Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sinamekiye niye ara veriyorsunki barcelino turpu onun yanindada yaparsin

barcelinoyu zaten eşzamanlı kullandım canım
ama hem turp hem sinameki yapamam çok fazla yüklenmiş olurum bu sefer normal uzamasından ederim saçı
zaten sinamekiyi 2tur yaptım şimdi bitti artık mayısa kadar yapmıcam belki sonra
ama turpu denemek istiyorum bu arada belki yaparım

canım dax saç diplerine uygulanan bi krem burda topiklerde var ama google a dax supergro yaz çıkıyo
ben henüz kullanamadım ama merak ediyorum
bazı kapıda ödmeli siteler var ordan alabilirsin 12TLydi galiba

Teşekkürler canlarım ben de alıp kullanacagim mutlaka :) sonuçları yazarım ..

Aaaa çok üzüldüm canımm nazar mı değdi güzel saçlarına gerçi görmedim ama ekimden beri bakıyorsan güzelmiştir eminim..üzülme ya,kökü sende yeniden eski haline getirirsinn

Teşekkür ederim canım... Pek güzel sayılmazlardı biraz yanıktı boyadan dolayı ama şimdi kökten yandı... İnşallah uzar...

tesekkür ederim canım... Çok şükür yüzümde ve kulağımda bir şey yok azıcık kızarıklık vardı geçti... Ama gitti saçlarım ,inşallah uzatacağım gene....

sağol xAyxmm, sen biliyorsun ne çaba gösterdiğimi... Umulmadık bir kaza işte... Çok korktum ama..daha çok alev alsaydı yüzüm tamamen yanardı.. Bulunduğum ilde yanık ünitesi yok, Allah korudu .. Yüz çok hassas direkt birinci derece yanık oluyormuş... Yüzümü sakınınca saçlarıma geldi alev sol tarafım bayağı yandı...kesim üstelik kısacık kesim şart olacak... Ne yapayım uzatırız burda birlikte yine ... En azından şöyle avunuyorum xAyxmm tamamen sağlıklı bir saça sahip olacağım yanıklar hiç kalmayacak, belki daha iyi sonuç alırım bakımlardan....

canımmm
çok üzüldüm ya öyle böyle değil sanki kendi başıma gelmiş gibi
sen nasılsın asıl önemli olan o. yüüzn kulağn falan ?

sağol esmerim, iyiyim şimdi çok korktum ama ... Çok şükür yüzümde kulağımda bir şey yok... Kızarıklık vardı geçti... Buz koydum geçti... Ama şimdi kısacık olacak saçlarım ona çok canım sıkkın.... İnşallah uzar....

sac yine uzar ya kökü sende yinede cok üzüldüm saglik olsun yüzün ile kulagin ne derecede yandii allah korusun daha kötüsüde olabilirdi üzülme ya aksilige bak bende sacimi kesiyordum yanlislikla kumas keserkene

teşekkür ederim canım, evet tek tesellim yüzüme bir şey olmadı... Çok bir şey yok panikle yüzümü sol tarafa doğru çevirince çok şükür ucuz atlattım ama saçlarım yandı.... Sana da geçmiş olsun.... Uzar yine inşallah....

Iyi ya hakaten ucuz kurtardin cok sukur tekrar gecmis olsun saclarininda kökû sende uzatirsin yine hicbisey insan hayatindan õnce degil

anladim insallah etkili olur bende turplu suyu yapiodum siyah turpu en etkili olani onla dene derim benim sacimi uzatmadi ama yinede yaptim yarim yil kadar bakarsin sende yarar

uzayacak canım uzayacak sen hiç merak etme
biz hep buralardayız el birliği ile uzatacağz senin o saçlarııı

Teşekkürler esmerim inşallahhhh.... Kestirdim saçlarımı bu arada (( ne uzun ne kısa eh işte ama yanlar ve tepe kısmı kat kat olmak zorunda kaldı.... Alışamadım daha... Okula da gitmedim benim minikler yarın beni görünce şok olacak....

Canım çok üzüldüm benim kuzenimin de yanmisti o da çok kısa kestirdi. Sen hiç üzülme uzatırsın saçların yine upuzun olur inşallah, moralini bozma bak burada hep beraber uzatiriz :)

evet biliyorum çabanı hem yanıkların vardı diye neler yaptın
hayırlısı canım yaa vardır bununda bi hayırı sana bişe olmaması en önemlisi tabiki
hem biz destekçiniziz senin hep burdayız gene uzatırız beraber

anladim insallah etkili olur bende turplu suyu yapiodum siyah turpu en etkili olani onla dene derim benim sacimi uzatmadi ama yinede yaptim yarim yil kadar bakarsin sende yarar
evet canım yaa bi denicem bakalım hayırlısı artık
hemen sonuç alanlar da varmış istikrarlı bi şekilde yapıcam bakalım nolacak sonuç
daha önce yapayım demiştim ama istikrarlı olmadı bide evdekiler kokusuna filan laf edince bıraktım
neyse burunları nelere alıştı bu onlara iyi gelir

Xayx Eger turp bulamazsan kesinlikle havuca basla canim ben 4 kere falan yaptim saçlarim acayip uzadi ama simdilik biraktim çunkuu cok ugrastirici cok useniyorum yapmaya

Xayx Eger turp bulamazsan kesinlikle havuca basla canim ben 4 kere falan yaptim saçlarim acayip uzadi ama simdilik biraktim çunkuu cok ugrastirici cok useniyorum yapmaya

tamam canım denerim mutlaka hem ikiside aynı etkiyi yapıyo
du bakalım turpu bulmam zor olmucak galiba daha öncede bu tarihlerde başlamıştım

selam arkadaşlar
bugün biotine başladım şifa olsun saçlarıma inşallah :)
sizi de sonuç alırsam bilgilendiricem :))
lavantayı dün içemedim ya evde değildim unutmuşum yanıma almayı
yalan oldu sanırım 15 gün süresini baştan mı alcam şimdi :)

ayy geçmiş olsun
büyük bi olay atlatmışsın yaa ya saçlı derin de yansaydı valla Allah korumuş gerçekten
emeğinin böyle gitmesi çok kötü bişey tabi ama Allah daha kötü şeylerden saklamış gerçekten yaa
üzüldüm cidden.
ya aslında saçın yanını kazıtma modası var şimdi öyle bişey yapsan sen de olmaz mı?
ciddi diyorum, tarz olur hem

canım çok teşekkür ederim... Ama kazıyacak kadar yanmadı dipten üç parmak iyi , bende dipten üç parmaktan gerisini kes dedim kuaförüne sağolsun temizledi hepsini... Ayrıca boyadan dolayı yanıklar da gitti ... Şimdi daha güzel uzar bence... İnşallah hep birlikte uzatırız yine...

Balcanic canım havuç suyunu nasıl yapıyorsun??? Benim iki kürüm kaldı... Bitince dinlenme arasında havuç suyu yapsam bir ay faydasını görür müyüm acaba???

tekrar geçmiş olsun
sadece yanan kısmı mı kesti yoksa bütün saçı mı kesti
olsun ya kısa saç da çok tarz duruyor bence.
en azından sağlıklı uzar.
Allah daha kötü kazalardan saklasın
yüzün ne durumda peki 1. derece yanık herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…