napsam şimdi sizce kızlar
herşeyi bırakıp ara mı versem yoksa 10 sinameki yapıp öyle mi versem arayı ?
canım sinamekiyi bitirdikten sonra biraz ara verip enteleye başlayacağım. entelem bitincede yine ara verip sinamekiye döneceğim.amaç sinamekiden ilk turda elde ettiğim uzamayı tekrar görebilmek.10a tmamlıyp ara veriyim bari.baştan çok hızlı uzamıştı.şimdi durdu ama napalımşimdi 2hafta ara ver canım sonra kalan 2kürünüde yapıp bitirirsin
daha doğrusu tekrar başlamayı düşünüyosan 1 1buçuk ay kadar ara verirsin yani
evet 10a tamamlıyım içimde kalmasın.bence 10a tamamla, sonra ver aranı, iyice beslensin saçın, arada birden uzar belki.
tırnaklarım falanda pek uzamıyor bu aralar .salı sabah burdaki sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırayım canım. sağol iyi oldu aklıma getirdiğin.Canım benim fikrime göre,içten beslenmende eksiklik olabilir..vitamin eksikliği..istersen bir doktora görün,vitamin,çinko, ya da biotin..v.s takviyeye ihtiyacın vardır belki..
haklısın canım belkide alıştı saçımızbence on sinameki yap bırak... Bir buçuk ay filan alışmasın saçın bence ondan uzamıyor... Benimde bu kürde durdu uzaması benim bu hafta sekizinci kürüm ... Bende on kür yapıp 1.5 ay dinlendireceğim... Belki daha çok işe yarar canım....
alexus seninde uzamanın durduğu zamanlar olmuş muydu ?
biotin istiyorum bende ama tüylenmeden korkuyorumbenim aralarda hiç uzamadı diyebilirim ki 2. arada yine havuç ve yağ yapmıştım. ilk arada hiç bir şey yapmamıştım. havuç ve yağ yapmak bir fark sağlamadı.
ilk tur çok güzel uzamıştı, bu tur da güzel uzuyor ama 2. turda bu kadar hızlı uzamamıştı bence. kürler dışında mevsim, stres, yemek alışkanlıklarının değişmesi vs. de etki ediyor olabilir.
ben bugünden itibaren aldığım biotin miktarını da artırmaya karar verdim. 10 gündür kardeşim burdaydı, biotini ihmal ettim, fıstık gibi tırnaklarım vardı, 1 haftada hepsi kırıldı ve soyuluyor falan. en son ne zaman böyle olduğunu hatırlamıyorum bile ama biotini uzun zamandır düzenli kullanıyordum, 10 gün ihmal ettim ve sonuç ortada.
biotin istiyorum bende ama tüylenmeden korkuyorum
sen ne kadarlık alıyorsun biotin ?
ben solgarın 5000 mcg olanından alacağım sanırmmben 10 yıldır kullanıyorum neredeyse, tüylenme gibi bir sorunum olmadı çok şükür. eskiden günde 1000-1500mcg gibi alırdım, sinameki kürüyle birlikte 3000mcg.ye çıkardım. bugünden itibaren 5000mcg alıcam saçlar belime gelinceye kadar. sonra normale dönerim.
ben solgarın 5000 mcg olanından alacağım sanırmm
aynen ne yoksa onu istiyoruz :) sinemaki tarifi bir tatlı kaşığı sinemakiyi yarım çay bardağı suda bi taşım kaynatıyosun canım süzüyosun içine 1 kapak tatlı badem yağı ve 1 ampül bemiks koyuyosun karıştırıp diplere sürüyosun 2-3 saat durup yıkıyosun. haftada 1 kere 8 hafta yapıyosun 2 hafta ara veriyosun 1 kere daha yapıp bitiriyosun. senin tarifinde yararlı gibi duruyor aklımda olsun sinemaki bitince arada bakım olarak yaparım :) gerçekten bemiksin kokusunu yok etti mi ya çok dertliyimde felaket kokuyor menekşe yağı falan koyuyorum gene kötü kokuyo aktarda vardır dimi bu çam esansı dediğin canım. benimkide kafana sürmediğin kalmadı bigün hepsini atacam diye tehdit ediyor :))
benim dediğim formülü annemin bi arkadaşı halk eğitim merkezinde kuaför bölümündekilerden almış kadının hiç saçı uzamazmış bununla uzatmış 1seneye yakın kullanmış 2-3 haftada bi yaparak, benim ampüller bitti bi bemiks kaldı son karışıma koymamıştım çok kokuyor diye. işte dediğim gibi dün arkadaşa verdim bu formülü hatta birlikte hazırladık ona tesadüf oldu bu koku giderme :) aktarlarda bulabilirsin, çam esansı ya da çam terebentin diye de sorabilirsin çay kaşığı kadar koysan bile yeter karışımına, çünkü kokusu keskin ama kötü değil merak etme alınca anlarsın demek istediğimi, ayrıca bu çam esansından tüm şampuanının içine bi kapak koy karıştır öyle kullan şampuanını uzatıcı etkisi de var çünküm. hem de bizim serum etkisini yaratıyor parlaklık da veriyor. dediğim gibi annem kzıyordu bana çam esansı diyince küveti batırıyomuşmuş :)) ben de yeniden daha yeni başlıcam bu işeama dikkat et kıllanma tüylenmeyi artırıyor gib igeliyordu bana o yüzden kafamı eğip duruluyordum duşta ( o yüzden senin sinemaki formülünü de yıkarken eğip de yıka vücuduna değirme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?