ben beyaz tenlı olsam bı dakıka durmaz sıyah yapardımm bence hıc degıstırme.sıyahın cok farklı havası var
Canım ben arkadaşımın tavsiyesiyle başladığım için onun aldığı hapı aldım ve uyguladığı miktarı kattım hapın ismi yasmin, bir kutuyu katıyosun yani 21 taneyi ama büyük boy şampuana. Bu arada konuyla alakasız olucak ama adet sancıları için aslan pençesi ve civan perçemi otlarından çay yapıp içmeni öneririm ben her ay bayılıyodum sancıdan bunlar sayesinde toparlandım :)
kizlar yaaa ben sinameki kurunu uyguluyodum ama bu siralar biraktim nisanlim daha uzamio mu sacjn biraz daha uzat dio bide saclarin asiri dokuluyo gliss sampuana basladim oda asiri kepek yaptiEki Görüntüle 665405 Eki Görüntüle 665404
bende 2-3 şişe bioblas yavaş uzayan saçlara özel olanını kullanayım faydasını göremezsem buna geçicemben 1 şişe elseve arganine şampuan bitirdim, 2. yıkamada dökülmeyi zart diye kesti
amaaaa, şimdi aklıma geldi kızlar, saçlarım yağlandı diye yazıyorum ya hep, kürü 3-4 günde bir yaptığım için yağlandı zannetmiştim, şampuan da değiştirmişim. şampuan da yapmış olabilir. ama dökülmesi inanılmaz azaldı yaaa :44:
kizlar yaaa ben sinameki kurunu uyguluyodum ama bu siralar biraktim nisanlim daha uzamio mu sacjn biraz daha uzat dio bide saclarin asiri dokuluyo gliss sampuana basladim oda asiri kepek yaptiEki Görüntüle 665405 Eki Görüntüle 665404
bende 2-3 şişe bioblas yavaş uzayan saçlara özel olanını kullanayım faydasını göremezsem buna geçicem
bu arada kızlar ben haftaya aramı bitirmek istiyorum ya
çok sıkıldım
ne yapsam sizce ?
bırakmadım ki zatenDevam ettt daha saclarin istedigin boya gelmediki niye birakion
bırakmadım ki zaten
saçımın uzaması durduğu için dinlendirmeye aldım
1 ay falan ara ver diyorlarda genelde
ben dayanamıcam sanırım o kadar
ben 1 şişe elseve arganine şampuan bitirdim, 2. yıkamada dökülmeyi zart diye kesti
amaaaa, şimdi aklıma geldi kızlar, saçlarım yağlandı diye yazıyorum ya hep, kürü 3-4 günde bir yaptığım için yağlandı zannetmiştim, şampuan da değiştirmişim. şampuan da yapmış olabilir. ama dökülmesi inanılmaz azaldı yaaa :44:
Ya bu sacin daha nesini uzaticakmissin masallah up uzun zaten eger daha uzatacaksan sinameki derim ama sen bu saci nasil uzattin cok merak ediyorum bnimkilere kür uygulamasam 3 sene sonrada ayni boyda kalir uzamaz kndiliginden
canım elseve bende asırı yaglanma yaptı yaa
bunu söylediğin çok iyi oldu ya, ben de kürü sık yaptım diye yağlandım sanmıştım.
şampuanım yeni bitti, almiyim bi daha o zaman. dökülmemi de çok güzel kesmişti
Saçlarım bu kadar olsun daha da uzasın demem maşallaaah :) şampuanına doğum kontrol hapı at ilk haftada dökülmeye son, yani bendeki etkisi o :)
deniyim bi tatlımtoz halıne getırıp mı katmam gerekıyo
evet canıım iyice eziyosun un haline getirip şampuana atıyosun, uzamasınıda sağlar :)
Yasmin burdada var ozaman onu alirim sen kullan hele ve mutlaka foto cek bi farka bakalim nekadar zamanda nekadar uzatti diye bnde sinamekinin yanina ek yaparim belki ikna olursam resimlerden ... Canim ben aslan percemi falan burda bulamam hayit tohumunu bulduguma bin sukur ve o bna cok iyi geldi aninda agrilarim gidiyor hayit tohumunuda ben cay olarak hazirlayip iciyorum :)
çok teşekkür ederim canım bide mesela 400 ml lik şampuana kaç tane atmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?