kızlar ben yaklaşık 10 senedir çoğu zaman düzenli olarak biotin kullanıyorum. arada unuttuğum, bittiğinde alamadığım zamanlar da oldu tabi. son 6 aydır da hiç aksatmadan kullanıyorum. biotinin yan etkisi diyebileceğim hiç bir şey yaşamadım. cildim hep düzgündü, 40 yaşındayım ve hala düzgün. cildim için dıştan hep iyi ürünler kullanırım ama biotinin de içten de iyi geldiğini düşünüyorum.
yalnız 2 hafta önce kardeşim ziyarete gelmişti 10 günlüğüne. o yanımdayken gezmekten biotin yalan oldu. biotini zaten incecik kağıt gibi yırtılan, hiç uzatamadığım tırnaklarım için almaya başlamıştım. 10 gün almadım ve tırnaklarım cırt cırt kırıldı hep. oysa ki biotin almaya başladığımdan beri tırnaklarım sert ve hiç kırılmazdı. tırnaklarımda eksikliğini 10 günde hissettim yani.
ben kullanmayı düşünen herkese tavsiye ederim.
hoşbuldum bitanem uçları mahvolmuştu kestirdim kısaldılar baya şuanda toparladım ama hemen uzasınlar istiyorum
Selam herkeseDaldım ben biraz konuya Hep böyle yapıyorum zaten
Ben de kullandım biotini 3 hafta kadar benim hem kalınlaştı hem daha hızlı çıkmaya başladılar.Bilmiyorum belki psikolojik belki bana öyle geldi belki de gerçekten öyle ama onu görür görmez bıraktım
Kızlar bu badem yağını argan yağını falan saçın dibine mi yoksa sadece uçlarına mı sürüyorsunuz ? Birde ıslakken mi kuruyken mi uyguluyorsunuz? Ne kadar kalıyor yağlar saçınızda?
Süpermiş canım hangi marka ve kaç ml lik kullanıyorsun..bir de tırnaklar için zeytinyağı ve limonu tavsiye ederim..erkek arkadaşım tavsiye etmişti..kırk yaşında olduğuna inanamıyorummm, ..bir kaç albümün vardı orda görünce,maşallah
benim kullandığım bu, uzun zamandır 3000mcg.lik olanı kullanıyordum. 2 haftadır 5000mcg kullanıyorum. tr.de bu marka var mı bilmiyorum ama solgarın aynı içerikli ürünü var. genelde bu şekilde multivitamin olanını kullanıyorum ama arada sadece biotin de kullandım.
Eki Görüntüle 659738
tam 40 değilim aslında, mayısta 40 olucam, bir şey de kalmadı. fena sayılmam di mi
Bu zaten saç tırnak içinmiş..ben de bakayım bir buna..hem sen de de yan etkisi olmamışş..göstermiyorsun evet maşallah
alexus valla fıstık gibisin 40 olduğumda bende senin gibi olmak istiyorumm
biraz sır vermelisinn
bu düzgün fiziğinizi neye borçlusunuz alexus hanımsorun söyliyim ahahahaha
İşte ben de bunu merak ediyorum canımm,her insanda farklı demek ki..yağ karışımları yaptığımdan beri diğer tüyler de hızlı çıkmaya başladı gibi hissettim saçımı yıkarken ister istemez her yere değiyor yağlar ..bir de biotin kullansam ne olurdum
bu düzgün fiziğinizi neye borçlusunuz alexus hanım
özellikle bacaklar için yaptığınız egzersizler nelerr
Öyle canım ya herkeste farklı etkiler oluyo malesef
Medobiotindi benimki 5 mg olan. Onu da kırıp yarısını içiyodum yani ona rağmen baya fışkırttı hani
Saçlara tırnaklara çok iyi geliyo ama işte bu durumu çok kötü.
canım listemdekiler görüyor, senle biz eklememişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?