ne güzel demişsin naslam yanık değil ama kısa diye
kısa saç uzar ama yanık saç kesilmeye mahkumdur unutma dadlıııımmm
tarifi not ettimm canım yaz gelsin büyük ihtimal yaparım çok yardımın oldu allah razı olsun canım.upuzun saçların olur inşallahh
bende birazdan havuç suyumu yapacağım.
dünde yaptım b yarında yapacağm. sonra gün aşırı iki hafta boyunca devm edeceğim havuca inşallah işe yararr
birde gliss sıvı saç kremim az kalmıştı sıvı saç kremi aldım. glissin siyahını ve de elseve aldım değişiklk olsun diye. ikisi 14 oldu. elseve nin ilk defa bir ürününü kullanacağım.yorumlarımı yazarımm
saçımda şu an 5. kür var banyoya girip çıkayım ilk haliyle şimdiki halinin resmini koyacam bakalım fark olmuşmu kızlar
benim saç uçları da yanık kestircem kesim günü gelsin de demiştim ama ya kestirip yine depresyona girersem iye korkuyom..
hatta bi arkadaş burda kestirmiş yanıklaardan kurtuldm dedi..s nra da keşke kestirmeseydim falan demiş..
işte ben de bilmiyom ya..
bana da herkes kısa saçı dha çok yakıştırıyo ..
şimdi bi de 6 kilo turp aldım turp denicem diye..
aman ya ben de ne yapıyom bilmiyom..
size örnekler koyuyumkısa saç konusunda.. bakalım hangisini beğenceksiniz
valla hepsi alıntıdır sağdan soldan toplama ....
Eki Görüntüle 653357 Eki Görüntüle 653355 Eki Görüntüle 653354 Eki Görüntüle 653353 Eki Görüntüle 653356 Eki Görüntüle 653359 Eki Görüntüle 653360 Eki Görüntüle 653361 Eki Görüntüle 653362
Sağol datlummm... Yanık saçlarım yok artık:)))
ben de cuma günü yapmıştım kürümü, ama yine kozmik günlermiş, hazır evdeyim, akşama da duş alıcam kafam boş durmasın dedim. sinamekili bir kür hazırladım, içine sadece bemix ve e vitamini koymadım normal kürümden farklı olarak. zaten e vitaminim de bitti, son 3 kür de e vitaminsiz olacak. sinamekiyi kaynatırken içine 2 diş sarmısak ve 8-10 tane karanfil attım. badem, susam ve hindistancevizi yağı ekledim. bu tur biraz sık oldu, yağlandı kafam yine :44:
benim başlarken hedefim nisan başında uzun saçlı olmaktı, şurda 1 aydan az kaldı, o yüzden biraz fazla fazla yapıyorum bakalım daha fazla etki edecek mi.
görmedim canım en yakın zamanda eklemeye çalışırım... Benim saçlarım dipten dört parmak sağlıklı , uçları yanıktı.. Boyadan ve açma işlemlerinden dolayı yandı... En son ufak bir kaza ile saçlarımın yan tarafı ocaktan yandı..kuaföre gittim kurtarabileceğimiz kat kat kesim dedi ve tepeden itibaren enseye kadar kat kat kesti.. Bir şeye benzemiyor oğlan çocukları gibi.. Ama yanıklar tamamen gitti .. Saçlarımada kırık bile yok:))) o kadar uzatmıştım hepsi gitti ama sağlık olsun kökü bende uzar .. Ara sıra moralim bozuluyor ama ne yapayım... Boyanfilan yapmayacağım aklarım var ama olsun duruma bakıp boyalardan uzak duracağım ... Biz bayanların en büyük hatası saçımıza çok uğraşmak ve kararsız kalmak... Bundan sonra tövbe ettim... :))) en büyük tesellim saçlarım artık yanık değil ama kısa işte :))))
kızlar merhaba
yine ben ve son kez ben . şuan ' şaç uzatma yöntemleri ' başlığına girmek beni nasıl yıpratıyor bi bilseniz.
