senin saçların çok güzel uzuyacak canım gördüm o ışığı şimdi :))
bu boylarda bişiler uygulayınca hemen sonuç alabiliyo insan
inşallah yaptığın herşey yarayacak işe..tam gaz devam
ayy inşallaaah ağzından bal damlıyo vallaa
xAyx söylemişti dersin şekerim
hadi çok öptüm iyi geceler sen de uyu saç en çok gece uyurken uzarmış
gerçi birazdan sabah olacak nerdeyse ama
birdaha kat kahkül perçem gibi şeyler kestirirsem kafamı koparın
kızlar saç ince telliyse hele de çok değilse kat tam bi cinayet oluyo
bırakın uzasın sonra icabına bakılır evelallah
benimde güya kahküllerim çabuk uzardı e uzadı yana atabiliyorum ama biraz zaman aldı bu sefer :44:
siyaha boyayalı ne kadar oldu canım ?
sen niye yerinde durmuyooooonnnne güzel olmuştu saçların niye değişiyon canımcım
ya guzel zaten canımın içi ama herkesde çok begendı amaaa ben hala alısmadım cok koyu gelıyor sıyah o kadar sarıdan sonra aslında parlaklıgı falanda cok ıyı ama bıraz kırılsa rengı yada ben kasınmasam :)
ben 3 hafta kadar kullandımBugün bende şampuanıma doğum kontrol hapı ezip karıştırdım ve ilk yıkamamı yaptım, çok yakın bir arkadaşım tavsiye etti öyle saçları varki bütün riski göze aldım, 3 yaşından beri arkadaşız ama saçları son aylarda harika görünüyo ve habire uzuyo :) sen ne kadar süre kullandın canım o şampuanı ?
ama gerçekten güzel olmuştu bebişimmmm
o yüzden bence sen saçını değiştirmek gibi zor bişiye girişene kadar
ona göre güzel bi pudra hoş bi ruj olayı bitirirsin hem nasılsa akacak zamanla
beyaz tenli misin canım sen ?hımm öyle mi diyorsunhiç pudra kullanmadım ama ruj evet olabılır allıkla ::::)
Ccchenn dogum kontrol hapin belli bi markasi yada dozu olmasi lazimmi ? Cunku bn gecen kadin doktoruna gittim adet agrilarim icin ve bna o haptan en az dozu olanindan yazmak istedi.... bunu kullanirsan biseyin kalmaz diye ama bn onu istemedim agri kesiciye devam edeyim diyip ciktim ... Sonra hayit cayini duymustum adet sancilarina karsi cok iyi diye ve hormonlari duzenliyor diye onun almancasini arastirip almistim ve gercektende agrilarimi kesti ben o maksatla yine yazdirabilirim ama dozu nekadar olmasi gerek ?... Eger senin saclar uzarsa bu hapin sayesinde bnde denemek isterim
bir ay oldu tatlım ama ucları kullu kumral gıbı oldu bıraz altta sarı oldugu ıcın
bende 2 sene önce siyaha boyayıp 5 hafta sonra patlıcan moruna boyamıştım tam mor olmamıştı ama ortaya çıkan rengi sevmiştim canım bi de o zaman yaz aylarıydı güneşte hoş oluyodu siyaha alışamadıysan tavsiye ederim sende beyaz tenliymişsin yakışır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?