canım istediğin boyu bence 3ayda elde edersin ama bikaç şeyi birlikte yapman lazım bu arada daxı unutmuşum iyi hatırlattın onuda alayım bi..keratin maskesini de doadan mı alıyosun yoksa farklı mı canım memnun musun..sinamekiyi benim saçımında biraz unutması gerekiyor onun için nisan ortalarında filan başlıcam muhtemelen sinameki iyi geliyor yaa nolursa olsun :)
evet canım doada satılıyor ama sağolsunlar ban hep hediye geldi :)
valla şampuanda sarımsak var çam terebendinde var ama gecen gun cok kotu yaptı o yuzden ara ara cam terebendınlı sampuanla yıkıyorum.
dıplere özel su an sadece dax yapıyorum oda haftada bır falan özenle degıl yanı daxı haftada 3den fazla yaptıgında guzel etkı alırsın. zaten uzerınde 45 dak yeterlı yazıyor her dustan bı saat once kalsa bıle yeter ben hep uzun beklettım ama bı dene bakalım sende :)[/QUOT
bide tabı dayanamadım boya yapıcamgecen yıl aldıgım loreal acıcım duruyordu evde dıpten kulak hızasına kadar sıyah surup cok az bekleteyım dıyorum rengı kırılsa yeter onrada bu renge boyucam :) hındıstan cevızı yagı ıle cok yıpranmadan cözerım dıe umuyorum bakalım sıparısım gelsınde :)
muhtemelen banada hediye geldi ama kargoyla buluşamadık henüzneyse canım daxı alayım bende netten en iyisi haftada 4de uğraşırım nolcak 2kere yatmadan yapıp sabah yıkasam 2de duş öncesi yapsam yeter..bu arada boyanın rengi çook tatlı valla ben röfle yaptırdım ona rağmen bi sorun olmadı sen yağ vs sürersen bişi olacağını sanmıyorum
evet canım doada satılıyor ama sağolsunlar ban hep hediye geldi :)
valla şampuanda sarımsak var çam terebendinde var ama gecen gun cok kotu yaptı o yuzden ara ara cam terebendınlı sampuanla yıkıyorum.
dıplere özel su an sadece dax yapıyorum oda haftada bır falan özenle degıl yanı daxı haftada 3den fazla yaptıgında guzel etkı alırsın. zaten uzerınde 45 dak yeterlı yazıyor her dustan bı saat once kalsa bıle yeter ben hep uzun beklettım ama bı dene bakalım sende :)[/QUOT
muhtemelen banada hediye geldi ama kargoyla buluşamadık henüzneyse canım daxı alayım bende netten en iyisi haftada 4de uğraşırım nolcak 2kere yatmadan yapıp sabah yıkasam 2de duş öncesi yapsam yeter..bu arada boyanın rengi çook tatlı valla ben röfle yaptırdım ona rağmen bi sorun olmadı sen yağ vs sürersen bişi olacağını sanmıyorum
aslında tam ıstedıgım renk daha acık ama uyduk sevgılı aklına sıyah yaptık o yuzden korkuyorum sıyahı acarken yıpratırmıyım dıye ama sarıya kadar acmayacagım ıcın ıkı ton acsa bıle yeter bana rengı alsın bıraz yeter sonra ıkıncı boıyayla falan oturur bıze bakımlı sac haram zaten akıl boyada olduktan sonra :)) daxı dedıgın gıbı kullanırsan bence cok ıyı etkı görursun doadanda memnun kalırsın katı parfum almıssındır umarım :) sabunları bıde cılt ıcın nar cekırdegı yagı on numara :)
bu arada lavanta cayına basladım ama hergun ard arda ıcmeyı bı turlu beceremedım alarm bıle kurdum gunde ıkı kere gene olmuyo o kadar yag surmeye vakıt var ıkı dakka demleyıp ıcmıyorum ya :)
aslında tam ıstedıgım renk daha acık ama uyduk sevgılı aklına sıyah yaptık o yuzden korkuyorum sıyahı acarken yıpratırmıyım dıye ama sarıya kadar acmayacagım ıcın ıkı ton acsa bıle yeter bana rengı alsın bıraz yeter sonra ıkıncı boıyayla falan oturur bıze bakımlı sac haram zaten akıl boyada olduktan sonra :)) daxı dedıgın gıbı kullanırsan bence cok ıyı etkı görursun doadanda memnun kalırsın katı parfum almıssındır umarım :) sabunları bıde cılt ıcın nar cekırdegı yagı on numara :)
bu arada lavanta cayına basladım ama hergun ard arda ıcmeyı bı turlu beceremedım alarm bıle kurdum gunde ıkı kere gene olmuyo o kadar yag surmeye vakıt var ıkı dakka demleyıp ıcmıyorum ya :)
canım aslında lavanta cildime iyi geldi benim saçımda pek bi değişiklik olmadı açıkçasıgenede severek içiyorum rahatlatıyor beni..shea butter ve nar sabunu aldım daha doğrusu alıcam inş :) nar ç. yağınıda diğer siparişime bıraktım artık sonradan dank etti katı parfümlerden önereceğin neler canım ona çok detaylı bakmadım açıkçası bu arada n.çekirdeği yağının ve sabunun özelliği cilt rengini açması diye biliyorum ama başka bi faydası var mı :26:
