Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam biliyorum onu bnde alayim ozaman uzatmayi elde ettik tek derdim su uclar cok kuru ve kiriliyor catallasiyor hint ceviz yaginida alip ikisini isitip süreyim :)
Sagol canim umarim benim uclarada iyi gelir

benımde rofleden cok kotuydu canım ıkı haftada etkıosını gordum ben ıkı defa boyanmasına ragmen :)

canımın içi hindistan cevizi al doadan benim ki pırıl pırıl su an iki haftadır uyguluyorum :)

merhaba sacın matlasmasını onlemek ve bakım için hindistn cevizi yagı önermişsinz bu konuda bilgi verir misiniz ? nasıl uygulayacagız ne kadar malzeme gerekır kür nasıl hazırlanır benımkı boyadan mahvoldu matlastı ve kırık ve hiç bir zaman sacımın omuzlardan öteye uzadıgını gormedım cunku kestrmek zorunda kalıuyorum bı süreden sonra berbat oluyor ?Öneriniz neler?

Merhabalar yaramaz pisi :) hazırsan başlıyorum.

1. benimde saçlarım çok yavaş uzar ben ekim ve kasımda 2 ay boyunca dax supergro dıye bır urun kullandım hem bakım hem uzama saglıyor bır uzama elde ettım
2. sonra ıkı aylık sinameki kürü yaptım klasik haftda bir ve bemısk badem yaglı ondanda guzel bır uzama elde ettım ama 1 ay gecmesıne ragmen bemıks kokusu cıkmıyor sacımdan
3. bu sürelerde şampuanımın birinde evigen,bal,z.yağı vardı birinde de çam terebendin esansı bir kapak , evigende sampuana eklendiğinde parlaklık veriyor besliyor saçı ve yağ uyguladıgımız için çam terenbendin saçın yıkama esnasında yağın kolay temizlenmesini sağlıyor . ayrıca bir konuda açılmıs çamterebendin uzatıyor dıye ben dokulmeyı onledıgıne sahıdım uzatma konusunda bır fıkrım yok .
4. en son olarak doa kozmetikten hindistan cevizi yağı ve shea butter diye iki ürün almıstım yanında keratın maskesı hedıye geldı. keratın maskesını ıkı defa kullandım çok guzel.
hındıstan cevızı yagını tek olarakda kullanabılırsınız ben shea butter da aldıgım ıcın beraber kullanıyorum su an. ıkısıde cok katı kıvamda hanı paket marketten margarın alırsınız da sert olur ya onun gıbı ben ıkısındende bır parca alıyorum ne kadar dıyelım 1 seker kasıgı kadar hatta shea butter daha az koyuyorum. evde kalorıfer varsa uzerıne koyun 1 dakıkada erır zaten yoksa benım yok :) sıcak su kabının ıcıne baka bı kapla koyuyorum yanı benmarı usulu erıtıp sac boylarıma suruyorum ne kadar bekletebılırsenız o kadar ıyı ben bugun suruyorsam yarın yıkıyorum mesela yanı en az bı uc satat bekletmek gerekıyor
5. haftada bir veya iki defa da yıkadıktan sonra ıslakken gliserini uçlarına sürüyorum bebek yağıda yaklasık bır etkı sağlıyor.
6. iki haftadır şampuanıma sarımsak ekledım menekse yagı ile beraber koku yok ve yumusak parlak olmasında etkılı oldugunu dusunuyorum.

ben bu kadar şey yapmısım vay bee :)

bu kadar şey içinde uzamasından çok bakımlı dursun derseniz hind cevızı yagını mutlaka uygulayın derım. uzatma konusundada sinameki etkılı ama ah o bemıks kokusu benı mahvedıyor.
[/FONT] [/COLOR]

Son düzenleme:

ben saglıklı bakımlı olmasını&görünmesini i,stiyorum sanırım hin cevizi yagı ve shea butter mı neyse onu alıyım o zaman :) hınd cevızı yagından ne kadr kullanmalıyım ve kac gunde bır uygulıyım bunu sacıma?Bu arada cok tesekkr ederm cvpların için..hınd cevızı yagını gratıs gıbı magazalarda bulabılırım herlde değil mi?

