Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu tarihlere uyunca noluyoo :|

ayın şekli ve hareketlerinin bizi etkilediği görüşü var dolayısıyla bazı tarihler belirleniyor beslenmeden tut da epilasyon saç bakımı vs ye kadar mesela bugünlerde saça yapılacak olan bakımların 2kat daha etkili olduğu söleniyor bizde uyuyoruz işte :) Google a kozmikbakım yaz ilk çıkan bloğu takip edebilirsin canım güzel bilgiler var

bugün tamda bakım zamanıymış gider gitmez sinameki kürümü yapayım yüzümede maya maskesi ikisi bir arada çıkıp gitsin şifa olsun dimi ama

aaa çok saol canııım :)

konu 500 sayfaya ulaştı ama saçlar bele ulaşmadı henüz

aah ah yarama tuz bastın

kızlar bı umut olabılecek bır haberım var; urfalı bır arkadasım anlattı kuzenının sacları bölgesel olarak dokulmus onlarda kazıtmıslar ve urfadan bı aktardan otlardan bı karısım yaptırmıslar bu karısımın suyunu sacına uyguladıgında sacları ıkı senede belıne ulasmıs ıkı senede bele gelmesı cok ıyı degılmı bızım de o halde uc ayda falan ıstedıgımız kıvama gelır dıye dusunuyorum.

ben arkadasımın annesınden rıca ettım ben bılmıyorum ama urfadakı aktarlar ıyıymıs bu konuda bana o otlardan yaptırıp gönderıcek bı deneyeyım bakalım ıyı gelırseee bendensınız :)) ısımlerını sormayın valla bende bılmıyorum benım ıcınde hersey su an da bılınmıyor ama aklınızda olsun dıye yazayım ıstedım

bide bugun eczaneden evigen ampul alırken gördüm evigen diye bı sampuan cıkmıs dokulmeyı keser sac uzatır yazıyordu

karışımın içeriğini öğrenebilirsen güzel olur valla, biz de yaptırırız

Aynen once senedir ugrasiom hala belime gelmedi saclarim uzamasina uzuyor ama bele inmedi biturlu onca sene oldu -.- sen dene hele bizede haber ver

bu arada aktarlardan yağ alan arkadaşlar, hiç kamelya yağı dikkatinizi çekti mi?
shiseidonun kamelya yağlı saç maskesini kullandığımı yazmıştım, bugün bitti saçlarımı gerçekten ipek gibi yapmıştı. kamelya yağı bulursam uçlarına kullanmayı düşünüyorum.

umutsuzluğa kapılmayııın herşey güzel olucaak 3 haftam dolsada foto. eklesem şuana kadar doğum kontrol hapına cesaret edemediğim için pişman olduumm saçlarım canlandıı eski kıvırcıklarıma kavuştum ve uzuyooo :)

kamelya yağı hakkında bulduklarım;

Kamelya yağı saç gelişiminde, saça parlaklık vermede ve saç derisinin sağlığını geliştirmede de kullanılır.

Yıpranmış saçlar ve kurumuş kafa derisi için sıcak yağ friksiyonu mükemmel sonuç verir.

yalnız birazcık pahalıymış, 15ml. 30tl.den başlıyor...

ne kadar süredir kullanıyorsun canım
birde yüzüne gözüne değmemesine dikkat ettin mii ?

yaaa o karışımdan istiyorummm lütfeenn
çok pahalı yaa

Priorin Saç Dökülmesini Önleyici Şampuan 200 ml

PRIORIN ŞAMPUAN nedir?

Saç dökülmesi tedavisini destekleyen
Yıllardır süren kullanımın ve yapılan klinik çalışmaların sonucunda hiçbir spesifik yan etki gözlenmemiştir.
Saç yapısını gündiren
Saç uzamasını hızlandıran
Saça parlaklık ve canlılık veren
Doğal özler ve vitaminler içeren saç bakım şampuanıdır.

PRIORIN ŞAMPUANın içeriği

Priorin Şampuan doğal özler ve vitamin içerir.

Glikoprotein:
Saç kökündeki hücreleri harekete geçirerek saç uzamasını hızlandırır.
Saç dökülmesini yavaşlatır
Saç telini güçlendirir ve yumuşatır.
Sarı darı ekstresi:
Saçı besler.
Saçlı deriyi yumuşatarak saç diplerini rahatlatır.
Saçı onarıcı etkisi vardır.
Elma Suyu aminoasitleri:
Saç diplerini ölü hücrelerden arındırarak temizler.
Saçları parlatır.
B5 Vitamini:
Saçı nemlendirir.
Saça hacim ve parlaklık verir.
Saç uzamasını hızlandırır.

Şampuanım bitince bunu denemeyi düşünüyoruumm :)

kuzular öğrenince hemen soylucem sızleerebu arada dogum kontrol hapı nı ben dört yıldır ıcıyorum hıc tuylenme yapmadı ıcerden hormonal yapmadıysa sampuanla yuze faalan gelınce yapacagını hıc sanmıyorum ben ya

bu dinlenme beni baya sıktıı
Nisan başı bomba gibi geliyorumm resimlerle kürlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…