benimde kırık ya gelmezse kendim kesecem artık sırf şu hindistan cevizini bekliyorum işe yararsa kestim diye pişman olurum
canım bide gün ışığında çek fotoğraf dahada güzel belli olur ışıltıları
canım ben aslında kızıl istiyorum ama hem çok akıyomuş hem bakımı zor yani ben sürekli düzleştirme maşayla uğraşamam bişe yapmayıncada kötü duruyo en azından böyle doğal doğal takılıyorumboyatan çok arkadaşım var yani onlardan biliyorum o kadar ilgilenemem ben max 2-3 ay bişeyle uğraşırım sıkılıyorum hemen. bakımlı olmakta zor
ooo kızıl nankördür iyi görünür burnundan getirir aman haa
hemen akıyo diyoruz evet akıyo ama emin ol o kızıllık saçından hiç gitmiyo
yarın bigün eser kafana küllü bi renk zorluk yaşarsın hiç elleme bence
hele bide kendi saçın koyuysa kızıl daha bi uğraştırır açman gerekecek kendi saçını
ne bileyim binbir zırıltısı var..valla boya moya hepsi saçı yoruyo şimdi bide bana dibin geldikçe dip boyasına gel dediler
haşane işim var 2 3ay dayansam röfleler inip krepe balyaj gibi duracak daha iyi niye saçımı beyazlatmaya çabalayım durduk yerde..evet yaa dediğin gibi saçı devamlı aynı şekle sokmak yada boyamak her ay başka bi renk bile olsa yorup bunaltıyor insanı bencede keyfine bak güzel kendi saçlarını kullan güzel bi gününde de mis gibi yaptırırsın
aynen canım hem istiyorum hem korkuyorum yaptırmıyorum
saçım koyu kahve siyaha yakın yani onu bide açmakla uğraşmak falan ne bilim o kadar uğraştırır bide kötü olursa yakışmazsa oturur ağlarım
saçım yorulmasın kurumasın diye işte yapmıyorum beyazda yok zaten
seviyorum doğal rengini genelde boyatma diyorlar. kürüm bitince foto koyarım görürsün zaten canım
dip boya bencede yaptırma ihtiyacın yok gibi tahmin ediyorum
evet yaa göze batmaz en az 3 4ay beni götürür zaten ondan sonrada kendi saçım göz yada kulak hizama gelmiş olur kötü durmaz ya ben aslında kızılı seviyorum ama kendim bi ara kızıl balyaj yapmıştım çok çektirdi şahsen
bide benim görümce de çok yaptırmak istiyo onunkide koyu renk ordan emin oldum zorladığına
bence sende yaptırısan ilerde bişi bu uçlara olsun tüm saçını asla elleme şimdi sölediğin kadarıyla bile beğendim saçlarını foto ekleyincede kanıtım olacak bu :)[/FONT][/SIZE][/COLOR]
benimki hayal yaa canım yaptırmam sanırım bunalım halime denk gelmezse
uzarsa zaten kıyamam bişe yapmaya. teşekkür ettim 1 ay sonra falan biter kürüm fotoyu atarım hemen canımcım :)
ekleyeyim canım düzleştirince kuru halini görünnöyle deme ama esoşum seninde saçların çok güzel
az önce kardeşimle oturuyoduk burda sana yazarken diyodu
esmerkraliçenin saçları güzeldi eklesin son halli bi foto diye
arada bakıyo ben kurcalarken o yüzden herşeyden haberdar
gerçekten senin saçlarını beğeniyodum ben şimdi sen napmaya karar verdin tamamlıcan mı
yoksa ara mı veriyosun canımcım gerçi hangisini yaparsan yap uzadığını göreceksin eminim bundan
canım ne güzelmiş saçların maşallah özellikle katlar çok uzamış ya nerdeyse eşitlenmişevet canlarım ilk foto küre yeni başladığımda ilk turun ortalarındaydım daha doğrusu
son fotolarda bugünden hem uzama var mı diye hemde saçlarımı beğenecek misiniz diye uzun bi aradan sonra ekliyom fotomu
