ne zamandır kür yapıyorsun canım..moralini bozma
bişe olmaaaaz hızlanır bi süre sonra uzaması üzme kendini canım
takmayın diyosunuz psikolojik olarak etkilerde insan takmadan duramıyoki milletin hıphızlı uzuyo off diyo ne çabuk uzamış yine kestiriyim bari diye keşke benimde uzasaydı hemen
beni de şeytan nasıl dürtüyor kes kes diye bilsen :)) sen son geçen sene şubatta kestirmiştim, haliyle uçları çok düzgün değil artık ama kırığım da yok. 1 ay daha sabredip azıcık aldırıcam ularından. sen de uzatmak için düzenli kestirin falan iyenleri boşver, çok kırık yada yıpranmış değilse kestirme sakın. kestirdikçe uzar mı saç, kestirdikçe kısalır
kızlar saçlarımı önceden yüklemiştim işte ensemi örtüyo..
saç uçlarım yanmıştı 2 kez açılmaktan.. kupkuru yağ sürsem bile kıtır kıtır..
hatta yanda b yeri ıslaken uzuyodu şimdi daha ii ama yine de yıpranık...
bi de çevremde herkes eşim de dahil kısa saç sana çok yakışıyo diyo...
yani ben o kıtırlıklarla oynaya oynaya sinir oluyom hep elim o saç uçlarımda ... dipden 5-6 cm kendi saçım.. aslında kestirmek itiyorum çübkü o yıpranıklardan nefret ediyorum bi de böyle uçlar koyun tiftiği gibi duruyo kurutunca..
sizce kestirip kurtulup öyle mi uzatıyım..
yoksa uzatıyım 1 sene snra mı kestiriri o kadar zamana kel kalmazsam tabi oynaya oynaya:18::18::18::18::18:
3. tur 6. kür kafamda. bu tur haftada bir yerine 4-5 günde bir yaptım, kürü daha sık yapmak daha çok uzama demek değilmişbakım olarak işe yarıyordur elbet ama saçlarım daha hızlı uzamadı. haftaya 6. ayım doluyor, fotoyu o zaman koyacaktım ama bu turdaki uzamayı ben de merak ediyorum, akşama saçımı yıkadıktan sonra foto koyabilirim, bakalım...
bekliyoruzz canımben bugün kür yaptım, bu saatlerde yıkayıp foto koyacaktım ama eşimin arkadaşı aradı size uğricam diye, şimdi yağlı kafayla oturuyom :26:
o gitmeden yıkayamam artık, ilerleyen saatlerde foto koymaya çalışıcam
Selam esmercimmmm sen nasılsınnnasılsınız kızlarr
ben bugün kür yaptım, bu saatlerde yıkayıp foto koyacaktım ama eşimin arkadaşı aradı size uğricam diye, şimdi yağlı kafayla oturuyom :26:
o gitmeden yıkayamam artık, ilerleyen saatlerde foto koymaya çalışıcam
bende bi 10 11 kür yapacağım bu turdaKızlar yarın 8.kürümü yapıyorum ama sınavlardan önce 9.yu da yapıp 1.turu öyle bitirmek istiyorum..saçımı bilemem de ben de alışkanlık yaptıı
iyiymm canım sen nasılsınn
dün 8. kürü yaptım bakalım pazar günü bir resim eklemeyi düşünüyorum
bende bi 10 11 kür yapacağım bu turda
bırakamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?