ben bioblas sarmaşık özlü şampuan kullanıyorum ve argan yağı hızlı uzuyor sanki yada bna öle geliyo
Kızlar saçlar kısacık kalınca hevesim kaçtı benim yaaa, çok mutsuzum((
ne güzel adına sevindidm canım
bende arganyağını alıp bi denicem bakalım
canım bozma moralini lütfen yaKızlar saçlar kısacık kalınca hevesim kaçtı benim yaaa, çok mutsuzum((
canım bozma moralini lütfen ya
o kadar uğraştın sonuçlarını aldın. tamam bir talihsizlik geldi ama yine uzatabilirsinn
birde ben sana birşey sormak istiyorumm.
sen kına yakmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam.bende yakmak istiyorum ama karar veremedm .
kızıl olsun istemiyorum. koyu kahve veya siyahı kına ile elde edebilir miyim. hint kınasından bahsetmiyorum ama
korkuyorum br yandan da canımcanım eğer koyu bi renk tutmasını istiyosan çay ekle içine
ele yakıldığında da bu yapılır ve kına koyu tutar
korkuyorum br yandan da canım
erkek arkadaşım kızıldan nfret ediyor
kızıl yaparsan gelme yanıma öyle dedi
kınadan kurtulmakda imkansız
evet nasla kına yapmıştı o gelince yardımcı olur umarımmkına öyledir malesef saçını boyamak istersin gene koyu renk olur
biraz zor olduğunu düşünerek hareket et canımcım nolur nolmaz
misafirimiz gitti ve fotoooo
ilk foto 14 şubat, 3.tura başladığım gün, ikinci foto da şimdi. 22 günlük uzama, ben beğendim
Eki Görüntüle 652012
8 gün sonra de sinameki kürüne başlayalı tam 6 ay olmuş olacak. ve 6 aylık sonuç da bu
Eki Görüntüle 652013
evet nasla kına yapmıştı o gelince yardımcı olur umarımm
bu arada şu sinamekinin bemiksleri bitsin havuç suyu yaptım birde çok lazımmış gibi o bitsin. ara vereceğim enteleye başlamadan önce uzun bir süre.
bugün anladım ki bu kür işleri yordu beni ıslak ve yağlı kafayla dolaşmaktan sıkıldımm
Eki Görüntüle 652718 07.02.2013
Eki Görüntüle 652719 09.03.2013
Bir ay olmuş yeni farkettim ve hemen tekrardan resim çekip attım ve pek fark yokmuş
kızlarrr
can sıkıntısına havuç kürü hazırladım
ama zor geldi yapması birdaha hazırlar mıyım bilmiyorum
en kolay sinameki yaa
canım ben de yeşil kapaklısını kullanıyorum elma gibi kokuyor değil mi? duştan sonra ıslak saça uçlarına sürüyorum sonra tarıyorum kolay açılıyor, sen nasıl kullanıyorsun?
beni de şeytan nasıl dürtüyor kes kes diye bilsen :)) sen son geçen sene şubatta kestirmiştim, haliyle uçları çok düzgün değil artık ama kırığım da yok. 1 ay daha sabredip azıcık aldırıcam ularından. sen de uzatmak için düzenli kestirin falan iyenleri boşver, çok kırık yada yıpranmış değilse kestirme sakın. kestirdikçe uzar mı saç, kestirdikçe kısalır
Kaçınıcı küründesin canım..bir de saçını bu arada hiç kestirdin mi
Havluyla suyunu alıyorum canım bi pompayı avucumla yediriyorum kulak hizamın aşağısına sonra salık kendi halinde kurumasını bekliyorum. Sacımı sadece banyoda tarıyorum ben canım saclarım dalgalı tararsam bozuluyor dalgaları. Hatta bugun kuafore gittim onu sürüp cok kolay çekildi fön sacıma şok oldum ugrastirirdi hep. Salatalık gibi elma gibi tam olarak anlayamadım ama temiz kokuyor canım :)
yaaa hayır moralini bozma canım seni anlıyorum ama
şu sıralar saçının boyuna uygun modeller araştır bi süre ööle kullan
sonra göreceksin ki artık o modeller olmuyo çünkü saçların uzuyo
şimdilik sinamekiye filan bi ara ver hazır olduğunda yeniden başlarsın
şimdi sende olan saçı değerlendir bence böölece dahada çok seversin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?