Eki Görüntüle 655403 Eki Görüntüle 655404 Eki Görüntüle 655405
en son fotografı az önce çektim ama fönsüz sadece ilk fotoğraf fönlü kızlar pek belli olmamış ama idare edin.en son fotoğrafın ucundaki saçlar gibi diğer saçlarda ama evde tepeden topladığım için yamuk yumuk olmuş.
saçlarım zor uzuyor bu kadar ayda anca bu kadar uzadı maşallah diyin
Maşallah canım..çok güzel bir uzama elde etmişsin,bence kimse buna kısa demez..gayet güzel,güle güle kullan..
en son fotografı az önce çektim ama fönsüz sadece ilk fotoğraf fönlü kızlar pek belli olmamış ama idare edin.en son fotoğrafın ucundaki saçlar gibi diğer saçlarda ama evde tepeden topladığım için yamuk yumuk olmuş.
foto filan göremiyorum ben
niye mralin bozuluyo canım yaa onca şey yapıyosun tabiki güzel olucak herşey
sen devam et gerisini boşver :)
Xayx im görünce moralim bozuluyor diye sildim..
maşallahhh çok güzel olmuş saçların canım hem gürleşmiş hem de uzamış harika valla
devam ediyo musun sinamekiye canımcım
maaşallah, saçlarının dolgunluğunu çok beğendim ben. biraz daha uzatıp uçlarını düzeltsen harika olur bence. eskilerde böyle üçgen kullandım ben de uzun zaman ama şimdi uçlar üçgen olunca saçlar tam uzunmuş gibi gelmiyor.
teşekkür ederim canm saçlarım aslında üçgen değil fotoda bir garip çıkmış düzleştirince arkadaşı v değil düz duruyor.
senin resimlerin nerde göremedim seninde uzaman çok iyiydi hatırlıyorum ama resim göremiyorum
kızlar ekleye bildim mi bilmiyorum ama bir resim koymaya çalıştım sanırsam olmadı, her neyse saçım omuzlarımda resmi ekleye bilseydim daha iyi olurdu ama neyse, bana önereceğiniz bir kür var mı ama haftada bir uygulayacağım bir şey üniversite sınavlarım falan başlıyor yetiştiremem daha fazlasını :) sizinde uyguladığınız ve işe yarayan bir kürü yazar mısınız lütfen birde zahmet olmazsa nasıl uygulayacağımıda eklerseniz sevnirim, önceki sayfalardan bakayım dedim ama binlerce sayfa var :)
valla canım ben açıkçası 3 4ay diyorum o da tabiki bakım ve kürlerle
hayır esoşum umutsuzluğa yer yok bizim dünyamzda biliyosun
ama artık kendi haline bırakma zamanın gelmiş seninde
şimdi 2 3ay saçını hiç gözün görmesin 2 3ay sonra yeniden herşeye sıfırdan başla
en azından ilk başladığın yerden 2adım önde olarak başlıcaksın bu sefer herşeye
ve emin ol mayısta filan başlasan sen gene ekime kassıma mis gibi uzatmış olacaksın istediğin boya
ben hiçbişi yapmadığım halde 2 3aya dünya kadar fark oluyodu ki benim yeme içme uyku düzenim de yoktur yani
ona rağmen herşey güzel devam ediyo sen sadece görme saçlarını unut ve bişde yapma sadece dinlen canımcım tecrübe konuşuyo
ne güzel kurtuldun kürlerden, ben de bi uzasa da saçım yağsız dolaşmaya başlasam artık diye bekliyorum. ayrıca sen istersin de ben resim koymaz mıyım, hemen
bayılıyorum resim koyup da birilerinin uzamış demesine
benim 6 aylık sonucum bu. ben de aslında hayal kırıklığına uğradım, 6 ayda daha uzun olur diye düşünmüştüm kürlere başlarken ama yine de memnunum tabii.
Eki Görüntüle 655585
kızlar delircem ya bütün aksilikler üstüste mi gelir bu hafta da yapamadım sinamekiyi dinlenme süresi 5 haftaya uzadı anlayacağınız of ya
[FONT=&]Merhaba kızlar :) 2.turu 6.küre kadar yapabildim sonra sağlık sorunlarından dolayı ara verdim 2 hafta oldu 2 hafta daha yapmayacağım sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.2.tur pek umduğum gibi olmadı. Kırıklarım çok kestiricm önce. Ama size bir sorum var :)
[/FONT]Eki Görüntüle 655212 Eki Görüntüle 655213 ilk fotoğraftaki boyda kestirmeyi düşünüyorum sonra ondan kısa tek katım kalıcak :) neyse diğer boya en uzun ne kadar sürede gelir sizce?:26:[FONT=&]
[/FONT]
İyi mi cidden bn çok uzun oldu die etkisi az olcak die üzüldüm inş iyi olur cnm:)
kız yok deli misin biz burda bas bas bağırıyoz arayı uzun tutun diye hatta 2.turu etki etmeyen var arayı 2 3hafta tuttu diye
ki bende de bööle oldu az biraz o yüzden seninki tam kararında güzel olmuş gönül rahatlığıyla devam et
unutma bu tip kürlerde yanlışın olsa bile umursamayıp yarayacağını düşüneceksin içini iyi tutarsan etkisini o kadar arttırırsın canım
4. kürümü yaptım kızlar ama saçlarımda kırıklar var 2 ay olmuştu kestireli. daha sağlıklı uzasın diye kestirim mi saçlarımı yoksa 1 aydır uzayan saçta gider mi kesilinceçok aşırı kırık değil yani 3e 4e ayrılmış değil napsam 1 ay dayanıp sonra mı kestirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?