım dax dediginiz ne ve nereden alıyorsunuz? Ben sinameki kullanıyorum onun yanında kullansam mı ? Ama ne ise yarıyor :)) ?

Ya canım dax dediginiz ne ve nereden alıyorsunuz? Ben sinameki kullanıyorum onun yanında kullansam mı ? Ama ne ise yarıyor :)) ?

canım dax saç diplerine uygulanan bi krem burda topiklerde var ama google a dax supergro yaz çıkıyo
ben henüz kullanamadım ama merak ediyorum
bazı kapıda ödmeli siteler var ordan alabilirsin 12TLydi galiba

dax supergro asıl adı canım..vazelin kıvamında bir yağ hatta birçok yağ ve minarel birleşimi var içinde..hindistan cevizimi desem vanilyamı desem öyle bir kokusu var. ben watsonstan almıştım. ordan temin edebilirsin

ben de 3. tur 5. kürümü yaptım az önce. ama benim bu ara verme konusunda biraz aklım karıştı. kürlere başlamadan önce uzardı benim saçım zaten, daha hızlı uzasın diye küre başladım. ilkinden sonra 20 gün, 2.den sonra da 25 gün ara verdim ve aralarda hiç uzamadı saçım. bazı arkadaşların da aralarda daha çok uzamış. benimki aralarda hiç uzamadığına göre hiç ara vermeden istediğim uzunluğa gelene kadar kürü yapmaya devam etsem ne olur? bu arada bi 20cm.e ihtiyacım var benim. bir de nisanda uçlardan biraz kestiricem artık. en son geçtiğimiz şubatta kestirmiştim, tam 1 sene oldu kestirmeyeli.

Son düzenleme:

Ara verince saçına başka bir şey uyguladın mı canım..belki ondandır..benim aram daha gelmedi ama arada hiç bişi yapmamayı düşünüyorum,istesem de yapamam zaten de sınav dönemi

ben yaptım valla, havuç ve yağlarımı sürdüm, bir de palmer's hair success grow treatment diye bir krem kullanıyorum, ona devam ettim. saçıma bir şey sürmeden duramıyorum

Ara verince saçına başka bir şey uyguladın mı canım..belki ondandır..benim aram daha gelmedi ama arada hiç bişi yapmamayı düşünüyorum,istesem de yapamam zaten de sınav dönemi

benimde aralarda hiç uzama olmadı
o yüzden bu turu 10 kür yapıp sinameki defterini 2 aylığına kapatıyorum.zaten 5ten sonra uzama başlıyor.tam uzamanın en gzel yerinde ara veriyoruz sinir oluyorum.
bugün aktardan entele aldım ona başlayacağım bakalım bir sürede ona devam edeceğim
bu arada canım hiç ara vrmeden istediğim uzunluğa gelene kadar devam etsem ne olur demşsin ya.arayı biz zaten uzama olsun diye vermiyoruz. saçımız küre alışıp uzama yavaşlamasın diye veriyoruz. ben 2 hafta gibi bir süre ara vermiştim.ama az geldiğini düşünüyorum.çünkü ilk turda 20 günde elde ettiğim uzamayı ikinci turda 5 haftada elde ettim.

ben yaptım valla, havuç ve yağlarımı sürdüm, bir de palmer's hair success grow treatment diye bir krem kullanıyorum, ona devam ettim. saçıma bir şey sürmeden duramıyorum

Hey maşallahh,bence karşılığını alırsın bunların canım,biraz sabır..benim de uzama olmazsa :26::26:..hep arayı bekleyip duruyordum

Canım entele hakkında bilgilendir bizi başla da ben de merak ediyorum onu..

Canım entele hakkında bilgilendir bizi başla da ben de merak ediyorum onu..
merak etme canım bilgilendiririm bende çok merak ediyorum ayda 5 cm uzatr falan yazıyor nette şaşırdım bende 3 3.5 cm uzatsa yeter bana

ben de bu tur 4-5 gün arayla 9 kür yapıcam. arada hiç uzamamıştı ama kürü yapar yapmaz uzamaya başladığını hissettim. mart sonundan önce bu tur biter, hadi nisanı geçeyim mayısta tekrar başlayayım o zaman. bu arada 16 martta kürlere başlayalı tam 6 ay olacak benim. fotoyu da o zaman ekleyeyim. 6 aylık uzamayı görelim diyorum.

doğru diyorsun da...

aramızda hiç ara vermeden kür yapıp uzaması durmuş yada böyle denemiş biri yok ki. tarif öyle diye biz de öyle yapıyoruz. belki de ara verdiğimizde uzama duraklıyor, tekrar uzaması zaman alıyor falan. ay ne bileyim işte. benim saçım uzuyor ama beklediğim sonucu alamadım ben.

ben öyle denemedim ama diyorum ya ilk turda 20 günde elde ettiğim uzamayı ikinci turda 5 haftada elde ettim. bunun nedeni ne olabilir sence? saçım alıştı mı diye düşünmeden duramıyorum

ya bence de saçı dinlendirirken zorluyoruz gibime geldi, önce zorluyoruz uzasın diye, sonra aç bırakıyoruz saçı. benim de ilk turda en çok uzadı, sonraki uzama o kadar değil. hiç ara vermeden devam etsem aynen uzamaya devam edecekti gibi geldi.

bu arada ilk defa sarmısaksız yaptım kürü, bemix gerçekten çok kötü kokuyormuş yaaa. önceden sarmısak bastırıyormuş kokusunu demek

ben öyle denemedim ama diyorum ya ilk turda 20 günde elde ettiğim uzamayı ikinci turda 5 haftada elde ettim. bunun nedeni ne olabilir sence? saçım alıştı mı diye düşünmeden duramıyorum

işte bunun cevabını almak için 10 kür yapacağım ben sinamekiyi bu sefer
sonrada bırakıyorum zaten yazın tekrar başlarım

ayrıca japongülünün açtığı konunun en başlarında okumuştum, kürü 3 ay yapıp 1 ay ara veren de vardı.

işte bunun cevabını almak için 10 kür yapacağım ben sinamekiyi bu sefer
sonrada bırakıyorum zaten yazın tekrar başlarım

ayrıca japongülünün açtığı konunun en başlarında okumuştum, kürü 3 ay yapıp 1 ay ara veren de vardı.
hadi ya
şimdi biz boşuna mı ara veriyoruzz :26::26:
zaten o ara sinir ediyor beni tam 5. küre geliyoruz uzama başlıyor sonra tak diye ara
sonra dön başa en azından 10 12 kür falan yapıp ara versek

ben de ona gıcık oldum işte. bu turu uzatma şansım yok benim, taşınıcam nisan başında ama belki mayısta başladığımda yaz sonuna kadar ara vermeden gidebilirim. o zamana kadar da belime gelmesi gerekir artık.

hadi ya
şimdi biz boşuna mı ara veriyoruzz :26::26:
zaten o ara sinir ediyor beni tam 5. küre geliyoruz uzama başlıyor sonra tak diye ara
sonra dön başa en azından 10 12 kür falan yapıp ara versek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…