Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak o durumu kötüymüş yanlıslıkla değer felan

Canım saçların çok güzel uzamış maşallah ..nişanlın saça doyamamış seviyor demek ki..bence daha fazla uzunluk hoş olmaz tam istediğim boyda..saç uçların çok incelmiş gibi az bişi kesitirirsen daha düzgün görünür,dökülmesine de faydası olur..

bırakmadım ki zaten
saçımın uzaması durduğu için dinlendirmeye aldım
1 ay falan ara ver diyorlarda genelde
ben dayanamıcam sanırım o kadar

Bnde birakion sandim aman birakma dinlenme dönemi baska tabi :)

bende sinameki yaptım tatlım ama daha uzamıyomu bıraz daha uzat dıo nısanlım bugun badem yagı aldım tekrardan baslıcam kürlere

Sinamekiyi kac ay uyguladin ve nezaman icinde kac cm uzadi ?

anladım tatlım ağrılarına iyi gelsinde önemli olan o :) 3 hafta dolduğunda yeni resim ekliycem albüme tatlım :)

Albûmü arkadasin olmayanlar görebiliyorsa oraya bakariz yoksa buraya at hepimiz gõrelim :)

kuzular koyu renk saç boyalarında ki oksidasyon krem ne kadarlık volum%9 mu volum %6 mı bılıyomusunuz ve kac ml bır tup ıcın

canım saçlaın çoook güzel maşallah
kepeği önlemek için saç diplerine limon sür 10dk beklet yıka yada sirkeyle durula saçlarını
dökülme için de ç.terebendin yada sarımsağı dene canım hem sarımsak sayesinde yeni saçların çıkar var olanlar da uzar

pazar günü 7.kürümü yapacamm uzama varmı en anlaşılan 2 fotoyu koyuyorumm

1. resim şimdi 2. ilk kür

Eklentiler

• $13022013219.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $22032013269.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 48
pazar günü 7.kürümü yapacamm uzama varmı en anlaşılan 2 fotoyu koyuyorumm

1. resim şimdi 2. ilk kür

kesinlikle uzama var ve saçların çok güzel canlanıp çoğalmış canım
valla şöyle güzel de bi ara verip 2.tura başladın mı senin saçlar alır başını gider
ara verdiğinde sarımsaklı zeytinyağını dene derim bi süre canım
hatta 2.turunda küre ekle dinlenmeni yap 1ay güzelce dinlenmiş olsun iyce saçların

onun tarifini verirmisin bana sarımsaklı zeytinyağının

onun tarifini verirmisin bana sarımsaklı zeytinyağının

canım cam bi kavanoza istediğin kadar zeytinyağı dök
yarımdan az olacaksa mesela 2 3diş sarımsağı ortadan ikiye bölüp içine at
serin bi yerde beklet ve her kullandığında çıkarıp ılıtırsın biraz ööle kullanırsın gerçekten çok işe yarıyo
kokudan rahatsız olursan saçını lavantayla durularsın ya da lavanta yağı eklersin şampuanına canım
ama asla sarımsaklarrı sütte kaynatıp eklemeye kalkma hiçbi anlamı kalmaz bize sarımsağın içindeki o suyu lazım

tmm teşekkür ederim zaten şampuanım arjine loreal evgen b panten ve doğum kontürol hapı var içinde ....güzel kokuyor koku kalmaz inşallahhh

Bnde birakion sandim aman birakma dinlenme dönemi baska tabi :)

Sinamekiyi kac ay uyguladin ve nezaman icinde kac cm uzadi ?

Albûmü arkadasin olmayanlar görebiliyorsa oraya bakariz yoksa buraya at hepimiz gõrelim :)

canim ben gecen sene bi sitede okuyup yapmistim 3 ay yaptim cm olarak bilmiyorum ama bi karis uzadi galiba simdide arada yapiyorum ama bu haftadan itibaren duzenli yapicam bu kürü yapinca benim inanilmaz basim agrio o yuzden yapmakta zorlaniyorum biraz

anladim canim bas agrisini bikac kisiden daha duydum ama bende yapmadi bende bu saclari belime kadar uzatana kadar devam edicem senin sac uzunluguna gelsin birakicam sonra bi güzel ayni boy kesim oldu bitti de uzasin artik cabucak

iyi akşamlar :) yaa saçı hergün yıkamak daha doğrusu 2 günde bir yıkamak saçı yorar mı ? Hani bazıları çok yıkamak saçı uzatır diyor ya o yüzden :)

iyi akşamlar :) yaa saçı hergün yıkamak daha doğrusu 2 günde bir yıkamak saçı yorar mı ? Hani bazıları çok yıkamak saçı uzatır diyor ya o yüzden :)

saçı yormaz ama saçını alıştırırsın bu sefer 2.gün kirli görünür hem gerçekten de yağlanır ama uzatır mı bilmem :44: gene en iyisi 2 3günde bir yıkamak canım

saçı yormaz ama saçını alıştırırsın bu sefer 2.gün kirli görünür hem gerçekten de yağlanır ama uzatır mı bilmem :44: gene en iyisi 2 3günde bir yıkamak canım

Haklısın aslında en iyisi dediğin gibi yapayım :) bende sinemaki kürünü uyguluyorum 2. haftam bitti ama ben hafta da 2 kere yapıyorum ve ciddenn canlılık var haziranın başına kadar yapıcamm bakalım ne kadar uzucak :)

hadi kolay gelsin canım güzel bi temponun içindesin ama mutlaka aralarını uzun tut daha çok işe yaradığını göreceksin verdiğin ara 1aydan az olmasın

hadi kolay gelsin canım güzel bi temponun içindesin ama mutlaka aralarını uzun tut daha çok işe yaradığını göreceksin verdiğin ara 1aydan az olmasın

İnşallah ya bi yola girdik bakalım sonucu güzel olsunn :) bende baya ara vericem zaten en çok o arada uzarmış sonraa 2. küre başlayıncada kırıklarım olmussa aldırırım ohh miss güzel saçlarla tekrar maratona devam ederimm :) Birde bişey diyeceğim ben saç uçlarıma serum kullanıyorum başka önerilerin var mı ?

inşallah sen de güzel sonuçlar elde edeceksin canım şimdiden işin içindeyken kırıklarının olmamasına dikkat et kırık aldırmak bile istemiyoruz çünkü..saçlar uzayınca kıyamıyor insan..neyse canım tam olarak ne içerikli serumun ne kullanıyosun ben arganyağı dene derim tabi zeytinyağını ılıtarak kullanabilirsin yada hindistancevizi yağını tavsiye ederim dediğim gibi şimdiden dikkat edersen maşa düzleştirici vs hayatında olmazsa sinamekinin zaten iyi geldiğini göreceksin ekstra bu yağlardan da düzenli kullanırsan tamamdır canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…