Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
bende karar verdim nisanın sonlarına doğru yeniden başlıcam küre
yanında da gene bişiler kullanıcam
bakalım bu sefer nolacak umarım bu kadar ara benim de işime yarar

Nisan sonuna kadar arada mısın tatlımm arada da uzar bence..uçlarına bir şeyler sür yine de kırılmasın..

dinlenmede değilim canım kökten bıraktım ama bidaha bişiler yapabilirim biraz zaman geçmesini bekliyorum

Aranıza katılabilir miyiiim :) sinamekiyi yaptım 20 dk sonra yıkıycaam badem yağı yoktu onun yerine şimdilik hint yağı kattım bu haftaici şampuanıma doğum kontrol hapıda katıcam hedefim 1 ayda 5 cm umarım oluur :))

aramıza hoşgeldin reisim :))
bence elde edersin bu uzamayı ama senden de foto bekliyoruz
bu arada bi süre kürün orjinalini bozma derim canım
ve ekstradan sarımsaklı zeytinyağı yap derim yepyeni saçların çıkar ve hızlı uzar canım
hadi kolay gelsin şimdiden

Hoşbulduk canııım :) Yarın alıcam badem yağını, evde var sanıyodum meğerse susam ve hint yağı varmış diğer malzemeleri almışken bi kere böyle olsun dedim ama devamını badem yağıyla yapıcam :) Sarımsakla zeytinyağı nasıl oluyoo ve bu zeytinyağı kürlerini evdeki yağla mı yapıyoruz yoksa aktarda bunun için özeli mi oluyo :|

Hoşgeldin cchenn ..inşallah hedefine ulaşırsınn..

mrb kızlar bugün 6. kürümü yaptımm ve ölçtüm geçen hafta 51 idi bu hafta 52 vallaha baya güzel yanlız 8. kürden sonramı dinlenme yapayım 10 a tamamlayımmı?

valla aktarda da sarımsak yağı vs var ama buna hiç gerek yok canım zaten o kadar etkili değil o yağ
cam bi kavanoza zeytinyağı koy ve içine 2 3diş sarımsağı ortadan 2ye bölüp at soğuk yerde beklet
her kullanışta da biraz ılıtıp saç diplerine sür eğer kokudan rahatsızlık duyarsan lavanta yağı yada menekşe yağı kullanırsın kokusu baskın oluyo onların zaten

mrb kızlar bugün 6. kürümü yaptımm ve ölçtüm geçen hafta 51 idi bu hafta 52 vallaha baya güzel yanlız 8. kürden sonramı dinlenme yapayım 10 a tamamlayımmı?

2hafta ara ver son 2kürünü yapıp tam 1-1buçuk ay dinlen canım bööle daha etkili olacağını düşünüyorum

Bi kere sarımsak yağı sürmüştüm annem nerdeyse evden atıcaktıı bu seferde zeytinyağıyla deniyim diğer yağlarla kullanmak iyi fikirmiş saol tatlııım :)

Hoşgeldin cchenn ..inşallah hedefine ulaşırsınn..

hoşbulduuum :) inşallah hepimiz hedefimize ulaşıp yaza uuuupuzuuun sağlıklı saçlarla gireriiz :) bide yarım saat önce saçlarımı yıkadım çok az dökülme oldu eskisinin 4de biri diyebilirim, acaba sinamekinin etkisi mi bu ? sizde de oldu mu ? yoksa ben hint yağı kattım diye mi oldu :| bide bugün kırıklarımı aldırdım sağlıkla uzatmaya başlamak için onun etkisi mi ki :| çok şaşırdım

Bi kere sarımsak yağı sürmüştüm annem nerdeyse evden atıcaktıı bu seferde zeytinyağıyla deniyim diğer yağlarla kullanmak iyi fikirmiş saol tatlııım :)

rica ederim şekerim kolay gelsin
foto unutma ama 5.küre gelince uzama kendini belli edicek
o zamana muhakkak karşılaştırmalı bi foto bekliyom haa

rica ederim şekerim kolay gelsin
foto unutma ama 5.küre gelince uzama kendini belli edicek
o zamana muhakkak karşılaştırmalı bi foto bekliyom haa

henüz 1 mesajım bile yok o yüzden paylaşamam sanırım canım ama bazı arkadaşlar albüm açmış öyle yaparım canıım, fotoğraf görünce insan daha da hevesleniyoo :))

henüz 1 mesajım bile yok o yüzden paylaşamam sanırım canım ama bazı arkadaşlar albüm açmış öyle yaparım canıım, fotoğraf görünce insan daha da hevesleniyoo :))
evet canım hem kendin de tarafsızca bakma şansını yakalıyosun
hem de insanlar uzadığını söleyince daha da çok motive oluyor insan
tam olarak saçının boyu ne kadar canım nerene geliyor

evet canım hem kendin de tarafsızca bakma şansını yakalıyosun
hem de insanlar uzadığını söleyince daha da çok motive oluyor insan
tam olarak saçının boyu ne kadar canım nerene geliyor

çok haklısın canıım, düzleştirip arkaya attım tam sütyen kopçamın üstünde

Bu arada saç uçlarından şikayetçi olan varsa Gliss Total Repair 19 sıvı saç kremini kullanmalarını öneririm kesinlikle işe yarıyo :)

çok haklısın canıım, düzleştirip arkaya attım tam sütyen kopçamın üstünde

Bu arada saç uçlarından şikayetçi olan varsa Gliss Total Repair 19 sıvı saç kremini kullanmalarını öneririm kesinlikle işe yarıyo :)

saçlarının boyu iyi yani uzamaya çok müsait bi boy bence kürlerle 2 3aya kadar beline indirirsin canım
şimdiden başla yoğun çalışmalara :)
bu arada düzleştirici demişken onu da hayatından hemen çıkar düzleştirici en büyük düşmanımız
bi süre saçlarını rahat bırak kendi halinde kullan
glissi bende seri olarak kullandım(şampuan+maske+sprey) gerçekten iyi geldi
aynı zamanda saç uçlarına badem yağı yada hindistancevizi yağı al sür derim çok iyi geliyo
tabi yine zaytinyağınıda ılıtarak uçlara sürebilirsin alternatif çok zaten sinameki yaptığında da saçlarına iyi geldiğini göreceksin
tek şartı düzleştirici maşa vs kullanmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…