anladım o zaman sen birde öyle dene canımben de ona gıcık oldum işte. bu turu uzatma şansım yok benim, taşınıcam nisan başında ama belki mayısta başladığımda yaz sonuna kadar ara vermeden gidebilirim. o zamana kadar da belime gelmesi gerekir artık.
anladım o zaman sen birde öyle dene canım
benim bele gelmesine en az 5 parmak daha var bir 3 4 ay daha gerekli işte pff
ben bu turu 10a tamamlamaya karar verdimKızlar sonuç olarak ara veriyor muyuz vermiyor muyuz
Kızlar sonuç olarak ara veriyor muyuz vermiyor muyuz
Kızlar ... Benim sanırım saç uzatma maceram sil baştan oldu... Çok tatsız bir olay yaşadım... Fırının Ocak kısmı bir problem vardı.. Bende eğilmiş kontrol ederken alev aldım yüzüm ve kulağım hafif yandı... Ama saçlarımın yanı tamamen yandı...öyle böyle değil.... Sol yanım hiç yok sanki epey yandı.... O kadar canım sıkkın ki bu saçı ancak kısacık kestirmek gerekiyor... Maalesef... Emek emek uzattım yanıklarına katlandım...aylardır Ekim'den beri düzenli bakım yaptım.... Pofffff hepsi gitti... Şimdi kısacık olacak saçlarım çok moralim bozuk çokkkk......
Kızlar ... Benim sanırım saç uzatma maceram sil baştan oldu... Çok tatsız bir olay yaşadım... Fırının Ocak kısmı bir problem vardı.. Bende eğilmiş kontrol ederken alev aldım yüzüm ve kulağım hafif yandı... Ama saçlarımın yanı tamamen yandı...öyle böyle değil.... Sol yanım hiç yok sanki epey yandı.... O kadar canım sıkkın ki bu saçı ancak kısacık kestirmek gerekiyor... Maalesef... Emek emek uzattım yanıklarına katlandım...aylardır Ekim'den beri düzenli bakım yaptım.... Pofffff hepsi gitti... Şimdi kısacık olacak saçlarım çok moralim bozuk çokkkk......
canımmmKızlar ... Benim sanırım saç uzatma maceram sil baştan oldu... Çok tatsız bir olay yaşadım... Fırının Ocak kısmı bir problem vardı.. Bende eğilmiş kontrol ederken alev aldım yüzüm ve kulağım hafif yandı... Ama saçlarımın yanı tamamen yandı...öyle böyle değil.... Sol yanım hiç yok sanki epey yandı.... O kadar canım sıkkın ki bu saçı ancak kısacık kestirmek gerekiyor... Maalesef... Emek emek uzattım yanıklarına katlandım...aylardır Ekim'den beri düzenli bakım yaptım.... Pofffff hepsi gitti... Şimdi kısacık olacak saçlarım çok moralim bozuk çokkkk......
bende sinamekimi finişledim diye buraya yazıcaktım
moral gitti ama yaa neyse hayırlısıyla nasla gene uzatır inşallah saçlarını can sağlığı olsun
canım son kürünümü yaptınbende sinamekimi finişledim diye buraya yazıcaktım
moral gitti ama yaa neyse hayırlısıyla nasla gene uzatır inşallah saçlarını can sağlığı olsun
Bitti mi canım seninn..hadi gözün aydın canımm..
canım son kürünümü yaptın
hadi bakalım geçmiş olsunn umarım etkileri devam ederr saçlarınndaa
bakımlara son mu verdin yoksa başka birşeye mi başlayacaksınn
sinamekisiz naparım diye kara kara düşünüyorum vallacanlarım sağolun son kürüm kafamdaben hiç bakımlara son verirmiyim yaaa
barcelino vardı ona devam edicem ama
belki 2 3haftaya turpa başlarım diyorum kararsızım :44:
bu arada gene sarımsaklı zeytinyağı filan yapabilirim arada
sizin de bitti bitecek artık hadi bakalım hepimizin ki devlete millete hayırlı olsun
sinamekisiz naparım diye kara kara düşünüyorum valla
çok alışmıştım ama daha 3 kür var bakalım
aaa evet demi sen 10kür yapıcan esoşum
valla bende sayısını karıştırdım ama sanırım 9 10da benimki oldu
olsun yaa bu tur sağlam yapmış olucaz
ben sinamekiye belki mayıs gibi filan gene başlarım bakalım yaa durmuyom biliyosn alışkanlık olmuş bi kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?