Eki Görüntüle 658756 Eki Görüntüle 658758 Eki Görüntüle 658757
evet canlarım ilk foto küre yeni başladığımda ilk turun ortalarındaydım daha doğrusu
son fotolarda bugünden hem uzama var mı diye hemde saçlarımı beğenecek misiniz diye uzun bi aradan sonra ekliyom fotomu
Eki Görüntüle 658756 Eki Görüntüle 658758 Eki Görüntüle 658757
hayırlısı olsun canım yaa herşey uzatıyor biraz en azından bunu biliyoruz artık
ekleyeyim canım düzleştirince kuru halini görünn
en son 7 martta 8. sinamekiyi yaptım. baktım normal halinden fazla bir uzama olmamış 10u da yapsam değişmicek sonuç diye bıraktım canım. aradayım şimdi. Nisanda Enteleyi hazırlayacağım malzemelerim hazır. bitene kadar onu yapacağmm haftada iki kere. uzama farkedersem devam ederim olmazsa sinamekime geri dönerim canım. şu an için planlarım öyle
çook teşekkürler canımcanım ne güzelmiş saçların maşallah özellikle katlar çok uzamış ya nerdeyse eşitlenmiş
çok güzel olmuş, güle güle kullan. yanlar epey uzamış, uçlar düz görünüyor artık
haklısın canımhayırlısı olsun canım yaa herşey uzatıyor biraz en azından bunu biliyoruz artık
enteleyi merak ediyorum tüm görüşlerini de bekliyorum canımcım
bitirmen iyi olmuş hem dinlenirsin hem de enteleyi araya sıkıştırınca saçın farklı bişi de görmüş olur daha iyi aylardır sinamekiye alıştı saç
tamam canım merakla bekliyorum eminim saçlarının çok güzel olacağına
çok öptüm ben uyumaya kaçayım gene saati kaç ettim
e bide malum saç uyurken uzarmış gerçi bu kurala göre benim kel olmam lazımdı ama
hadi iyi geceler canım
tamam şekerim bekliyom
haklısın canım
birde benim saçım birden çok çabuk uzadı. şimdi duraklama dinlenme dönemine geçti diye düşünüyorum
enteleyi bende çok merak ediyorum. hemen bitsede aram başlasam. başlamadan önce resimde çekerim zaten
bende ööleyim valla 9 10saatte bişe mi ben 12saatten aşağı yatmazdımcanım uyurken uzasa ben rapunzeldim
ikinci öğretim rahatlığından günde en az 9-10 saat uyuyorum
bide bugün çam terabentinden aldım şampuana katıcam tüylenme yapmaz inşallah
bende ööleyim valla 9 10saatte bişe mi ben 12saatten aşağı yatmazdım
eskide kaldı tabi o güzel ankarabilerek erken kalkmaya zorluyorum kendimi günümün tamamı yatarak geçiyo yoksa
çok zor iş bu 2.öğretim Allahtan bitiyo bu yıl
ç.terebendin gelişmelerinide yaz muhakkak canım..eklediğin şampuanın sadece saç için olur yaa duşta tm vücuduna getirmezsin ama zaten çok sıkıntı yaşayan da görmedim ben rahatça yap canımcım
ben şu aralar spora yogunlaştım
saçlara çok baktık birazda vucudumuza bakalımm
canım kalp rahatsızlığı var bende ya hamamı çok sevmeme rağmen gidemiyorumiyi ediyon canımcım
hem sağlıklı dinç vücudun olursa saçında iyi olur tabiki
booool bol su iç faydasını göreceksin hem vücuduna hem saçına hem de cildine
hatta fırsatın olursa 2haftada bir de bi hamama git derim valla çok faydalı olur
senin yerine ben heycan yaptım
canım kalp rahatsızlığı var bende ya hamamı çok sevmeme rağmen gidemiyorum
çok üzülüyorum
sağol canımolsun yaa sende evde bi kese atarsın kendine her türlüsü makbul valla canım
bu arada geçmiş olsun canımcım spor yaparken de zorlama fazla kendini o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?