haftada iki defa yeterli sanırım belki ilk hafta daha fazlada yapabılırsın :) saçına göre belirlersin canım benım cok kotuydu mesela pazartesı yaptım salı yıkadım bu hafta bı daha yaparım yanı ıkı yeterlı olur
ben doadan almanı tavsıye ederım hem fıyat cok uygun hem kalıtelı dıgerlerının urununu bılmıyorum ama katı olması doğal oluyormus onu bılıyorum

miktarını yazmamısım benım saclar omuzlarda bır bucuk seker kasıgı hınd cevızı yagı yarısı kadarda sheabuıtter yapabılırsın erıyınce yogunlasıyor sankı benım saclarım gur bana yetıyor duruma göre ekler azaltırın canım

Sheabutterdan bi sac maskesi buldum bi kutu icinde 200 ml lik alverde dogadan elde edilmis icinde avokado bulunuyor bu meyvenin türkcesini bilmiyorum ama cok guzel onariyormus glicerin var soya yagi var bayagi iyi yaglarla icerilmis bunu aldim saci yikadiktan sonra bakim amacli uygulanabiliyor sac uclara ve boyu icin ....

cok sevdim insallah uclari duzene sokar tekrar tesekkur exexisim

merhaba kızlarrr
nasılsınız bakalımm
bugün saçlarımı düzleştirdim
baya uzamış kızlar gerçekten.boyuyla ilgili bir sorunum yok ama önlerde katlarım var onlar sinir ediyor beni ya. bir an önce uzalarını istiyorum
bu katlar cene hizamdan başlıyor bir karış falan gerekli diğerlerine yetişmeleri için
sizce ne kadar sürede uzarlar ?

Bence 1 tur kadar sürede aradaki fark baya kapanır gibi,kısa olanlar daha çabuk uzuyor diğerlerine göre..eskiden kuaföre uzunluğunu değiştirme kat ver derdik,arka tarafta kuyruk kadar saç diğerlerinin hepsi kısacık olurdu,bir de katları ustura ile yapıyor bazı kuaförler sinir oluyorumm

canım benim öyle değil arkaları tek bir kat. perçem istemiştim kuaför yanlış kesti. sonra başka bir kuaföre gittim düzeltir misin dedim.kat verelim yanlara arkaları ellemeyelim düzelir dedi.öyle yani. düzeldi ama be hepsi aynı boy olsun istiyorum.

Uzar canım merak etme,aynen ben de senin gibi istiyorummm

Kızlar saçınıza sarımsağı nasıl sürüyorsunuz? sarımsağı ortadan kesip saç köklerinize mi sürüyorsunuz? kaş çıkartmak için öyle yapıldığını okumuştum da, saç içinde aynı şekilde mi?

bir de saçlar sarımsak kokmuyor mu? :/ bugün aktardan sarımsak yağı diye bir şey aldım, onu mu sürmeliyim yoksa?

canım yağını hiç denemedim ben ama
şöle bişi yapabilirsin zeytinyağının içine 2 3diş sarımsağı ortadan bölüp at
1 2gün sonra kullanıncada ılıtıp saç diplerine sür bu arada ek olarakda yeni aldığın yağınıda ekleyebilirsin
sarımsak kokusu zordur evet ama şampuanına lavanta yağı filan eklersen yada direk lavantanın suyuyla saçını durularsan pek kalmaz

Canım xAYx in söylediği gibi sürmelisin bence de..direk sürdüğünde dökülme ihtimali var sarımsak antibiyotik etkisi yapıyor..yağın içinde kullanılması daha doğru canımmm

Aynenn bndede oyle yapardi artik kat atirmiyorum v seklide yaptirmiyorum dum duz kestiriyorum yoksa kurtulusun yok õnümü kisaltiriyorum tek oda cene hizasina kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…