canım bozma moralini lütfen ya
o kadar uğraştın sonuçlarını aldın. tamam bir talihsizlik geldi ama yine uzatabilirsinn
birde ben sana birşey sormak istiyorumm.
sen kına yakmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam.bende yakmak istiyorum ama karar veremedm .
kızıl olsun istemiyorum. koyu kahve veya siyahı kına ile elde edebilir miyim. hint kınasından bahsetmiyorum ama
o kolay düzleşme olayını ben de farkettim canım valla, 1sene önce saçlarımı dalgalı yaptırmıştım kimyasal yollarla, hala tarif ettiğin gibi kulak hizamdan aşağı gitmedi dalglar. bu serumu kullandığımdan beri hafif de olsa gittiğini, yumuşayıp, parladıklarını hissettim. ben de saçlarımı sadece duştan çıkınca tararım ince telli diye dökülür azalır diye saçım :))
Teşekkür ederim canım alışmaya çalışıyorum, alışamadım emeklerime üzülüyorum, yanıklarımı bile düzeltmiştim ama kısmet...sinameki alışkanlık yaptı bırakamam:)))) ikinci Tur'un son kürünü yapacağım Çarşamba günü, bir ay dinlenme vereceğim...
saçlarına baktım.
benim ki böyle tutsa hemen yakarım kınayı valla
birde sen içine neler kattın kınanın
canım emin ol ara verdiğinde gene uzama olacaktır saçınada makas değdi ya bi kere
artık uzar sonrada gene kürüne devam edince güzelce uzatırsın
ama moralini kesinlikle yüksek tut
ince telliyse en iyisini yapıyosun canım :) kimyasal yaptırma bence maşa kullan canım ince telli kolay yıpranır. benim kalın telli gür zaten her an kabarma modunda tarak yaklaştığı an bonus oluyorbu serum çok iyi geldi sevdim :) uzatmayı düşünüyorsan bu sinemaki kürünü dene 3 kere yaptım daha hissediyorum uzadığını dedim ya dün fön çektirmiştim 1-2 cm uzamış gibi geldi :)
canım çok teşekkür ederim... Her sabah uyandığımda uzayla bağlantıya geçtiğimde moralim bozuluyor :))) kısa düz saçlarım yandan arkadan dik dik oluyor sanki bomba yutmuş kedi gibi ... :))) yaklaşık on yedi yıl uzun saçla gezince birden kocamın asker arkadaşı oldum... Eşimin bile saçları benden uzun moralim bozuluyor.. Zaten yüzüm ufak.. Bir de saçlarımın önüne toka takınca ilkokul bebelerine dönüyorum :)))) Çarşamba son kürüm bir ay ara verip tekrar küre devam edeceğim .. İnşallah uzar xAyx im yaaa....
uzar canımcım yeterki sen ilk zamanlardaki gibi inançlı ve hevesli ol
bizim elimizden bişi kurtulmaz biliyosun
bu dinlenme süresinde yılanyağı uygula derim hem az ve öz bişi yapmış olursun saçını yormazsın hemde gene bişiler yapmış olursun
Canım yılan yağı badem yağı karışımı yaptım şu an saçımda bekliyorum iki hafta oldu başlayalı:)) acaba bir ay dinlenme süresinde turplu su yapsam gün aşırı bi faydasını görür müyüm ne dersin???
bence yorma saçını canım sadec bu yağlarla geçiştir şimdilik
çünkü turpa başladın mı çok uğraşman gerekecek ara verdiğin belli olmayacak bu sefer
yada turp yaparsan 1 ayda ona ara verip bidaha sinamekine başlaman gerekecek :44:
Hımmm turptan vazgeçtim:)))
Canım sarım saklı şampuan yapmıştım. Bir hafta önce ama ender saraçın kokusu kalmasın diye bir tarifi vardı sütte kaynattım.. Rendeledim şampuana kattım çam terebentin koydum ... Yıkadım gerçekten koku kalmadı .. Etkisi kayboldu mu acaba ?? Kokusundan dolayı göze alamıyorum Çiğ olarak koymayı.. Sen nasıl yapıyorsun kokusu kalıyor mu kullanmayı düşünüyorum çünkü herkes memnun kalmış...
Turp bndede yaramamisti naslacim senden daha once yeni sac kesiminle bi foto istemistim sanirim gõrmedin merak ediyorum nasil bi sac kedimi yapip yaniktan kurtuldun bi fotoraf görebilirmiyiz
görmedim canım en yakın zamanda eklemeye çalışırım... Benim saçlarım dipten dört parmak sağlıklı , uçları yanıktı.. Boyadan ve açma işlemlerinden dolayı yandı... En son ufak bir kaza ile saçlarımın yan tarafı ocaktan yandı..kuaföre gittim kurtarabileceğimiz kat kat kesim dedi ve tepeden itibaren enseye kadar kat kat kesti.. Bir şeye benzemiyor oğlan çocukları gibi.. Ama yanıklar tamamen gitti .. Saçlarımada kırık bile yok:))) o kadar uzatmıştım hepsi gitti ama sağlık olsun kökü bende uzar .. Ara sıra moralim bozuluyor ama ne yapayım... Boyanfilan yapmayacağım aklarım var ama olsun duruma bakıp boyalardan uzak duracağım ... Biz bayanların en büyük hatası saçımıza çok uğraşmak ve kararsız kalmak... Bundan sonra tövbe ettim... :))) en büyük tesellim saçlarım artık yanık değil ama kısa işte :))))
Parlaklık için yılda iki kez filan yapacaksan kesinlikle yapmanı tavsiye ederim.. diyorum ya benim yanık tülerik saçlarımı toparladı ve parlak yaptı fotodan belli zaten...senin saçların sanırım tutar çünkü saçların koyu renk ... Benim saçlar koyu kestane boyalı idi kınayı yaktığımda..ilk yaktığımda kızıl kahve oldu sonra bir ay içinde açıldı.. Sinamekide rengini açtı sanırım iki kez üst üste iki gün arayla tekrar yaktım işte o zaman fotodaki renk oldu..
Ben koyu kızıl olsun Güneş'te yansımaları olsun diye ( ki siyaha yakın bir renk oldu :)) koyu çay demi ile yoğurdum.. Anlatayım neler kattım
badem yağı bir tatlı kaşığı
zeytinyağı göz kararı
bir yumurta
lipton earl Grey ile demlenmiş çay suyu sade bu olacak üç paket demledim
adaçayı kaynattım suyunu kattım koyuluk için..
çörek otu yağı bir tatlı kaşığı
hint yağı bir tatlı kaşığı
zerdeçal aktarlarsa satılıyor bir tatlı kaşığı ucu ile kızıllık yapıyor diye kattım ama sen katma siyah istiyorsun( bi işe yaramadı ama siyah oldu gördüğün gibi)
hepsini kardım bir saat kaloriferin yanında beklettim sonra uyguladım saçlarım ipek gibi olmuştu üstelik yanıkları gitti .. Bazı sitelerde kına iyice asidim olsun çabuk tutsun diye sirke yoğurt limon suyu katmışlardı ben bunları koymadım yukarıdaki tarifi üç kez uyguladım çok iyi geldi saçlarıma tamamen bitkisel olduğu için memnun kaldım ...
kolay gelsin canım inşallah yardımcı olmuşumdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?