Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben beyaz tenlı olsam bı dakıka durmaz sıyah yapardımm bence hıc degıstırme.sıyahın cok farklı havası var

kesinlikle katılıyorum ama değişik bir psikoloji oldu bende eski siyah saçlı hallerıme bakıyorum cok guzel ama sımdı yakıstıramadım kendıme belkı de sarıya cok odaklanmıstım o yuzden gercı sarı olsa yazın denız havuz gunes cok kotu olacaktı sacım zor topladım ama en azından çik. kahve gibi daha yumusak tonda olsa aaaah ah eşşek kafam hep sevgılıme uydum sıyah yap sıyah dıye beynımı yedı o kahve tonlarını sevmıyor ama bana baatıyor sımdı

kizlar yaaa ben sinameki kurunu uyguluyodum ama bu siralar biraktim nisanlim daha uzamio mu sacjn biraz daha uzat dio bide saclarin asiri dokuluyo gliss sampuana basladim oda asiri kepek yapti

Yasmin burdada var ozaman onu alirim sen kullan hele ve mutlaka foto cek bi farka bakalim nekadar zamanda nekadar uzatti diye bnde sinamekinin yanina ek yaparim belki ikna olursam resimlerden ... Canim ben aslan percemi falan burda bulamam hayit tohumunu bulduguma bin sukur ve o bna cok iyi geldi aninda agrilarim gidiyor hayit tohumunuda ben cay olarak hazirlayip iciyorum :)

ben 1 şişe elseve arganine şampuan bitirdim, 2. yıkamada dökülmeyi zart diye kesti

amaaaa, şimdi aklıma geldi kızlar, saçlarım yağlandı diye yazıyorum ya hep, kürü 3-4 günde bir yaptığım için yağlandı zannetmiştim, şampuan da değiştirmişim. şampuan da yapmış olabilir. ama dökülmesi inanılmaz azaldı yaaa :44:

bende 2-3 şişe bioblas yavaş uzayan saçlara özel olanını kullanayım faydasını göremezsem buna geçicem
bu arada kızlar ben haftaya aramı bitirmek istiyorum ya
çok sıkıldım
ne yapsam sizce ?

Ya bu sacin daha nesini uzaticakmissin masallah up uzun zaten eger daha uzatacaksan sinameki derim ama sen bu saci nasil uzattin cok merak ediyorum bnimkilere kür uygulamasam 3 sene sonrada ayni boyda kalir uzamaz kndiliginden

Devam ettt daha saclarin istedigin boya gelmediki niye birakion

ahaahah biz alıştık kafamıza bir şeyler sürmeye, dayanamıyoruz. aralarda ben de durup durup onu sürsem, bunu sürsem, yok sürmesem diyip durdum

bırakmadım ki zaten
saçımın uzaması durduğu için dinlendirmeye aldım
1 ay falan ara ver diyorlarda genelde
ben dayanamıcam sanırım o kadar

canım elseve bende asırı yaglanma yaptı yaa

Ya bu sacin daha nesini uzaticakmissin masallah up uzun zaten eger daha uzatacaksan sinameki derim ama sen bu saci nasil uzattin cok merak ediyorum bnimkilere kür uygulamasam 3 sene sonrada ayni boyda kalir uzamaz kndiliginden

bende sinameki yaptım tatlım ama daha uzamıyomu bıraz daha uzat dıo nısanlım bugun badem yagı aldım tekrardan baslıcam kürlere

Son düzenleme:
bunu söylediğin çok iyi oldu ya, ben de kürü sık yaptım diye yağlandım sanmıştım.
şampuanım yeni bitti, almiyim bi daha o zaman. dökülmemi de çok güzel kesmişti

canım elseve bende asırı yaglanma yaptı yaa

bunu söylediğin çok iyi oldu ya, ben de kürü sık yaptım diye yağlandım sanmıştım.
şampuanım yeni bitti, almiyim bi daha o zaman. dökülmemi de çok güzel kesmişti

dökülmeyi kesmesi iyi ama tatlım gözle görülür bi şekilde yağlanma yapıyo mesela wella pro series bende aşırı yağlanma yaptı gliss sprey kullanıyorum şampuanınıda kullanıyım dedım oda kepeklendirdi aslında pek bi özelliği yok ama bana komilinin şampuanı çok iyi geliyo onamı dönsem acaba

anladım tatlım ağrılarına iyi gelsinde önemli olan o :) 3 hafta dolduğunda yeni resim ekliycem albüme tatlım :)

çok teşekkür ederim canım bide mesela 400 ml lik şampuana kaç tane atmalıyım

ben 750 ml'lik şampuana bi paket yani 21 tane kattım canım sende 11 tanesini katsan yeterli olur diye düşünüyorum, rica ederim inşallah faydasını görürsün :) birde saçını yıkarken vücuduna ve yüzüne değmemesine dikkat et oralarda gürleşmesin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…