Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maşallah canım..çok güzel bir uzama elde etmişsin,bence kimse buna kısa demez..gayet güzel,güle güle kullan..

Maşallah canım..çok güzel bir uzama elde etmişsin,bence kimse buna kısa demez..gayet güzel,güle güle kullan..

teşekkür ederim canm sinameki fazla uygulamadım ben.ama takip ettim bu sayfayı.aylar yıllar ne kadarda çabuk geçiyor.bide şunu farkettim saçlarım katlı gibiydi ama uzadıkça katları eşitlendi düz halini aldı.
inşallah sizinde güzel bi uzama olur saçlarınızda.

maaşallah, saçlarının dolgunluğunu çok beğendim ben. biraz daha uzatıp uçlarını düzeltsen harika olur bence. eskilerde böyle üçgen kullandım ben de uzun zaman ama şimdi uçlar üçgen olunca saçlar tam uzunmuş gibi gelmiyor.

Canımmm beklentimi çok yüksek tuttum sanırım 1.5 ayda rapunzel olabilir misim gibi, bi de Fotoğrafta daha uzun çıkıyor diye moralim bozulmuştu..Buna şükür yine uzama güzel,o da sizin sayenizde düzenli yapmamı sağlıyor burda konuşmak .

kızlar ekleye bildim mi bilmiyorum ama bir resim koymaya çalıştım sanırsam olmadı, her neyse saçım omuzlarımda resmi ekleye bilseydim daha iyi olurdu ama neyse, bana önereceğiniz bir kür var mı ama haftada bir uygulayacağım bir şey üniversite sınavlarım falan başlıyor yetiştiremem daha fazlasını :) sizinde uyguladığınız ve işe yarayan bir kürü yazar mısınız lütfen birde zahmet olmazsa nasıl uygulayacağımıda eklerseniz sevnirim, önceki sayfalardan bakayım dedim ama binlerce sayfa var :)

Eklentiler

• $072710-January-400-1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 50

teşekkür ederim canm saçlarım aslında üçgen değil fotoda bir garip çıkmış düzleştirince arkadaşı v değil düz duruyor.
senin resimlerin nerde göremedim seninde uzaman çok iyiydi hatırlıyorum ama resim göremiyorum

ne güzel kurtuldun kürlerden, ben de bi uzasa da saçım yağsız dolaşmaya başlasam artık diye bekliyorum. ayrıca sen istersin de ben resim koymaz mıyım, hemen

bayılıyorum resim koyup da birilerinin uzamış demesine
benim 6 aylık sonucum bu. ben de aslında hayal kırıklığına uğradım, 6 ayda daha uzun olur diye düşünmüştüm kürlere başlarken ama yine de memnunum tabii.

Genel olarak sinemaki ile başlıyoruz canım..sonrasında başka şeyler ekleyebilirsin..sinemakili kürün yapılışı da burda var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/307364-kuaforden-sac-uzatacak-formul.html

aynen öyle canım 2-3 ay sabredebilir miyim bilmiyorum da 1 ay kesin dayanıcam
hem ben çok yoruldum hem saçlarım
birde yazın daha hızlı uzuyor saçlar bundan eminim.
düzleştirmem toplarım sürekli o zaman görmemiş olurum boyunu. sonraaa yine maraton başlar
bu sefer bir vitamin de eklicem işin içine.

kızlar ben uzatma eylemlerimi bıraktım daha çok uzar diye umut etmıstım cunku.

ama su boyuda hıc sevmıyorum gögüs hizama gelse offf bı an önce

sinamekiyi gözüm kesmiyor açıkcaı o kokudan bide beklentimi karsılamadı cunku

ben hindistan cevızı yagı ve shea butter karıstırıp haftada ıkı kere yapıyorum sacımın su ankı hali çok ıyı bakım anlamında ıkı defada bunları dıplere surmedıgım ıcın daxı dıplere uygulayıp yaptım ama eskı azmım yok acıkcası :) havalar bıraz ısınırsa belkı yenıden daxlı gunlerıme dönerım :)

kızlar delircem ya bütün aksilikler üstüste mi gelir bu hafta da yapamadım sinamekiyi dinlenme süresi 5 haftaya uzadı anlayacağınız of ya

çok güzel uzamış alexus burda en cok uzayanlardan biri senin saçların haksızlık etme

[FONT=&quot]Cevaplarınıza teşekkür ederim kızlar :) Bugün istemeye istemeye olsa da gidip kestireceğim bir daha düzleştirici değirmicm saçıma. 6 ayı göze aldım ama 3 ayda o boya gelse de fena olmaz :) bakalım artık fotoğraflarımı paylaşırım :)[/FONT]

İyi mi cidden bn çok uzun oldu die etkisi az olcak die üzüldüm inş iyi olur cnm:)

kız yok deli misin biz burda bas bas bağırıyoz arayı uzun tutun diye hatta 2.turu etki etmeyen var arayı 2 3hafta tuttu diye
ki bende de bööle oldu az biraz o yüzden seninki tam kararında güzel olmuş gönül rahatlığıyla devam et
unutma bu tip kürlerde yanlışın olsa bile umursamayıp yarayacağını düşüneceksin içini iyi tutarsan etkisini o kadar arttırırsın canım

4. kürümü yaptım kızlar ama saçlarımda kırıklar var 2 ay olmuştu kestireli. daha sağlıklı uzasın diye kestirim mi saçlarımı yoksa 1 aydır uzayan saçta gider mi kesilince çok aşırı kırık değil yani 3e 4e ayrılmış değil napsam 1 ay dayanıp sonra mı kestirsem

Ah çok saol canım ya içimi rahatlattın valla:)

canım bence hiç kestirmek gibi bi risk alma nolur nolmaz
ben kendim bile kesince ki kıttırım kıttırım kesiyodum pişman oluyodum hemen
nerde kaldı kuaför kesecek boşver kürüne devam et o toparlar epey ama bi süre hiç elleme saçını maşaydı föndü filan
bide haftada bir zeytinyağını ılıt sür uçlara ha bide hindistancevizi yağı sür zamanla toparlandığını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…