Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçlarımın uzadığını hissediyorum hatta farkındayım
ama nedense diplerde icraat yok anlayamıyorum
gerçi saçımın rengi çok açıktır boyada iyce açıldı ondan mıdır bilemedim :44:
ya bu arada saçımı yaptırmam aksiliktir ki özel günüme denk gelicek ve hep o zamanlarda boya tutmaz diye şeyler duyuyorum
ve işin kötüsü bunu bende biliyorum ama yıldönümümzden önce saçımı yaptırmak istiyorum bi güzellik hoşluk olsun diye
offffffff napacam şimdi ben

canım ilk 3 günü için geçerli o olay sanırım
ben boyadım hastayken ama ilk günleri değildi gayette güzel tuttu

Bunuda ilk kez duyuyorum sac ile adetin alakasi neki

şu an 8. kürümü yapıyorum kızlarr
i love you sinamekiii

herkes sinamekini sadece haftada bir gün mü yapıyor.... haftada bir kaç kere yapan yok mu... bende yapayım diyorum bakım için ama haftada bir değil de bir kaç kere yapmayı düşünüyorum... bişey olur mu ki.. içinde zarar vercek bişeyde yok ama yinede sormak istedim

iki kere yapabilirsinn haftada. ama bence fazla yapma herşeyin fazlası zarar. dökülme gibi şeylerle karşılaşabilirsin
biz çoğumuz haftada bir yapıyoruz

canım ilk 3 günü için geçerli o olay sanırım
ben boyadım hastayken ama ilk günleri değildi gayette güzel tuttu
canım valla benim ilk günü olmuş olacak şuanda geciksin diye dua ediyorum resmen
bakalım neyse ne inançlı bişekilde gidip yaptırıcam çok hevesliyim çünkü

Bunuda ilk kez duyuyorum sac ile adetin alakasi neki
bana da çok saçma gelmesine rağmen ne yazıkki doğru
ve bu dönemlerde ne yaparsan yap boş ağda vs de cabası..bu günlerde tamamen inzivaya çekilmeliyiz canım :)

herhangi bi zararı yok canım ama genede saçı yormamak lazım
ama istersen haftada 2yap herşeyin fazlası zarardır malum hem etkisinide öldürmemek lazım

Canım o günlere denk getirme kesinlikle..ben yanlışlıkla 2 defa farklı farklı zamanlarda özel günümde saçımı boyadımm..daha önce buraya eklediğim renk var ya onu boyadım normalde aynen orda görüldüğü gibi tutuyordu ama o günlerde kızılımsı garip bir renk tuttu,iki defa aynı şey olunca anladım bu sefer..şansa bırakma canımm

merhaba millettttt :)
üç gündür biotin içiom sonuçları sizle paylaşırım
hoş milyon şey yapıom o yüzden hangisi etkiler bilmiom :))
sinameki 3. kürü yaptım ben de
bu arada benim 5-6 günde bir filan oluo sinameki

Benim bildigim adetliyken tüy alinmamalidir tirnak kesilmemelidir nedenide günah oldugundan rabbim bugûnlerde temizlenene kadar yasaklamistir ama sac boyamaymis yada saca sekil vermeymis bunlarin tutmadigini ilk kez duydum ... Bi bilgi daha edindik :)

Bende bosver diger aktiveteleri herzaman kandillerde hastalanirim birtek kurani dinleyebiliyorum o zamanlar ama tutup okuyamam namazimi kilamam cok uyuz oluyorum o gunlere denk gelmesine

.............................................

Son düzenleme:
canım ya ben şimdiye kadar çok yaptırdım kötü bişey olmadı:)
öyle düşünüyorsan başlamadan yaptır yıl dönumunde bı fön :)
ayın 15inde parayı alıp ööle yaptırıcaktım yaa şimdi imkansız gözüküyo
Ben uzak kalmışım konudan :))) ne yaptıracaksın canım )
canım yaa krepe balyaj yaptırıcaktım ama özel günüme denk geliyo
bide iyi olmaz gibi şeyler duydum gerçi şahitte oldum ama ne biliyim yaa

Canım ben de öyle olumsuz yazdım ama belki sende öyle olmaz bak kızlarda bir şey olmamış..kötü düşünmemek lazım

Canım ben de öyle olumsuz yazdım ama belki sende öyle olmaz bak kızlarda bir şey olmamış..kötü düşünmemek lazım

bilemedim canım yaa gerçi ben kendimi biliyorum inançlı bi şekilde gider ve güzel olacağına inanırsam
herşey çoook güzel olur..neyse artık bulcaz bi yolunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…