Bu tarihlere uyunca noluyoo :|
ayın şekli ve hareketlerinin bizi etkilediği görüşü var dolayısıyla bazı tarihler belirleniyor beslenmeden tut da epilasyon saç bakımı vs ye kadar mesela bugünlerde saça yapılacak olan bakımların 2kat daha etkili olduğu söleniyor bizde uyuyoruz işte :) Google a kozmikbakım yaz ilk çıkan bloğu takip edebilirsin canım güzel bilgiler var
ayın şekli ve hareketlerinin bizi etkilediği görüşü var dolayısıyla bazı tarihler belirleniyor beslenmeden tut da epilasyon saç bakımı vs ye kadar mesela bugünlerde saça yapılacak olan bakımların 2kat daha etkili olduğu söleniyor bizde uyuyoruz işte :) Google a kozmikbakım yaz ilk çıkan bloğu takip edebilirsin canım güzel bilgiler var
konu 500 sayfaya ulaştı ama saçlar bele ulaşmadı henüz
aah ah yarama tuz bastın
ben arkadasımın annesınden rıca ettım ben bılmıyorum ama urfadakı aktarlar ıyıymıs bu konuda bana o otlardan yaptırıp gönderıcek bı deneyeyım bakalım ıyı gelırseee bendensınız :)) ısımlerını sormayın valla bende bılmıyorum benım ıcınde hersey su an da bılınmıyor ama aklınızda olsun dıye yazayım ıstedım
aah ah yarama tuz bastın
kızlar bı umut olabılecek bır haberım var; urfalı bır arkadasım anlattı kuzenının sacları bölgesel olarak dokulmus onlarda kazıtmıslar ve urfadan bı aktardan otlardan bı karısım yaptırmıslar bu karısımın suyunu sacına uyguladıgında sacları ıkı senede belıne ulasmıs ıkı senede bele gelmesı cok ıyı degılmı bızım de o halde uc ayda falan ıstedıgımız kıvama gelır dıye dusunuyorum.
ben arkadasımın annesınden rıca ettım ben bılmıyorum ama urfadakı aktarlar ıyıymıs bu konuda bana o otlardan yaptırıp gönderıcek bı deneyeyım bakalım ıyı gelırseee bendensınız :)) ısımlerını sormayın valla bende bılmıyorum benım ıcınde hersey su an da bılınmıyor ama aklınızda olsun dıye yazayım ıstedım
bide bugun eczaneden evigen ampul alırken gördüm evigen diye bı sampuan cıkmıs dokulmeyı keser sac uzatır yazıyordu
konu 500 sayfaya ulaştı ama saçlar bele ulaşmadı henüz
ne kadar süredir kullanıyorsun canımumutsuzluğa kapılmayııın herşey güzel olucaak 3 haftam dolsada foto. eklesem şuana kadar doğum kontrol hapına cesaret edemediğim için pişman olduumm saçlarım canlandıı eski kıvırcıklarıma kavuştum ve uzuyooo :)
yaaa o karışımdan istiyorummm lütfeennaah ah yarama tuz bastın
kızlar bı umut olabılecek bır haberım var; urfalı bır arkadasım anlattı kuzenının sacları bölgesel olarak dokulmus onlarda kazıtmıslar ve urfadan bı aktardan otlardan bı karısım yaptırmıslar bu karısımın suyunu sacına uyguladıgında sacları ıkı senede belıne ulasmıs ıkı senede bele gelmesı cok ıyı degılmı bızım de o halde uc ayda falan ıstedıgımız kıvama gelır dıye dusunuyorum.
bide bugun eczaneden evigen ampul alırken gördüm evigen diye bı sampuan cıkmıs dokulmeyı keser sac uzatır yazıyordu
çok pahalı yaakamelya yağı hakkında bulduklarım;
Kamelya yağı saç gelişiminde, saça parlaklık vermede ve saç derisinin sağlığını geliştirmede de kullanılır.
Yıpranmış saçlar ve kurumuş kafa derisi için sıcak yağ friksiyonu mükemmel sonuç verir.
yalnız birazcık pahalıymış, 15ml. 30tl.den başlıyor...
ne kadar süredir kullanıyorsun canım
birde yüzüne gözüne değmemesine dikkat ettin mii ?
1 hafta oluyo canıım 4 kere yıkadım ilk kullanımdan itibaren dökülmeyi durdurdu bugün yağmurda ıslandım annem bile fark etti saçımın değişimini :) dikkat etmeye çalıştım ama yinede aktı sırtıma yüzüme falan :/ hemen su tutuyorum o yüzden heralde ters bi etkisi olmadı canım
ne kadar süredir kullanıyorsun canım
birde yüzüne gözüne değmemesine dikkat ettin mii ?
1 hafta oluyo canıım 4 kere yıkadım ilk kullanımdan itibaren dökülmeyi durdurdu bugün yağmurda ıslandım annem bile fark etti saçımın değişimini :) dikkat etmeye çalıştım ama yinede aktı sırtıma yüzüme falan :/ hemen su tutuyorum o yüzden heralde ters bi etkisi olmadı canım
dökülmeye etkisi oluyor ama uzamaya bir etkisini göremedim ben ya
çok az kullanmıştm zatenn
dökülmeye etkisi oluyor ama uzamaya bir etkisini göremedim ben ya
çok az kullanmıştm zatenn
Benim uzamayada etkisi oluyo canım 1 cm fark etmiştir :)
öyleyse şanslısn sen canımmBenim uzamayada etkisi oluyo canım 1 cm fark etmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?