yazmıştım saçlarımı kendim evde açtım boyadım die . resmini soran olmuş eklicem birazdan .
yaz geliyor ee saçıda boyadım birazda model yapim dedim. şöle yaza uygun olsun içim açılsın değişikli olsun dedim. demez olaydım. Taksim de bi yere gittim eskiden kısa saç kullanırdım demiştim orada bi kaç kestirmiştim adam güzel tarz kesiyodu . dedim oraya gidim istediğim şekil yapar . neyse gittim 2 bayan vardı sordum o adamı el değiştirmişler bunlar başlamış çalışmaya. içimden bi ses red boşver çık güvenme dedi bişeyde boşver kestir dedi . kıza anlattım tamam keserim dedi. keşkee o içimdeki sesi dinleseydim keşke. bu altı makasları vs kesiyor ama arka kısımları bi makas alıyo eline bi ustura alıyor bi başka alet alıyo hatur hutur saç kesim sesi geliyo sanki makas paslı da öle ses çıkıyor. ateş bastı beni anladım yapamadığını ama bekle dedim ya yapar . yanlardan girdi biraz vs. bitti kesim yanında çalışan bayanda bana bakıo sürekli . aynayı bi tut kızlar kafamın arkası yamuk yumuk bi ordan bi burdan hani kendin evde kesersin ya bunalıma girip aynen öyle. kitlendim ya resmen dilim tutuldu ter döküyorum . Allahım dedim bu ne o an tek isteğim orayı bi an önce terk etmek çıkim gidim ordan ya bayılıcam yoksa. parasını da verdim dedim ya kitlendim nefes alamadım ya lanet olsun parasını verim kurtulim ordan . tartışsam ağzımdan kelime çıkıcak halde değilim.dışarıya adım atmam la doğru kendi oturduğum semt yakınlarında bi kuaföre geldim . dedim ama nolur kurtar beni bu saçtan . adam baktı saçıma şok naptın sen bu nasıl bi kesim . kuaförde mi kestirdin . evet dedim başka soru sorma nolur kes bu saçı . nasıl yapalım falan kes dedim komple kısalt bu saçı . adamda zaten bu saça bi model de olmaz şekle girmez bu dediğin gibi ancak kısacık kesersem gider bu. tamam dedim kes razıyım. ve evet kesildi saçlarım kısacık.
asla ve asla o paranın hayrını görmesinler helal etmiyorum o parayı onlara. inanın saçımı yaksaydı tamam derdim bi nevzi yandı yapıcak bişey yok gidicek veya kendim de yaksaydım yaktım böle oldu derdim. sadece bi kesim ya kesim yani ne olabilir diki ama oldu işte. kardeşimin eline makası versyedim inanın daha özenerek keserdi. 28 yaşındayım çok samimi söylüyorum şu yaşıma kadar kuaför maceralarım da yaşadığım en ama en kötü bi kesimdi . o kadar üzüldüm ki size anlatamam bile duygularımı bi kesim için böyle olmamalıydı. tamam kısa saç kullandım ama isteyerek severek kestirdim hep . bu istem dışı oldu . kısa dan kısa tabi .
neyse çok uzattım bu foruma uzun zaman giremem.kendimi avutuyorum sadece . işte red daha sağlıklı uzar.oh kahküllerde gitti dümdüz uzatırsın.hem kısa saç sana yakışıo vs die avunuyorum işte. umarım hepinizin saçı istediğin gibi uzar .
