Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu badem yağını argan yağını falan saçın dibine mi yoksa sadece uçlarına mı sürüyorsunuz ? Birde ıslakken mi kuruyken mi uyguluyorsunuz? Ne kadar kalıyor yağlar saçınızda?

Süpermiş canım hangi marka ve kaç ml lik kullanıyorsun..bir de tırnaklar için zeytinyağı ve limonu tavsiye ederim..erkek arkadaşım tavsiye etmişti ..kırk yaşında olduğuna inanamıyorummm, ..bir kaç albümün vardı orda görünce,maşallah

Son düzenleme:
hoşbuldum bitanem uçları mahvolmuştu kestirdim kısaldılar baya şuanda toparladım ama hemen uzasınlar istiyorum

Canımm sinemakiye başla o zaman..ek olarak karışık yağlar da kullanırsan uç kırıklarına çok iyi geliyor..

bir daha ki karışık yağımı kendim yapacağım.. çamterebentin le badem yağı buğday yağı çörekotu yağı zeytin yağı jojoba yağı hindistan cevizi yağı sarımsak yağı bir de bemks bepanten evigen katcam

İşte ben de bunu merak ediyorum canımm,her insanda farklı demek ki..yağ karışımları yaptığımdan beri diğer tüyler de hızlı çıkmaya başladı gibi hissettim saçımı yıkarken ister istemez her yere değiyor yağlar ..bir de biotin kullansam ne olurdum

Kızlar bu badem yağını argan yağını falan saçın dibine mi yoksa sadece uçlarına mı sürüyorsunuz ? Birde ıslakken mi kuruyken mi uyguluyorsunuz? Ne kadar kalıyor yağlar saçınızda?

Canım argan yağını bilmiyorum da genel olarak bu yağları saçın hem diplerine hem de tümüne uygularsan daha çok sonuç elde edersin..nemli saç da daha etkili olur..

benim kullandığım bu, uzun zamandır 3000mcg.lik olanı kullanıyordum. 2 haftadır 5000mcg kullanıyorum. tr.de bu marka var mı bilmiyorum ama solgarın aynı içerikli ürünü var. genelde bu şekilde multivitamin olanını kullanıyorum ama arada sadece biotin de kullandım.

tam 40 değilim aslında, mayısta 40 olucam, bir şey de kalmadı. fena sayılmam di mi

Son düzenleme:

Bu zaten saç tırnak içinmiş..ben de bakayım bir buna..hem sen de de yan etkisi olmamışş..göstermiyorsun evet maşallah

alexus valla fıstık gibisin 40 olduğumda bende senin gibi olmak istiyorumm
biraz sır vermelisinn

Öyle canım ya herkeste farklı etkiler oluyo malesef

Medobiotindi benimki 5 mg olan. Onu da kırıp yarısını içiyodum yani ona rağmen baya fışkırttı hani

Saçlara tırnaklara çok iyi geliyo ama işte bu durumu çok kötü.

hmmm bacaklar haa, 1,5 yıldır pek spor yapmıyorum, biraz gevşediler
düzenli spor yapamıyorum pek ama dönem dönem uzun süreli spor yaptığım oluyor. motive olabilirsem nisanda tekrar başlamayı düşünüyorum.
fırsatını buldukça yürürüm, pek diyet sayılmaz ama bir gün çok yersem ertesi gün biraz kısıyorum. en düzenli yaptığım haftada 3 gün dans, form olarak pek fark yaratmıyor bende ama metabolizma hızını yüksek tutuyor sanırım.
şimdiye kadar 1 kez 17-18 yaşlarında ipin ucunu kaçırmıştım, o zaman toparlanması kolay olmuştu. bir de 4-5 sene önce bir kaçırdım ve toparlanmakta çok zorlandım. o yüzden artık sürekli kontrollü gidiyorum.

bu düzgün fiziğinizi neye borçlusunuz alexus hanım
özellikle bacaklar için yaptığınız egzersizler nelerr

bünyeden bünyeye fark ediyor demek, ben de çok memnun kaldığım için herkese tavsiye ediyordum.

anaaaam noliyi ki ya burda yoksa alexus fizikini mi göstertti sizlere
ben niye foto göremiyom

sen mi 40yaşındasın inanmaaam
hay maşallah başka da bişi demiyom valla
bence sen saçını uzatmasan da olur alexsusum sana çok lazım değil bu güzellikten sonra

alexus 40 yaşında olduğuna emin misin

maşallah yaa fizik süper

ben de kırk yaşında senin gibi olmak isterim yani

nazar değicek ama şimdi
teşekkür ederim kızlar, darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…