Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladım o zaman sen birde öyle dene canım
benim bele gelmesine en az 5 parmak daha var bir 3 4 ay daha gerekli işte pff

ahahahha kimsenin kanına girmeyeyim ama ara konusu beni bozmaya başladı, ben bu turdan sonra taşınma işlerim yüzünden bir miktar ara vermek zorunda kalıcam ama tekrar başladığımda ara vermeyi düşünmüyorum belki 3-4 ay

Kızlar sonuç olarak ara veriyor muyuz vermiyor muyuz

Kızlar ... Benim sanırım saç uzatma maceram sil baştan oldu... Çok tatsız bir olay yaşadım... Fırının Ocak kısmı bir problem vardı.. Bende eğilmiş kontrol ederken alev aldım yüzüm ve kulağım hafif yandı... Ama saçlarımın yanı tamamen yandı...öyle böyle değil.... Sol yanım hiç yok sanki epey yandı.... O kadar canım sıkkın ki bu saçı ancak kısacık kestirmek gerekiyor... Maalesef... Emek emek uzattım yanıklarına katlandım...aylardır Ekim'den beri düzenli bakım yaptım.... Pofffff hepsi gitti... Şimdi kısacık olacak saçlarım çok moralim bozuk çokkkk......

Aaaa çok üzüldüm canımm nazar mı değdi güzel saçlarına gerçi görmedim ama ekimden beri bakıyorsan güzelmiştir eminim..üzülme ya,kökü sende yeniden eski haline getirirsinn

Çok geçmiş olsun canım ya nasıl üzüldüm ((( yüzün de ve kulağında bir sorun var mı ? umarım bir şey olmamıştır..canım sağlık olsun,sıkma canını yine bakım yapar uzatırsın :/

offff çok geçmiş olsun. boş ver saçı maçı, Allah korumuş sana bir şey olmamış. saçın kökü sende uzar nasulsa.

naslaamm çok geçmiş olsun canım bozma moralini sana bişe olmadı ya boşver gene uzatırsın saçını
nazar değdi bak o kadar sakındın tühh yaa neyse canım sağlık olsun kendine ne lazımsa biliyon zaten artık
o yüzden hiç üzülme istediğin zaman kürler var hep yaparsın bişiler neyse canım tekrar çook büyük geçmiş olsun

canımmm
çok üzüldüm ya öyle böyle değil sanki kendi başıma gelmiş gibi
sen nasılsın asıl önemli olan o. yüüzn kulağn falan ?

bende sinamekimi finişledim diye buraya yazıcaktım
moral gitti ama yaa neyse hayırlısıyla nasla gene uzatır inşallah saçlarını can sağlığı olsun

bende sinamekimi finişledim diye buraya yazıcaktım
moral gitti ama yaa neyse hayırlısıyla nasla gene uzatır inşallah saçlarını can sağlığı olsun
canım son kürünümü yaptın
hadi bakalım geçmiş olsunn umarım etkileri devam ederr saçlarınndaa
bakımlara son mu verdin yoksa başka birşeye mi başlayacaksınn

sac yine uzar ya kökü sende yinede cok üzüldüm saglik olsun yüzün ile kulagin ne derecede yandii allah korusun daha kötüsüde olabilirdi üzülme ya aksilige bak bende sacimi kesiyordum yanlislikla kumas keserkene

Bitti mi canım seninn..hadi gözün aydın canımm..

canım son kürünümü yaptın
hadi bakalım geçmiş olsunn umarım etkileri devam ederr saçlarınndaa
bakımlara son mu verdin yoksa başka birşeye mi başlayacaksınn

canlarım sağolun son kürüm kafamda ben hiç bakımlara son verirmiyim yaaa
barcelino vardı ona devam edicem ama
belki 2 3haftaya turpa başlarım diyorum kararsızım :44:
bu arada gene sarımsaklı zeytinyağı filan yapabilirim arada
sizin de bitti bitecek artık hadi bakalım hepimizin ki devlete millete hayırlı olsun

sinamekisiz naparım diye kara kara düşünüyorum valla
çok alışmıştım ama daha 3 kür var bakalım

sinamekisiz naparım diye kara kara düşünüyorum valla
çok alışmıştım ama daha 3 kür var bakalım

aaa evet demi sen 10kür yapıcan esoşum
valla bende sayısını karıştırdım ama sanırım 9 10da benimki oldu
olsun yaa bu tur sağlam yapmış olucaz
ben sinamekiye belki mayıs gibi filan gene başlarım bakalım yaa durmuyom biliyosn alışkanlık olmuş bi kere

Sinamekiye niye ara veriyorsunki barcelino turpu onun yanindada yaparsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…