Çok üzüldüm canım ya ben de bir defa kesim ucuz diye bir yere girmiştim kılkuyruk gibi çıkmıştım,mahfettilerkızlar merhaba
yine ben ve son kez ben . şuan ' şaç uzatma yöntemleri ' başlığına girmek beni nasıl yıpratıyor bi bilseniz.
yazmıştım saçlarımı kendim evde açtım boyadım die . resmini soran olmuş eklicem birazdan .
yaz geliyor ee saçıda boyadım birazda model yapim dedim. şöle yaza uygun olsun içim açılsın değişikli olsun dedim. demez olaydım. Taksim de bi yere gittim eskiden kısa saç kullanırdım demiştim orada bi kaç kestirmiştim adam güzel tarz kesiyodu . dedim oraya gidim istediğim şekil yapar . neyse gittim 2 bayan vardı sordum o adamı el değiştirmişler bunlar başlamış çalışmaya. içimden bi ses red boşver çık güvenme dedi bişeyde boşver kestir dedi . kıza anlattım tamam keserim dedi. keşkee o içimdeki sesi dinleseydim keşke. bu altı makasları vs kesiyor ama arka kısımları bi makas alıyo eline bi ustura alıyor bi başka alet alıyo hatur hutur saç kesim sesi geliyo sanki makas paslı da öle ses çıkıyor. ateş bastı beni anladım yapamadığını ama bekle dedim ya yapar . yanlardan girdi biraz vs. bitti kesim yanında çalışan bayanda bana bakıo sürekli . aynayı bi tut kızlar kafamın arkası yamuk yumuk bi ordan bi burdan hani kendin evde kesersin ya bunalıma girip aynen öyle. kitlendim ya resmen dilim tutuldu ter döküyorum . Allahım dedim bu ne o an tek isteğim orayı bi an önce terk etmek çıkim gidim ordan ya bayılıcam yoksa. parasını da verdim dedim ya kitlendim nefes alamadım ya lanet olsun parasını verim kurtulim ordan . tartışsam ağzımdan kelime çıkıcak halde değilim.dışarıya adım atmam la doğru kendi oturduğum semt yakınlarında bi kuaföre geldim . dedim ama nolur kurtar beni bu saçtan . adam baktı saçıma şok naptın sen bu nasıl bi kesim . kuaförde mi kestirdin . evet dedim başka soru sorma nolur kes bu saçı . nasıl yapalım falan kes dedim komple kısalt bu saçı . adamda zaten bu saça bi model de olmaz şekle girmez bu dediğin gibi ancak kısacık kesersem gider bu. tamam dedim kes razıyım. ve evet kesildi saçlarım kısacık.
asla ve asla o paranın hayrını görmesinler helal etmiyorum o parayı onlara. inanın saçımı yaksaydı tamam derdim bi nevzi yandı yapıcak bişey yok gidicek veya kendim de yaksaydım yaktım böle oldu derdim. sadece bi kesim ya kesim yani ne olabilir diki ama oldu işte. kardeşimin eline makası versyedim inanın daha özenerek keserdi. 28 yaşındayım çok samimi söylüyorum şu yaşıma kadar kuaför maceralarım da yaşadığım en ama en kötü bi kesimdi . o kadar üzüldüm ki size anlatamam bile duygularımı bi kesim için böyle olmamalıydı. tamam kısa saç kullandım ama isteyerek severek kestirdim hep . bu istem dışı oldu . kısa dan kısa tabi .
neyse çok uzattım bu foruma uzun zaman giremem.kendimi avutuyorum sadece . işte red daha sağlıklı uzar.oh kahküllerde gitti dümdüz uzatırsın.hem kısa saç sana yakışıo vs die avunuyorum işte. umarım hepinizin saçı istediğin gibi uzar .
Eki Görüntüle 653430
bu evde kendi açıp boyadığım saçımdı . açtıktan sonra buzlu kestane rengine boyamıştım. biraz koyu olmuştu yıkadıkça reng tam oturdu . zaten bu resimlerine hepsini silicem telefonumdan bilgisayaraımdan. baktıkça moralim daha da bozulucak yoksa.
Çok daha kısa oldu sanmıştım..bu boy gayet iyi,bakımlarla çok hızlı uzatabilirsin moralini bozma..
Kaçınıcı küründesin canım..bir de saçını bu arada hiç kestirdin mi
1-3-5 i beğendim..kullanış açısından da 5 uygun geldi ama yüz şeklinde önemli tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?