Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
takma boşver, benim istediğim sürede istediğim kadar uzama elde edemedim. nisan başı belime yaklaşır mı diyordum ama göğsüme ancak geldi. şu ana kadarki uzamaya bakınca en az 10 ayım daha var istediğim uzunluğa ulaşmama.

ben de kürümü bugün yaptım ama saçlarım son zamanda çok yağlandığı için hiç yağsız, sinameki, karanfil, sarmısak ve b vitamini koydum sadece. umarım fayda eder. uzun ama vıcık vıcık yağlı saçlarla da gezmek istemiyorum doğrusu

kızlarr
çok umutsuzum son günlerde
yaza istediğin saçları şimdi sonbahar kış gibi elde ederim diye düşünmeye başladımm

Çok güzelmişşş..ben de böyle düz ve tek hiza istiyorum..benim saçlarımda düzleştirince ilki kadar var ama bu kadar çok görünmez..neden katlar yüzünden böyle bir görüntü için en azından 5 cm daha uzatıp öyle kestirmem lazım
..tek hiza kestir canım..öteki boyada 2-3 ayda gelir tahminim

kızlarr
yaza istediğin saçları şimdi sonbahar kış gibi elde ederim diye düşünmeye başladımm

Canım aynı umutsuzluğa ben de kapılıyorum artık..beklentimizi mi yüksek tutuyoruz acaba..üzülme ama eminim ki gelecek eninde sonunda istediğin boya.

Kızlar bir şey benim moralimi çok bozuyor..fotoğraf çekiyorum uzamış görünüyor ama bana sanki uzamamış gibi geliyor..fotoğraf eklesem dersiniz ne güzel uzamış diye..uzadığını hissediyorum ama fotoğrafta daha çok çıkıyor sanki..bu durumu yaşayan tek ben miyim,fotoğraftakinden daha kısa olduğunu düşünen var mı :26::26:

Canım aynı umutsuzluğa ben de kapılıyorum artık..beklentimizi mi yüksek tutuyoruz acaba..üzülme ama eminim ki gelecek eninde sonunda istediğin boya.
haklısın canım.3 ayda belimize gelecek diye inandırıyoruz başlarken kendimizi. tılsım değil sonuçta bu. ayda 1 cm uzuyorsa 2 2.5 cm falan uzuyor işte
ama üzülmüyorum ya çok kısa değil saçımız sonuçta.kestirmedikten sonra elbet gelecek istediğimiz boya

ben varım canım arkadan baya uzun gözüküyor bele yaklaşmış gibi
ama normalde daha sırtımda

Aynen öyle canım..sanırım emek verdiğimiz için sonucunu hemen görmek istiyoruz.. ayda 2cm den fazla uzasa kardır zaten eskiden o kadar da uzamıyordu,bu açıdan bakmak lazım..

Fotoğraf ekledim kızlar..orda görününden 3-4-5 cm kısa geliyor bana,yandan aynaya bakınca ..o nedenle moralim çok bozuluyor,sanki boşuna uğraşıyorum gibi :26::26:

kızlarr sanırım artık istediğim boya ulaştım darısı isteyen herkese

valla canım ben açıkçası 3 4ay diyorum o da tabiki bakım ve kürlerle
kızlarr

hayır esoşum umutsuzluğa yer yok bizim dünyamzda biliyosun
ama artık kendi haline bırakma zamanın gelmiş seninde
şimdi 2 3ay saçını hiç gözün görmesin 2 3ay sonra yeniden herşeye sıfırdan başla
en azından ilk başladığın yerden 2adım önde olarak başlıcaksın bu sefer herşeye
ve emin ol mayısta filan başlasan sen gene ekime kassıma mis gibi uzatmış olacaksın istediğin boya
ben hiçbişi yapmadığım halde 2 3aya dünya kadar fark oluyodu ki benim yeme içme uyku düzenim de yoktur yani
ona rağmen herşey güzel devam ediyo sen sadece görme saçlarını unut ve bişde yapma sadece dinlen canımcım tecrübe konuşuyo

eklerim tabi.bi fotograf cekeyim ben hemen.tabi bazılarına göre cok uzun olmayabılır ama benım ıcın yeterlı..

Fotoğraf ekledim kızlar..orda görününden 3-4-5 cm kısa geliyor bana,yandan aynaya bakınca ..o nedenle moralim çok bozuluyor,sanki boşuna uğraşıyorum gibi :26::26:
foto filan göremiyorum ben
kızlarr sanırım artık istediğim boya ulaştım darısı isteyen herkese
hadi gözün aydın canımcım dahada fazlasına sahip ol inşallah

en son fotografı az önce çektim ama fönsüz sadece ilk fotoğraf fönlü kızlar pek belli olmamış ama idare edin.en son fotoğrafın ucundaki saçlar gibi diğer saçlarda ama evde tepeden topladığım için yamuk yumuk olmuş.
saçlarım zor uzuyor bu kadar ayda anca bu kadar uzadı maşallah diyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…