bu tür şeyler beni korkutuyor canım ya
şampuanıma doğum kontrol hapı katmıştım kullandım dktüm onu korkup
yinede sen bilrsnnn solgarın alcaktım buna benzer bir ürününü
sağlık ocağnda kan tahlili yaptrcam birşeyim eksik çıkarsaa ona göre alıcam
evet o katlar bi uzasatek çaresi var esoşum uzatacan
kessen de bişe olmaz o yüzden en iyisi uzatmak sonra tamamen düz yada istediğin şekle kesersin
sen şimdi unut herşeyi düşünme artık ve 1 2ay bööle sürsün hatta imkanın varsa 3ay unut
sonra maratona baştan başla bak bu sefer neler olacak hem havalar da düzeliyo artık daha iyi uzayacak saçlarımız
evet reklamı bende gördümm canımReklaminida gordum tvde ama doktora sormadan kullanmamak lazım tabi en iyisi doğal yollar aslında beslenmeye dikkat etmek lazım ama her zaman o kadar dikkat edemiyoruz okul is vs. reklamda cok masum göstermişler doktora gittiğimde sorayım bende canım.
evet o katlar bi uzasa
yaa ben nisanda başlamayı düşünüyordum enteleyee
gelir canım ya benim istediğinde buna yakın. bundan bi 5 cm falan kısası
tek çaresi var esoşum uzatacan
kessen de bişe olmaz o yüzden en iyisi uzatmak sonra tamamen düz yada istediğin şekle kesersin
sen şimdi unut herşeyi düşünme artık ve 1 2ay bööle sürsün hatta imkanın varsa 3ay unut
sonra maratona baştan başla bak bu sefer neler olacak hem havalar da düzeliyo artık daha iyi uzayacak saçlarımız
birdaha kat kahkül perçem gibi şeyler kestirirsem kafamı koparıngelsin cabuk gelsin en azindan bu son baharda bu boyda olsun istiyorum
aynen benimde katlar sinirimi bozuyor uzasin onlarda dümdüz kescem hepsi ayni boy kat bidaha yapmam
birdaha kat kahkül perçem gibi şeyler kestirirsem kafamı koparın
bu tür şeyler beni korkutuyor canım ya
şampuanıma doğum kontrol hapı katmıştım kullandım dktüm onu korkup
yinede sen bilrsnnn solgarın alcaktım buna benzer bir ürününü
sağlık ocağnda kan tahlili yaptrcam birşeyim eksik çıkarsaa ona göre alıcam
ya ben bu hap olayından tırsıyorum alması bile bi ayrı dert naapsam ki :44:
bugün utana sıkıla gittim aldım sonundaa :) bende korkmuyorum desem yalan olur canım hormon sonuçta ama çok araştırdım hiç olumsuz bir yorum görmedim ve tavsiye eden arkadaşımla kardeş gibiyiz, kendisi sarışın eskiden saçları çok sönük görünürdü ve zor uzardı şimdi kalçasında gür saçları var canıma tak etti ben o kadar kür yapıyorum o bi hap katıyo ooh misve ilk yıkamamda bile yumusaklık ve parlaklık yönünden faydasını gördüm tararken 3 tel saçım döküldüü :)
canım arkadaşın ekstra bişiler kullanıyo mu acaba :26:
bu arada tek mesele tüylenme yapması ama sadece saçını yıkamada kullanırsan dikkatli de olursan sorun olmaz
senden muhakkak güzel haberlerini bekliyorum canımcım olmadı bende gider alırım napak
ne kadar büyüklükte şampuana ne kadar hap attın canım
Kızlar malumunuz ben saclarımı siyaha boyadım hiç açıcı yapmadan çikolata kahve veya patlıcan moru gibi bir renge dönmem mümkün mü sizceen azından patlıcan moru yapsam arada mor ısıltılar olur mu kı
benimde aklımdan sen geçiyodun dedim kıza hava basar gibi oldu benimki önce gelecek diye ama havamı aldımxAyxcımmmm doa kozmetikten haber var mı ya mail attım dönmediler kargo hazırlanıyor yazıyor hala bi iş var sanki bunlarda :44:
sen niye yerinde durmuyooooonnnKızlar malumunuz ben saclarımı siyaha boyadım hiç açıcı yapmadan çikolata kahve veya patlıcan moru gibi bir renge dönmem mümkün mü sizceen azından patlıcan moru yapsam arada mor ısıltılar olur mu kı
hımm tahmin ettiğim gibi ölçüler :44:yok canım sadece doğum kontrol hapını kullanmış, 750 ml şampuana 21 tane hapı ezip koydum onun dediği gibi. Şimdi albüm açıp şuanki saçımın fotoğrafını koyucam 1 ay sonra tekrar çekicem umarım fark olur okuduğum yerlerde de hep etki görmüşler :)
hımm tahmin ettiğim gibi ölçüler :44:
tamam canımcım bende takip edicem seni inşallah güzel gelişmelerin olur 3haftaya kadar belli eder kendini
bende bi denerim bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?