Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pişman olucam kesin ama duramıyorumda böyle sürekli elim saçımda kırıklarıma bakıyorum taktım resmen
maşa düzleştirici pek kullanmıyorum zaten 6 aydır iyice bıraktım önlerimi düzeltiyorum sadece
sipariş verdim canım hindistan cevizi yağı ile shea butter doadan aldım bikaç güne elimde olur galiba onu kullanınca idare eder değil mi bir süre

evet canım onlar iyi gelir 1 2ay daha sabret en azından kesilecek yerler azalır
bende ööleyim ama sonucunu bildiğim için dayanıyorum asla kestirmem
çok emek ettik

evet canım onlar iyi gelir 1 2ay daha sabret en azından kesilecek yerler azalır
bende ööleyim ama sonucunu bildiğim için dayanıyorum asla kestirmem
çok emek ettik

dayanalım canım bak sözünede az kalmış senin upuzun saçlarla çok güzel geçer umarım çok güzel olursun
yaz başına kadar bi kere kestirim idare etsin istiyorum bende. yazın zaten kurutmuyorum bile 0 ısı yıpranmaz saçlar 50 derece oluyor hava bişe tutmuyor zaten saç dinleniyor.

canımcım valla o kesin bi tarih değil ama aşağı yukarı bi o kadar kaldı
ben şimdiden yaptırıcam zaten saçlarımı epeydir niyetim vardı
cuma günü güzelce yaptırıp foto eklicem bakalım sizlerde beğenecek misiniz
canım saçını kestirince kesinlikle her tutmını göstererek kesmesini iste kuaförden
bu arada dediğin gibi saçlarımız yaza rahat edicek inş hem daha da güzel uzar
valla ben tüm enerjimi bu kış harcadım şimdi köşeme çekildim yordu bu kür vs ama yaza girmedende gene başlarım bişilere

canım alıştın artık bakım yapmadan duramazsın seni her başlıkta görüyorum herşeyi denemek istiyosun saç uzatmayı bırakacak en son kişi bile değilsin azmine hayranım
kuaförüm çok kesmiyor söyleyince memnunum o yüzden
bekliyorum canım fotoğrafını merak ettim boyatacaksın sanırım

hiç sorma canım yaa kafamda bi iki şey var denemek istediğim
bi dönem turp yapmıştım istikrarlı devam etmediğimden etksinide göremedim
belki ona başlarım diyodum yada şu hcyi alırım diyodum ama
şimdilik heeerşeyi erteledim biraz dinlenmemiz lazım hem benim hem saçımın
evet canımcım sonunda beklenen an geldi krepe balyaj yaptırıcam
inşallah istediğim gibi güzel olur yaa yaptırır yaptırmaz hemen gelip eklicem valla fotoları güzel yorumlara ihtiyacım var..
bu arada kuaförüne güvenmen iyi bişe valla canım çoğu zaman anlamıyolar çünkü..
bende 1parmak kadar aldırırım diyodum ama aman nemelazım istemiyom
sadece önüne hafif bi şekil verdiricem gene salacam saçları anlayacağın

canım benımde öyleydı hındıstan cevızı yagı ve shea butter kırıklara ıyı gelıyor bende kestırmekten dondum tavsıye ederım

canım turpu bende denedim 1 kere ama bütün ev koktu kıştı bide havalandıramadım annem çemkirdi tabi sinemakiyle sadece ben kokuyorum en azından
hc biraz pahalı geldi bana ya o kadar para ölürüm öldürürüm vermem pintilik var biraz
evet bencede saçlarını bir süre dinlendirmelisin aşırı yükleme olmasın kendi halinde kalsın birazda.
balyaj yakışır eminim merakla bekliyorum fotolarını fönü düz yaptırda görelim ne kadar uzadığını canım
bende bu kuaförü o kadar aradım ki 15 kuaföre gittim herhalde bunu bulana kadar

canım benımde öyleydı hındıstan cevızı yagı ve shea butter kırıklara ıyı gelıyor bende kestırmekten dondum tavsıye ederım

canımcım senin önerinle almıştım zaten kargoyu bekliyorum şimdi bide argan yağı aldım nasıl kullanacam nereme sürecem bilmiyorum ama

ayıpsın düz fön olmamı hiç
canımcım şu hc banada ilk ööle geldi ama içinde 7tane yağ ve bikaç vitamin var 2ay kadarda götürüyomuş
hesaplarıma göre yağ başı 5tl den 35tl vitaminlerle birlikte de epey eder 45lira denemeye değer böl 2ye 1 aya 22.5tekabül ediyor
bi denicem gelecek ay bakalım yazarım buraya görüşlerimi
bu arada arganyağını tabiki saçına sürecen uçlara dene canım doa kozmetikten mi aldın ben göremedim aksilik siparişimide vermiş oldum
neyse avondan alcaz artık

