Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım böyle dediğine sevindim, 8 kür bitti şu an ara verdim 3 hafta falan. İnşallah uzarlar ya

yok arkadaşlar yok! ben artık pes ediyorum...yapmadığım denemediğim şey kalmadı...forumda gördüğüm her formulü uyguladım...alınması gereken her ürünü alıp kullandım neredeyse bir servet harcadım... ama yok... benim saçlarım ayda 2 cm den daha fazla uzamıyo..buda zaten normalde olan sonuç hiç bakım yapmadanda bu kadar uzuyordu...dökülmeye devam etmeside cabası...o kadar bakıma hala dökülmeye devam... en iyisi artık vazgeçmek uğraşmamak... saç uzatma hikayelerinde başarılı olan arkadaşları tebrik ediyorum... uğraşmaya devam edenlerede sabır ve iyi şanslar diliyorum....

canım hemen pes etme ya dr a gittin mi değerlerine filan baksınlar
belki alacağın çinko vs içerikli ürünler sayesinde hem dökülme hemde uzama konusunda gelişme olur
dökülme için sarımsak yada ç.terebendin denedin mi

evet canım yaa malesef hepsini denedim... ayrıca biotin de kullanıyorum zaten... 6 ayda toplam 10cm uzama var.. karar verdim en azından belli bir süre kendi haline bırakacağım...ilgilenmeyeceğim... küstüm onlara

evet canım yaa malesef hepsini denedim... ayrıca biotin de kullanıyorum zaten... 6 ayda toplam 10cm uzama var.. karar verdim en azından belli bir süre kendi haline bırakacağım...ilgilenmeyeceğim... küstüm onlara

evet yaa belkide bunca bakımdan sonra saçını rahat bırakırsan uzama şimdi olabilir canım
ama zaten yaz aylarında daha iyi uzuyor saç inş seninkide ööle olur

dün akşam bir doğum günü partisine gittim. orda karşılaştığım iki kız arkadaşım bana "senin ne güzel uzun saçların var" dediler

meraba arkadaslar ben yenı uye oldum ancak nerdeyse bır aydan beri sizi takip edıyorum uzaktan :)) ben on ay önce sacımı sıfıra vurdum on aydır inannırmısınız sadece beş cm falan uzamıstı ayda bir cm bile değil yok boyle olmaz yaza okul acılıyo dedim çalıştıgım ıcın ilgilenmiyodum ama bir aydır bende turp kullanıyorum ben cok faydasını gordum ayda 1 cm bıle uzamayan sacım bı ayda 3 cm uzadı nerdeyse ama sadece kür kullanmıyorum yedıklerımede dıkkat edıyorum eskiden ne kadar sağlıksızmışım ben onun farkına vardım es eden arkadaslar hersey sabır işi unutmayın :))

Kızlar bugün eczanede bemiks alırken bir ürün gördüm abdiibrahim üretmiş youplus beaut-e yazıyordu üzerinde saç ve tırnak güçlendirir vs yazıyordu. biotin varmış içinde bol miktarda. gıda takviyesi vitamin gibi bir şey galiba. duyan gören bilen var mı işe yarıyor mu acaba. orda sormadımda fiyatını internette 50tl yazıyor 60 kapsül 1 ay falan gider sanırım.

bi taraftanda diyorum ki ne gerek var böyle şeylere meyveni düzenli ye tırnaklarında saçlarında güçlü olur zaten ama bilemedim.

iste benim istedigim uzunluk su uzunluga getirdikten sonrada bu renkte boyalamak istiyorum
sizce nasil ?

bi su boya gelsee

bu tür şeyler beni korkutuyor canım ya
şampuanıma doğum kontrol hapı katmıştım kullandım dktüm onu korkup
yinede sen bilrsnnn solgarın alcaktım buna benzer bir ürününü
sağlık ocağnda kan tahlili yaptrcam birşeyim eksik çıkarsaa ona göre alıcam

valla esoşum hiç moralini bozma sen 1 2ay tamamen bırakırsan herşeyi
sonra başladığında 2ayda beline getirecen saçları inan xAyx ine :)
bele gelmesini falan geçtim
önlerdeki katlar sinirimi bozuyor ya
uzadıkça iyice iğrenç hal almaya başladılar
onları napcam

bele gelmesini falan geçtim
önlerdeki katlar sinirimi bozuyor ya
uzadıkça iyice iğrenç hal almaya başladılar
onları napcam

tek çaresi var esoşum uzatacan
kessen de bişe olmaz o yüzden en iyisi uzatmak sonra tamamen düz yada istediğin şekle kesersin
sen şimdi unut herşeyi düşünme artık ve 1 2ay bööle sürsün hatta imkanın varsa 3ay unut
sonra maratona baştan başla bak bu sefer neler olacak hem havalar da düzeliyo artık daha iyi uzayacak saçlarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…