Kizlar sinamekiyi haftada kac kere yapiosunuz
haftada bir kere uygulaniyor 8 hafta yapip 2-3 hafta dinlenme süresi verip sai dinlendiriyoruz böylece bir tur bitmis oluyor
yorumlarsın canım ona göre bende sipariş ederim
sorun da orda. hiçbirşey kullanmıyormuş.zaten hiç boyatmamış. maşa düzleştirici kullanmıyor.şampuan şac kremi o kadar
Kizlar sinamekiyi haftada kac kere yapiosunuz
demekki kendi saçları düz bi kurutmak yetiyor
hayır canım 2 3hafta değil daha fazla tutmalısın arayı 1 aydan az olmamalı iyi bi sonuç için bu şart bu arada sinameki haftada bir canım
Saçlarım çok uzundu ama kestirdim
Kaynak veya çıt çıt kullanmak istiyorum
slm arkadaşlar
benim nerdeyse hiç uzamayan dümdüz saçlarım var geçen hafta sinameki kürünün ilkini yaptım yanlız elimde bulunduğu için ekstradan bepanten ve evigende kattım birde 1,5 saat kadar bekleyebildim sizce yeterlimi yorumlayabilirmisiniz
dünde sarmaşık özlü şampuan aldım malum markadan inş iyi gelir :44:
ama benim derdim dipten çıkan küçük saçlar düzleştirici,fön vs gerekmedikçe kullanmam daha çok toplarım ama o minik saçları ne yapsam yatıştıramıyorum kafam tülerik tülerik oluyo bana önerebileceğiniz bişeyler var mı :44:
canım iyi yapmışsın kürünü yalnız en az 2saat filan tutsan iyi olur ha 1buçuk saat yanlış mı olmuş tabiki hayır ama sen genede 2saat bekletmeye çalış en az bu arada bioblas sarm.özlüyle kür daha iyi oluyo birlikte kullanman iyi olmuş..şu çıkan küçük saçlar benimde başımın belası ama istersen saçını yaptıktan sonra azcık biryantin vs bişi kullan az miktar
tşk ederim cevabın içino zaman bu haftakini eve gider gitmez yapayım ki daha fazla tutabileyim
biryantin kullanamam çünkü saçlarım çabuk yağlanıyoo durulanmayan bakım spreyleri falan denedim ama fayda etmiyo artık bir şekilde idare etmeliyim sanırım :44: bir yerde argan yağı iyi geliyo diye okudum ama sonuçta oda yağ oda saçı yağlandırmaz mı ki:44:
rica ederim canımserum olursa bilemem de direk yağ olursa illa durulamak lazım canım ya..artık saç şekliyle filan düzeltmeye çalışıcaz o minik saçları benimkiler kayboldu arada çıkıyolar biryantini de mesela fön filan çekince kullan derim yumuşacık ve hiç kırık filan gözükmyor yatıştırıyor saçı
rica ederim canımserum olursa bilemem de direk yağ olursa illa durulamak lazım canım ya..artık saç şekliyle filan düzeltmeye çalışıcaz o minik saçları benimkiler kayboldu arada çıkıyolar biryantini de mesela fön filan çekince kullan derim yumuşacık ve hiç kırık filan gözükmyor yatıştırıyor saçı
yaş 30 olalı banada bir haller oldu bu yaşıma kadar ne maske bilirdim ne kremkendime bakmaya başladım yaa yaşlanıyomuyum ne
saçı açık kullandığımda pek sorun değilde tamamen toplayınca epey uğraştırıyoben bide kozmik bakımın bakım için uygun tarihlerinede denk getirmeye çalışıyorum
yok yaa bayan her yaşta güzel ve bakımlıdır :) kozmikbakıma uyman iyi olacak bende takip ediyorum hatta epilasyon konusunda da takip etmeni öneririm canım çok etkili oluyo mesela bu ay nisanın 2sinde epilasyon günü bi dene bakalım umarım memnun kalırsın..bu arada saçları toplayınca benimkide biraz sorunlu oluyo acaba bandanayla filan mı idare etsek bi süre bilemedim ki :44:
2 aydırda kozmiğin epilasyon tarihlerinede uyuyorum bu 3.ay olacak inş tarihi tutturabilirim geçtiğimiz 2 ay süperdi ve etkisinide gördüm
arada taç takıyorum tacın bittiği yerden yine kalkıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?