Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

1.5 aydır hep yıkayıp kuruyunca örüyodum canım kestirince modeli göreyim diye düzleştirdim ama yine örmeye devam :) örmekte uzatıyo diyolar bana saçma geldi ama en azından tozdan ve dış etkenlerden biraz olsun korunmuş olur saçlarım :|

Kızlaaar nasılsınız? bir şey soracağım, sinemaki saçlarınızda hiç dökülme yaptı mı? Uzatayım derken, saçlarımdan olmaktan korktum :/ aktar korkuttu beni

canım ben bu kürü bi kaç ay önce denemiştim o zaman bayağı dökülme yapmıştı ama saçlarım çok sağlıksızdı yanmıştı, dün tekrar başladım ve normalin 4de biri kadar dökülme oldu diyebilirim, yani sinameki gerçekten sadece sağlıksız saçları atıyo ama yenilerinide çıkarıyo bi korkun olmasın :)

soruma cevap alamadım kızlar =( bu arada bende dökülme olmuyor saç tiplerine özgü bişey olsa gerek dökülme :)

ben göremedim sorunu
tekrar sorabilir msinn

tabikiii :) bende sinemaki kürünü uyguluyorum ama daha yeni ilk haftam oldu kafamda da 3. kür var ve ben haftada 2 kere kullanıyorum bi sakıncası var mı ? ve ben sampuanımada çam terebentin ve sarımsak yağı kattım faydalı olur mu :) ?

hemen cevap vereyimm
biz genelde haftada bir uyguluyoruz.
haftada iki kere uygulayanlar oldu ama ekstra bir uzama olmadı. yani haftada birde yapsan ikide yapsan pek birşey farketmiyor.
çam terebentini bir ara bende şampuanıma katmıştım. çok memnun kaldım. dökülmem durdu uzamayada yardımcı. sarımsak yağını bilemiyorum kullanmadım

Aktarcıya sordum çam terebenti ile çok iyi uzama sağlar dedi o yüzden aldım kullanıyorum inşallah istediğimiz boyda olur saçlarımız :) ben fark görüyorum bakalım sen ne zamandır kullanıyorsun acaba ? Değişiklik oldu mu ?

benim çam terebentinli şampuanım bitti birdahada hazırlamadım
ama kullandığm zamanda baya güzel uzamıştı. tabi ek olarak sinamekide yapıyrdum
ben 2 tur sinameki yaptım. ilk 3 ay 10 cm uzattım. sonra durdu uzaması.
bende dinlenmeye çekildim. nisanda tekrar başlayacağm kürlere

Maşallah iyi uzatmıssın :) sen deneyimlisinde bu konuda bakalım inşallah bende uzatırım :) ben haziranın ilk haftası dinlenmeye çekilcem :) sence ne kadar süre dinlendirim bazıları 2 hafta diyor bazıları ise tam uzatığı sıra oluyor ara vermek istemiyorum :/

bence canım 10 kür yap ve bir ay dinlendir saçını
ben ilk turda 6 -7 kür yapıp 2 hafta dinlendirdim.saçımın uzaması yavaşladı.
zaten 5ten sonra uzama başlıyor sonra 8e gelip şak diye ara veriyoruz.
ben şahsen sinamekiye tekrar başlarsam böyle yapacağım

Çok teşekkür ederim :) bende öyle düşünüyorum aslında bakalım nisan sonu haziran başına kadar yapıcam sonrası Allah kerim :) baya ara veririm sonra illaki kırık olur saçımda onları aldırıp tekrar başlarım kürüme :) acaba hazirana kadar ne kadar uzama olurr :) ?

sende bi 8 10 cm uzatırsın gibi geliyor hazıranın ortalarında

kırıklarını aldırdıktan sonra uçlara hindistan cevizi yağı sür
gliss in spreylerinden kullan
birde saç maskesi kullan ben elidor keratiology serisinin saç maskesini kullanıyorum 3 4 banyoda bir
uzun zamandır saçlarımı kestrmiyorum. hala çok sağlıklılarr

Ay inşallah 8 9 cm ne demek süper :) ben kuaförümden pronwer saç serumu aldım uçlarını onu sürüyorum harika yapıyorr :)

bu hindistan cevizi yağını senden duymuştum, bugün aldım en sonunda :) susam yağı, hint yağı, badem yağı, hindistan cevizi yağı ve yılan yağı aldım. hepsini karıştırıp uçlara mı sürmeliyim, tüm saçlara mı? diplere de iyi gelir değil mi?

Bencee saç diplerine sür :)

diplerede sürebilirsin bence ama saçın yağlıysa dikkatli dahada yağlandırabilir
ben hindistan cevizini sadece uçlara sürüyorum çünkü saf değil sanırım oriflameden almıştım. o yüzden döker falan diye diplere sürmedim hiçç . ama senin ki saf hindistan cevizi yağıysa diplerede sürebilirsin bakk bunu gördüm nette.zaten diğer saydıklarınn hepsi uzamaya iyi gelen yağlar hint yağı badem susam yağı falan.

Hindistan cevizi yağıyla düzenli olarak saç derisine masaj yapmak bu birikimi temizlerken saç derisi kuruluğunu alır ve kaşıntıyı ortadan kaldırır. Hindistan cevizi yağında bulunan yağ asitleri saç derisindeki yağ üretimini dengelerken saç köklerini güçlendirir ve saça doğal bir parlaklık verir. Yumuşayan saçlara şekil vermek kolaylaşır ve kırıklar daha az oluşur.

Eki Görüntüle 662427 Kızlar bunlar resimler.. Ben uzama göremedim.. Şuan aradayım 8 hafta yaptım.. Umudumu kestim..

Pollyannacım sakın bırakma..benim saçlarımda aynı seninki gibi bazı fotoğraflarda önceki yenisinden uzun görünüyor boyu kısalmış sanarsın ama ben uzadığını hissediyorum kıyafetlerimde geldiği yerler otuturken geldiği uzunluğun değiştiğini anlayabiliyorum eğer sen de bunu fark ettiysen bırakma canım..belirgin fark görebilmek için 0-3-6 ay arasını karşılaştırmak lazım her hafta her hafta olmuyor malesef..benim 28 martta 2 ayım bitmiş olacak..3.ayım bittiğinde tekrar bakacağım ne kadar uzamış diye..

Son düzenleme:

yarın başlıyorum o zaman :) çok teşekkür ederim, saçlarım oldukça kuru, diplerine de bol bol sürüp 30 40 dk bekletirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…