canım aslında lavanta cildime iyi geldi benim saçımda pek bi değişiklik olmadı açıkçasıgenede severek içiyorum rahatlatıyor beni..shea butter ve nar sabunu aldım daha doğrusu alıcam inş :) nar ç. yağınıda diğer siparişime bıraktım artık sonradan dank etti katı parfümlerden önereceğin neler canım ona çok detaylı bakmadım açıkçası bu arada n.çekirdeği yağının ve sabunun özelliği cilt rengini açması diye biliyorum ama başka bi faydası var mı :26:
sabunu da cok guzel ben sevdım kı benım cıldım yaglı degıldır o yuzden sabun cok kullanmam ama doanın sabunlarını sevdım. cıldı sıkılastırıyor canım narlı urunler ben gece yatarken yagı suruyorum sabah pırıl pırıl bır cılt
katı parfumden lılyum cok cok guzel bır koku bırde japon kırazı cok guzel ama sandal agacı kotu yanı kotu dedıgım gul suyu kokusu gıbı. koltuk altıma suruyorum artık rollon bıle kullanmama gerek yok parfum gıbı bıleklerıme boynuma falan super oluyor bıtkısel yaglardan yapıldıgı ıcın guzel
hımm bende ööle düşünmüştüm lilyumu bi deneyim nar çekirdeği yağını da tabiki :) ya canımcım sen şu yağları hiç denedin mi orijinal mi hepsinin fiyatı çok düşük :44:
şu yagları dediğin *? ben kayısı , nar cekırdegı, badem, kara uzum yagı denedım cok guzel. pırınc kepegıde cok faydalı ama hıc denk gelemedım ben
selam kızlarr nasılsınızz
20 gündür saçlarımın uçlarına bile birşey sürmüyorum
şampuanım durulanmayan kremim o kadar
haftaya başlıyorum sanırımm
evet canım sinamekiye başlasam biliyorum yeterli süre ara vermedm sinameki için. o yüzden uzama elde edemem gibi geliyor.hadi şimdiden kolay gelsin esoşum bende durmuycam galiba nisanın ortalarında başlarım gene sinamekiye.. bugün de sarımsaklı zeytinyağımı yaptım fazla uğraşmadım saçımla aslında iyi bi ara olmuş oldu benim için sen enteleye mi başlıcaksın
mecbur yeni bi kap alcan esoşum
evet canım sinamekiye başlasam biliyorum yeterli süre ara vermedm sinameki için. o yüzden uzama elde edemem gibi geliyor.
entelemi hazırlayıp bitene kadar onu yapacağım. memnun kalırsam yine alırım entele. kalmazsam sinamekiye döneceğim
entele için bütün malzemeler hazır.yalnız enteleyi kullanmadığınız bir kapta kaynatın diyorlar. evde hiç kullanılmayan metal kap yok. ne yapacağım bilmiyorum
öyle yapıcam canımm artkmecbur yeni bi kap alcan esoşumneyse inşallah işine yarar canım genelde uzama elde edenler var ilk defa yaptığın için sende iyi bi sonuç alacaksın eminim
evet canım sinamekiye başlasam biliyorum yeterli süre ara vermedm sinameki için. o yüzden uzama elde edemem gibi geliyor.
entelemi hazırlayıp bitene kadar onu yapacağım. memnun kalırsam yine alırım entele. kalmazsam sinamekiye döneceğim
entele için bütün malzemeler hazır.yalnız enteleyi kullanmadığınız bir kapta kaynatın diyorlar. evde hiç kullanılmayan metal kap yok. ne yapacağım bilmiyorum
öyle yapıcam canımm artk
birde doadan shea butter ile hindistan cevizi yağı alacağım kırıklardan korunmak için
bizim snıfta bi kız var 3 senedir falan saçlarını kestirmiyormuş.saçları simsiyah belinde ve acayip sağlıklı.çook az kırığı vardır
ben 3 sene kestirmesem saç kalmaz kafamda kırılmaktan
ama karar verdim bir sene hiç kestirmeyeceğim. bakımlarla koruyacağım uclarıı
yorumlarsın canım ona göre bende sipariş ederimneler kullanıyomuş esoşum öğrenseydinbende aldım ama gelmesini bekliyom siparişin bakalım inşallah iyi gelir ama şu bi gerçekki sinameki yaparken saçlarım daha iyi korunuyomuş o zaman kırıklarım filan epey toparlanmıştı valla
bademyağını filan kastetmiştim de gerçi hepsinin fiyatı ucuz ondan emin olamadım canımneyse bende artık ordan alayım bademyağını filan hint ve susamyağını denedin mi hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?