canım belki bu sinemaki bitince deneyebilirim bende eğer çok memnun kalırsan
dediğin gibi hesaplayınca normal geliyor fiyatı ama benim saç hem uzun hem gür 1 ay anca gider bana sanırım sadece diplere sürülüyorsa ayrı orası tabi
arganı yıkadıktan sonra mı sürecem canım nemliyken. avon kuru saç ucu serumunu kullanıyorumda ikisini birden kullansam çok yağlanır sırayla bi duş birini bi duş birini kullanim en iyisi
avondan çok memnunum vazgeçemem ondan
evet doa kozmetikten aldım bence mail at eklemeyi unuttum yeniden alim pakete ekleyebilir misin falan de yardımcı olurlar canımcım

yağ sonuçta canımcım aldığın arganyağını yıkarsın ve nemli saça kullanırsın zaten yazar nasıl yapıldığı muhakkak
diğerinide dediğin gibi duş sonrası filan kullanırsın
bende şimdi farkettim ama neyse siparişimi verdim artık inşallah gelen ürünlerden bende memnun kalırım
bu arada hc sanıyorum ki banada 1ay dayanacak haftada 2defa uygulanıyo dediğin gibi benimde saçlarım uzun uçlara filan da sürerim ben bide

XAyx canım... Ne haber nasılsın? Ben hala canım sıkkın oturuyorum.... Neyse boşverdim...hc den çok memnun kalacaksın... İlk şişede pek etki etmiyor ... İkinci şişeden sonra hızla saçları uzatıyor... Benim saçım ayda bir cm uzar... Hc ile iki cm uzuyordu... Her saç farklıdır bazılarında daha fazla etki edebilir... İki sene kullandım saçlarımı epey uzattı... Üç ayda bir kırık aldırıyordum.. Ona rağmen uzuyordu... Sinameki kürünü görünce vazgeçtim... Çünkü bu kürle daha çok uzadı saçlarım ... Bende para vermiyorum artık... Çok pahalı... Yağları alıp karıştırsak içine vitamin e vitamin b koysak aynı şey... Bir dene bakalım inşallah faydasını görürsün... Ama emin ol bizim kür daha iyi :))))

naslamm moralini bozma bak yöntemleri kendin de biliyosn
şimdilik sadece dinlenmeye çektin kendini öyle gör kısa bi süre sonra yeniden başlarsın kürlerine canımcım
bende şimdilik almıcam da gelecek aya alıp bi denrim şimdilik tam dinlenme yapıyorum 2 3ay
sadece barcelino kullanıcam bide tabi uçlara bişiler uygularım ama
uzun bi süre başka bişe düşünmüyorum saçım kürleri unutsun ki bidaha başlayınca etkisini gene hissettirsin
sanırım tam anlamıyla istediğim saçlara sonbaharda kavuşmuş olucam ama zamanı öne çekebilmek içinde elimden geleni yapıcam
inşallah hepimiz amacımıza ulaşıcaz herşeyden önce buranın havası güzelliği yetiyor insana

kızlar bugün doa kozmetikten shea butter ve hind.ceviziyağı siparişi verdim bide nar sabunum var tabi unutmayım
inşallah bende memnun kalırım bu ürünlerden hind.cevizi yağı sanırım eritilicek kalıp gibiydi çünkü
neyse memnun kalanlar var mı önerileriniz neler canlarım

günaydın kızlar, saçı uzatan sinameki midir, bemix mi yoksa yağlar mı?
ben yağsız kürümü yaptım yine bugün, saçlarım hala yağlı duruyor, ay sonuna kadar yağdan kurtulmam lazım. şimdi dışarı çıkarken topluyorum ama İstanbul'a geldiğimde açmak istiyorum

sacı asıl uzatan sınamekı bence.dıgerl
erı desteklemek amaclı

bana da sanki b vitamini uzatıyor gibi geldi, yağlar bakım amaçlı. sinameki ne alaka, kim bulmuş nasıl bulmuş binlerce bitki arasından bunun saç uzattığını bilmiyorum.

sacı asıl uzatan sınamekı bence.dıgerl
erı desteklemek amaclı

nar çekirdeği yağını da al nar sabununa bayılacaksın :)

canım hındıstan cevızının yarısı kadar sheabtter erıtıyorum benmarı usulu sen kendıne görede belırleyebılırsın cok koymana gerek yok gercı senın saclar bızı uce katlar ama :) kıvamını belırlersın. bır gun bekletırsen daha etkılı oluyor ama uc saatte ıse yarıyor tabıkı

ben de doanın sayfasını hatmettim, memlekete ayak basar basmaz siparişimi vericem. bu arada kaç günde geliyor siparişleriniz, ona göre ayarlayayım kendimi

kızlarrrrrrrrrrr kuaför kurbani biri aranıza katılmış bulunmakta yaza kadar uzamaaaaak zorundaaaaalarrrrrrrrrr. moralim sıfır:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…