Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3. tur 6. kür kafamda. bu tur haftada bir yerine 4-5 günde bir yaptım, kürü daha sık yapmak daha çok uzama demek değilmiş bakım olarak işe yarıyordur elbet ama saçlarım daha hızlı uzamadı. haftaya 6. ayım doluyor, fotoyu o zaman koyacaktım ama bu turdaki uzamayı ben de merak ediyorum, akşama saçımı yıkadıktan sonra foto koyabilirim, bakalım...

takmayın diyosunuz psikolojik olarak etkilerde insan takmadan duramıyoki milletin hıphızlı uzuyo off diyo ne çabuk uzamış yine kestiriyim bari diye keşke benimde uzasaydı hemen

beni de şeytan nasıl dürtüyor kes kes diye bilsen :)) sen son geçen sene şubatta kestirmiştim, haliyle uçları çok düzgün değil artık ama kırığım da yok. 1 ay daha sabredip azıcık aldırıcam ularından. sen de uzatmak için düzenli kestirin falan iyenleri boşver, çok kırık yada yıpranmış değilse kestirme sakın. kestirdikçe uzar mı saç, kestirdikçe kısalır

takmayın diyosunuz psikolojik olarak etkilerde insan takmadan duramıyoki milletin hıphızlı uzuyo off diyo ne çabuk uzamış yine kestiriyim bari diye keşke benimde uzasaydı hemen

kızlar saçlarımı önceden yüklemiştim işte ensemi örtüyo..
saç uçlarım yanmıştı 2 kez açılmaktan.. kupkuru yağ sürsem bile kıtır kıtır..
hatta yanda b yeri ıslaken uzuyodu şimdi daha ii ama yine de yıpranık...
bi de çevremde herkes eşim de dahil kısa saç sana çok yakışıyo diyo...
yani ben o kıtırlıklarla oynaya oynaya sinir oluyom hep elim o saç uçlarımda ... dipden 5-6 cm kendi saçım.. aslında kestirmek itiyorum çübkü o yıpranıklardan nefret ediyorum bi de böyle uçlar koyun tiftiği gibi duruyo kurutunca..
sizce kestirip kurtulup öyle mi uzatıyım..
yoksa uzatıyım 1 sene snra mı kestiriri o kadar zamana kel kalmazsam tabi oynaya oynaya:18::18::18::18::18:

ben de ekimde kestirmiştim...
ben ısırganı bıraktım hiç etki etmedi bana..
şimdi havuç zencefil yapmaya başladım 1 kez yaptım daha..
argan yağı aldım duştan snra diplere sürüyorum..
argan yağı uzattı diyebilirim.. beyazlarımı daha ii görebiliyorum o yüzden

bence saçlarının uçlarından biraz aldır, oynadığın kısımlar gitsin en azından. biraz uzayınca tekrar aldırır yıpranmış kısımlardan tamamen kurtulursun. şimdi tamamını kestirsen moralin bozulur saçını kısacık görünce.
bir de kuru ve yıpranmış saçlara herbal essences hello hydration tavsiye ederim. bana çok hafif bir şampuanmış gibi geliyor ve işe de yarıyor.

bulursam alırım canım bunu ama hiç görmedim..
evde tigi bed head süperstar var..
onu pek kullanmıyorum memnun kalmadım pek..
bu sarmaşık özlüye sarımsak atmıştım o da şişmiş şişmiş davul gibi olmuş.. içinden sarımsakları çıkardım pörsümüşler.. kullanıyorum ama hala...
onlar bitsin b de ben hacışakir adaçaylı aldım çok ii geldi ya böyle market şampuanı isteyen olursa bence denyebilir hem ucuz da.. a
ama bu argan yağından memnun kaldım grçekten..
kesim gününde gideyim de katlı kestirip en azından kurtulurum.. zaten nasıl bi saçmalıksa en altttakilerde hiç yıpranma yok oralar zaten boya da tutuyodu zamanında ilk açmadan snra kesirmiştim belki o yüzdendir..
neyse bi kesim günü gelsin paylaşırım fotomu.

Ekle ekle canımm..güzel güzel fotoğraflarını görelim

ben bugün kür yaptım, bu saatlerde yıkayıp foto koyacaktım ama eşimin arkadaşı aradı size uğricam diye, şimdi yağlı kafayla oturuyom :26:
o gitmeden yıkayamam artık, ilerleyen saatlerde foto koymaya çalışıcam

bekliyoruzz canım

bende pazar çekeceğım 15 gün oldu son fotodan sonra.bakalım uzama olmuş mu
farkedilir uzama olmuşsa koyarım bende

nasılsınız kızlarr
Selam esmercimmmm sen nasılsınn

Alexuss ayy yağlı kafayla misafir mi geldi ,sarıyormusun peki,sarmayınca çok kötü suruyor hem de baş ağrısı oluyor sankim..

Kızlar yarın 8.kürümü yapıyorum ama sınavlardan önce 9.yu da yapıp 1.turu öyle bitirmek istiyorum ..saçımı bilemem de ben de alışkanlık yaptıı

Son düzenleme:
iyiymm canım sen nasılsınn
dün 8. kürü yaptım bakalım pazar günü bir resim eklemeyi düşünüyorum

Kızlar yarın 8.kürümü yapıyorum ama sınavlardan önce 9.yu da yapıp 1.turu öyle bitirmek istiyorum ..saçımı bilemem de ben de alışkanlık yaptıı
bende bi 10 11 kür yapacağım bu turda
bırakamıyorum valla

özellikle şu son 2 haftadır uzama varmış gibi geliyor ama resim çekmeden emin olamayacağım tabii
boyu iyide katlarım da uzasa tam süper olacak
tek katken saçlarım fönlü gibi duruyordu. düzleştiriciye falan hiç gerek kalmıyordu.
7 haziranda da uçlarından aldracağım. günü bile belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…