Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Reklaminida gordum tvde ama doktora sormadan kullanmamak lazım tabi en iyisi doğal yollar aslında beslenmeye dikkat etmek lazım ama her zaman o kadar dikkat edemiyoruz okul is vs. reklamda cok masum göstermişler doktora gittiğimde sorayım bende canım.

evet o katlar bi uzasa

yaa ben nisanda başlamayı düşünüyordum enteleyee

evet reklamı bende gördümm canım
bencede önce sor

merhaba arkadaşlar :)

5. kürümü yaptım pazartesi sabah
diplerim iyice belli olmaya başladı 1 cm olmuştur herhalde kestireli tam bi ay oldu anca 1 cm yani.
biotine, çinkoya, vitaminlere devam

gelir canım ya benim istediğinde buna yakın. bundan bi 5 cm falan kısası

gelsin cabuk gelsin en azindan bu son baharda bu boyda olsun istiyorum

aynen benimde katlar sinirimi bozuyor uzasin onlarda dümdüz kescem hepsi ayni boy kat bidaha yapmam

gelsin cabuk gelsin en azindan bu son baharda bu boyda olsun istiyorum

aynen benimde katlar sinirimi bozuyor uzasin onlarda dümdüz kescem hepsi ayni boy kat bidaha yapmam
birdaha kat kahkül perçem gibi şeyler kestirirsem kafamı koparın

kızlar saç ince telliyse hele de çok değilse kat tam bi cinayet oluyo
bırakın uzasın sonra icabına bakılır evelallah
benimde güya kahküllerim çabuk uzardı e uzadı yana atabiliyorum ama biraz zaman aldı bu sefer :44:

Bugün bende şampuanıma doğum kontrol hapı ezip karıştırdım ve ilk yıkamamı yaptım, çok yakın bir arkadaşım tavsiye etti öyle saçları varki bütün riski göze aldım, 3 yaşından beri arkadaşız ama saçları son aylarda harika görünüyo ve habire uzuyo :) sen ne kadar süre kullandın canım o şampuanı ?

ya ben bu hap olayından tırsıyorum alması bile bi ayrı dert naapsam ki :44:

ya ben bu hap olayından tırsıyorum alması bile bi ayrı dert naapsam ki :44:

bugün utana sıkıla gittim aldım sonundaa :) bende korkmuyorum desem yalan olur canım hormon sonuçta ama çok araştırdım hiç olumsuz bir yorum görmedim ve tavsiye eden arkadaşımla kardeş gibiyiz, kendisi sarışın eskiden saçları çok sönük görünürdü ve zor uzardı şimdi kalçasında gür saçları var canıma tak etti ben o kadar kür yapıyorum o bi hap katıyo ooh mis ve ilk yıkamamda bile yumusaklık ve parlaklık yönünden faydasını gördüm tararken 3 tel saçım döküldüü :)

canım arkadaşın ekstra bişiler kullanıyo mu acaba :26:
bu arada tek mesele tüylenme yapması ama sadece saçını yıkamada kullanırsan dikkatli de olursan sorun olmaz
senden muhakkak güzel haberlerini bekliyorum canımcım olmadı bende gider alırım napak
ne kadar büyüklükte şampuana ne kadar hap attın canım

xAyxcımmmm doa kozmetikten haber var mı ya mail attım dönmediler kargo hazırlanıyor yazıyor hala bi iş var sanki bunlarda :44:

Kızlar malumunuz ben saclarımı siyaha boyadım hiç açıcı yapmadan çikolata kahve veya patlıcan moru gibi bir renge dönmem mümkün mü sizce en azından patlıcan moru yapsam arada mor ısıltılar olur mu kı

yok canım sadece doğum kontrol hapını kullanmış, 750 ml şampuana 21 tane hapı ezip koydum onun dediği gibi. Şimdi albüm açıp şuanki saçımın fotoğrafını koyucam 1 ay sonra tekrar çekicem umarım fark olur okuduğum yerlerde de hep etki görmüşler :)

siyaha boyayalı ne kadar oldu canım ?

xAyxcımmmm doa kozmetikten haber var mı ya mail attım dönmediler kargo hazırlanıyor yazıyor hala bi iş var sanki bunlarda :44:
benimde aklımdan sen geçiyodun dedim kıza hava basar gibi oldu benimki önce gelecek diye ama havamı aldım bende bekliyodum kaç gündür ama bugün baktım kargoya verildi diyo muhtemelen cumaya gelmiş olur canım
sen niye yerinde durmuyooooonnn ne güzel olmuştu saçların niye değişiyon canımcım
hımm tahmin ettiğim gibi ölçüler :44:
tamam canımcım bende takip edicem seni inşallah güzel gelişmelerin olur 3haftaya kadar belli eder kendini
bende bi denerim bu sayede

tamam canımcım bende takip edicem seni inşallah güzel gelişmelerin olur 3haftaya kadar belli eder kendini
[/QUOTE]

albüm açıp şimdiki saçlarımın fotoğrafını koydum, 3 hafta sonra yenisini eklerim canım inşallah bi fark olurda yaza uzar saçlarımııız. Saçlarım kuruyunca kıvırcık oluyo boyu tam anlaşılmıyo o yüzden ıslak çektim devamıda öyle gelicek

albüm açıp şimdiki saçlarımın fotoğrafını koydum, 3 hafta sonra yenisini eklerim canım inşallah bi fark olurda yaza uzar saçlarımııız. Saçlarım kuruyunca kıvırcık oluyo boyu tam anlaşılmıyo o yüzden ıslak çektim devamıda öyle gelicek [/QUOTE]

inşallah canım yaa benim de biraz daha uzasın sonra uğraşmıcam valla bişeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…