Canım böyle dediğine sevindim, 8 kür bitti şu an ara verdim 3 hafta falan. İnşallah uzarlar yaPollyannacım sakın bırakma..benim saçlarımda aynı seninki gibi bazı fotoğraflarda önceki yenisinden uzun görünüyorboyu kısalmış sanarsın ama ben uzadığını hissediyorum kıyafetlerimde geldiği yerler otuturken geldiği uzunluğun değiştiğini anlayabiliyorum eğer sen de bunu fark ettiysen bırakma canım..belirgin fark görebilmek için 0-3-6 ay arasını karşılaştırmak lazım her hafta her hafta olmuyor malesef..benim 28 martta 2 ayım bitmiş olacak..3.ayım bittiğinde tekrar bakacağım ne kadar uzamış diye..
yok arkadaşlar yok! ben artık pes ediyorum...yapmadığım denemediğim şey kalmadı...forumda gördüğüm her formulü uyguladım...alınması gereken her ürünü alıp kullandım neredeyse bir servet harcadım... ama yok... benim saçlarım ayda 2 cm den daha fazla uzamıyo..buda zaten normalde olan sonuç hiç bakım yapmadanda bu kadar uzuyordu...dökülmeye devam etmeside cabası...o kadar bakıma hala dökülmeye devam... en iyisi artık vazgeçmek uğraşmamak... saç uzatma hikayelerinde başarılı olan arkadaşları tebrik ediyorum... uğraşmaya devam edenlerede sabır ve iyi şanslar diliyorum....
evet canım yaa malesef hepsini denedim... ayrıca biotin de kullanıyorum zaten... 6 ayda toplam 10cm uzama var.. karar verdim en azından belli bir süre kendi haline bırakacağım...ilgilenmeyeceğim... küstüm onlara
Kızlar bugün eczanede bemiks alırken bir ürün gördüm abdiibrahim üretmiş youplus beaut-e yazıyordu üzerinde saç ve tırnak güçlendirir vs yazıyordu. biotin varmış içinde bol miktarda. gıda takviyesi vitamin gibi bir şey galiba. duyan gören bilen var mı işe yarıyor mu acaba. orda sormadımda fiyatını internette 50tl yazıyor 60 kapsül 1 ay falan gider sanırım.
bi taraftanda diyorum ki ne gerek var böyle şeylere meyveni düzenli ye tırnaklarında saçlarında güçlü olur zaten ama bilemedim.[/QU
aynen ya hç biri yediklerimiz kadar faydalı değil onun yerıne ıcınde fazla mıktarda bıotın olan yıyecklerı arastır ye hem daha dogal hem daha saglıklı
bu tür şeyler beni korkutuyor canım yaKızlar bugün eczanede bemiks alırken bir ürün gördüm abdiibrahim üretmiş youplus beaut-e yazıyordu üzerinde saç ve tırnak güçlendirir vs yazıyordu. biotin varmış içinde bol miktarda. gıda takviyesi vitamin gibi bir şey galiba. duyan gören bilen var mı işe yarıyor mu acaba. orda sormadımda fiyatını internette 50tl yazıyor 60 kapsül 1 ay falan gider sanırım.
bi taraftanda diyorum ki ne gerek var böyle şeylere meyveni düzenli ye tırnaklarında saçlarında güçlü olur zaten ama bilemedim.
iste benim istedigim uzunluk su uzunluga getirdikten sonrada bu renkte boyalamak istiyorum
sizce nasil ?
Eki Görüntüle 663441
bi su boya gelsee
dün akşam bir doğum günü partisine gittim. orda karşılaştığım iki kız arkadaşım bana "senin ne güzel uzun saçların var" dediler
burdayım canımmmmAy'ımmm
seni gördüm sankiii
canım gögsümü ancak örtüyorlarburdayım canımmmm
bu arada şu fotoyu gördüm bide utanmadan 5cm azını istiyom diyosun
5cm azının ne farkı varki senin saçından şekerimmm
canım gögsümü ancak örtüyorlar
bele gelmesini falan geçtimvalla esoşum hiç moralini bozma sen 1 2ay tamamen bırakırsan herşeyi
sonra başladığında 2ayda beline getirecen saçları inan xAyx ine :)
bele gelmesini falan geçtim
önlerdeki katlar sinirimi bozuyor ya
uzadıkça iyice iğrenç hal almaya başladılar
onları napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?