Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım zaten bayadır düzleştirici kullanmıyorum :) saçımı topluyorum topuz yapıyorum ya da genellikle örüyorum pronwer saç serumunu kullanıyorum kuaförden almıştım 2 haftaya yakın kullanıyorum saçımın kırıklarını aldırdım sonra hem küre hemde seruma başladım :) arada yapıyorum yorumları görüp ılık hakiki zeytinyağını

canım inşallah hepsinden güzel sonuç alırsın sarımsağı da mutlaka dene hadi bakalım güzel gelişmeleri ve fotoları bekliyoruz

canım inşallah hepsinden güzel sonuç alırsın sarımsağı da mutlaka dene hadi bakalım güzel gelişmeleri ve fotoları bekliyoruz

İnşallah koyacağım kür bitsinde :) ya kırık uçlar için saçucuna hint yağı mı hindistan cevizi yağı mı :) ?

6. Kur sacımda suan sona dogru yaklaşma hissi cok güzel ve saclarimin uzandığını hissediyorum. Cok az kaldiiiii

selam hatunlar :)
biraz sonra 6. kürümü yapıcam
10 kür yapıp 3-4 hafta ara vermeyi planlıom
maalesef ekstra uzama yok saçımda

biotine başlayalı 3 hafta olmak üzere
tüylerde bi farklılık yok
tüylenme yok şimdilik
ama saçlarımın da uzaması hızlanmadı

canım arayı 4haftadan aşağı verme hele de turunu uzatıyosun 1buçuk aydan aşağı olmasın kesinlikle..

selam kızlar..sinamekiyi sonlandırmıştım biliyosunuz ama şimdi bi karar aldım cuma-c.tesi-pazar sarımsaklı zeytinyağımı yapıcam..bioblasa sarımsak atmıştım ondan da duruyo biraz bi süre bööle devam edicem nisanın sonunda da sinamekiye başlıcam ve yanında bu uygulamayı devam ettiricem..anlayacağınız haziranın sonuna kadar bilfiil herşeye devam siz neler yapıyosunuz nasıl gidiyo bakalım kürler bakımlar

canım arayı 4haftadan aşağı verme hele de turunu uzatıyosun 1buçuk aydan aşağı olmasın kesinlikle..

elimde 3 ampul daha var 9 kür oluo toplam
onlar bitsin 3 hafta filan ara vercem
ama moralim bozuldu ya hiçbişi yapmasam da 1 cm uzardı zaten bi ayda

canım 3 gün ardı ardına yapma bence hergün yıkarsan saçına zarar verir. saçın kendi yağınada ihtiyacı var
ve hergün yıkarsan saçın alışır ikinci gün kullanamamaya başlarsın hemen yağlanır.
6.kürümü yaptım bende bugün hafif uzama var fark ediyorum :) az kaldı araya çok mesudummm
arada istediğim sonuca ulaşamazsam beraber yaparız nisanda canım :)
bu arada siparişin geldi mi memnun musun hindistan cevizi yağından?

elimde 3 ampul daha var 9 kür oluo toplam
onlar bitsin 3 hafta filan ara vercem
ama moralim bozuldu ya hiçbişi yapmasam da 1 cm uzardı zaten bi ayda

canım moral bozmak yok bazen kendimiz farkedemiyoruz bana kısalmış gibi bile geliyodu yani neyse bi ara fotonu bekliyorum muhakkak bi gelişme vardır canım

ya bende biliyorum hergün yıkanamasa iyi olur ama zaten mesela cuma yapsam c.tesi yıkıycam bide c.tesi yapıp pazar yıkarım elde edilen sonuç için değer siparişimde sanırım cuma geldi ama ben evde değildim aksilik neyse yarın gidip almayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak

canım moral bozmak yok bazen kendimiz farkedemiyoruz bana kısalmış gibi bile geliyodu yani neyse bi ara fotonu bekliyorum muhakkak bi gelişme vardır canım

bugün yıkayınca ıslak halde çeker atarım :)
ya ben o iğrenç kesimin yapıldığı gün boyatmıştım da dibinden anlıyorum o yüzden ne kadar uzadı diye
bu arada ben de her gün yıkıyorum nerdeyse
çünkü hemen ağırlaşıyor saçlar ya rahat edemiyorum

tamam canım bekliyorum fotonu zamanla uzama olacaktır bazen sinameki oyun yapıyor sanki durup durup birden bırakıyor saç kendini sen genede saçını hergün yıkamaya alıştırma canım ya bu arada ben neden renkli yazamıyorum :44:

bu arada sinameki nasıl da iyi geliyomuş saçıma az önce fotolara baktım da hiç kırık filan görünmüyodu kesinlikle yeniden başlamalıyım hem mezuniyete kadarda kalçama indirebilirsem çok iyi olacak o yüzden mayıs haziran gibi başlama işini öne çektim nisanda yeniden başlıyorum hadi bakalım ne kadar olursa artık

ben sinamekiyi bir turla bıraktım tatlım pek devam edesimde yok hala ara ara bemiks kokusu gelıyor burnuma :) yeterlı uzatma bırakmazdım ama daxlada aynı sonuc olunca gerek yok bıde dax daha yumusak parlak yaparken sınamekı cok sertlestırıyor benım sacımı :)

o yuzden sımdılık hafta bır belkı ıkı defa dax yapıyorum diplere uclara haftada ıkı defa sheabutter ve hındıstan cevızı mutlaka yapıyorum ıkı haftadır aksadı bıraz dövme yaptırdım boynuma ters etkı falan olur dıye yapamadım ; ıkı haftada bırde keratın maskesı devam

bıraz daha havalar ısınıncada daxı haftada dörte cıkarırsam uzama hızlanır. ben biotinde ıcıyorum ama hıcbırı aman aman bı etkı yapmıyor ya benım hevesım kactı acıkcası.

dax da sınamekıde aynı derecede uzattı benım daha kısa surede fazlasına ıhtıyacım var söyle gögus altına ınse yeter bana

canım istediğin boyu bence 3ayda elde edersin ama bikaç şeyi birlikte yapman lazım bu arada daxı unutmuşum iyi hatırlattın onuda alayım bi..keratin maskesini de doadan mı alıyosun yoksa farklı mı canım memnun musun..sinamekiyi benim saçımında biraz unutması gerekiyor onun için nisan ortalarında filan başlıcam muhtemelen sinameki iyi geliyor yaa nolursa olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…