Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Xayxim kozmikten kopyaladim

03 Mart 2013 saat 23:11’den 06 Mart 2013 saat 02:13’e kadar Ay Yay Burcunda küçülecek;

Protein ve vitamin içeren bakımlar uygulanabilecek günlerdeyiz.

Elinizde bulunan hazır protein maskeleri, yumurta ile hazırlayacağınız saç bakım maskeleri, maya maskesi, vitamin iğneleri hazırlayacağınız saç maskelerinde kullanabileceğiniz ürünler arasında.

Ayrıca yaratıcılığınızı kullanıp vitamin ve protein içeren farklı ürünlerle kendinize has saç maskeleri oluşturup uygulayabilirsiniz.

Bu günlerde uygulayacağınız bakımların, saçlarınızın hızlı uzamasına yardımcı olacağını unutmayın! Özellikle saç uzatma kürü uygulayanlar için etkili günler.

Sık sık cilt bakımı uyguluyorsanız bu günleri ve protein maskesini cildinizde de değerlendirebilirsiniz

1nci resim sinamekinin sonlarina dogru cekindigim resim cok fazla kirmisti saçimi sonra neyse biraktim falan 2nci resimde 1kere havuc suyunu surdukten sonraki hali

canımın içi hindistan cevizi al doadan benim ki pırıl pırıl su an iki haftadır uyguluyorum :)

ayy inşallah canım saçlarım kısa değil aslında ama illa totoya yakın olsun istiyorum işte mecburen dayanıyoruz kokuya
1-2 haftaya görürüm sanırım uzamayı
evet canım 5.küre geldin mi o iş tamam
hadi kolay gelsin

anladım canım kozmikbakım kafayı yemiş galiba :44:
neyse kürüm bitti zaten artık en az 1ay hiçbişi yapmıcam biraz bende saçlarımda dinlenelim

vaaaayyy güzel valla yumuşaklığı burdan belli oluyo
inşallah daha çok faydasını gör canım

canım nasıl uyguluyorsun bende mi oradan alsam acaba 20tlye kargo ücretsizmiş çok iyi

almadıysan kesınlıkle al derım ben mucıze gıbı cunku :)

özellikle uclarını guzel onarıyor . ben shea butter de almıstım ıkısınden karısıtıro erıtıyorum uclarına suruyorum bazen de sadece hınd cev suruyorum aynı sekılde zaten 20 tllık alıcaksan shea butter, hınd cev yagı ve keratın masskesını mutlaka al :) bıde katı parfumlerı var ondanda lılyumu dene mutlaka :))

valla sinamekiyi bırakalı bir ay oldu dün hala saçlarımda bemiks kokusu oldugunu farkettım maalesef bırakmadı peşimi sanırım sırf bu yüzden bı daha sinameki yapmıcam yada yaparsamda bemıkssız yapıcam

ay bana masraf çıkardın bak bir ton şey alıcam gene boya yok saçımda çok yıpranmış değil aslında ama bakım olsun diye yapmak istiyorum dediklerine bakayım canım :)

Canim shea butter kremde olur genelde senin dediginde kremmi ?

Haftasonu dinlendirdik beslenme ye dikkat etmemiz gerektigini soyledi bn bekliyordum yine bu gunleri

ay bana masraf çıkardın bak bir ton şey alıcam gene boya yok saçımda çok yıpranmış değil aslında ama bakım olsun diye yapmak istiyorum dediklerine bakayım canım :)

aslında diğer maskelere göre oldukça uygun fiyatları hem katı kıvamda oldugu için haftada ıkı defa bıle yapsan sana uzun sure gıdecektır.

çok fazla erıtmezsın zaten yeterlılıgıne göre bakarsın. Aldıgında belkı denk gelmeyız özellıkle bugun sürdün dıyelım yarın yıkarsan cok daha faydalı . ben su an calısmadgım ıcın aksam uzerı veya aksam suruyorum dıger gunde aynı o saatlerde yıkıyorum cok guzel oluyorr

oldukca katı kıvamda canım vucut ısısında erıyor bıraz ellerıme falan suruyorum ama genel yapısı cok katı

Tamam iste bizdede ellere vucuda sürülur o vazelin gibi kati burda heryerde satilir sen onu sac uclarinami süruyorsun ? Iyi geliyormu..

ya sen almanyadanmisin ?

Son düzenleme:
Tamam iste bizdede ellere vucuda sürülur o vazelin gibi kati burda heryerde satilir sen onu sac uclarinami süruyorsun ? Iyi geliyormu..

ya sen almanyadanmisin ?

yok tatlım almayadan değilim :) evet eritip saçlarıma sürüyorum kıvamı vazelinden daha katı ama kesınlıkle vazelın degıl hınd cevızı yagı ıle bırlıkte erıtıp saclarıma suruyorum canım.

yaralara cılt kurulugunuda ıyı gelıyormus

canımtesekkur ederım mutlaka denıycem

hiç kimsede bana cevap vermemiş
tamam tamam siz takılın kafanıza göre

Tamam biliyorum onu bnde alayim ozaman uzatmayi elde ettik tek derdim su uclar cok kuru ve kiriliyor catallasiyor hint ceviz yaginida alip ikisini isitip süreyim :)
Sagol canim umarim benim uclarada iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…