Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım o arkadaş benim:)) maalesef kaza ile saçlarım ocaktan yandı... Omuzlarımdaydı şimdi buradaki fotolardan altıncısı gibi kesimi ancak o kadar kurtarabildik... Küt bile olmadı anlayacağın... Önce üzüldüm ama şimdi tek tesellim boyadan yanan ve bir türlü adam edemediğim saçlarım çok sağlıklı oldu ... Bundan sonra güzel uzayacaklar ve ben bir daha asla boyaya el sürmeyeceğim... Yaaa aklarımın durumuna bakacağım çok sırıtırsa kendi rengine boyayacağım .. Açma işlemi, sarı renk bal rengi gibi heveslerden uzak duracağım bu bana büyük ders oldu....

5 numaranın kesimine ve rengine bayıldım
o renk bile yaptırabilirim saçımı şuan düşüncelerdeyim

Canım bende aynı durumdayım... Emek uzattığım saçlarım kısacık şimdi... Bende açma işlemleri ile saçlarımı mahvetmiştim... Neyse ki şimdi yanık filan kalmadı hatta kırık bile yok... Üzülme diyemiyorum insanın canı gerçekten çok sıkılıyor... Ben şimdi saçlarım daha sağlıklı ve güzel uzayacak diye teselli oluyorum ne yapayım... Eski saçlarımızı geri getiremeyiz ki... Bakım yaparız uzatırız inşallah canım... Seni çok iyi anlıyorum inşallah güzel ve sağlıklı saçlara kavuşuruz...

5 numaranın kesimine ve rengine bayıldım
o renk bile yaptırabilirim saçımı şuan düşüncelerdeyim

Sakınnnnnnn yapma senin saçların çok güzel... Ben beş numarayı gösterdim kuaföre olmaz senin bayağı yanlar yanık eşitleyemeyiz dedi uzasın ben beş numara gibi yapacağım... Şu an altı numara saçım:)))

yaaaaaaaaaaaaa

zeycancım mylitleegırl arkadaş kısa saç modelleri yüklemiş sayfaya... İşte o fotolardan altıncısı benim kesim ancak öyle kurtarabildik... Ben beşi istemiştim yapamam yanlar bayağı yanık demişti kuaför sonra altıncıyı kesti... Mecburen yani ... Uzayınca beşinci fotoyu yapacağım ama o renk ile yine saçımı yıpratamam... Kendi rengi olacak :))) bir musibet bin nasihattan iyidir benim için söylenebilecek en güzel söz :)))

aynen ne yoksa onu istiyoruz :) sinemaki tarifi bir tatlı kaşığı sinemakiyi yarım çay bardağı suda bi taşım kaynatıyosun canım süzüyosun içine 1 kapak tatlı badem yağı ve 1 ampül bemiks koyuyosun karıştırıp diplere sürüyosun 2-3 saat durup yıkıyosun. haftada 1 kere 8 hafta yapıyosun 2 hafta ara veriyosun 1 kere daha yapıp bitiriyosun. senin tarifinde yararlı gibi duruyor aklımda olsun sinemaki bitince arada bakım olarak yaparım :) gerçekten bemiksin kokusunu yok etti mi ya çok dertliyimde felaket kokuyor menekşe yağı falan koyuyorum gene kötü kokuyo aktarda vardır dimi bu çam esansı dediğin canım. benimkide kafana sürmediğin kalmadı bigün hepsini atacam diye tehdit ediyor :))

mrb kızlar 1 . ilk saçım ikinci 3 . kürden sonra ıslak olanda bugün 5. kür uzama varmııı ölçtüğümüzde ilk resim 47.5 sonuncu 51 cm çıkıyooo

Eklentiler

• $13022013219.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 56
  • $16022013222.webp
    5 KB · Görüntüleme: 50
  • $10032013246.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
mrb kızlar 1 . ilk saçım ikinci 3 . kürden sonra ıslak olanda bugün 5. kür uzama varmııı ölçtüğümüzde ilk resim 47.5 sonuncu 51 cm çıkıyooo

3.5 uzama süper canım..kuru halini ekleseydin keşke böyle tam anlayamadım..ama ölçtüysen sıkıntı yok..

8.kür de benim kafamda şu anda bekliyorumm

kızlarrr saçlarımm uzamıyor ya . durdu uzaması
son resimden bugüne 15 gün geçti. bugün çizgili pijamamı giyip baktım hiiç uzama yok

1 ayda 3,5cm süper, fotodan da belli oluyor zaten, inşallah devam eder böyle.

hayır değilm en son 8i yaptım
devam edeceğim ama
iki kerede havuç suyu yaptım
bu kadar bakıma en azından normal bir uzama olması gerekmez miydi
milim oynamaz mı 15 günde yaa

valla geçen arada havuç yapmıştım ben, 25 günde sıfır uzama.
havucun günahını almiyim ama blemiyorum yani :44:

hayır değilm en son 8i yaptım
devam edeceğim ama
iki kerede havuç suyu yaptım
bu kadar bakıma en azından normal bir uzama olması gerekmez miydi
milim oynamaz mı 15 günde yaa

valla geçen arada havuç yapmıştım ben, 25 günde sıfır uzama.
havucun günahını almiyim ama blemiyorum yani :44:
hadi havuç bir işe yaramadı
sinamekiye ne oluyor. en hızlı uzaması gereken zmnlarr

en iyisi kendi rengi..
ben salak gibi perma yaptırmıştım nsra saç rengim acayip oldu diye oyamaya başladım. dünya renk boya kullandım.. geçebn sene açtım açıcı saçlarımdaki 5 tel beyazı 15 tel yaptı sağda solda da beyazlarm oluştu..
ama boyamıcam artık..
benim saçlarım da 1. gibi boyu aslında..
eninki de seksi bir model olmuş o zaman
sana bişey diyim mi erkeklerin çoğu kısa ve böyle düzensiz fönsüz saçları daha çok beğeniyor gözlemlerime göre..
ama ben herşeyi kendim için yaparım

sinamekiye nolmuş ben de bilemedim şimdi.
belki gerçekten de saçın arada dinlenmeye ihtiyacı vardır. yada dönem dönem uzuyor olabilir, birden çok uzadıysa biraz da dinlenecek

hadi havuç bir işe yaramadı
sinamekiye ne oluyor. en hızlı uzaması gereken zmnlarr

kızlar bendede aynı durum olmuştu gerçi benimki tam bi havuç kürü olmadı ama
araya ööle farklı şeyleri sıkıştırınca nedense sıfırlanmış hissediyodum
ama birden bırakıyo saç kendini emin olun neden ööle olduğu tartışılır
artık hepsini içine alıp sonramı cevap veriyo yoksa saç da mı şaşırıyo nolduğunu anlayamadım
ama emin olun sonradan devam ediyo etkisi gerçi bu sadece sinameki olsa da bööle bi ara hiç uzamıyo sanıyoruz sonra birden uzuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…