Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana da sanki b vitamini uzatıyor gibi geldi, yağlar bakım amaçlı. sinameki ne alaka, kim bulmuş nasıl bulmuş binlerce bitki arasından bunun saç uzattığını bilmiyorum.
sinamekinin uyarıcı etkisi varmış. bu da bence saç köklerini uyarıp uzamasını sağlıyor.

ahahahahaha kusura bakma, kendimi gülmekten alıkoyamadım
aramıza da hoşgeldin o zaman. hadi foto da isteriz

kızlarrrrrrrrrrr kuaför kurbani biri aranıza katılmış bulunmakta yaza kadar uzamaaaaak zorundaaaaalarrrrrrrrrr. moralim sıfır:18:

bende uzun saçlıydım. uzun saçıda çok severim küçükken hep kısa kestirirlerdi. senelerce uzatmaya çalıştım tam uzadı derken bi anda kuaföre gittim ve boynumda kestirdim küt. şimdi omuzlarımda bende çabuk çabuk uzatmak istiyorum tavsiyeleriniz neler? sinameki kürünü okudum bikaç konuda onu yapmayı düşünüyorum ama saçlarım dalgalı ve biraz kuru iyi gelir mi bilmiyorum.. bende sizleyiiim :))

pzartesi gelir büyük ihtimal siparişlerim
inşallah yararlı olur hepsi büyük ihtimal yağları gece yatarken yapıp sabah yıkıycam
zaten bişi yapınca artık nerdeyse 5 6saat bekletiyorum

kızlaaaarrr aylardır tutturmuş olduğum saç yaptırma sevdamı bugün tamamlamış bulunuyorum
birazdan foto eklicem bakalım hem yeni halini hemde uzamasını beğenecek misiniz

evet canlarım ilk foto küre yeni başladığımda ilk turun ortalarındaydım daha doğrusu
son fotolarda bugünden hem uzama var mı diye hemde saçlarımı beğenecek misiniz diye uzun bi aradan sonra ekliyom fotomu

canımmm
saçlarınnn muhteşem gözüküyorr bayıldım aralarda ışıltılar falan var.en beğendiğim saç tipi olmuuuş
gülee güle kullan canm
canımm çok teşekkür ederim
aslında daha hoş bi renk ama tam çıkmamış sarılar filan bide kardeşim iyi çekemedi gene..
neyse herkes çok beğendi bende mutlu oldum baharada iyi bi başlangıç oldu benim için :))

tam baharlık güzel bir renk olmuş canım ne güzel upuzun ve istediğin renk saçlarla karşılıcaksın yazıı

tam baharlık güzel bir renk olmuş canım ne güzel upuzun ve istediğin renk saçlarla karşılıcaksın yazıı
öyle deme ama esoşum seninde saçların çok güzel
az önce kardeşimle oturuyoduk burda sana yazarken diyodu
esmerkraliçenin saçları güzeldi eklesin son halli bi foto diye
arada bakıyo ben kurcalarken o yüzden herşeyden haberdar
gerçekten senin saçlarını beğeniyodum ben şimdi sen napmaya karar verdin tamamlıcan mı
yoksa ara mı veriyosun canımcım gerçi hangisini yaparsan yap uzadığını göreceksin eminim bundan

canımmm çok güzel rengi çok beğendim ışıltılı olmuş ya bayıldım resmen
zaten uzunmuş saçların fark var yinede çok beğendim maşallah

ya ben senden önce vermiştim siparişimi teslim 19u yazıyor :26: beni oyalıyorlarsa o doadakilerin saçını başını yolarım

sağol canımm daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
aa neden ööle bişe oldu ki :26: ben dün öğlen saatlerinde verdim siparişimi 18i yazıyodu benimkine de
acaba mesafe mi çok doa kozmetik izmirde çünkü gerçi benlede çok mesafe var da bilemedim şimdi :44:

boya yapmıyorum canımda uzunluğunu isterim hani inşallah olur

olabilir canım ya mesafeyi düşünmedim gerçi sene olmuş 2013 bi günde gene getiriyolar ya neyse beklicez

Tatlımm tam söylediğin renk olmuş çok güzel, güle güle kullan..uzama var düz hiza görünüyor çok hoş olmuş..
canımm çok teşekkür ederim
evet istediğim gibi oldu çok mutluyum bu yüzden
aslında uzama ve saçımın asıl rengi çok iyi çıkmadı malesef..kardeşim iyi çekemedi
neyse ama bu sefer dinlenmeyi hakettim valla uzamayı farkedince tamamdır dedim
şimdi uzun bi süre röfle için gerekli olan bakımlardan başka bişe yapmıcam
barcelinomu da yenilemedim ama bolca hindistancevizi yağı vs aldım onlarla geçiştiricem bi süre

Aynen canım ben de 8 hafta oldu bıraktım aradayım fazla yapacaktım faydası olmaz diye düşündüm..ara sıra rahat bırakmakta fayda var..saçların çok hoş görünüyor canım güzel çekmişş yine de

olabilir canım ya mesafeyi düşünmedim gerçi sene olmuş 2013 bi günde gene getiriyolar ya neyse beklicez

evet yaa bende bi telaş içinde bekliyorum inşallah gelsin bi an öncede deneyim saçıma
bu aralar ihtiyacım olacak yıpranmayı iyce sıfırlamalıyım

ha bu arada boyaya bulaşmaman en iyisi canım uzat iyce sonra bişi yaptırması en kolay olanı benim kendi saçımı kim görüyosa hayran kalıyo ama ben naptım yazın bi değişiklik bi değişiklik diye tutturup bi kere bulaştım ve ööle bişeki istersen 50kere yapmış ol boyayı gene aldanıp azcık akınca dur ya boyayım bu ne hal diyip düşüyosun o yüzden hiç bulaşmadığın daha iydir
teşekkür ettim canımcım
evet kesinlikle rahat bırakmak lazım saçı
benim yorduğumu kuaför bile farkedip söledi hesap et artık

evet yaa bende bi telaş içinde bekliyorum inşallah gelsin bi an öncede deneyim saçıma
bu aralar ihtiyacım olacak yıpranmayı iyce sıfırlamalıyım

benimde kırık ya gelmezse kendim kesecem artık sırf şu hindistan cevizini bekliyorum işe yararsa kestim diye pişman olurum
canım bide gün ışığında çek fotoğraf dahada güzel belli olur ışıltıları

canım ben aslında kızıl istiyorum ama hem çok akıyomuş hem bakımı zor yani ben sürekli düzleştirme maşayla uğraşamam bişe yapmayıncada kötü duruyo en azından böyle doğal doğal takılıyorum boyatan çok arkadaşım var yani onlardan biliyorum o kadar ilgilenemem ben max 2-3 ay bişeyle uğraşırım sıkılıyorum hemen. bakımlı olmakta zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…