Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar saçlar kısacık kalınca hevesim kaçtı benim yaaa, çok mutsuzum ((

yaaa hayır moralini bozma canım seni anlıyorum ama
şu sıralar saçının boyuna uygun modeller araştır bi süre ööle kullan
sonra göreceksin ki artık o modeller olmuyo çünkü saçların uzuyo
şimdilik sinamekiye filan bi ara ver hazır olduğunda yeniden başlarsın
şimdi sende olan saçı değerlendir bence böölece dahada çok seversin..

canım bozma moralini lütfen ya
o kadar uğraştın sonuçlarını aldın. tamam bir talihsizlik geldi ama yine uzatabilirsinn
birde ben sana birşey sormak istiyorumm.
sen kına yakmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam.bende yakmak istiyorum ama karar veremedm .
kızıl olsun istemiyorum. koyu kahve veya siyahı kına ile elde edebilir miyim. hint kınasından bahsetmiyorum ama

canım eğer koyu bi renk tutmasını istiyosan çay ekle içine
ele yakıldığında da bu yapılır ve kına koyu tutar

canım eğer koyu bi renk tutmasını istiyosan çay ekle içine
ele yakıldığında da bu yapılır ve kına koyu tutar
korkuyorum br yandan da canım
erkek arkadaşım kızıldan nfret ediyor
kızıl yaparsan gelme yanıma öyle dedi
kınadan kurtulmakda imkansız

korkuyorum br yandan da canım
erkek arkadaşım kızıldan nfret ediyor
kızıl yaparsan gelme yanıma öyle dedi
kınadan kurtulmakda imkansız

kına öyledir malesef saçını boyamak istersin gene koyu renk olur
biraz zor olduğunu düşünerek hareket et canımcım nolur nolmaz

kına öyledir malesef saçını boyamak istersin gene koyu renk olur
biraz zor olduğunu düşünerek hareket et canımcım nolur nolmaz
evet nasla kına yapmıştı o gelince yardımcı olur umarımm

bu arada şu sinamekinin bemiksleri bitsin havuç suyu yaptım birde çok lazımmış gibi o bitsin. ara vereceğim enteleye başlamadan önce uzun bir süre.
bugün anladım ki bu kür işleri yordu beni ıslak ve yağlı kafayla dolaşmaktan sıkıldımm

Bak 3 tura basladin yine uzama elde ettin sen sinamekiyi yaptikca uzayacak alexsuz senin gibi bnde etki etse dinlenmeye bile girmem seninkiler dinlnmede uzamiyor cunku sen istedigin boya getirinceye kadar uygula derim

bende sıkıldım valla
cumayada saçımı yaptırıp kendi haline bırakıcam artık
belki arada bir uçlara yağ vs sürerim o kadar başkada bişi yok

07.02.2013

09.03.2013

Bir ay olmuş yeni farkettim ve hemen tekrardan resim çekip attım ve pek fark yokmuş

kızlarrr
can sıkıntısına havuç kürü hazırladım
ama zor geldi yapması birdaha hazırlar mıyım bilmiyorum
en kolay sinameki yaa

ben şimdi sinameki yapıyorum ama .....geçen yaz 1 ay turp maskesi yaptım acaip uzama oldu gün aşırı yaptım ama millet saçını nasıl uzattın diye sordu hep düğünüm vardı onun için ama çok yıpranıktı saçım düğündede maşa falan kestirdim tekrardann şimdi tekrardan uzuyoooo sütyenimde bir inse belime doğru şöylee ....hamileyim ama hamileyken saç çok güzelleşiyomuşşş bakalımmm

canım ben de yeşil kapaklısını kullanıyorum elma gibi kokuyor değil mi? duştan sonra ıslak saça uçlarına sürüyorum sonra tarıyorum kolay açılıyor, sen nasıl kullanıyorsun?

Havluyla suyunu alıyorum canım bi pompayı avucumla yediriyorum kulak hizamın aşağısına sonra salık kendi halinde kurumasını bekliyorum. Sacımı sadece banyoda tarıyorum ben canım saclarım dalgalı tararsam bozuluyor dalgaları. Hatta bugun kuafore gittim onu sürüp cok kolay çekildi fön sacıma şok oldum ugrastirirdi hep. Salatalık gibi elma gibi tam olarak anlayamadım ama temiz kokuyor canım :)

cnm kestirmedim hiç aylardır biraz kırık var tabi fön maşa kullanmıyorum bıraktım aynı şekilde zor tutuyorum kendimi kesmemek için arkalar uzadıdaa önler kısa kaldı katlar uzamıyoooooooo (

o kolay düzleşme olayını ben de farkettim canım valla, 1sene önce saçlarımı dalgalı yaptırmıştım kimyasal yollarla, hala tarif ettiğin gibi kulak hizamdan aşağı gitmedi dalglar. bu serumu kullandığımdan beri hafif de olsa gittiğini, yumuşayıp, parladıklarını hissettim. ben de saçlarımı sadece duştan çıkınca tararım ince telli diye dökülür azalır diye saçım :))

Teşekkür ederim canım alışmaya çalışıyorum, alışamadım emeklerime üzülüyorum, yanıklarımı bile düzeltmiştim ama kısmet...sinameki alışkanlık yaptı bırakamam:)))) ikinci Tur'un son kürünü yapacağım Çarşamba günü, bir ay dinlenme vereceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…