Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar merhaba,
Bende çam terebentin şampuana katıp kullanıyorum etkisini çok gördüm saçlarım baya uzadı ve parladı.Şampuanlarımında çok etkisi var.Gliss keratin serisini kullanıyorum.
Ben bi kutu şampuana 2 kapak koyuyorum.Biraz keskin kokusu var.Ama çok kötü değil alışıyosunuz zaten koku çok fazla kalmıyo saçta.

yalnız değilmişim desene benim de güzellik defterim var D

canım yaramasına çok sevindim yalnız iki sorum olacak
1. glissin siyah serisini mi kullandın uzatıyo demişsin ya ç.terebendinle beraber :26:
2. çamterebendinin gürleştirme gibi bi etkisini gördün mü

Benim de defter değil de klasör ve alt dosyaları var hehehe..saç bakımı cilt bakımı ..v.s.

ooo sen baya geliştirmişssin :) ben bi de beğendiğim saç modellerini eski dergilerden gazetelerden keser yapıştırırdım o deftere eskiden :)

ha bu arada gözümden kaçmıyor sanma hadi kilo alma bölümüne senden ses seda yok uzun zamandır :)))

yakalandımmmmm :) canım söylemiştim ya hiç tadım tuzum yok saçla başla kafa dağıtmaya çalışıyorum tartılmıyorum ama dikkat ediyorum elimden geldiğince zayıflamayim en azından. sen çok iyi gidiyosun takipteyim sakın bırakmaaa :)

yaaa yakalrım bennn :))) en azından akşamları yatmadan cicibeben süt yap iç ya (bal pekmez katmadan hem tadı güzel ya yiyesin gelir:). yemene içmene dikkat etmesen de o kurtarır seni en azından aynı kiloda kalırsın. yalnız bi kilo alma ve aldırma gönüllüsü olarak saç bakımı uzatma yöntemlerine de attım ya konuyu kovacaklar beni burdan :)))

Son düzenleme:
ooo sen baya geliştirmişssin :) ben bi de beğendiğim saç modellerini eski dergilerden gazetelerden keser yapıştırırdım o deftere eskiden :)

Bilgisayarda biriktirmek daha kolay canım zaten her bilgiyi hemen hemen internetten buluyoruz ..eskiden ben de yapardımm üniye başlayınca attım ..

gönüllerimizin kilo aldırıcısısın :) elimden geldiğince yiyorum yatmadan öncede atıştırıyorum bakalım :) evet ya konuyu dağıttık avon saç serumu evet iyi güzel öneriyoruz

canım bir yılda aç uzatan bayan hangi formülü uygulamış... İki üç haftada bir sinameki mi yapmış???

canım bir yılda aç uzatan bayan hangi formülü uygulamış... İki üç haftada bir sinameki mi yapmış???

yok canım sinemaki değil, bemiks, bepanten,evigen ampuller, içine bi yemek kaşığı saç bakım yağı karışımı 3-5 damla da fındık yağı. içine de az çam terebentin koyarsan bemiksin kokusunu bastırıyor

sadece biotin mi içeriği? benim kullandığım multi vitamin gibi. içeriğinde vitaminler, ayrıca çinko ve folik asit var.
evet biotin
senin kullandğnçok iyiymiş adı fala ne burda bulabilir miyim ?

Tesekkür ederim canım...saç bakım yağı markası önemli mi ?? Bu formül haftada kaç kez uygulanıyor??

kızlar şu biotini çinkoyu filan ne kadara alıyosunuz bende alsammı acaba
bi zararı olur mu dicem ama olmaz heralde :26:

Tesekkür ederim canım...saç bakım yağı markası önemli mi ?? Bu formül haftada kaç kez uygulanıyor??

valla canım aktarlarda hangisi varsa bn hemen hemen çoğunu kullandım mecitefendi var onu al istersen. 2-3 haftada bi kez kullanıcaksın bu formülü. şampuanına da çam esansı (çam terebentin) al da ekle yine aktardan. o da yardımcı .çok hem parlaklık hem de uzama bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…