teşekkür ederim canım benimmerhaba arkadaşlar :))
esmer kraliçe geçmiş olsun hastaysan yorma kendini tabi.
ben de çeşitli sıkıntılardan dolayı giremedim bir süre.
saçımı keseli bi ay bitmek üzere 1cm anca uzadı
teşekkür ederim canım benim
biotin kullanımı nasıl gidiyorr
bende lavanta içmeye başladım bugün
saçımdan çok cildime etkisi var onun
bende katılıyorum sizlere upuzun yapalım şu saçları sinameki gerçekten işe yarıyor ama daha farklı yöntemlerde denemek istiyorum
ben de yapamadım lavantayı bir haftadan fazla zamandır. uygun olamadım ya. yeniden mi başlasam ne
Canım başla emin ol faydası var..biotinin yan etkisi oluyor mu cildinde filan canım
Kızlar kür uygulamaya başladıktan bir süre sonra özellikle geçen 2 haftada saçımda ürperti hissinde bir şeyler oluyordu...şimdi olmuyor ama..size de oluyor muydu böyle bir şey
işte 2 hafta olacak başlayalı bi fark olmadı cildimde de
Anladım canım..ben de kullanacaktım biotin çok araştırdım,sonra vazgeçtim..en az3 ay düzenli kullanarak sonuç elde edebilirsiniz yazıyordu canım..devam et inş güzel sonuç alırsın..
4 aylık tabletim var hazır almışken devam ederim ben zaten :)
1 cm fayda etse kardır :)
teşekkür ederim canım benim
biotin kullanımı nasıl gidiyorr
Canım başla emin ol faydası var..biotinin yan etkisi oluyor mu cildinde filan canım
Kalplişş hoşgeldinnnn canımmm..saçların ne durumda şu anda..uzunluk,kırık durumu?
Eder canım bence kullananların çoğu sonuç almışlar..diğer tüyleri de kalınlaştıyor mu ve daha hızlı çıkmasına neden oluyor mu buna da dikkat et canım..etki etmiyor demişler ama merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?