inşallah sen de güzel sonuçlar elde edeceksin canım şimdiden işin içindeyken kırıklarının olmamasına dikkat et kırık aldırmak bile istemiyoruz çünkü..saçlar uzayınca kıyamıyor insan..neyse canım tam olarak ne içerikli serumun ne kullanıyosun ben arganyağı dene derim tabi zeytinyağını ılıtarak kullanabilirsin yada hindistancevizi yağını tavsiye ederim dediğim gibi şimdiden dikkat edersen maşa düzleştirici vs hayatında olmazsa sinamekinin zaten iyi geldiğini göreceksin ekstra bu yağlardan da düzenli kullanırsan tamamdır canımm
Canım zaten bayadır düzleştirici kullanmıyorum :) saçımı topluyorum topuz yapıyorum ya da genellikle örüyorumpronwer saç serumunu kullanıyorum kuaförden almıştım 2 haftaya yakın kullanıyorum saçımın kırıklarını aldırdım sonra hem küre hemde seruma başladım :) arada yapıyorum yorumları görüp ılık hakiki zeytinyağını
canım inşallah hepsinden güzel sonuç alırsın sarımsağı da mutlaka dene hadi bakalım güzel gelişmeleri ve fotoları bekliyoruz
İnşallah koyacağım kür bitsinde :) ya kırık uçlar için saçucuna hint yağı mı hindistan cevizi yağı mı :) ?
hindistan cevizi yağı canıım sıcak zeytinyağıda iyi geliiir :)
6. Kur sacımda suan sona dogru yaklaşma hissi cok güzel ve saclarimin uzandığını hissediyorum. Cok az kaldiiiii
Ne güzell uzucakkk inşallah :) haftada 1 kere mi yapıyorsun
cevap verilmiş ama hindistancevizi yağı iyi geliyor canım argan yağınıda bi deneİnşallah koyacağım kür bitsinde :) ya kırık uçlar için saçucuna hint yağı mı hindistan cevizi yağı mı :) ?
canım arayı 4haftadan aşağı verme hele de turunu uzatıyosun 1buçuk aydan aşağı olmasın kesinlikle..selam hatunlar :)
biraz sonra 6. kürümü yapıcam
10 kür yapıp 3-4 hafta ara vermeyi planlıom
maalesef ekstra uzama yok saçımda
biotine başlayalı 3 hafta olmak üzere
tüylerde bi farklılık yok
tüylenme yok şimdilik
ama saçlarımın da uzaması hızlanmadı
canım arayı 4haftadan aşağı verme hele de turunu uzatıyosun 1buçuk aydan aşağı olmasın kesinlikle..
selam kızlar..sinamekiyi sonlandırmıştım biliyosunuz ama şimdi bi karar aldım cuma-c.tesi-pazar sarımsaklı zeytinyağımı yapıcam..bioblasa sarımsak atmıştım ondan da duruyo biraz bi süre bööle devam edicem nisanın sonunda da sinamekiye başlıcam ve yanında bu uygulamayı devam ettiricem..anlayacağınız haziranın sonuna kadar bilfiil herşeye devamsiz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bakalım kürler bakımlar
elimde 3 ampul daha var 9 kür oluo toplam
onlar bitsin 3 hafta filan ara vercem
ama moralim bozuldu ya hiçbişi yapmasam da 1 cm uzardı zaten bi ayda
canım 3 gün ardı ardına yapma bence hergün yıkarsan saçına zarar verir. saçın kendi yağınada ihtiyacı var
ve hergün yıkarsan saçın alışır ikinci gün kullanamamaya başlarsın hemen yağlanır.
6.kürümü yaptım bende bugün hafif uzama var fark ediyorum :) az kaldı araya çok mesudummm
arada istediğim sonuca ulaşamazsam beraber yaparız nisanda canım :)
bu arada siparişin geldi mi memnun musun hindistan cevizi yağından?
canım moral bozmak yok bazen kendimiz farkedemiyoruz bana kısalmış gibi bile geliyodu yanineyse bi ara fotonu bekliyorum muhakkak bi gelişme vardır canım
tamam canım bekliyorum fotonu zamanla uzama olacaktır bazen sinameki oyun yapıyor sanki durup durup birden bırakıyor saç kendinibugün yıkayınca ıslak halde çeker atarım :)
ya ben o iğrenç kesimin yapıldığı gün boyatmıştım da dibinden anlıyorum o yüzden ne kadar uzadı diye
bu arada ben de her gün yıkıyorum nerdeyse
çünkü hemen ağırlaşıyor saçlar ya rahat edemiyorum
selam kızlar..sinamekiyi sonlandırmıştım biliyosunuz ama şimdi bi karar aldım cuma-c.tesi-pazar sarımsaklı zeytinyağımı yapıcam..bioblasa sarımsak atmıştım ondan da duruyo biraz bi süre bööle devam edicem nisanın sonunda da sinamekiye başlıcam ve yanında bu uygulamayı devam ettiricem..anlayacağınız haziranın sonuna kadar bilfiil herşeye devamsiz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bakalım kürler bakımlar
ben sinamekiyi bir turla bıraktım tatlım pek devam edesimde yok hala ara ara bemiks kokusu gelıyor burnuma :) yeterlı uzatma bırakmazdım ama daxlada aynı sonuc olunca gerek yok bıde dax daha yumusak parlak yaparken sınamekı cok sertlestırıyor benım sacımı :)
o yuzden sımdılık hafta bır belkı ıkı defa dax yapıyorum diplere uclara haftada ıkı defa sheabutter ve hındıstan cevızı mutlaka yapıyorum ıkı haftadır aksadı bıraz dövme yaptırdım boynuma ters etkı falan olur dıye yapamadım ; ıkı haftada bırde keratın maskesı devam
bıraz daha havalar ısınıncada daxı haftada dörte cıkarırsam uzama hızlanır. ben biotinde ıcıyorum ama hıcbırı aman aman bı etkı yapmıyor ya benım hevesım kactı acıkcası.
dax da sınamekıde aynı derecede uzattı benım daha kısa surede fazlasına ıhtıyacım var söyle gögus altına ınse yeter bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?