kızlar şu biotini çinkoyu filan ne kadara alıyosunuz bende alsammı acaba
bi zararı olur mu dicem ama olmaz heralde :26:
avm lerdeki eczanelere sorayım ben o zaman. oralarda varsa vardır yoksa boşuna aramaya gerek yok
avm lerdeki eczanelere sorayım ben o zaman. oralarda varsa vardır yoksa boşuna aramaya gerek yok
haklısın solgarında formula snh adında buna benzer bir vitamini varamerikan malı vitamin ve benzeri ürünleri satan eczanelerde farklı marka da olabilir. ben bundan memnun kaldığım için bunla devam ettim ama aynı içerikli bir sürü başka marka da var. illa ki bu marka diye arama.
haklısın solgarında formula snh adında buna benzer bir vitamini var
bulamazsam ondan falan alırım
ben bir sorun olmayacağını düşünüyorumgünaydın kızlar, son zamanlarda ben bu kür işini biraz abarttım ya, saçlar da yağlandı tabi haliyle. şu anda hemen hergün yıkıyorum, normalde 2 günde bir yıkarım. diyorum ki sinamekiyi sadece bemixle karıştırıp yapsak, yağ eklemesek nasıl olur?
sinameki benim bu turda işime yaramadı kızlar
koca 2 ay oldu. hiçbirşey yapmasaydımda bu kadar uzardı zaten
10 tur yapmayacağım. bugün itibaren ara veriyorum bakımlara.
saç diplerime birşey sürmeyeceğim. mart sonu ile enteleye başlıyorum. başlamadan önce fotograflarımıda çekerim. beraber karşılaştırırzz.bu topikte kmsenin kullanmadığı yeni birşeyi deneyeceğim heycanlıyım
bizede gönder canımcımSizde bu biotinler cinkolar niye bukadar pahali ya ? Ben 4 euroya aliyorum heryerden
bizede gönder canımcım
aaahhh ahhh sadece o olsa neyse burdaki benzinin fiyatından haberin var mı şekerimBen sasiyorum bu ülkeye... Burda aktar yok bi bitki yag bulamazsin ama biotin cinko maya tabletleri burda en kücuk dukkanda bile uyguna alirsin sizdede aktarlar dolu herturlu bitkiye yagi kolaylikla elde edebiliyorsunuz ama haplarin fiyati tavan yapiyor
aaahhh ahhh sadece o olsa neyse burdaki benzinin fiyatından haberin var mı şekerim
daha neleeeer neler..
ilk resimdeki saç benim istediğim saç iştee[FONT=&]Merhaba kızlar :) 2.turu 6.küre kadar yapabildim sonra sağlık sorunlarından dolayı ara verdim 2 hafta oldu 2 hafta daha yapmayacağım sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.2.tur pek umduğum gibi olmadı. Kırıklarım çok kestiricm önce. Ama size bir sorum var :)
[/FONT]Eki Görüntüle 655212 Eki Görüntüle 655213 ilk fotoğraftaki boyda kestirmeyi düşünüyorum sonra ondan kısa tek katım kalıcak :) neyse diğer boya en uzun ne kadar sürede gelir sizce?:26:[FONT=&]
[/FONT]
Merhaba kızlar :) 2.turu 6.küre kadar yapabildim sonra sağlık sorunlarından dolayı ara verdim 2 hafta oldu 2 hafta daha yapmayacağım sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.2.tur pek umduğum gibi olmadı. Kırıklarım çok kestiricm önce. Ama size bir sorum var :)
Eki Görüntüle 655212 Eki Görüntüle 655213 ilk fotoğraftaki boyda kestirmeyi düşünüyorum sonra ondan kısa tek katım kalıcak :) neyse diğer boya en uzun ne kadar sürede gelir sizce?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?