ben 750 ml'lik şampuana bi paket yani 21 tane kattım canım sende 11 tanesini katsan yeterli olur diye düşünüyorum, rica ederim inşallah faydasını görürsün :) birde saçını yıkarken vücuduna ve yüzüne değmemesine dikkat et oralarda gürleşmesin canım
kizlar yaaa ben sinameki kurunu uyguluyodum ama bu siralar biraktim nisanlim daha uzamio mu sacjn biraz daha uzat dio bide saclarin asiri dokuluyo gliss sampuana basladim oda asiri kepek yaptiEki Görüntüle 665405 Eki Görüntüle 665404
bırakmadım ki zaten
saçımın uzaması durduğu için dinlendirmeye aldım
1 ay falan ara ver diyorlarda genelde
ben dayanamıcam sanırım o kadar
bende sinameki yaptım tatlımama daha uzamıyomu bıraz daha uzat dıo nısanlım bugun badem yagı aldım tekrardan baslıcam kürlere
anladım tatlım ağrılarına iyi gelsinde önemli olan o :) 3 hafta dolduğunda yeni resim ekliycem albüme tatlım :)
kizlar yaaa ben sinameki kurunu uyguluyodum ama bu siralar biraktim nisanlim daha uzamio mu sacjn biraz daha uzat dio bide saclarin asiri dokuluyo gliss sampuana basladim oda asiri kepek yaptiEki Görüntüle 665405 Eki Görüntüle 665404
bak o durumu kötüymüş yanlıslıkla değer felan
Albûmü arkadasin olmayanlar görebiliyorsa oraya bakariz yoksa buraya at hepimiz gõrelim :)
pazar günü 7.kürümü yapacamm uzama varmı en anlaşılan 2 fotoyu koyuyorumm
1. resim şimdi 2. ilk kür
kesinlikle uzama var ve saçların çok güzel canlanıp çoğalmış canım
valla şöyle güzel de bi ara verip 2.tura başladın mı senin saçlar alır başını gider
ara verdiğinde sarımsaklı zeytinyağını dene derim bi süre canım
hatta 2.turunda küre ekle dinlenmeni yap 1ay güzelce dinlenmiş olsun iyce saçların
onun tarifini verirmisin bana sarımsaklı zeytinyağının
canım cam bi kavanoza istediğin kadar zeytinyağı dök
yarımdan az olacaksa mesela 2 3diş sarımsağı ortadan ikiye bölüp içine at
serin bi yerde beklet ve her kullandığında çıkarıp ılıtırsın biraz ööle kullanırsın gerçekten çok işe yarıyo
kokudan rahatsız olursan saçını lavantayla durularsın ya da lavanta yağı eklersin şampuanına canım
ama asla sarımsaklarrı sütte kaynatıp eklemeye kalkma hiçbi anlamı kalmazbize sarımsağın içindeki o suyu lazım
Bnde birakion sandim aman birakma dinlenme dönemi baska tabi :)
Sinamekiyi kac ay uyguladin ve nezaman icinde kac cm uzadi ?
Albûmü arkadasin olmayanlar görebiliyorsa oraya bakariz yoksa buraya at hepimiz gõrelim :)
canim ben gecen sene bi sitede okuyup yapmistim 3 ay yaptim cm olarak bilmiyorum ama bi karis uzadi galiba simdide arada yapiyorum ama bu haftadan itibaren duzenli yapicam bu kürü yapinca benim inanilmaz basim agrio o yuzden yapmakta zorlaniyorum biraz
iyi akşamlar :) yaa saçı hergün yıkamak daha doğrusu 2 günde bir yıkamak saçı yorar mı ? Hani bazıları çok yıkamak saçı uzatır diyor ya o yüzden :)
saçı yormaz ama saçını alıştırırsın bu sefer 2.gün kirli görünür hem gerçekten de yağlanır ama uzatır mı bilmem :44: gene en iyisi 2 3günde bir yıkamak canım
Haklısın aslında en iyisi dediğin gibi yapayım :) bende sinemaki kürünü uyguluyorum 2. haftam bitti ama ben hafta da 2 kere yapıyorum ve ciddenn canlılık var haziranın başına kadar yapıcamm bakalım ne kadar uzucak :)
hadi kolay gelsin canımgüzel bi temponun içindesin ama mutlaka aralarını uzun tut daha çok işe yaradığını göreceksin verdiğin ara 1aydan az olmasın
İnşallah ya bi yola girdik bakalım sonucu güzel olsunn :) bende baya ara vericem zaten en çok o arada uzarmış sonraa 2. küre başlayıncada kırıklarım olmussa aldırırım ohh miss güzel saçlarla tekrar maratona devam ederimm :) Birde bişey diyeceğim ben saç uçlarıma serum kullanıyorum başka önerilerin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?