- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
- 31
ya kızlar sanki benim saçlarım ışıl ışıl değil
böyle mat bir rengi var nfret ediyorum
nasıl yapsam geçer ya
o ilk boyandığında boyanın verdiği parlaklığa bayılıyorum
gidip aynı kendi saçımın renginden boyayacağım sanırım yine
evet canım 5.küre geldin mi o iş tamamayy inşallah canım saçlarım kısa değil aslında ama illa totoya yakın olsun istiyorum işte mecburen dayanıyoruz kokuya
1-2 haftaya görürüm sanırım uzamayı
anladım canım kozmikbakım kafayı yemiş galiba :44:Xayxim kozmikten kopyaladim
03 Mart 2013 saat 23:11’den 06 Mart 2013 saat 02:13’e kadar Ay Yay Burcunda küçülecek;
Protein ve vitamin içeren bakımlar uygulanabilecek günlerdeyiz.
Elinizde bulunan hazır protein maskeleri, yumurta ile hazırlayacağınız saç bakım maskeleri, maya maskesi, vitamin iğneleri hazırlayacağınız saç maskelerinde kullanabileceğiniz ürünler arasında.
Ayrıca yaratıcılığınızı kullanıp vitamin ve protein içeren farklı ürünlerle kendinize has saç maskeleri oluşturup uygulayabilirsiniz.
Bu günlerde uygulayacağınız bakımların, saçlarınızın hızlı uzamasına yardımcı olacağını unutmayın! Özellikle saç uzatma kürü uygulayanlar için etkili günler.
Sık sık cilt bakımı uyguluyorsanız bu günleri ve protein maskesini cildinizde de değerlendirebilirsiniz
canımın içi hindistan cevizi al doadan benim ki pırıl pırıl su an iki haftadır uyguluyorum :)
canım nasıl uyguluyorsun bende mi oradan alsam acaba20tlye kargo ücretsizmiş çok iyi
almadıysan kesınlıkle al derım ben mucıze gıbı cunku :)
özellikle uclarını guzel onarıyor . ben shea butter de almıstım ıkısınden karısıtıro erıtıyorum uclarına suruyorum bazen de sadece hınd cev suruyorum aynı sekılde zaten 20 tllık alıcaksan shea butter, hınd cev yagı ve keratın masskesını mutlaka al :) bıde katı parfumlerı var ondanda lılyumu dene mutlaka :))
almadıysan kesınlıkle al derım ben mucıze gıbı cunku :)
özellikle uclarını guzel onarıyor . ben shea butter de almıstım ıkısınden karısıtıro erıtıyorum uclarına suruyorum bazen de sadece hınd cev suruyorum aynı sekılde zaten 20 tllık alıcaksan shea butter, hınd cev yagı ve keratın masskesını mutlaka al :) bıde katı parfumlerı var ondanda lılyumu dene mutlaka :))
ay bana masraf çıkardın bak bir ton şey alıcam geneboya yok saçımda çok yıpranmış değil aslında ama bakım olsun diye yapmak istiyorum dediklerine bakayım canım :)
Canim shea butter kremde olur genelde senin dediginde kremmi ?
oldukca katı kıvamda canım vucut ısısında erıyor bıraz ellerıme falan suruyorum ama genel yapısı cok katı
Tamam iste bizdede ellere vucuda sürülur o vazelin gibi kati burda heryerde satilir sen onu sac uclarinami süruyorsun ? Iyi geliyormu..
ya sen almanyadanmisin ?
canım bir çay kaşığı menekşe yağı(ya da herhangi bir kokulu yağ ama menekşe çok güzel kokuyor ve uzamaya da yardımcı) kat kürünün içine o kokuyu bastırıyor
bu arada merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım ya ben normalde 3 hafta dinlencektim ama bazı sebeplerden dolayı 4 haftaya uzayacak bişey olur mu ki:26:
yok tatlım almayadan değilim :) evet eritip saçlarıma sürüyorum kıvamı vazelinden daha katı ama kesınlıkle vazelın degıl hınd cevızı yagı ıle bırlıkte erıtıp saclarıma suruyorum canım.
yaralara cılt kurulugunuda ıyı gelıyormus
hiç kimsede bana cevap vermemiş
tamam tamam siz takılın kafanıza göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?