Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah öyledir yaaa :44:

bu arada son kürümü yaptım. dayanamadım yağ da ekledim ama toplamadan dışarı çıkılacak gibi değil saçlarım. fazladan 3 kür yapmayı düşünüyordum ay sonuna kadar ama vazgeçtim. 2 haftada kafamdaki yağdan kurtulmam lazım

valla alexusum 10günlük uzamam diyosun da gayet güzel görünüyo 1cm den fazladır yaa :44:

Son düzenleme:

bencede bi süre hepsinden kurtul benim gibi
ben bidaha bişi yaparsam heralde bu nisanın sonlarına doğru olur
hem ben dinleneyim hemde saçlarrım

ben bu gidişle bulaşık deterjanıyla yıkicam saçlarımı, yağ çözücü ya

bencede bi süre hepsinden kurtul benim gibi
ben bidaha bişi yaparsam heralde bu nisanın sonlarına doğru olur
hem ben dinleneyim hemde saçlarrım

bir an beni nerden tanıyorsun diyecektim ki sonradan fairynin deterjan olduğunu şeeettim
bir grup arkadaşım bana fairy der de :26:
bu arada inanmayacaksın mutfağa gidip baktım bizim deterjan neymiş diye, elmalı lux

başka yağlar da kullanıyorum ama kürleri haftada 1 kullandığımda yani 5 ay boyunca yağlanma olmamıştı, son 1 aydır 3-4-5 günde bir yaptım, ondan yağlandım diye düşünüyorum.
bulaşık deterjanı sonucunu yazarım akşama

portakallı fairy
alexus neden o kadar yağlandı saçın sinemakiye başka yağlarda mı ekledin yoksa çok mu yaptın kürü orasını kaçırdım ben

ay tamamen tesadüf yani tanımıyorum seni sanırım görmedim ama yağ çöz diyince o geldi aklıma mis gibi meyve kokulu bide
sık yaptığın için oldu o zaman biraz ara vermelisin yağlara, hatta 5 aydır bakım yapıyosan tamamen herşeyi bırakmalısın saçların dinlensin :26:
önceki sayfadaki fotoda da baya uzamış bence 10 gün için benim 1 ayda o kadar uzar

Kızlaaar nasılsınız? bir şey soracağım, sinemaki saçlarınızda hiç dökülme yaptı mı? Uzatayım derken, saçlarımdan olmaktan korktum :/ aktar korkuttu beni

Kızlaaar nasılsınız? bir şey soracağım, sinemaki saçlarınızda hiç dökülme yaptı mı? Uzatayım derken, saçlarımdan olmaktan korktum :/ aktar korkuttu beni

o saç tipine kişiye göre değişiyor aslında. burdan okuduğum kadarıyla boyalı yıpranmış saçları çok döküyor, eğer saçlarında boya yoksa çok dökülme olmuyor. hatta benim sinemakiden mi tatlı badem yağından mı bilmiyorum önceden daha çok dökülürdü azaldı. bir arkadaşımda yapıyor onunda boya yok dökülmede değişiklik olmadı dedi.

iyi günler arkadaşlar :) bende bu kürü uyguluyorum ama daha yeni ilk haftam ve ben haftada 2 kere kullanıyorum bi sakıncası var mı ? ve ben sampuanımada çamterebentin ve sarımsak yağı kattım faydalı olur mu :) ?

forumlarda hep yıpranmış ve boyalı saçları döktüğünü okudum, cansız saçları döküyormuş sanırım. daha önce 1 kere deneyip üşenip bırakmıştım, şimdi kullandığım bakım yağları bitince aktardan aldım yine badem yağı, yılan yağı ve susam yağıyla beraber.. yapacaktım bugün ama korktum..

aktar da 'saçını dökmesin dikkat et' dedi

hanımlarr bu bekleme dönemi beni baya sıktıı yaa
boş boş oturunca zaman kaybediyor gibi hissediyorumm

Kızlar bunlar resimler.. Ben uzama göremedim.. Şuan aradayım 8 hafta yaptım.. Umudumu kestim..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 662427 Kızlar bunlar resimler.. Ben uzama göremedim.. Şuan aradayım 8 hafta yaptım.. Umudumu kestim..

ilk baştaki resimlerde daha bir V şekli varmış sanırım saçlarında, katlardan dolayı. en son resimlere bakınca o V'lik kaybolmuş, daha düz gözüküyor. kat kısımları bayağı uzamış diye düşündüm ben. çok güzel saçların var :)

Teşekkür ederim canımm , ben bir şey beklemediğim için bana öyle gelmiş olabilirr ::/

Eki Görüntüle 662427 Kızlar bunlar resimler.. Ben uzama göremedim.. Şuan aradayım 8 hafta yaptım.. Umudumu kestim..

maşallah 8 hafta için iyi bir uzama bence, normalde 2 ayda maksimum 4 cm uzar saç fakat senin katlar bayağı uzamış boyunda da fark var canım ve ilk fotoğrafta saçların diğerlerine göre mat kalmış yani saçına sağlıkta katmış devam et bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…