Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım doada satılıyor ama sağolsunlar ban hep hediye geldi :)
valla şampuanda sarımsak var çam terebendinde var ama gecen gun cok kotu yaptı o yuzden ara ara cam terebendınlı sampuanla yıkıyorum.

dıplere özel su an sadece dax yapıyorum oda haftada bır falan özenle degıl yanı daxı haftada 3den fazla yaptıgında guzel etkı alırsın. zaten uzerınde 45 dak yeterlı yazıyor her dustan bı saat once kalsa bıle yeter ben hep uzun beklettım ama bı dene bakalım sende :)

bide tabı dayanamadım boya yapıcam gecen yıl aldıgım loreal acıcım duruyordu evde dıpten kulak hızasına kadar sıyah surup cok az bekleteyım dıyorum rengı kırılsa yeter onrada bu renge boyucam :) hındıstan cevızı yagı ıle cok yıpranmadan cözerım dıe umuyorum bakalım sıparısım gelsınde :)

Eklentiler

• $pr_01_287_max.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58

hımm bende ööle düşünmüştüm lilyumu bi deneyim nar çekirdeği yağını da tabiki :) ya canımcım sen şu yağları hiç denedin mi orijinal mi hepsinin fiyatı çok düşük :44:

bu arada ben de yılan yağı aldım
yağ günlerinde yapcam bakalım bişi olcak mı :)

2. kürümü yaptım bekliyoruumm :) 4. kürümü yaptığım gün tekrar foto. ekliycem psikolojik sanırım ama şuan bile azıcık uzamış gibi geliyo bana :)

hımm bende ööle düşünmüştüm lilyumu bi deneyim nar çekirdeği yağını da tabiki :) ya canımcım sen şu yağları hiç denedin mi orijinal mi hepsinin fiyatı çok düşük :44:

şu yagları dediğin *? ben kayısı , nar cekırdegı, badem, kara uzum yagı denedım cok guzel. pırınc kepegıde cok faydalı ama hıc denk gelemedım ben

şu yagları dediğin *? ben kayısı , nar cekırdegı, badem, kara uzum yagı denedım cok guzel. pırınc kepegıde cok faydalı ama hıc denk gelemedım ben

bademyağını filan kastetmiştim de gerçi hepsinin fiyatı ucuz ondan emin olamadım canım neyse bende artık ordan alayım bademyağını filan hint ve susamyağını denedin mi hiç canım

selam kızlarr nasılsınızz
20 gündür saçlarımın uçlarına bile birşey sürmüyorum
şampuanım durulanmayan kremim o kadar
haftaya başlıyorum sanırımm

selam kızlarr nasılsınızz
20 gündür saçlarımın uçlarına bile birşey sürmüyorum
şampuanım durulanmayan kremim o kadar
haftaya başlıyorum sanırımm

hadi şimdiden kolay gelsin esoşum bende durmuycam galiba nisanın ortalarında başlarım gene sinamekiye.. bugün de sarımsaklı zeytinyağımı yaptım fazla uğraşmadım saçımla aslında iyi bi ara olmuş oldu benim için sen enteleye mi başlıcaksın

evet canım sinamekiye başlasam biliyorum yeterli süre ara vermedm sinameki için. o yüzden uzama elde edemem gibi geliyor.
entelemi hazırlayıp bitene kadar onu yapacağım. memnun kalırsam yine alırım entele. kalmazsam sinamekiye döneceğim
entele için bütün malzemeler hazır.yalnız enteleyi kullanmadığınız bir kapta kaynatın diyorlar. evde hiç kullanılmayan metal kap yok. ne yapacağım bilmiyorum

mecbur yeni bi kap alcan esoşum neyse inşallah işine yarar canım genelde uzama elde edenler var ilk defa yaptığın için sende iyi bi sonuç alacaksın eminim

mecbur yeni bi kap alcan esoşum neyse inşallah işine yarar canım genelde uzama elde edenler var ilk defa yaptığın için sende iyi bi sonuç alacaksın eminim
öyle yapıcam canımm artk
birde doadan shea butter ile hindistan cevizi yağı alacağım kırıklardan korunmak için
bizim snıfta bi kız var 3 senedir falan saçlarını kestirmiyormuş.saçları simsiyah belinde ve acayip sağlıklı.çook az kırığı vardır
ben 3 sene kestirmesem saç kalmaz kafamda kırılmaktan
ama karar verdim bir sene hiç kestirmeyeceğim. bakımlarla koruyacağım uclarıı

ewet ben de saçlarını uzatma kervanına katıldım..hazırana kadar uzaması gerekıyr saçımın..eylüle kadar uzatırım ekimde kestirir tekrar bakımlı bır sekılde kürlere devam ederim

şimdi haftada 2 barcelino bır de sinameki kürünü yapacağım..belli bir gün var mı saçınızın fotoğrafını oymanız için?

neler kullanıyomuş esoşum öğrenseydin bende aldım ama gelmesini bekliyom siparişin bakalım inşallah iyi gelir ama şu bi gerçekki sinameki yaparken saçlarım daha iyi korunuyomuş o zaman kırıklarım filan epey toparlanmıştı valla

yorumlarsın canım ona göre bende sipariş ederim
sorun da orda. hiçbirşey kullanmıyormuş.zaten hiç boyatmamış. maşa düzleştirici kullanmıyor.şampuan şac kremi o kadar

Son düzenleyen: Moderatör:
bademyağını filan kastetmiştim de gerçi hepsinin fiyatı ucuz ondan emin olamadım canım neyse bende artık ordan alayım bademyağını filan hint ve susamyağını denedin mi hiç canım

yok canım onları denemedim artık saca hındcevızı agır bastıgı ıcın onları yapmnıyorum artık :)

cıldım ıcın alıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…