sinamekinin uyarıcı etkisi varmış. bu da bence saç köklerini uyarıp uzamasını sağlıyor.bana da sanki b vitamini uzatıyor gibi geldi, yağlar bakım amaçlı. sinameki ne alaka, kim bulmuş nasıl bulmuş binlerce bitki arasından bunun saç uzattığını bilmiyorum.
kızlarrrrrrrrrrr kuaför kurbani biri aranıza katılmış bulunmaktayaza kadar uzamaaaaak zorundaaaaalarrrrrrrrrr. moralim sıfır:18:
nar çekirdeği yağını da al nar sabununa bayılacaksın :)
canım hındıstan cevızının yarısı kadar sheabtter erıtıyorum benmarı usulu sen kendıne görede belırleyebılırsın cok koymana gerek yok gercı senın saclar bızı uce katlar ama :) kıvamını belırlersın. bır gun bekletırsen daha etkılı oluyor ama uc saatte ıse yarıyor tabıkı
canımmmevet canlarım ilk foto küre yeni başladığımda ilk turun ortalarındaydım daha doğrusu
son fotolarda bugünden hem uzama var mı diye hemde saçlarımı beğenecek misiniz diye uzun bi aradan sonra ekliyom fotomu
Eki Görüntüle 658756 Eki Görüntüle 658758 Eki Görüntüle 658757
canımm çok teşekkür ederim
canımmm
saçlarınnn muhteşem gözüküyorr bayıldım aralarda ışıltılar falan var.en beğendiğim saç tipi olmuuuş
gülee güle kullan canm
tam baharlık güzel bir renk olmuş canım ne güzel upuzun ve istediğin renk saçlarla karşılıcaksın yazııcanımm çok teşekkür ederim
aslında daha hoş bi renk ama tam çıkmamış sarılar filan bide kardeşim iyi çekemedi gene..
neyse herkes çok beğendi bende mutlu oldum baharada iyi bi başlangıç oldu benim için :))
öyle deme ama esoşum seninde saçların çok güzel
tam baharlık güzel bir renk olmuş canım ne güzel upuzun ve istediğin renk saçlarla karşılıcaksın yazıı
evet canlarım ilk foto küre yeni başladığımda ilk turun ortalarındaydım daha doğrusu
son fotolarda bugünden hem uzama var mı diye hemde saçlarımı beğenecek misiniz diye uzun bi aradan sonra ekliyom fotomu
sağol canımm daha güzelleri sizlerin olsun inşallahcanımmm çok güzel rengi çok beğendim ışıltılı olmuş ya bayıldım resmen
zaten uzunmuş saçların fark var yinede çok beğendim maşallah
ya ben senden önce vermiştim siparişimi teslim 19u yazıyor :26: beni oyalıyorlarsa o doadakilerin saçını başını yolarım
evet canlarım ilk foto küre yeni başladığımda ilk turun ortalarındaydım daha doğrusu
sağol canımm daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
aa neden ööle bişe oldu ki :26: ben dün öğlen saatlerinde verdim siparişimi 18i yazıyodu benimkine de
acaba mesafe mi çok doa kozmetik izmirde çünkü gerçi benlede çok mesafe var da bilemedim şimdi :44:
canımm çok teşekkür ederimTatlımm tam söylediğin renk olmuş çok güzel, güle güle kullan..uzama var düz hiza görünüyor çok hoş olmuş..
canımm çok teşekkür ederim
evet istediğim gibi oldu çok mutluyum bu yüzden
aslında uzama ve saçımın asıl rengi çok iyi çıkmadı malesef..kardeşim iyi çekemedi
neyse ama bu sefer dinlenmeyi hakettim valla uzamayı farkedince tamamdır dedim
şimdi uzun bi süre röfle için gerekli olan bakımlardan başka bişe yapmıcam
barcelinomu da yenilemedim ama bolca hindistancevizi yağı vs aldım onlarla geçiştiricem bi süre
boya yapmıyorum canımda uzunluğunu isterim hani inşallah olur
olabilir canım ya mesafeyi düşünmedim gerçi sene olmuş 2013 bi günde gene getiriyolar ya neyse beklicez
ha bu arada boyaya bulaşmaman en iyisi canım uzat iyce sonra bişi yaptırması en kolay olanı benim kendi saçımı kim görüyosa hayran kalıyo ama ben naptım yazın bi değişiklik bi değişiklik diye tutturup bi kere bulaştım ve ööle bişeki istersen 50kere yapmış ol boyayı gene aldanıp azcık akınca dur ya boyayım bu ne hal diyip düşüyosun o yüzden hiç bulaşmadığın daha iydirboya yapmıyorum canımda uzunluğunu isterim hani inşallah olur
olabilir canım ya mesafeyi düşünmedim gerçi sene olmuş 2013 bi günde gene getiriyolar ya neyse beklicez
teşekkür ettim canımcımAynen canım ben de 8 hafta oldu bıraktım aradayım fazla yapacaktım faydası olmaz diye düşündüm..ara sıra rahat bırakmakta fayda var..saçların çok hoş görünüyor canım güzel çekmişş yine de
evet yaa bende bi telaş içinde bekliyorum inşallah gelsin bi an öncede deneyim saçıma
bu aralar ihtiyacım olacak yıpranmayı iyce sıfırlamalıyım
ha bu arada boyaya bulaşmaman en iyisi canım uzat iyce sonra bişi yaptırması en kolay olanı benim kendi saçımı kim görüyosa hayran kalıyo ama ben naptım yazın bi değişiklik bi değişiklik diye tutturup bi kere bulaştım ve ööle bişeki istersen 50kere yapmış ol boyayı gene aldanıp azcık akınca dur ya boyayım bu ne hal diyip düşüyosun o yüzden hiç bulaşmadığın daha iydir
teşekkür ettim canımcım
evet kesinlikle rahat bırakmak lazım saçı
benim yorduğumu kuaför bile farkedip söledi hesap et artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?