kızlarrr moralım cok bozuk yaa
uzun sac gordukce dertlenıyorum.
Aynen benkızlarrr moralım cok bozuk yaa
uzun sac gordukce dertlenıyorum.
yaaa bozma moralini, gerçi benim de bozuk ya. eylülde kürlere başladığımda nisanda belime gelecek sanmıştım, anca sütyen hizama geldi2 haftam kaldı, 2 haftada 20cm uzayacak hali de yok
Alexuscumm moral bozmak yok..sen de hedefi yüksek tutarak başlamışsın ama saç uzadıkca uzama miktarı azalıyor bunu da hesaba katmak lazım..
arkadaşlar dax kullanan var mı bu arada
okulda heryer uzun saçlı kızlarla dolu ya çok sinir bozucuyaaa bozma moralini, gerçi benim de bozuk ya. eylülde kürlere başladığımda nisanda belime gelecek sanmıştım, anca sütyen hizama geldi2 haftam kaldı, 2 haftada 20cm uzayacak hali de yok
aynen bende bi 15 cm istiyorum. ne kadar sürede uzar kiiAynen ben..bir kız görürüyorum saçlarına bakıyorum benim saçımdan uzun mu uzunsa ne kadar uzun,kırık var mı v.s.
Canım üzülme saç sabır istiyor bunu anladım..artık çok aşırı uzamasını geçtim ayda 1-2 cm uzasa,kırılmasa,dökülmese yetecek bana..saçlarımı 15 cm daha uzatmak istiyorum ama dalgalı olduğu için 15cm görünmesi için 20 cm uzaması lazım..ayda 2 cm uzasa 10 ay eder..beş ay sonra tatile gitcez o önemli benim için 10 cm uzamış olur inşallah en az hedefime yakın olacağım..
bence sen de bu şekilde düşün.hedeflerimizi minimumda tutarsak daha fazlasını alırsak seviniriz alamazsak da üzülmeyiz...hemen sonuç alınmıyor malesef ama alacağız sabredersek..herkesin,kendimizin hayranlıkla baktığı saçlara sahip olacağız tatlışlarrr
kontess neysede o bir ayda 10 cm uzatan hiç inandırıcı değilYa kizlar hepimizde sinameki ise yaradi azda olsa uzama hepimizdede oldu ama kontess gibi 3 ay icinde omuzdan bele hicbirimizinki inmedi bu nerden kaynaklaniyor sizce en cok buna kafayi takiyorum
Annem ve kardesim alaya aliyorlar artik kac senedir ugrasiyorsun ama hala su saclari bele kadar uzatamadin bosuna ugrasma diyorlar
Bu sinamekiyle mutlaka belime indiricem diyordum 3 ay doldu sinamekiyi kullanali ama hala saclarim gogus hizayi asamadi
Bi arkadas daha vardi bir ayda 10 cm uzatmisti sinamekiyle ! Ya bizde niye bi mucize olmadi ? Cok takiyorum bunu
okulda heryer uzun saçlı kızlarla dolu ya çok sinir bozucu
aynen bende bi 15 cm istiyorum. ne kadar sürede uzar kii
benim de 3 ayda 10 cm kadar uzamış. baktım şimdi.benim 6 ayda 15cm uzadı...
keşke yavaşlasabu arada benim de ilk 3 ayda daha hızlı uzamıştı, yavaşladı sonra
umarım seninki yavaşlamadan devam eder
Alexus bence bu sinameki en cok sana yaradi ama dediginde dogru nisan ayina kadar bele inmedi bnde daha cabuk uzar saniyordum en az ayda 5 cm uzaticamiza emindim ama olmadi
keşke yavaşlasa
durdu benim uzamam son turu yok sayılabilecek bi uzamayla bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?