kızlarr
çok umutsuzum son günlerde
yaza istediğin saçları şimdi sonbahar kış gibi elde ederim diye düşünmeye başladımm
[FONT="]Merhaba kızlar :) 2.turu 6.küre kadar yapabildim sonra sağlık sorunlarından dolayı ara verdim 2 hafta oldu 2 hafta daha yapmayacağım sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.2.tur pek umduğum gibi olmadı. Kırıklarım çok kestiricm önce. Ama size bir sorum var :)
[/FONT]Eki Görüntüle 655212 Eki Görüntüle 655213 ilk fotoğraftaki boyda kestirmeyi düşünüyorum sonra ondan kısa tek katım kalıcak :) neyse diğer boya en uzun ne kadar sürede gelir sizce?:26:[FONT="]
[/FONT]
kızlarr
yaza istediğin saçları şimdi sonbahar kış gibi elde ederim diye düşünmeye başladımm
haklısın canım.3 ayda belimize gelecek diye inandırıyoruz başlarken kendimizi. tılsım değil sonuçta bu. ayda 1 cm uzuyorsa 2 2.5 cm falan uzuyor işteCanım aynı umutsuzluğa ben de kapılıyorum artık..beklentimizi mi yüksek tutuyoruz acaba..üzülme ama eminim ki gelecek eninde sonunda istediğin boya.
ben varım canım arkadan baya uzun gözüküyor bele yaklaşmış gibiKızlar bir şey benim moralimi çok bozuyor..fotoğraf çekiyorum uzamış görünüyor ama bana sanki uzamamış gibi geliyor..fotoğraf eklesem dersiniz ne güzel uzamış diye..uzadığını hissediyorum ama fotoğrafta daha çok çıkıyor sanki..bu durumu yaşayan tek ben miyim,fotoğraftakinden daha kısa olduğunu düşünen var mı :26::26:
haklısın canım.3 ayda belimize gelecek diye inandırıyoruz başlarken kendimizi. tılsım değil sonuçta bu. ayda 1 cm uzuyorsa 2 2.5 cm falan uzuyor işte
ama üzülmüyorum ya çok kısa değil saçımız sonuçta.kestirmedikten sonra elbet gelecek istediğimiz boya
ben varım canım arkadan baya uzun gözüküyor bele yaklaşmış gibi
ama normalde daha sırtımda
Dimi ya..Neden böyle oluyo acaba..fotoğraf ekleyim bi bakın,keşke göründüğü gibi olsa :26::26:
kızlarr sanırım artık istediğim boya ulaştım darısı isteyen herkese
kızlarr sanırım artık istediğim boya ulaştım darısı isteyen herkese
Tebrik ederim canım..fotoğraf ekleyebilir misin merak ettim..
valla canım ben açıkçası 3 4ay diyorum o da tabiki bakım ve kürlerleMerhaba kızlar :) 2.turu 6.küre kadar yapabildim sonra sağlık sorunlarından dolayı ara verdim 2 hafta oldu 2 hafta daha yapmayacağım sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.2.tur pek umduğum gibi olmadı. Kırıklarım çok kestiricm önce. Ama size bir sorum var :)
Eki Görüntüle 655212 Eki Görüntüle 655213 ilk fotoğraftaki boyda kestirmeyi düşünüyorum sonra ondan kısa tek katım kalıcak :) neyse diğer boya en uzun ne kadar sürede gelir sizce?:26:
kızlarr
foto filan göremiyorum benFotoğraf ekledim kızlar..orda görününden 3-4-5 cm kısa geliyor bana,yandan aynaya bakınca ..o nedenle moralim çok bozuluyor,sanki boşuna uğraşıyorum gibi :26::26:
hadi gözün aydın canımcım dahada fazlasına sahip ol inşallahkızlarr sanırım artık istediğim boya ulaştım darısı isteyen herkese
eklerim tabi.bi fotograf cekeyim ben hemen.tabi bazılarına göre cok uzun olmayabılır ama benım ıcın yeterlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?