Nasla canım şaçının şimdi boyu ne kadar?
benim saç uçları da yanık kestircem kesim günü gelsin de demiştim ama ya kestirip yine depresyona girersem iye korkuyom..
hatta bi arkadaş burda kestirmiş yanıklaardan kurtuldm dedi..s nra da keşke kestirmeseydim falan demiş..
işte ben de bilmiyom ya..
bana da herkes kısa saçı dha çok yakıştırıyo ..
şimdi bi de 6 kilo turp aldım turp denicem diye..
aman ya ben de ne yapıyom bilmiyom..
size örnekler koyuyumkısa saç konusunda.. bakalım hangisini beğenceksiniz
valla hepsi alıntıdır sağdan soldan toplama ....
Eki Görüntüle 653357 Eki Görüntüle 653355 Eki Görüntüle 653354 Eki Görüntüle 653353 Eki Görüntüle 653356 Eki Görüntüle 653359 Eki Görüntüle 653360 Eki Görüntüle 653361 Eki Görüntüle 653362
Eki Görüntüle 653430
bu evde kendi açıp boyadığım saçımdı . açtıktan sonra buzlu kestane rengine boyamıştım. biraz koyu olmuştu yıkadıkça reng tam oturdu . zaten bu resimlerine hepsini silicem telefonumdan bilgisayaraımdan. baktıkça moralim daha da bozulucak yoksa.
5 numaranın kesimine ve rengine bayıldım
o renk bile yaptırabilirim saçımı şuan düşüncelerdeyim
Sakınnnnnnn yapmasenin saçların çok güzel... Ben beş numarayı gösterdim kuaföre olmaz senin bayağı yanlar yanık eşitleyemeyiz dedi uzasın ben beş numara gibi yapacağım... Şu an altı numara saçım:)))
Evet bnde hep sacimi kestirdimmmi tesellim senin dedigin gibi arrtik kirigim yok oluyor :)
Bncede boya fön islemlerinden uzak dur saca isi ve zarar vermeden modeller dene hangisiyle kndini iyi hissedersen onu yaparsin ve fotorafini mutlala bekliyorum :)
ben de seviyorum bu serumu :) şimdi kendine gelsin kırılmadan uzasın diye dalgalı yapmak için örüyorum oluyor, ne güzel senin saçlar dalgalı insan kendinde olmayanı istermiş sanırm :) sinemaki kürünü okuyorum sizden arada denk gelince, ama tam tarifini göremedim ben bi yerden duymustum adını tam bilmiyorum ama bak kullandıklarımı yazııyım, bemiks, bepanten, evigen, tüm yağların karışımı saç bakım yağından koyuyorum içine, 3-4 damla fındık yağı damlatıyorum, biraz da çam esansı(bemiksin kokusunu yok ediyo dün arkadaşa yaparken farkettim aldığımız saç bakım yağı yoğun çam esansı içeriyordu tesadüf keşfettim:) bunu ayda 1 kez yapıyorum ama, bana da uzuyo gibi geldi, şampuanımın içine de çam esansı aldım koyuccam az, annemi ikna ettim küveti batırıyorsun diye kızıyordu da :)))
mrb kızlar 1 . ilk saçım ikinci 3 . kürden sonra ıslak olanda bugün 5. kür uzama varmııı ölçtüğümüzde ilk resim 47.5 sonuncu 51 cm çıkıyooo
kızlarrr saçlarımm uzamıyor ya . durdu uzaması
son resimden bugüne 15 gün geçti. bugün çizgili pijamamı giyip baktım hiiç uzama yok
mrb kızlar 1 . ilk saçım ikinci 3 . kürden sonra ıslak olanda bugün 5. kür uzama varmııı ölçtüğümüzde ilk resim 47.5 sonuncu 51 cm çıkıyooo
hayır değilm en son 8i yaptım
devam edeceğim ama
iki kerede havuç suyu yaptım
bu kadar bakıma en azından normal bir uzama olması gerekmez miydi
milim oynamaz mı 15 günde yaa
hadi havuç bir işe yaramadıvalla geçen arada havuç yapmıştım ben, 25 günde sıfır uzama.
havucun günahını almiyim ama blemiyorum yani :44:
canım o arkadaş benim:)) maalesef kaza ile saçlarım ocaktan yandı... Omuzlarımdaydı şimdi buradaki fotolardan altıncısı gibi kesimi ancak o kadar kurtarabildik... Küt bile olmadı anlayacağın... Önce üzüldüm ama şimdi tek tesellim boyadan yanan ve bir türlü adam edemediğim saçlarım çok sağlıklı oldu ... Bundan sonra güzel uzayacaklar ve ben bir daha asla boyaya el sürmeyeceğim... Yaaa aklarımın durumuna bakacağım çok sırıtırsa kendi rengine boyayacağım .. Açma işlemi, sarı renk bal rengi gibi heveslerden uzak duracağım bu bana büyük ders oldu....
hadi havuç bir işe yaramadı
sinamekiye ne oluyor. en hızlı uzaması gereken zmnlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?