selam arkadaşlar
bugün biotine başladım şifa olsun saçlarıma inşallah :)
sizi de sonuç alırsam bilgilendiricem :))
lavantayı dün içemedim ya evde değildim unutmuşum yanıma almayı
yalan oldu sanırım 15 gün süresini baştan mı alcam şimdi :)
yok canım devam et gene 15güne tamamla nolacak
iyi düşünürsen daha çok faydasını görürsün
hehe devam edeyim tamam :)
ümitliyim baya o kadar uğraşıom :)
sinameki 3. kürü yaptım şu anda kafamda :)
canım çok teşekkür ederim... Ama kazıyacak kadar yanmadı dipten üç parmak iyi , bende dipten üç parmaktan gerisini kes dedim kuaförüne sağolsun temizledi hepsini... Ayrıca boyadan dolayı yanıklar da gitti ... Şimdi daha güzel uzar bence... İnşallah hep birlikte uzatırız yine...
kararımı değiştirdim bu saçlar kalçaya inmeden ben rahat etmicem
offf ne kadar huysuzum yaaa
Sinamekiyee devammmm dimibirakmiyorsunn bugun hele sac uzatma cok etkili ben eve varinca sinamekimi hazirlicamm turpu uzatiktan sonra uygula bence
canım benim 2turum da bitti dün yaptım son kürümü
bugün mü çok etkili kozmikbakım günü geçti diye biliyorum:44:
bu gidişle başlarım ama ben gene sinamekiye gerçi turpa başlıcam da
olmadı mayıs haziran gibi düşünüyodum zaten sinamekini başlarım gene
hadi yarasın canım benim sinameki bitti rahatım uzunca bi süre
ama turpada başlıcam du bakalım
benimde bele inmeden içim rahat etmeyecekkkararımı değiştirdim bu saçlar kalçaya inmeden ben rahat etmicem
offf ne kadar huysuzum yaaa
yahu kozmikbakımda daha yeni bitmedi mi bu günler :26:Yok canim kozmikbakima bak ,carsambaya kadar protein vitamin gunuymus ve sac uzatmada etkili dõnemmis turp sende bndeki gibi yaramassa ozaman uyuz olursun sinameki sonucta sende etki ediyor kalcaya kadar uzatana kadar uygula bi 3 tur daha yap derim ben bu saclari kalcaya getirmedikten sonra birakmicam sinamekiyi ondan ustunde duruyom :)
kız zaten belimde saçım ben durmuyom durduğum yerdeinşallah hepimize yarar ya :)
sen de uzat beline kadar maşallah ya
yapalım bacıcıım yapalım biz niye bööle hasta ruhlu olduk
benimde bele inmeden içim rahat etmeyecekk
aman diyim saç yaparken baş dökersin bakKızlar ben sinemakiyi 3 kür yaptım daha ama bu bemiks kokusu beni bitiriyormenekşe yağı koydum şampuanada kürede ama hala kokuyor
şampuanıma sarımsak koysam acaba kokusunu bastırır mı
gerçi saçlarım gür bide o saç çıkarsın istemiyorum bebek tüyleriyle başım belada zaten
Balcanic canım havuç suyunu nasıl yapıyorsun??? Benim iki kürüm kaldı... Bitince dinlenme arasında havuç suyu yapsam bir ay faydasını görür müyüm acaba???
Canim asil tarif 2 hafta boyunca her gundu ama ben 4 kere yaptim ve duzensizdi ve saçlarim inanilmaz degisti yani gerçekten hem uzadi hem parlakligini anlatamam fotograf bile var istersen koyabilirim pirlanta gibi parladi resmen, tarifte ayni turp gibi once 4 dolu dolu su bardagi suyu tencereye koyup kaynatiyorsun kaynadiginda 3tane rendeledigin havucu icine atiyorsun ve yarim saat birakiyorsun oyle ama arada karistir ez boyle ki iyice havucun ici suya gecsin sonra suyunu birak kenara sogusun,o arada havuclari atma al onlari yuzune masaj yap guzelce sivilcelere fln cok iyi geliyor hem maske olur :) geldiginde havuc suyun sogumus olur zaten, icine yumurtanin SADECE SARISINI koy sonrada sacinin heryerine sur bu suyu diledigin kadar beklet ama bende bi huy var 2 saati gecmeden etki etmeyecek gibi geliyor bu yuzden 2 saatten fazla bekletmeni oneririm ve bukadarrrr :) basina geleni okudum canim cok geçmis olsun bu yuzden uzun oldu umarim yardimim dokunur ben 2haftada 4 kere yaptim sen 1 ay yaparsan gerçekten isine yarayacagini dusunuyorum
aman diyim saç yaparken baş dökersin bak
sarımsağı unut canım o zaman şimdilik o bemiksin kokusunu kapatmaz
sanırım biraz burnunda kalmış koku benimde ööle hala sarımsak kokusu alıyorum
neyse canım lavanta yağı kullan derim keskindr kokusu yada lavantanın kendisini durulama suyu yapabilirsin
he bide ekstradan istersen hindistancevizi yağıda ekleyebilirsin küre yada ayrıyeten kullanabilirsin
canımcım dediğimiz gibi havuç kürü yapabilirsin tabi bu illa tüm malzemeleri katıcan anlamına gelmiyoya kızlar sanki benim saçlarım ışıl ışıl değil
böyle mat bir rengi var nfret ediyorum
nasıl yapsam geçer ya
o ilk boyandığında boyanın verdiği parlaklığa bayılıyorum
gidip aynı kendi saçımın renginden boyayacağım sanırım yine
valla canım sarımsak kullanmak hiç istemiyorum malum kaş bıyık bıktım dahada azdırmasın
sürekli gelmiyor kokusu ama geldi mi gitmiyor ya otobüste falan burnuma geldiğinde utanıyorum resmen bide bugün rüzgarlıydı buram buram bemiks koktum
hindistan cevizi yağı aklımdaydı çok severim zaten hindistan cevizi kokusunu. badem yağım bitmişti aktara gittiğimde alim
teşekkür ederim
canım rica ederim...bi süre bunu çekicez malesef
az daha sabret canım sonucunu güzel görünce sevip dahada çok üstüne düşücen inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?