Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar :))

esmer kraliçe geçmiş olsun hastaysan yorma kendini tabi.

ben de çeşitli sıkıntılardan dolayı giremedim bir süre.

saçımı keseli bi ay bitmek üzere 1cm anca uzadı
teşekkür ederim canım benim
biotin kullanımı nasıl gidiyorr

bende lavanta içmeye başladım bugün
saçımdan çok cildime etkisi var onun

bende katılıyorum sizlere upuzun yapalım şu saçları sinameki gerçekten işe yarıyor ama daha farklı yöntemlerde denemek istiyorum

ben de yapamadım lavantayı bir haftadan fazla zamandır. uygun olamadım ya. yeniden mi başlasam ne

Kızlar kür uygulamaya başladıktan bir süre sonra özellikle geçen 2 haftada saçımda ürperti hissinde bir şeyler oluyordu...şimdi olmuyor ama..size de oluyor muydu böyle bir şey

Kızlar kür uygulamaya başladıktan bir süre sonra özellikle geçen 2 haftada saçımda ürperti hissinde bir şeyler oluyordu...şimdi olmuyor ama..size de oluyor muydu böyle bir şey

frezyacım bana hiç olmadı böyle şeyler.
her insanın yapısı farklı faklı tabi

işte 2 hafta olacak başlayalı bi fark olmadı cildimde de

Anladım canım..ben de kullanacaktım biotin çok araştırdım,sonra vazgeçtim..en az3 ay düzenli kullanarak sonuç elde edebilirsiniz yazıyordu canım..devam et inş güzel sonuç alırsın..

Anladım canım..ben de kullanacaktım biotin çok araştırdım,sonra vazgeçtim..en az3 ay düzenli kullanarak sonuç elde edebilirsiniz yazıyordu canım..devam et inş güzel sonuç alırsın..

4 aylık tabletim var hazır almışken devam ederim ben zaten :)
1 cm fayda etse kardır :)

4 aylık tabletim var hazır almışken devam ederim ben zaten :)
1 cm fayda etse kardır :)

Eder canım bence kullananların çoğu sonuç almışlar..diğer tüyleri de kalınlaştıyor mu ve daha hızlı çıkmasına neden oluyor mu buna da dikkat et canım..etki etmiyor demişler ama merak ediyorum

kızlar ben yaklaşık 10 senedir çoğu zaman düzenli olarak biotin kullanıyorum. arada unuttuğum, bittiğinde alamadığım zamanlar da oldu tabi. son 6 aydır da hiç aksatmadan kullanıyorum. biotinin yan etkisi diyebileceğim hiç bir şey yaşamadım. cildim hep düzgündü, 40 yaşındayım ve hala düzgün. cildim için dıştan hep iyi ürünler kullanırım ama biotinin de içten de iyi geldiğini düşünüyorum.

yalnız 2 hafta önce kardeşim ziyarete gelmişti 10 günlüğüne. o yanımdayken gezmekten biotin yalan oldu. biotini zaten incecik kağıt gibi yırtılan, hiç uzatamadığım tırnaklarım için almaya başlamıştım. 10 gün almadım ve tırnaklarım cırt cırt kırıldı hep. oysa ki biotin almaya başladığımdan beri tırnaklarım sert ve hiç kırılmazdı. tırnaklarımda eksikliğini 10 günde hissettim yani.

ben kullanmayı düşünen herkese tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım benim
biotin kullanımı nasıl gidiyorr

Canım başla emin ol faydası var..biotinin yan etkisi oluyor mu cildinde filan canım

kol tüylerim çıktı ama bi değişiklik yok gibi.

tırnaklarım benim de çabuk kırılır soyulur ama şu anda da kırılıo

benim pek tüylü değilim ama olanlarda da artış yada kalınlaşma vs. olmadı.

bence 2 aydan sonra etkisini farketmeye başlarsın. benim tırnaklarım bir de çok lekeliydi eskiden, vitamin eksikliği derler beyaz beyaz. biotin kullanmaya başladıktan sonra leke meke kalmadı, şu anda da lekesizler. yalnız tırnaklar sertleştiği gibi çok da çabuk uzuyor, sürekli manikür derdindeyim ama razıyım ben.

Eder canım bence kullananların çoğu sonuç almışlar..diğer tüyleri de kalınlaştıyor mu ve daha hızlı çıkmasına neden oluyor mu buna da dikkat et canım..etki etmiyor demişler ama merak ediyorum

Selam herkese Daldım ben biraz konuya Hep böyle yapıyorum zaten

Ben de kullandım biotini 3 hafta kadar benim hem kalınlaştı hem daha hızlı çıkmaya başladılar. Bilmiyorum belki psikolojik belki bana öyle geldi belki de gerçekten öyle ama onu görür görmez bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…