yazdım canım güzellik defterime formülünü denicem mutlaka :)) çam esansınada bakayım denemekten ne çıkar bendede işe yarar umarım tüylenme en büyük korku zaten bende dikkat ediyorum şampuanıma sarımsak falan koymadım zaten o çok etkili saç çıkarmada başka dert çıkmasın başımıza :) dikkat edicem canım çok teşekkür ettim
Kızlar merhaba,
Bende çam terebentin şampuana katıp kullanıyorum etkisini çok gördüm saçlarım baya uzadı ve parladı.Şampuanlarımında çok etkisi var.Gliss keratin serisini kullanıyorum.
Ben bi kutu şampuana 2 kapak koyuyorum.Biraz keskin kokusu var.Ama çok kötü değil alışıyosunuz zaten koku çok fazla kalmıyo saçta.
yalnız değilmişim desene benim de güzellik defterim varD
çok değerli bu bilgiler napalım
yalnız değilmişim desene benim de güzellik defterim varD
Benim de defter değil de klasör ve alt dosyaları var hehehe..saç bakımı cilt bakımı ..v.s.
ha bu arada gözümden kaçmıyor sanma hadi kilo alma bölümüne senden ses seda yok uzun zamandır :)))
yakalandımmmmm :) canım söylemiştim ya hiç tadım tuzum yok saçla başla kafa dağıtmaya çalışıyorum tartılmıyorum ama dikkat ediyorum elimden geldiğince zayıflamayim en azından. sen çok iyi gidiyosun takipteyim sakın bırakmaaa :)
ooo sen baya geliştirmişssin :) ben bi de beğendiğim saç modellerini eski dergilerden gazetelerden keser yapıştırırdım o deftere eskiden :)
yaaa yakalrım bennn :))) en azından akşamları yatmadan cicibeben süt yap iç ya (bal pekmez katmadan hem tadı güzel ya yiyesin gelir:). yemene içmene dikkat etmesen de o kurtarır seni en azından aynı kiloda kalırsın. yalnız bi kilo alma ve aldırma gönüllüsü olarak saç bakımı uzatma yöntemlerine de attım ya konuyukovacaklar beni burdan :)))
benim dediğim formülü annemin bi arkadaşı halk eğitim merkezinde kuaför bölümündekilerden almış kadının hiç saçı uzamazmış bununla uzatmış 1seneye yakın kullanmış 2-3 haftada bi yaparak, benim ampüller bitti bi bemiks kaldı son karışıma koymamıştım çok kokuyor diye. işte dediğim gibi dün arkadaşa verdim bu formülü hatta birlikte hazırladık ona tesadüf oldu bu koku giderme :) aktarlarda bulabilirsin, çam esansı ya da çam terebentin diye de sorabilirsin çay kaşığı kadar koysan bile yeter karışımına, çünkü kokusu keskin ama kötü değil merak etme alınca anlarsın demek istediğimi, ayrıca bu çam esansından tüm şampuanının içine bi kapak koy karıştır öyle kullan şampuanını uzatıcı etkisi de var çünküm. hem de bizim serum etkisini yaratıyor parlaklık da veriyor. dediğim gibi annem kzıyordu bana çam esansı diyince küveti batırıyomuşmuş :)) ben de yeniden daha yeni başlıcam bu işeama dikkat et kıllanma tüylenmeyi artırıyor gib igeliyordu bana o yüzden kafamı eğip duruluyordum duşta ( o yüzden senin sinemaki formülünü de yıkarken eğip de yıka vücuduna değirme derim
gönüllerimizin kilo aldırıcısısın :) elimden geldiğince yiyorum yatmadan öncede atıştırıyorum bakalım :) evet ya konuyu dağıttıkavon saç serumu evet iyi güzel öneriyoruz
canım bir yılda aç uzatan bayan hangi formülü uygulamış... İki üç haftada bir sinameki mi yapmış???
evet biotinsadece biotin mi içeriği? benim kullandığım multi vitamin gibi. içeriğinde vitaminler, ayrıca çinko ve folik asit var.
yok canım sinemaki değil, bemiks, bepanten,evigen ampuller, içine bi yemek kaşığı saç bakım yağı karışımı 3-5 damla da fındık yağı. içine de az çam terebentin koyarsan bemiksin kokusunu bastırıyor
Tesekkür ederim canım...saç bakım yağı markası önemli mi ?? Bu formül haftada kaç kez uygulanıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?