Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahahhaha hem de eşimin arkadaşı, gelen kız olsa halden anlar neyse hem yakın arkadaşımız, hem de gribim zaten, uzak durdum, yıkadım şimdi ama bizimkiler hala oturuyor.

ben sarmıyorum valla, tepede topluyorum.

Alexuss ayy yağlı kafayla misafir mi geldi ,sarıyormusun peki,sarmayınca çok kötü suruyor hem de baş ağrısı oluyor sankim..

ahahhaha hem de eşimin arkadaşı, gelen kız olsa halden anlar neyse hem yakın arkadaşımız, hem de gribim zaten, uzak durdum, yıkadım şimdi ama bizimkiler hala oturuyor.

ben sarmıyorum valla, tepede topluyorum.

Evet ya,demiştir saçları baya yağlanmış yakınsa bişey olmaz ya..

Kuaför hatası işte ..hehehe kür sonu herhalde bende çizelge hazırladımm 8 küre göre ama bozabilirim düzeni 9-10 kere yaptıktan sonra ara vermek daha mantıklı..5ten sonra uzama başlıyor biraz uzasın bari

yani değilmi zaten 5ten sonra uzama oluyor sonra şak diye ara veriyoruz

kızlaaar ben sarımsaklı sampuan kullandım 1 ay boyunca 1 şubatta bir arkadaşımla buluşmuştuk işte, bugünde görüştük saçların ne kadar çabuk uzamış dedi sarımsaklı şampuan kullandım 1 ay boyunca:) yağları sinamekiyi bir köşeye koydum :)

misafirimiz gitti ve fotoooo
ilk foto 14 şubat, 3.tura başladığım gün, ikinci foto da şimdi. 22 günlük uzama, ben beğendim

8 gün sonra de sinameki kürüne başlayalı tam 6 ay olmuş olacak. ve 6 aylık sonuç da bu

sağol canım, kür uyguladığım dönemler uzama hızı güzel ama aralarda hiç uzamıyor, kürsüz de çabuk uzuyor derlerdi halbuki saçım için. bana 6 aylık uzama az geldi aslında. nisan başı mecburiyetten 1-2 hafta kadar ara vericem yine ama ondan sonra ara-mara yok bende vakit buldukça yapıcam belime gelene kadar

Canım süpersin..sabırla bir senelik belki daha fazla miktar sac uzatmışsın maşallah ne güseell

Normalde aylık 1cm uzarmış saç..senin 10-15cm uzaman var canım aylık 2.5cm filan uzamış bu da çok güzel bence..devam etmelisin dediğin gibi hedefe kadar

slm kızlar yaa avonun argan yağlı serumunu yada buna benzer bi ürünü kullanıp memnun kalan oldu mu aranızda
bu arada alexusum saçların içinn hiiiiç farklı bişi demiycem canım takdire şayan zaten herşey ortada

ben kuru saç ucu onarıcı serumunu kullanıyorum canım yeşil kapaklı olan çok memnunum yumuşacık yapıyor kırık görünümü çok azda olsa azaldı. kokusuda çok hoş fresh kokuyor

canım benim saçlarımda .çok kötüydü boyadan koptu kısalı uzunlu yıpranıktı. önce sinamekiyle biraz uzayınca boyları hafif eşitlendi sonra hindistan cevizi yağıyla kurtardım diyebilirim o kırıklı kötü görüntüsünden eser kalmadı yumusacık pırıl pırıl oldu denemenı tavsıye ederım eger sende kesstırmek ıstemıyorsan

katılıyorum kesınlıkle uzama etkısıne henuz eremedım ama :) cok guzel yaptı saclarımı

canım ben serumunu sampuanını maskessını herseyını kullandım.

sampuanın ılk cıkardıklarında aldıgım 250ml likler mucıze gıbıydı ama sonra 700ml lık aldım kötu cıktı

serum ıle ılgılı cok bısey hatırlamıyorum ya yazın kullanmıstım kötu degıldı ama

maskesını de yenı aldım 3 defa kullandım gercekten guzel yogun bakım maskesı gıbı kokusu falanda cok guzel

kızlarrr
can sıkıntısına havuç kürü hazırladım
ama zor geldi yapması birdaha hazırlar mıyım bilmiyorum
en kolay sinameki yaa

Hindistn ceviz yaginida aldimm kokusu muhtesemmmm

ben kuru saç ucu onarıcı serumunu kullanıyorum canım yeşil kapaklı olan çok memnunum yumuşacık yapıyor kırık görünümü çok azda olsa azaldı. kokusuda çok hoş fresh kokuyor

canım ben de yeşil kapaklısını kullanıyorum elma gibi kokuyor değil mi? duştan sonra ıslak saça uçlarına sürüyorum sonra tarıyorum kolay açılıyor, sen nasıl kullanıyorsun?

o zaman foto bekliyorum senden canım
geçen katalogda gördüm ne zamandır aklımda denesem mi acaba diye düşündüm
bademyağlı şampuanını alabilirim o iyi geliyodu zaten bana

ben bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum ve argan yağı hızlı uzuyor sanki yada bna öle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…