Alexuss ayy yağlı kafayla misafir mi geldi,sarıyormusun peki,sarmayınca çok kötü suruyor hem de baş ağrısı oluyor sankim..
ahahhaha hem de eşimin arkadaşı, gelen kız olsa halden anlarneyse hem yakın arkadaşımız, hem de gribim zaten, uzak durdum, yıkadım şimdi ama bizimkiler hala oturuyor.
ben sarmıyorum valla, tepede topluyorum.
özellikle şu son 2 haftadır uzama varmış gibi geliyor ama resim çekmeden emin olamayacağım tabii
boyu iyide katlarım da uzasa tam süper olacak
tek katken saçlarım fönlü gibi duruyordu. düzleştiriciye falan hiç gerek kalmıyordu.
7 haziranda da uçlarından aldracağım. günü bile belli
yani değilmi zaten 5ten sonra uzama oluyor sonra şak diye ara veriyoruzKuaför hatası işte..hehehe kür sonu herhalde bende çizelge hazırladımm 8 küre göre ama bozabilirim düzeni 9-10 kere yaptıktan sonra ara vermek daha mantıklı..5ten sonra uzama başlıyor biraz uzasın bari
misafirimiz gitti ve fotoooo
ilk foto 14 şubat, 3.tura başladığım gün, ikinci foto da şimdi. 22 günlük uzama, ben beğendim
Eki Görüntüle 652012
8 gün sonra de sinameki kürüne başlayalı tam 6 ay olmuş olacak. ve 6 aylık sonuç da bu
Eki Görüntüle 652013
Canım süpersin..sabırla bir senelik belki daha fazla miktar sac uzatmışsın maşallah ne güseell
sağol canım, kür uyguladığım dönemler uzama hızı güzel ama aralarda hiç uzamıyor, kürsüz de çabuk uzuyor derlerdi halbuki saçım için. bana 6 aylık uzama az geldi aslında. nisan başı mecburiyetten 1-2 hafta kadar ara vericem yine ama ondan sonra ara-mara yok bendevakit buldukça yapıcam belime gelene kadar
slm kızlar yaa avonun argan yağlı serumunu yada buna benzer bi ürünü kullanıp memnun kalan oldu mu aranızda
bu arada alexusum saçların içinn hiiiiç farklı bişi demiycem canım takdire şayan zaten herşey ortada
bulursam alırım canım bunu ama hiç görmedim..
evde tigi bed head süperstar var..
onu pek kullanmıyorum memnun kalmadım pek..
bu sarmaşık özlüye sarımsak atmıştım o da şişmiş şişmiş davul gibi olmuş.. içinden sarımsakları çıkardım pörsümüşler.. kullanıyorum ama hala...
onlar bitsin b de ben hacışakir adaçaylı aldım çok ii geldi ya böyle market şampuanı isteyen olursa bence denyebilir hem ucuz da.. a
ama bu argan yağından memnun kaldım grçekten..
kesim gününde gideyim de katlı kestirip en azından kurtulurum.. zaten nasıl bi saçmalıksa en altttakilerde hiç yıpranma yok oralar zaten boya da tutuyodu zamanında ilk açmadan snra kesirmiştim belki o yüzdendir..
neyse bi kesim günü gelsin paylaşırım fotomu.
kızlaaar ben sarımsaklı sampuan kullandım 1 ay boyunca 1 şubatta bir arkadaşımla buluşmuştuk işte, bugünde görüştük saçların ne kadar çabuk uzamış dedi sarımsaklı şampuan kullandım 1 ay boyunca:) yağları sinamekiyi bir köşeye koydum :)
slm kızlar yaa avonun argan yağlı serumunu yada buna benzer bi ürünü kullanıp memnun kalan oldu mu aranızda
bu arada alexusum saçların içinn hiiiiç farklı bişi demiycem canım takdire şayan zaten herşey ortada
kızlarrr
can sıkıntısına havuç kürü hazırladım
ama zor geldi yapması birdaha hazırlar mıyım bilmiyorum
en kolay sinameki yaa
ben kuru saç ucu onarıcı serumunu kullanıyorum canım yeşil kapaklı olan çok memnunum yumuşacık yapıyor kırık görünümü çok azda olsa azaldı. kokusuda çok hoş fresh kokuyor
canım ben serumunu sampuanını maskessını herseyını kullandım.
sampuanın ılk cıkardıklarında aldıgım 250ml likler mucıze gıbıydı ama sonra 700ml lık aldım kötu cıktı
serum ıle ılgılı cok bısey hatırlamıyorum ya yazın kullanmıstım kötu degıldı ama
maskesını de yenı aldım 3 defa kullandım gercekten guzel yogun bakım maskesı gıbı kokusu falanda cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?