canım ilk 3 günü için geçerli o olay sanırımsaçlarımın uzadığını hissediyorum hatta farkındayım
ama nedense diplerde icraat yok anlayamıyorum
gerçi saçımın rengi çok açıktır boyada iyce açıldı ondan mıdır bilemedim :44:
ya bu arada saçımı yaptırmam aksiliktir ki özel günüme denk gelicek ve hep o zamanlarda boya tutmaz diye şeyler duyuyorum
ve işin kötüsü bunu bende biliyorum ama yıldönümümzden önce saçımı yaptırmak istiyorum bi güzellik hoşluk olsun diye
offffffff napacam şimdi ben
saçlarımın uzadığını hissediyorum hatta farkındayım
ya bu arada saçımı yaptırmam aksiliktir ki özel günüme denk gelicek ve hep o zamanlarda boya tutmaz diye şeyler duyuyorum
ve işin kötüsü bunu bende biliyorum ama yıldönümümzden önce saçımı yaptırmak istiyorum bi güzellik hoşluk olsun diye
iki kere yapabilirsinn haftada. ama bence fazla yapma herşeyin fazlası zarar. dökülme gibi şeylerle karşılaşabilirsinherkes sinamekini sadece haftada bir gün mü yapıyor.... haftada bir kaç kere yapan yok mu... bende yapayım diyorum bakım için ama haftada bir değil de bir kaç kere yapmayı düşünüyorum... bişey olur mu ki.. içinde zarar vercek bişeyde yok ama yinede sormak istedim
canım valla benim ilk günü olmuş olacak şuanda geciksin diye dua ediyorum resmen
canım ilk 3 günü için geçerli o olay sanırım
ben boyadım hastayken ama ilk günleri değildi gayette güzel tuttu
bana da çok saçma gelmesine rağmen ne yazıkki doğruBunuda ilk kez duyuyorum sac ile adetin alakasi neki
herhangi bi zararı yok canım ama genede saçı yormamak lazımherkes sinamekini sadece haftada bir gün mü yapıyor.... haftada bir kaç kere yapan yok mu... bende yapayım diyorum bakım için ama haftada bir değil de bir kaç kere yapmayı düşünüyorum... bişey olur mu ki.. içinde zarar vercek bişeyde yok ama yinede sormak istedim
saçlarımın uzadığını hissediyorum hatta farkındayım
ooofffffffff yaa yıldönümümüz için yaptıracaktım
ayın 15inde parayı alıp ööle yaptırıcaktım yaa şimdi imkansız gözüküyocanım ya ben şimdiye kadar çok yaptırdım kötü bişey olmadı:)
öyle düşünüyorsan başlamadan yaptır yıl dönumunde bı fön :)
canım yaa krepe balyaj yaptırıcaktım ama özel günüme denk geliyoBen uzak kalmışım konudan :))) ne yaptıracaksın canım)
16 günde uzaya uzaya sadece yarım cm'cik uzamış ühühü
ayın 15inde parayı alıp ööle yaptırıcaktım yaa şimdi imkansız gözüküyo
canım yaa krepe balyaj yaptırıcaktım ama özel günüme denk geliyo
bide iyi olmaz gibi şeyler duydum gerçi şahitte oldum ama ne biliyim yaa
16 günde uzaya uzaya sadece yarım cm'cik uzamış ühühü
Canım ben de öyle olumsuz yazdım ama belki sende öyle olmaz bak kızlarda bir şey olmamış..kötü düşünmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?