Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin saçların çok güzel uzuyacak canım gördüm o ışığı şimdi :))
bu boylarda bişiler uygulayınca hemen sonuç alabiliyo insan
inşallah yaptığın herşey yarayacak işe..tam gaz devam

senin saçların çok güzel uzuyacak canım gördüm o ışığı şimdi :))
bu boylarda bişiler uygulayınca hemen sonuç alabiliyo insan
inşallah yaptığın herşey yarayacak işe..tam gaz devam

ayy inşallaaah ağzından bal damlıyo vallaa

birdaha kat kahkül perçem gibi şeyler kestirirsem kafamı koparın

He al bndende okadar bidaha v sekli , kat , aramakas asla yaptirmam bu saclar uzadimi ayni boy duz kestirip sirf kahkul diyorsunuz ya o galiba alni dumduz kapatan oluyor onu degilde hani yan kestirirsin ya turkcesini getiremiyorum bi onu kisalticam yana dogru okadar, uzadimi hep uclarindan hafif aldircam oyle gûr de durur dolgunda :)

Birinde gorup begenir bnde istiyorum bundan diyip yaptirirsan pisman olursunki bn hep birinde gordugum icin ve cok guzel durdugu icin yaptirdim ama bu sondu duz ayni boy kesimden bidaha vazgecmem

Ccchenn dogum kontrol hapin belli bi markasi yada dozu olmasi lazimmi ? Cunku bn gecen kadin doktoruna gittim adet agrilarim icin ve bna o haptan en az dozu olanindan yazmak istedi.... bunu kullanirsan biseyin kalmaz diye ama bn onu istemedim agri kesiciye devam edeyim diyip ciktim ... Sonra hayit cayini duymustum adet sancilarina karsi cok iyi diye ve hormonlari duzenliyor diye onun almancasini arastirip almistim ve gercektende agrilarimi kesti ben o maksatla yine yazdirabilirim ama dozu nekadar olmasi gerek ?... Eger senin saclar uzarsa bu hapin sayesinde bnde denemek isterim

sen niye yerinde durmuyooooonnn ne güzel olmuştu saçların niye değişiyon canımcım

ya guzel zaten canımın içi ama herkesde çok begendı amaaa ben hala alısmadım cok koyu gelıyor sıyah o kadar sarıdan sonra aslında parlaklıgı falanda cok ıyı ama bıraz kırılsa rengı yada ben kasınmasam :)

ama gerçekten güzel olmuştu bebişimmmm
o yüzden bence sen saçını değiştirmek gibi zor bişiye girişene kadar
ona göre güzel bi pudra hoş bi ruj olayı bitirirsin hem nasılsa akacak zamanla

ben 3 hafta kadar kullandım
ama dikkat etmiyordum yüzüme gözüme değmesine
o yüzden tüylenme yapar mı diye korktum bıraktımm

kızlar minik minik saçlarım var bilmiyorum doğum kontrol hapından mı
eczacı gürleştirr yeni saç çıkarr dmşti
belkide psikolojk olarak yeni saçlar görüyorumdurr

ama gerçekten güzel olmuştu bebişimmmm
o yüzden bence sen saçını değiştirmek gibi zor bişiye girişene kadar
ona göre güzel bi pudra hoş bi ruj olayı bitirirsin hem nasılsa akacak zamanla

hımm öyle mi diyorsun hiç pudra kullanmadım ama ruj evet olabılır allıkla ::::)

ben de saçlarımı kestirdim kızlar belki foto koyarım toparlandı sonunda saçlarım..
artık uzatcam kestirmeden inşallah

ayyy biraz önce saç uçlarıma zeytinyağı süreyyim dedim
ona bile üşendim valla yaptım ama o kadar bıkmışım bööle şeylerden
bilemiyorum belkide biraz hasta olduğumdan halsizim diye böyle ama

Canım ben arkadaşımın tavsiyesiyle başladığım için onun aldığı hapı aldım ve uyguladığı miktarı kattım hapın ismi yasmin, bir kutuyu katıyosun yani 21 taneyi ama büyük boy şampuana. Bu arada konuyla alakasız olucak ama adet sancıları için aslan pençesi ve civan perçemi otlarından çay yapıp içmeni öneririm ben her ay bayılıyodum sancıdan bunlar sayesinde toparlandım :)

bir ay oldu tatlım ama ucları kullu kumral gıbı oldu bıraz altta sarı oldugu ıcın

bende 2 sene önce siyaha boyayıp 5 hafta sonra patlıcan moruna boyamıştım tam mor olmamıştı ama ortaya çıkan rengi sevmiştim canım bi de o zaman yaz aylarıydı güneşte hoş oluyodu siyaha alışamadıysan tavsiye ederim sende beyaz tenliymişsin yakışır :)

ben beyaz tenlı olsam bı dakıka durmaz sıyah yapardımm bence hıc degıstırme.sıyahın cok farklı havası var

bak şimdii umudum oldun :) tatlım ben aslında boyarken de 1 tup patlıcan moru yarım tup sıyah koydum ama dırekt sıya cıkmıstı asıl amacım mordu :) sımdı uclar acıldı sıyah dıyemem de cok acıkda degıl ama dıplerım yanı kulak ustume kadar sımsıyah bıraz daha aksın bende denıcem o zaman :)) cook tesekkur ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…