Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben burda küçük kutusunu 22 dolara alıyordum ama en son amerikadan büyük kutusunu 16 dolara aldım.
tr.de fiyatı en az 2-3 katına satarlar diye tahmin ediyorum. amerikadan gelen giden olursa sipariş vermek en iyisi.

kızlar şu biotini çinkoyu filan ne kadara alıyosunuz bende alsammı acaba
bi zararı olur mu dicem ama olmaz heralde :26:

Kızlar bugün saçımı yıkayınca fotoğraf çektim baktım yine uzama var,bu arada ilk başladığım zamana yakın fotoğraf buldum..baktım ilk ay hiç uzama yok gibi 2 cm ancak uzamıştır..son iki üç haftada olmuş uzama..uzamayanlar bu nedenle canını sıkmasınn

amerikan malı vitamin ve benzeri ürünleri satan eczanelerde farklı marka da olabilir. ben bundan memnun kaldığım için bunla devam ettim ama aynı içerikli bir sürü başka marka da var. illa ki bu marka diye arama.

avm lerdeki eczanelere sorayım ben o zaman. oralarda varsa vardır yoksa boşuna aramaya gerek yok

amerikan malı vitamin ve benzeri ürünleri satan eczanelerde farklı marka da olabilir. ben bundan memnun kaldığım için bunla devam ettim ama aynı içerikli bir sürü başka marka da var. illa ki bu marka diye arama.
haklısın solgarında formula snh adında buna benzer bir vitamini var
bulamazsam ondan falan alırım

ben dicektim tam, solgarın skin, nail & hair de aynısı. sadece biotin yerine bunu almak daha mantıklı. hem içeriği daha zengin, hem de cildine tırnaklarına da fayda.

haklısın solgarında formula snh adında buna benzer bir vitamini var
bulamazsam ondan falan alırım

günaydın kızlar, son zamanlarda ben bu kür işini biraz abarttım ya, saçlar da yağlandı tabi haliyle. şu anda hemen hergün yıkıyorum, normalde 2 günde bir yıkarım. diyorum ki sinamekiyi sadece bemixle karıştırıp yapsak, yağ eklemesek nasıl olur?

ben bir sorun olmayacağını düşünüyorum

sinameki benim bu turda işime yaramadı kızlar
koca 2 ay oldu. hiçbirşey yapmasaydımda bu kadar uzardı zaten
10 tur yapmayacağım. bugün itibaren ara veriyorum bakımlara.
saç diplerime birşey sürmeyeceğim. mart sonu ile enteleye başlıyorum. başlamadan önce fotograflarımıda çekerim. beraber karşılaştırırzz.bu topikte kmsenin kullanmadığı yeni birşeyi deneyeceğim heycanlıyım

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun esoşum
bende bıraktım bidaha ancak mayısta yaparsam yapıcam bişiler
şimdilik sadece 1 2yağla devam edicem o da çoook uzamaya etki etmezse bakım amaçlı olmuş olur napalım

Sizde bu biotinler cinkolar niye bukadar pahali ya ? Ben 4 euroya aliyorum heryerden

bizede gönder canımcım

Ben sasiyorum bu ülkeye... Burda aktar yok bi bitki yag bulamazsin ama biotin cinko maya tabletleri burda en kücuk dukkanda bile uyguna alirsin sizdede aktarlar dolu herturlu bitkiye yagi kolaylikla elde edebiliyorsunuz ama haplarin fiyati tavan yapiyor

aaahhh ahhh sadece o olsa neyse burdaki benzinin fiyatından haberin var mı şekerim
daha neleeeer neler..

aaahhh ahhh sadece o olsa neyse burdaki benzinin fiyatından haberin var mı şekerim
daha neleeeer neler..

Benzin fiyatlari burdada pahali ya
Desene herkes biseylere hasret :) ben aktara siz biotine

[FONT=&quot]Merhaba kızlar :) 2.turu 6.küre kadar yapabildim sonra sağlık sorunlarından dolayı ara verdim 2 hafta oldu 2 hafta daha yapmayacağım sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.2.tur pek umduğum gibi olmadı. Kırıklarım çok kestiricm önce. Ama size bir sorum var :)

[/FONT]
ilk fotoğraftaki boyda kestirmeyi düşünüyorum sonra ondan kısa tek katım kalıcak :) neyse diğer boya en uzun ne kadar sürede gelir sizce?:26:[FONT=&quot]
[/FONT]

kızlarr
çok umutsuzum son günlerde
yaza istediğin saçları şimdi sonbahar kış gibi elde ederim diye düşünmeye başladımm

ilk resimdeki saç benim istediğim saç iştee

eğer ikisi arasında 15cm varsa ben o uzamayı 6 ayda elde ettim. ama herkesin saçı aynı uzamıyor ve her saç da her dönemde aynı hızda uzamıyor. şans biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…